Epilare pubiana baieti
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63

bestie36
[
In concluzie, femeile trebuie sa fie rase (dar sa lase loc pentru o schimbare, un model ceva naughty.gif ) dar barbatii NU!
Alta precizare: eu am parul de pe corp de culoare foarte deschisa si femeile pe care le-am cunoscut au zis ca nu am nevoie sa ma rad ca brunetzii.

Mie nu mi se pare ca barbatii nu ar trebui sa se rada. Daca tie iti place rasa mie de ce nu mi-ar placea acelasi lucru?
Eu chiar apreciez "finetzea" si prefer parul scurt sau de ce nu, lipsa;
iar faptul ca ai parul deschis la culoare poate te scuteste de rasul lui in zone cum ar fi : spate, piept, etc
Skodaru
QUOTE(Mosotti @ Apr 27 2005, 12:15)
nu e normal ca un barbat sa aiba par. barbatii se trag din delfini si au iesit din ocean acum citeva milioane de ani pentru ca au vazut femei pe plaja. femeile se trag din maimute, numai ca se epileaza ca sa ne induca in eroare. insa noi nu sintem prosti. asa ca cititi teoria evolutionismului inainte de a posta timpenii  death.gif
*

aham dry.gif ... asta tre sa fie...

rasputzin
Cine are curaj sa-si imagineze ca face sex oral si ca... ii intra par in nas? w00t.gif
Darkness
QUOTE(rasputzin @ Apr 30 2005, 22:30)
Cine are curaj sa-si imagineze ca face sex oral si ca... ii intra par in nas?  w00t.gif
*

acum nu mai trebuie decat sa vina careva sa zica: "imi aduc aminte cand eram tanar si prost.........."
Cristist50
In nici un caz un_oarecare ca el vrea ca femeile sa fie rase. ce naiba, daca prietenei lui ii intra parul de langa preputza in nas sa isi puna carlig de rufe pe nas. Scapa si de miros si de invazia parului vartos si plin de barbatie.
Mosotti
QUOTE(Darkness @ Apr 30 2005, 23:22)
acum nu mai trebuie decat sa vina careva sa zica: "imi aduc aminte cand eram tanar si prost.........."
*

io am fost genial de cind ma stiu...
Darkness
bine atunci poate cineva o sa zica: " cand eram tanar si genial ca intotdeauna........." rolleyes.gif

Mosotti
smile.gif sa traduc: genial, adica ras, dintotdeauna tongue.gif

acuma nu-s, ca-s sarbatori. i-am lasat guler
Darkness
sa stea oo-lele mai bine nu?
Tzepi
QUOTE(Mosotti @ Apr 30 2005, 23:31)
smile.gif sa traduc: genial, adica ras, dintotdeauna  tongue.gif

acuma nu-s, ca-s sarbatori. i-am lasat guler
*

si ii spui Tiger, nu? smile.gif
Ender_Wiggin
Cum ii place sa zica lu' nea Nicu Vacaroiu: parerea mea...

E natural ca barbatii sa fie parosi. Asa arata ca sunt virili. La fel de natural este ca si femeile sa fie paroase, sa le creasca perciuni si mustacioara care sa se inegreasca pe ciclu (asa-i fetelor?) si par pe picioare, la sub brat si pe burta care sa ne faca concurenta noua (care ati fost prin strainatate in "tarile civilizate" si ati vazut madamele comode de acolo aprobati pozitiv cu siguranta). Numai ca ele se ocupa delicat de toate astea ca sa nu ne intoarca noua stomacul pe dos cand le vedem.

In concluzie, ce e mai sexy decat un taliban flocos care probabil colcaie de insecte, sau un conational minoritar de-al nostru cu o mustata lunga si soioasa? Care doamna nu are fantezii erotice cu un astfel de masculi virili?

Una e naturalul, alta e esteticul si cu totul alta igienicul. Care sunteti adeptii naturalului cautati o femeie care nu face nimic din ce am spus la primul paragraf si va lecuiti.

Personal - tuns, frezat, ras, dar doar acolo, pe fata si pe ceafa (cand ma tund). Argumente multiple care au fost mentionate aici, cel mai important fiind ca sunt fan sex oral si deci e interesul meu sa prezint un utilaj curat la inaintare. N-a trebuit sa imi ceara prietena mea, m-am simtit eu. Am intrebat-o daca vrea sa ma rad si pe picioare dar mi-a spus ca nu. Ii plac asa, cu un strat de marar, dar nu e exagerat.

Din punct de vedere al igienei, este ultra recomandat daca te mai duci pe la "asistente sociale". Degeaba folosesti prezervativ daca doamna are paduchi lati care isi fac mutatia la tine cu masa de ziua trecuta pe bot. Credeti ca nu mai exista asa ceva? Dati o fuga la spitalul de dermato-venerice sa vedeti ciudatenii pe-acolo.

Argumente de genul "esti homo daca te razi" sunt exact genul pe care le spune cineva care se cam simte cu musca pe caciula si incearca sa nege ce simte. Homo esti daca te atrag barbatii si femeile nu, n-are nici o legatura cu rasul, cu epilatul, cu tratamentele faciale sau cu datul unghiilor cu lac - vad tot mai multi baieti care isi fac manichiura.

Off topic: Eu am stomacul tare, dar l-am vazut pe unul acum multi ani pe la terasele din Drumul Taberii de era sa imi stea berea in gat: rotofei, pantaloni scurti, maieu fara maneci si plin de un par negru si des peste tot - maini, umeri, gat, piept, spate. Ce mai peste tot cu o singura exceptie - in cap. Inteleg ca n-avea nici o vina, ca doar nu si-a ales el genele, da' hainele el si le-a ales puke.gif . El e motivul pentru care sunt prieten foarte bun cu Gillette Mach 3.
Alinux
QUOTE(Ender_Wiggin @ May 6 2005, 01:07)
Una e naturalul, alta e esteticul si cu totul alta igienicul. Care sunteti adeptii naturalului cautati o femeie care nu face nimic din ce am spus la primul paragraf si va lecuiti.

Argumente de genul "esti homo daca te razi" sunt exact genul pe care le spune cineva care se cam simte cu musca pe caciula si incearca sa nege ce simte. Homo esti daca te atrag barbatii si femeile nu, n-are nici o legatura cu rasul, cu epilatul, cu tratamentele faciale sau cu datul unghiilor cu lac - vad tot mai multi baieti care isi fac manichiura.

Off topic: Eu am stomacul tare, dar l-am vazut pe unul acum multi ani pe la terasele din Drumul Taberii de era sa imi stea berea in gat: rotofei, pantaloni scurti, maieu fara maneci si plin de un par negru si des peste tot - maini, umeri, gat, piept, spate. Ce mai peste tot cu o singura exceptie - in cap. Inteleg ca n-avea nici o vina, ca doar nu si-a ales el genele, da' hainele el si le-a ales  puke.gif . El e motivul pentru care sunt prieten foarte bun cu Gillette Mach 3.
*

Ai dreptate, atunci cand naturalul depaseste limita esteticului, trebuie luate masuri... Dar nu doar atunci, e vorba de cum se simte omul bine...
Mie unul nu-mi place sa fiu paros, decat in cap, asa ca iau masuri....
danX
parul prin anumite zone (la subsori si in alte locuri mai intime) ma deranjeaza, asa ca pica cu prima okazie. Plus ca a venit vara si se impute situatia, la propriu. Asa ca jos cu el.
retele
Măi maimuțoilor, m-a pocnit o idee genială, ce-o să vă scape definitiv de părul ăsta neplăcut.
După cum știți, foarfeca nu dă randament, iar lama provoacă îndesirea și creșterea accelerată a părului.
Așa încât luați voi frumușel o lumânare, și incendiați cu grijă zona pubiană, fesele, pieptul și subsuorile.

Garantat 100%!! coolspeak.gif
shumilica
w00t.gif w00t.gif
vrei sa-mi ciocane familia in baie sa zica " ai fript puiu? adul sa-l prajim ? " ???
StGermain
QUOTE(retele @ May 6 2005, 19:53)
Așa încât luați voi frumușel o lumânare, și incendiați cu grijă zona pubiană, fesele, pieptul și subsuorile.

Garantat 100%!! coolspeak.gif
*

Exact asta vroiam sa intreb. Am auzit de multe cazuri in care femei carora le-a luat foc coafura, au ramas fara par in cap pe viata. Noi daca dam foc la parul deranjant, din locurile vizate, mai creste la loc? Ca daca ai sti ca numai creste niciodata, iaca mai merita 5 minute de urlet pentru toata viata...nu?
shumilica
pei celor care le-a luat focu parul le-a luat foc si stratul de sub epiderma care nu stiu cum se numeste si le-a luat foc si radacinile firelor de par... aplica tu arsuri de gradu 3-4 pe tine, poate te scapa de par nu stiu sigur, dar iti garantez ca va arde si marele copac...
FireEyes
Jos cu parosii si paroasele !!! death.gif death.gif death.gif
c_ice
cunosc persoane care spun ca parul de pe corp inseamna virilitate. si credetima parca-i "maimutza" w00t.gif .
ebola23
QUOTE(FireEyes @ May 7 2005, 00:37)
Jos cu parosii si paroasele !!!  death.gif  death.gif  death.gif
*

Moarte lor death.gif
emma
culmea parosheniei: sa-ti dai la o parte parul de pe mana ca sa vezi cat e ceasul...

bigyellowgrin.gif

partea trista ar fi... ca respectiva "culme" am formulat-o chiar eu, ca urmare a unei constatari socante... mellow.gif
Cristist50
AM avut un coleg care avea de-a par pe el de ziceai ca e in pulovar (sau pulover, cum naiba s-o scrie).
un_oarecare
Eu nu-mi dau jos parul din jurul p... nici daca imi promit Claudia Schiffer si Linda Evangelista un blowjob cu eforturi conjugate. Dau cu sampon (inainte de sex) acolo si nu exista nici un miros, nimic! Si va zic sincer: eu, ca barbat, prefer sa ling o paroasa dupa un dus riguros decat o tipa rasa, spontan, pe masa de conferinte a firmei.
Cristist50
Iti recomand negresele din Nigeria, au parul de zici ca e sarma ghimpata si de obicei e asemanator gardului viu.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.