Epilare pubiana baieti
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63

dintimisoara
gigele.... biggrin.gif ...asta cu coditele ai bagat-o la misto,nu? biggrin.gif In postul meu scria despre ce fel de aranjat este vorba..... biggrin.gif Cat despre ce ar pati un barbat la smulsul parului cu ceara,aparat sau penseta...what ever!..eu nu imi pot da cu parerea,pot vorbi doar din puntul meu de vedere strict si personal...nu pot sti decat ce simt eu,nu ce simt si altii.... wink.gif

sebulbus....se pune daca pasarica e trecuta de 38 de ani???? biggrin.gif Ca eu am scris ce am patit cu chestia asta.... smile.gif

jay...ce barbat dom'le...bravo! thumbup.gif
Vlad82
De ce sa te razi pa cur, ma? Ce daca transpiri, parca femeile nu transpira, vara lasa dare pe toate scaunele in trolee... Ce daca puti- de ce nu iti scoti glandele sudoripare, daca e asa... Daca iti creste prea mult paru in c..., te speli ca turcu dupa...

Fr3ak
QUOTE (Vlad82 @ May 30 2008, 15:47) *
De ce sa te razi pa cur, ma? Ce daca transpiri, parca femeile nu transpira, vara lasa dare pe toate scaunele in trolee... Ce daca puti- de ce nu iti scoti glandele sudoripare, daca e asa... Daca iti creste prea mult paru in c..., te speli ca turcu dupa...

Un coleg din liceu a încercat să se radă în cur cu... bricheta. Binențeles că n-a reușit.Dar ce ne mai amuzam când aveam educație fizică și-i vedeam la ăsta pata cheală de pe cur laugh.gif
sebi_bv
Da` voi ce faceati fara lenjerie intima la sport? (sau in vestiare?)
mufupew
QUOTE (Vlad82 @ May 30 2008, 15:47) *

De cand ma stiu nu am suportat parul in zonele intime.La cur ma radeam cam o data pe luna, maxim la 2 luni.Acum ma rad foarte des pt ca desi nu sunt nici macar bi,imi place cand sotia ma mangaie,linge sau imi baga usor degetul/limba in anus atunci cand presteaza un oral.Ce imi face mie placere ,ii face si ei si invers.Cum mie imi place ca ea sa fie rasa in zonele intime ,asa ii place si ei sa fiu chel:).In general ea ma rade la cur pt ca eu nu reusesc sa rad zona bine si invers:)
Lasand asta la o parte,e mult mai igienic sa fi macar tuns in acea zona.
sebi_bv
Mda, nu as vrea sa va vad facand acest lucru, desi, admit ca nu sunt contra, ci mai degraba pro (in legatura cu rezultatul obtinut). Nu sunt foarte deschs la metoda pe care o aplici, dar, este o varianta!
Fr3ak
QUOTE (sebi_bv @ May 30 2008, 22:49) *
Da` voi ce faceati fara lenjerie intima la sport? (sau in vestiare?)

Vestiare p**a. Jucam fotbal în curu gol în curte. sleep.gif

gigel de hohențolărn
QUOTE (dintimisoara @ May 30 2008, 11:24) *
gigele.... biggrin.gif ...asta cu coditele ai bagat-o la misto,nu?In postul meu scria despre ce fel de aranjat este vorba..... biggrin.gif Cat despre ce ar pati un barbat la smulsul parului cu ceara,aparat sau penseta...what ever!..eu nu imi pot da cu parerea,pot vorbi doar din puntul meu de vedere strict si personal...nu pot sti decat ce simt eu,nu ce simt si altii....

sebulbus....se pune daca pasarica e trecuta de 38 de ani???? biggrin.gif Ca eu am scris ce am patit cu chestia asta....

jay...ce barbat dom'le...bravo! thumbup.gif

măi femeie, da când oț avea și voi măraru în fund ca un <bărbat> (adică luăm un exemplu statistic) atunci o să mai vorbim de metode de epilat sau mai știu eu ce. o funcționa la tine, la mine s-a înțepenit aparatu pe pulpă, s-a înroșit zona da nici c-am rămas fără păr bașca mi-au dat lacrimile de durere. să aplic acest tratament pe fund? no senx.

QUOTE (mufupew @ May 31 2008, 04:57) *
De cand ma stiu nu am suportat parul in zonele intime.La cur ma radeam cam o data pe luna, maxim la 2 luni.Acum ma rad foarte des pt ca desi nu sunt nici macar bi,imi place cand sotia ma mangaie,linge sau imi baga usor degetul/limba in anus atunci cand presteaza un oral.Ce imi face mie placere ,ii face si ei si invers.Cum mie imi place ca ea sa fie rasa in zonele intime ,asa ii place si ei sa fiu chel.In general ea ma rade la cur pt ca eu nu reusesc sa rad zona bine si invers
Lasand asta la o parte,e mult mai igienic sa fi macar tuns in acea zona.

și nu te înțeapă bre? când se freacă o bucă de alta nu simți nașpa? huh.gif
sebi_bv
@fr3ak
Nu vreau sa-mi imaginez!

Mai, dar isi da careva paru pubian cu gel? Sau cu spuma?
nightfever
QUOTE (sebi_bv @ May 31 2008, 21:59) *
@fr3ak
Nu vreau sa-mi imaginez!

Mai, dar isi da careva paru pubian cu gel? Sau cu spuma?

nu, dar sunt sigur ca exista cineva care si-l vopseste...eventual suvite laugh.gif
sebulbus
Right right, si-l intinde cu placa.

QUOTE (dintimisoara @ May 30 2008, 10:24) *
sebulbus....se pune daca pasarica e trecuta de 38 de ani???? biggrin.gif Ca eu am scris ce am patit cu chestia asta.... smile.gif

Sarumana de sinceritate, asteptam si restul combatantelor smile.gif
Scream
daca o fata are parul mai lung de 1,5 mm la pasarica, vomit. in plus, parul pubian mai lung de 1,5 cm, lasa impresia de neingrijit, jegos si lasa impresia de putza mica

Eu unul ma rad cu aparatul de ras. apoi ma dau cu ce after shave gasesc(de obicei str8 arigato.gif ) si nu am probleme. Mai miroase si misto smile.gif
Sicner sa fiu ma bate gandul sa-mi iau un mini aparat de tuns(de-ala pentru urechi si nas) si sa-l folosesc pentru teritoriu' lu' morcovel.

Da' totusi am si eu o nelamurire. daca te razi pe scrot, ti se lasa? eu ma rad si pe oo inca de pe la 14 ani si am o pungutza cam mare(multa piele in plus). Intreb si eu biggrin.gif
s3ction31
QUOTE (Scream @ Jun 3 2008, 00:40) *
daca o fata are parul mai lung de 1,5 mm la pasarica, vomit. in plus, parul pubian mai lung de 1,5 cm, lasa impresia de neingrijit, jegos si lasa impresia de putza mica

Eu unul ma rad cu aparatul de ras. apoi ma dau cu ce after shave gasesc(de obicei str8 arigato.gif ) si nu am probleme. Mai miroase si misto smile.gif
Sicner sa fiu ma bate gandul sa-mi iau un mini aparat de tuns(de-ala pentru urechi si nas) si sa-l folosesc pentru teritoriu' lu' morcovel.

Da' totusi am si eu o nelamurire. daca te razi pe scrot, ti se lasa? eu ma rad si pe oo inca de pe la 14 ani si am o pungutza cam mare(multa piele in plus). Intreb si eu biggrin.gif

Si se usuca, iar dupa vreo 20 de ani cade de tot biggrin.gif

QUOTE (jay333 @ May 28 2008, 13:04) *
In cel mai curios mod, eu am reusit sa ma ridic. Ba chiar am facut si cativa pasi. biggrin.gif

(Si se mai bat barbatii cu pumnul in piept ca-s mai "tari" decat femeile. wink.gif )

Cu ceara? w00t.gif
Citisem pe undeva ca barbatii is de 3 x (femeie! biggrin.gif) mai sensibili la durere decat femeile. O fi adevarat?
Mie nu mi-a parut ceara asa criminiala, da' mi-i cam teama sa-i propun lu' barbat-miu... ce ma fac daca-l "incapacitez"?
Scream
Nu cad frate la 20 de ani. eu am 23 si inca n-au cazut. poate pe la 24-25 de ani ... dry.gif
gigel de hohențolărn
QUOTE (Scream @ Jun 3 2008, 00:40) *

console.gif există apă și săpun.
dacă te razi dai impresia de puță mare, și se sperie duduia și fuge, n-ai vrea asta nu thumbup.gif
jay333
QUOTE (s3ction31 @ Jun 3 2008, 02:41) *
Si se usuca, iar dupa vreo 20 de ani cade de tot biggrin.gif

Cu ceara? w00t.gif
Citisem pe undeva ca barbatii is de 3 x (femeie! biggrin.gif) mai sensibili la durere decat femeile. O fi adevarat?
Mie nu mi-a parut ceara asa criminiala, da' mi-i cam teama sa-i propun lu' barbat-miu... ce ma fac daca-l "incapacitez"?

Ia-l usurel, eventual cu probat inainte pe o zona mai rezistenta. Apoi il inmoi in baia de ceara si il jumulesti bine de tot. biggrin.gif Tu il stii pe cel de langa tine, tu iti poti da seama cat e de dispus sa indure asa ceva. Eu prefer ceara deoarece creste mai lent parul si nici nu inteapa cand creste.
Scream
Ceara... Doamne fereste. nu stiu de ce dar simt nevoia sa stau picior peste picior cand aud de ceara atunci cand se vorbeste despre epilare pubiana(si nu numai biggrin.gif).

Eu o sa raman la varianta mea profesionala: gillette. Perfeeect barbateeesc
sebi_bv
Bai, voi sunteti masochisti, va epilati singuri cu ceara, va epileaza prietenele! Brr!
mufupew
Nu cred ca face cineva cu ceara.Poate au incercat si au renuntat.Chiar nu vad cum ar putea sa se epileze pe testicule cu ceara.
s3ction31
QUOTE (mufupew @ Jun 4 2008, 17:32) *
Nu cred ca face cineva cu ceara.Poate au incercat si au renuntat.Chiar nu vad cum ar putea sa se epileze pe testicule cu ceara.

Deocamdata nu te pot contrazice. Barbat-miu a zis un "nu" categoric sad.gif

QUOTE (jay333 @ Jun 3 2008, 17:08) *
Ia-l usurel, eventual cu probat inainte pe o zona mai rezistenta. Apoi il inmoi in baia de ceara si il jumulesti bine de tot. biggrin.gif Tu il stii pe cel de langa tine, tu iti poti da seama cat e de dispus sa indure asa ceva. Eu prefer ceara deoarece creste mai lent parul si nici nu inteapa cand creste.

Mercic. Poate or sa-mi fie de folos sfaturile mai tarziu macar, daca acu nu. La urma urmei, e buna si lama (m-am resemnat! smile.gif )
Nu inteapa, da mananca laugh.gif .
mufupew
QUOTE (s3ction31 @ Jun 4 2008, 18:11) *
Deocamdata nu te pot contrazice. Barbat-miu a zis un "nu" categoric sad.gif

Pe tesiticule lama e cea mai sanatoasa.Dimineata cand "ala mic"e par si testiculele mai stranse e perfect sa te razi la ele.la mine merge nu stiu la altii.
A_shot_of_JB
QUOTE (mufupew @ Jun 4 2008, 19:20) *
Pe tesiticule lama e cea mai sanatoasa.Dimineata cand "ala mic"e par si testiculele mai stranse e perfect sa te razi la ele.la mine merge nu stiu la altii.

dupa ce o sa ti le sectionezi,sa vezi ce bucuros o sa fi laugh.gif
mufupew
QUOTE (A_shot_of_JB @ Jun 4 2008, 20:27) *
dupa ce o sa ti le sectionezi,sa vezi ce bucuros o sa fi laugh.gif

o singura data m-am taiat foarte putin cand eram mai mic.
kosty91
QUOTE (mufupew @ Jun 4 2008, 20:40) *
o singura data m-am taiat foarte putin cand eram mai mic.

Chewbaca te razi de la 6 ani?scared.gif
A_shot_of_JB
QUOTE (kosty91 @ Jun 4 2008, 20:43) *
Chewbaca te razi de la 6 ani?scared.gif

probabil ca da,se radea de la 6 ani sa-i creasca mai repede sa le arate cojonesurile fetelor la scoala sa arate ca e barbat deja nu mai e prunc` biggrin.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.