Epilare pubiana baieti
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63

valy1965
QUOTE (mufupew @ May 27 2008, 02:29) *
eu ma chelesc si la cur.parul de pe coite e mai greu dar dimineata cand ma trezesc cu "ala mic" par coitele sunt mai stranse si at fug la baie.dai cu apa si SAPUN si baga lama.E nasol dupa 2-3 zile ca ma manaca sima irit ca draq,dar m-am obisnuit.Nu suport sa fiu paraos cum nu suport nici femeia cu "padurea letea".La cur nu dadeam importanta asa mult,ma radeam si eu acolo dar nu asa cu foc pana cand am observat ca e super at cand sotia/prietena iti face un oral si te mai gadila/linge sau baga un deget asa usor.Nu nu sunt gay,nici macar bi.
Tie ti-ar place sa lingi o pasarica paroasa sau una cheala?Pun pariu ca una cheala.Asa si femeile,prefera una chel decat o saracie paroasa.

Flambarea e mai facila !
Daca e intuneric,esti racit si stai cu Bixtonimul la indemana de unde stii ca n-o lingi in palma !?
gigel de hohențolărn
femeile vor să ne epilăm și noi ca să nu suporte doar ele chinu și durerea. da chiar, de când a apărut treaba asta cu epilatu, pe vremuri nici la axile nu se epilau duduițele, și totuși se puia lumea și pe vremea aia.

comparațiile astea cum că dacă duduia se epilează să ne epilăm și noi nu țin, vorba lu băse, vara nu-i ca iarna nici bărbatu ca femeia biggrin.gif
ăia care o dau cu chestii gen igienă mâncă rahat, jegu nu se ia cu lama ci cu apă și săpun.
Asa si femeile,prefera una chel decat o saracie paroasa.

pe soldățel nu crește iarbă bre console.gif

jay333
Gigele, e optional si tine de gusturi. Nu cred ca te blameaza cineva ca nu te epilezi. Iar pentru unul cum era un fost coleg de liceu (parul de pe cap continua pana la talpi laugh.gif ) ar fi cam dificil sa te epilezi. Un trim la unealta ar merge dar, dupa cum spuneam, tine de gusturi.
Si, da, ai dreptate cu igiena: tine de apa si sapun mai mult decat de lama. Lama poate doar ajuta la pastrarea "prospetimii" ceva mai mult timp.

QUOTE (Moaca @ May 27 2008, 09:43) *
zi mersi ca n-a executat miscarea lu' Sharon Stone in Basic Instinct, ca orbeai !

Mi-am ferit ochii la timp. wink.gif
sebulbus
QUOTE (jay333 @ May 27 2008, 09:39) *
Iar pentru unul cum era un fost coleg de liceu (parul de pe cap continua pana la talpi laugh.gif ) ar fi cam dificil sa te epilezi.

O da, am vazut asa ceva la un nene la nudisti si mi-am adus aminte instant de cainele meu ras la zero si pregatit de operatie.
gigel de hohențolărn
QUOTE (jay333 @ May 27 2008, 10:39) *
Gigele, e optional si tine de gusturi. Nu cred ca te blameaza cineva ca nu te epilezi. Iar pentru unul cum era un fost coleg de liceu (parul de pe cap continua pana la talpi laugh.gif ) ar fi cam dificil sa te epilezi. Un trim la unealta ar merge dar, dupa cum spuneam, tine de gusturi.
Si, da, ai dreptate cu igiena: tine de apa si sapun mai mult decat de lama. Lama poate doar ajuta la pastrarea "prospetimii" ceva mai mult timp.

Mi-am ferit ochii la timp. wink.gif

exact, la urma urmei totul ține de opțiunea personală, da cu duduița aia sunteți răi, cine știe ce păroasă o fi fost și a rămas fără lame de ras - a ras și ea ce era necesar și cât o ținea lama/rezervele/tubu de pastă epilatoare/uatevă. săraca carieristă console.gif
și io n-am văzut basic instinct, ce face șaron stone acolo w00t.gif ? e neepilată sau cum? care-i faza?
Moaca
QUOTE (gigel de hohențolărn @ May 27 2008, 11:13) *
exact, la urma urmei totul ține de opțiunea personală, da cu duduița aia sunteți răi, cine știe ce păroasă o fi fost și a rămas fără lame de ras - a ras și ea ce era necesar și cât o ținea lama/rezervele/tubu de pastă epilatoare/uatevă. săraca carieristă console.gif
și io n-am văzut basic instinct, ce face șaron stone acolo w00t.gif ? e neepilată sau cum? care-i faza?

nici io n-am vazut filmul, da' scena aia cand sharon stone isi descruciseaza lent picioarele in fata lu' michael douglas lasandu-l sa vada ca nu poarta chiloti e celebra ; "duduita" epilandu-se de la genunchi in jos, iti dai seama ce spectacol ar fi fost daca executa miscarea descrisa mai sus biggrin.gif
gigel de hohențolărn
QUOTE (Moaca @ May 27 2008, 11:22) *
nici io n-am vazut filmul, da' scena aia cand sharon stone isi descruciseaza lent picioarele in fata lu' michael douglas lasandu-l sa vada ca nu poarta chiloti e celebra ; "duduita" epilandu-se de la genunchi in jos, iti dai seama ce spectacol ar fi fost daca executa miscarea descrisa mai sus biggrin.gif

păi asta vede douglas, da ăla de se uită la film vede și el bigyellowgrin.gif ?
e prânz totuși, hai să nu ne imaginăm scenarii care să ne strice de p-acu ziua biggrin.gif, hai să gândim pozitiv, că acolo, pe burtă și pe spate a apucat să se epileze biggrin.gif

valy1965
QUOTE (gigel de hohențolărn @ May 27 2008, 10:13) *

Cred ca e singurul rol care o prinde.
http://www.youtube.com/watch?v=bQ8gi_BK8Sg
Moaca
QUOTE (gigel de hohențolărn @ May 27 2008, 11:25) *
hai să gândim pozitiv, că acolo, pe burtă și pe spate a apucat să se epileze biggrin.gif

io zic sa nu contezi pe asta, daca vezi vreodata pe vreuna ca aia descrisa de jay, fuugi ! smile.gif
jay333
Moaca, intelege, te rog, ca tine de preferinte. wink.gif Unora le place parul si s-ar putea sa fuga spre/dupa ea. laugh.gif Ar trai insa o jumatate de dezamagire; de la genunchi in jos.
Moaca
QUOTE (jay333 @ May 27 2008, 11:53) *
Moaca, intelege, te rog, ca tine de preferinte. wink.gif Unora le place parul si s-ar putea sa fuga spre/dupa ea. laugh.gif Ar trai insa o jumatate de dezamagire; de la genunchi in jos.

deja suntem offtopic, insa postul tau de mai sus m-a condus la revelatia ca de fapt femeia a gasit solutia de natura sa fericeasca ambele categorii de telespectatori smile.gif
gigel de hohențolărn
QUOTE (Moaca @ May 27 2008, 11:35) *
io zic sa nu contezi pe asta, daca vezi vreodata pe vreuna ca aia descrisa de jay, fuugi ! smile.gif

dacă era ca șaron stone, că tot văzui linku dat de valy io crecă-i picau ochelarii grasului biggrin.gif
și logic că aș fugi, să-i cumpăr rezerve la șeivăr w00t.gif

aici nu-i vorba de epilare pubiană la dudui, ci la masculi. ia uitați-vă la bravehart când toți scoțienii ăia își arată fundurile, n-o să vedeți pe unu epilat biggrin.gif
Moaca
QUOTE (gigel de hohențolărn @ May 27 2008, 13:08) *
aici nu-i vorba de epilare pubiană la dudui, ci la masculi. ia uitați-vă la bravehart când toți scoțienii ăia își arată fundurile, n-o să vedeți pe unu epilat biggrin.gif

adica e o scena in braveheart cu funduri paroase ??! w00t.gif
gigel de hohențolărn
QUOTE (Moaca @ May 27 2008, 13:15) *
adica e o scena in braveheart cu funduri paroase ??! w00t.gif

da, am căutat acu e youtube da n-am găsit. o ceată de scoțieni își ridică fustele biggrin.gif
nu ca în basic instinct da tot p-acolo biggrin.gif
jay333
Intrebare: cam cand se petrece actiunea din Braveheart si cam in ce an suntem acum?
gigel de hohențolărn
QUOTE (jay333 @ May 27 2008, 13:28) *
Intrebare: cam cand se petrece actiunea din Braveheart si cam in ce an suntem acum?

și ce relevanță are asta? eu mă simt ok cu mărar pe b00ci și nu văd unde-i problema w00t.gif

tu crezi că actorii care au jucat în filmu ăla și-au lăsat pleată la târtiță doar ca să se conformeze adevărului istoric? huh.gif

jay333
1. Dupa cum spuneam: tine de gusturi si e treaba ta cum iti plac bucile tale.
2. Pentru a da veridicitate filmului, in mod sigur si-au lasat pleata sa le creasca. biggrin.gif
gigel de hohențolărn
QUOTE (jay333 @ May 27 2008, 13:45) *
1. Dupa cum spuneam: tine de gusturi si e treaba ta cum iti plac bucile tale.
2. Pentru a da veridicitate filmului, in mod sigur si-au lasat pleata sa le creasca. biggrin.gif

sau le-au pus producătorii peruci biggrin.gif
dintimisoara
Oameni buni....mi-a luat cam 3 ore sa citesc tot ce ati scris de un an incoace,dar zau ca a meritat macar pentru cat m-am putut amuza si distra...

Sa scriu si eu,nu?ca doar nu am pierdut 3 ore de pomana...si o fac din punctul meu de vedere strict si personal....Am experimentat cam tot ce s-a spus pe aici din punct de vedere al epilarii,depilarii,rasului,smulsului si ce mai vreti voi....timp de ceva mai mult de 22 de ani...Iata cum vaz eu lucrurile:cu ceara e ok pentru cine o suporta.Smulsul parului este o activitate dureroasa,insa durerea se atenueaza cu timpul,te obisnuiesti.E una din metodele bune,deoarece rareste firele de par.Pentru mine nu a fost si nici nu este o metoda buna deoarece de cate ori am aplicat-o,indiferent ca a fost pe picioare ,inghinal sau in fund....m-a durut cumplit si in plus mi-a dat sangele prin pori,apoi urmatoarea zi eram vanata.Deci am renuntat.Culmea este ca am un aparat de epilat cu care nu patesc asa ceva.Am utilizat si crema...e ok,insa parul apare foarte repede...dar pielea ramane atat de fina,catifelata...Aveti grija la cremele astea,scrie si in prospect,ca inainte de a o utiliza folositi un picut din ea ca test pe o portiune de piele sa vedeti cum reactioneaza pielea voastra la compusii chimici din ea.Daca se lasa cu roseturi si bubite mai bine renuntati.Pentru mine lama e cea mai buna metoda,indiferent unde o folosesc...m-am obisnuit foarte mult asa.Bun,am vorbit din punctul de vedere personal si al femeii....si adaug atat:tunsul scurt sau total in zonele intime mi se pare o chestie care arata ca o persoana are grija de ea,imi confera incredere si ma gandesc ca omul respectiv e bun prieten cu igiena.E parerea mea.
Sotul meu e genul care mereu isi tunde cu masina de tuns paduricea pubiana....Pe piept nu se tunde,nu ii dau eu voie,caci dimensiunea firelor de par nu e atat de mare incat sa necesite tundere si imi plus ma excita sa imi trec buricele degetelor prin zona respectiva.Ma enerveaza ca nu se babiereste mai des pe fata si ma cam inteapa...aici avem discutii.Poarta mustata si iara ma laud si zic ca si-o aranjeaza regulat cu masina de tuns....caci am avut o discutie furtunoasa si pe tema asta,cand m-a sarutat si mi-a intrat mustata in gura....bleah!Nu va pot descrie senzatia aiurea....In plus,da!ma prefera mai mereu tunsa sau rasa la fofo....hehehehehehehehehehe....insa eu il prefer tuns scurt.De cateva ori s-a ras jos....e adevarat ca senzatiile sunt extreme,insa il prefer tuns scurt....

Deci,zic eu,indiferent de metoda folosita,faceti asa cum va pica mai bine si fiti ingrijiti,atat cei ce prefera epilare,depilarea si asa mai departe,cat si cei care nu o prefera si sustin ca se simt bine si parosi....chestie de gusturi si gusturile nu se discuta.
Eu una sunt pro aranjat parul pubian la barbati.
gigel de hohențolărn
QUOTE (dintimisoara @ May 27 2008, 16:53) *
Smulsul parului este o activitate dureroasa,insa durerea se atenueaza cu timpul,te obisnuiesti.E una din metodele bune,deoarece rareste firele de par.Pentru mine nu a fost si nici nu este o metoda buna deoarece de cate ori am aplicat-o,indiferent ca a fost pe picioare ,inghinal sau in fund....m-a durut cumplit si in plus mi-a dat sangele prin pori

îți dai seama ce-ar păți un bărbat la același tratament?
Eu una sunt pro aranjat parul pubian la barbati.

fundițe cu codițe merge? wub.gif
sebulbus
Despre aventurile si pericolele ce se asociaza epilatului in fund n-are chef sa detalieze nici o pasarica? A mai avut o colega o tentativa sa ne povesteasca si a trebuit s-o intrerupem ca nu mai aveam aer de ras.
jay333
QUOTE (gigel de hohențolărn @ May 27 2008, 17:18) *
îți dai seama ce-ar păți un bărbat la același tratament?

Ia zi, ce-ar pati? huh.gif
gigel de hohențolărn
QUOTE (jay333 @ May 27 2008, 23:55) *
Ia zi, ce-ar pati? huh.gif
l-ar durea în ..cot? huh.gif biggrin.gif
Valentine
Cum sa te epilezi in zona aia? Am incercat pe mana un pic cu niste ceara si m-a durut de n-am inteles nimic. Pai daca imi trage o ceara d-aia pe co*ie sau prin zona p-acolo nu mai ma ridic 3 saptamani din pat. Lama de ras e sfanta smile.gif
jay333
In cel mai curios mod, eu am reusit sa ma ridic. Ba chiar am facut si cativa pasi. biggrin.gif

(Si se mai bat barbatii cu pumnul in piept ca-s mai "tari" decat femeile. wink.gif )
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.