jay333
27th May 2008, 12:28
Intrebare: cam cand se petrece actiunea din Braveheart si cam in ce an suntem acum?
dintimisoara
27th May 2008, 15:53
Oameni buni....mi-a luat cam 3 ore sa citesc tot ce ati scris de un an incoace,dar zau ca a meritat macar pentru cat m-am putut amuza si distra...
Sa scriu si eu,nu?ca doar nu am pierdut 3 ore de pomana...si o fac din punctul meu de vedere strict si personal....Am experimentat cam tot ce s-a spus pe aici din punct de vedere al epilarii,depilarii,rasului,smulsului si ce mai vreti voi....timp de ceva mai mult de 22 de ani...Iata cum vaz eu lucrurile:cu ceara e ok pentru cine o suporta.Smulsul parului este o activitate dureroasa,insa durerea se atenueaza cu timpul,te obisnuiesti.E una din metodele bune,deoarece rareste firele de par.Pentru mine nu a fost si nici nu este o metoda buna deoarece de cate ori am aplicat-o,indiferent ca a fost pe picioare ,inghinal sau in fund....m-a durut cumplit si in plus mi-a dat sangele prin pori,apoi urmatoarea zi eram vanata.Deci am renuntat.Culmea este ca am un aparat de epilat cu care nu patesc asa ceva.Am utilizat si crema...e ok,insa parul apare foarte repede...dar pielea ramane atat de fina,catifelata...Aveti grija la cremele astea,scrie si in prospect,ca inainte de a o utiliza folositi un picut din ea ca test pe o portiune de piele sa vedeti cum reactioneaza pielea voastra la compusii chimici din ea.Daca se lasa cu roseturi si bubite mai bine renuntati.Pentru mine lama e cea mai buna metoda,indiferent unde o folosesc...m-am obisnuit foarte mult asa.Bun,am vorbit din punctul de vedere personal si al femeii....si adaug atat:tunsul scurt sau total in zonele intime mi se pare o chestie care arata ca o persoana are grija de ea,imi confera incredere si ma gandesc ca omul respectiv e bun prieten cu igiena.E parerea mea.
Sotul meu e genul care mereu isi tunde cu masina de tuns paduricea pubiana....Pe piept nu se tunde,nu ii dau eu voie,caci dimensiunea firelor de par nu e atat de mare incat sa necesite tundere si imi plus ma excita sa imi trec buricele degetelor prin zona respectiva.Ma enerveaza ca nu se babiereste mai des pe fata si ma cam inteapa...aici avem discutii.Poarta mustata si iara ma laud si zic ca si-o aranjeaza regulat cu masina de tuns....caci am avut o discutie furtunoasa si pe tema asta,cand m-a sarutat si mi-a intrat mustata in gura....bleah!Nu va pot descrie senzatia aiurea....In plus,da!ma prefera mai mereu tunsa sau rasa la fofo....hehehehehehehehehehe....insa eu il prefer tuns scurt.De cateva ori s-a ras jos....e adevarat ca senzatiile sunt extreme,insa il prefer tuns scurt....
Deci,zic eu,indiferent de metoda folosita,faceti asa cum va pica mai bine si fiti ingrijiti,atat cei ce prefera epilare,depilarea si asa mai departe,cat si cei care nu o prefera si sustin ca se simt bine si parosi....chestie de gusturi si gusturile nu se discuta.
Eu una sunt pro aranjat parul pubian la barbati.
sebulbus
27th May 2008, 16:26
Despre aventurile si pericolele ce se asociaza epilatului in fund n-are chef sa detalieze nici o pasarica? A mai avut o colega o tentativa sa ne povesteasca si a trebuit s-o intrerupem ca nu mai aveam aer de ras.