Epilare pubiana baieti
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63

sebi_bv
Senzatia de par lipsa dispare dupa ce o faci (il dai jos) de cateva ori. Trust me!
Krokoko
Stai cat mai mult timp posibil pe spate si in timp se toceste. Sau inventez eu special un aparat de ras cu maner prelungit sa ajungi in locurile greu accesibile. La nevoie prietenul se cunoaste. arigato.gif

gigel de hohențolărn
QUOTE (sebi_bv @ May 25 2008, 21:59) *
Senzatia de par lipsa dispare dupa ce o faci (il dai jos) de cateva ori. Trust me!
până când crește la loc și-ncepe să te-nțepe nu ? dry.gif
jay333
Exista o metoda de epilare definitiva care nu implica smulsul flocilor. Nu, nu este laserul ci baie in titei (petrol). Am o matusa care lucra in domeniu si care a cazut in batalul sondei. A ramas fara par pe picioare si nici ca i-a mai crescut.

PS: Cine incearca sa revina cu impresii si/sau rezultate.
ashtray
voiam sa intreb si eu pe posesorii de philips bodygroom din acest topic pe unde se gasesc lame de schimb, am cautat dar nu am gasit.
s1nn0cence
QUOTE (jay333 @ May 26 2008, 12:49) *
Exista o metoda de epilare definitiva care nu implica smulsul flocilor. Nu, nu este laserul ci baie in titei (petrol). Am o matusa care lucra in domeniu si care a cazut in batalul sondei. A ramas fara par pe picioare si nici ca i-a mai crescut.

PS: Cine incearca sa revina cu impresii si/sau rezultate.

beeeton! ..deci sa ma f*t in miile de euro care mi le cer aia sa-mi epileze tot corpu' biggrin.gif

..dragu' taii, ce-o reusit sa faca matushE-ta se cheama arsura chimica wink.gif ..google it!
kretzu77
QUOTE (gigel de hohențolărn @ May 25 2008, 20:52) *
și apoi, dacă nu razi toată zona îmblănită se vede nasol locul unde se îmbină cele două zone.

pe tine nu te-a intrebat niciodata frizerita: "si la spate pierdut?" laugh.gif

jay333
QUOTE (s1nn0cence @ May 26 2008, 14:08) *
beeeton! ..deci sa ma f*t in miile de euro care mi le cer aia sa-mi epileze tot corpu' biggrin.gif

..dragu' taii, ce-o reusit sa faca matushE-ta se cheama arsura chimica wink.gif ..google it!

Draga, fu..-te in ei mii de euro! laugh.gif Important e rezultatul. wink.gif S-o fi ars sau nu, da' nici par nu a mai avut iar pielea (daca s-o fi ars) si-a revenit foarte bine.

PS: Cred ca acelasi principiu e si la cremele depilatoare (arsura chimica), cu diferenta ca metoda cu petrolul e de efect indelungat.
gigel de hohențolărn
QUOTE (kretzu77 @ May 26 2008, 14:20) *
pe tine nu te-a intrebat niciodata frizerita: "si la spate pierdut?" laugh.gif

lol.gif îți dai seama câtă bătaie de cap pentru niște păr biggrin.gif tuns pierdut pe bucă-n jos, îți dai seama dacă ești nepriceput poate ies scări
kretzu77
QUOTE (gigel de hohențolărn @ May 26 2008, 14:49) *
lol.gif îți dai seama câtă bătaie de cap pentru niște păr biggrin.gif tuns pierdut pe bucă-n jos, îți dai seama dacă ești nepriceput poate ies scări

dar ce mai, tu umbli in curul gol pe strada? laugh.gif
gigel de hohențolărn
nu, deși se deschide sezonu dă plajă.
până una alta mai fain e cu dreaduri decât tuns/ epilat etc.. e de efect biggrin.gif
kretzu77
QUOTE (gigel de hohențolărn @ May 26 2008, 15:09) *
nu, deși se deschide sezonu dă plajă.

roll2.gif
porti slipi tanga pe plaja? w00t.gif

PS: 1-0 biggrin.gif
jay333
Kretzule, cred ca depinde de lungimea parului. De la o valoare incolo nici macar cu boxeri/short nu cred ca se poate masca. laugh.gif
gigel de hohențolărn
nu port tanga bre, dacă mă epilez pierde slipu aderența și posă mă trezesc fără el biggrin.gif

ce știți voi mă, e fain când e creț și mătăsos....și împletit în cozi wub.gif
jay333
O lungime, ceva? biggrin.gif A coditelor, fireste.
Moaca
gigele, hotaraste-te : e codite sau matasos ? dreaduri matasoase nu exista biggrin.gif
Krokoko
Gigele, ce spui tu imi aminteste de filmele de groaza japoneze, mai exact cand te asezi cu fundu in cada plina cu apa, perisorul se imprastie si cuprinde totul, apa se face neagra, mda, exact ca in filmele alea ph34r.gif
Dar eu stiiiu ca tu glumesti si in pielea din jurul carnaciorului se reflecta lumina lunii clapping.gif
gigel de hohențolărn
QUOTE (Moaca @ May 26 2008, 17:23) *
gigele, hotaraste-te : e codite sau matasos ? dreaduri matasoase nu exista biggrin.gif

unde-i loc de dreaduri sunt dreaduri unde-i prea scurt pentru dreduri e mătăsos și pufos, cocolino wub.gif

nu sunt bre filme de groază japoneze, ce dacă pică un fir de păr două la duș, ce-i așa șmecherie, de parcă atunci când te speli pe cap nu pică păr, dacă e scurt logic că nu prea se vede.

și-n plus de asta ar arăta ca naiba o regiune pubiană și-un fund ras și cu piele de copil coroborate cu o pereche de picioare păroase bașca să se continue măraru pe burtă respectiv pe șirea spinării. după ce că-i inestetic s-ar simți și nasol.
bigyellowgrin.gif

de fapt eu cred că voi sunteți geloase pe pilozitatea noastră, că n-aveți voi fund păros ca al nostru wub.gif

sebi_bv
Lasa mah ca nu conteaza daca esti mai chel acolo. Ce, in palma tu ai par? tongue.gif
si in plus ca nu vede toata lumea ce ai acolo, decat su si cu ea (sau ele, daca esti mai norocos).
alexgrand
hello... stau si ma gandesc ermm.gif daca e sa imi dau cu crema depilatoare daia apoi cand creste sa imi dau cu ceara... care sunt sansele sa raman cu "obiectele muncii " (alea 2 happy.gif ) in mana laugh.gif sau sa ma irit ermm.gif sau sa mor acolo de durere!!! oare merita ?? ( ma refer la ceara...)

mersi oricum...biggrin.gif
gigel de hohențolărn
QUOTE (sebi_bv @ May 26 2008, 20:39) *
Lasa mah ca nu conteaza daca esti mai chel acolo. Ce, in palma tu ai par? tongue.gif
si in plus ca nu vede toata lumea ce ai acolo, decat su si cu ea (sau ele, daca esti mai norocos).

problema e că nu-mi face mie plăcere să mă simt chel acolo, mai ales că ar trebui să depun ceva efort să scap de pilozitatea respectivă și să fiu drept nu-i văd rostul. (nu rostul pilozității, ci rostul efortului biggrin.gif )

@alexgrand, da pe chestiile alea în număr de două nu te dai cu ceară sau creme bre, oricum nu crește prea mult păr pe ele în orice caz

da de, fiecare-și poartă mărarul după cum îi place. wub.gif
mufupew
eu ma chelesc si la cur.parul de pe coite e mai greu dar dimineata cand ma trezesc cu "ala mic" par coitele sunt mai stranse si at fug la baie.dai cu apa si SAPUN si baga lama.E nasol dupa 2-3 zile ca ma manaca sima irit ca draq,dar m-am obisnuit.Nu suport sa fiu paraos cum nu suport nici femeia cu "padurea letea".La cur nu dadeam importanta asa mult,ma radeam si eu acolo dar nu asa cu foc pana cand am observat ca e super at cand sotia/prietena iti face un oral si te mai gadila/linge sau baga un deget asa usor.Nu nu sunt gay,nici macar bi.
Tie ti-ar place sa lingi o pasarica paroasa sau una cheala?Pun pariu ca una cheala.Asa si femeile,prefera una chel decat o saracie paroasa.
kretzu77
QUOTE (gigel de hohențolărn @ May 26 2008, 19:50) *
de fapt eu cred că voi sunteți geloase pe pilozitatea noastră, că n-aveți voi fund păros ca al nostru wub.gif

nu sunt geloase pe pilozitate mai
le oftica faptul ca noi ne mandrim cu ea biggrin.gif
jay333
Acu' m-am luminat si eu de ce NU se epileaza unele: vor sa arate ca-s mai tari ca barbatii, ca se pot mandri si ele cu flocii. laugh.gif

BTW, stiti cum arata o doamna (bine) epilata pana putin peste genunchi, in rest pleata? Mi-a fost dat sa vad asa ceva intr-un loc oarecum select. Avea o fusta putin sub genunchi si, cum statea pe o canapea, i se ridicase suficient cat sa-si afiseze locul unde s-a oprit lama. Sincer, as fi preferat sa nu se fi epilat deloc decat asa.
Moaca
QUOTE (jay333 @ May 27 2008, 09:41) *
BTW, stiti cum arata o doamna (bine) epilata pana putin peste genunchi, in rest pleata? Mi-a fost dat sa vad asa ceva intr-un loc oarecum select. Avea o fusta putin sub genunchi si, cum statea pe o canapea, i se ridicase suficient cat sa-si afiseze locul unde s-a oprit lama. Sincer, as fi preferat sa nu se fi epilat deloc decat asa.

zi mersi ca n-a executat miscarea lu' Sharon Stone in Basic Instinct, ca orbeai !
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.