sebi_bv
25th May 2008, 20:59
Senzatia de par lipsa dispare dupa ce o faci (il dai jos) de cateva ori. Trust me!
Krokoko
25th May 2008, 21:01
Stai cat mai mult timp posibil pe spate si in timp se toceste. Sau inventez eu special un aparat de ras cu maner prelungit sa ajungi in locurile greu accesibile. La nevoie prietenul se cunoaste. 
gigel de hohențolărn
25th May 2008, 21:14
QUOTE (sebi_bv @ May 25 2008, 21:59)

Senzatia de par lipsa dispare dupa ce o faci (il dai jos) de cateva ori. Trust me!
până când crește la loc și-ncepe să te-nțepe nu ?
jay333
26th May 2008, 12:49
Exista o metoda de epilare definitiva care nu implica smulsul flocilor. Nu, nu este laserul ci baie in titei (petrol). Am o matusa care lucra in domeniu si care a cazut in batalul sondei. A ramas fara par pe picioare si nici ca i-a mai crescut.
PS: Cine incearca sa revina cu impresii si/sau rezultate.
ashtray
26th May 2008, 12:56
voiam sa intreb si eu pe posesorii de philips bodygroom din acest topic pe unde se gasesc lame de schimb, am cautat dar nu am gasit.
s1nn0cence
26th May 2008, 13:08
QUOTE (jay333 @ May 26 2008, 12:49)

Exista o metoda de epilare definitiva care nu implica smulsul flocilor. Nu, nu este laserul ci baie in titei (petrol). Am o matusa care lucra in domeniu si care a cazut in batalul sondei. A ramas fara par pe picioare si nici ca i-a mai crescut.
PS: Cine incearca sa revina cu impresii si/sau rezultate.
beeeton! ..deci sa ma f*t in miile de euro care mi le cer aia sa-mi epileze tot corpu' 
..dragu' taii, ce-o reusit sa faca matushE-ta se cheama arsura chimica
..google it!
kretzu77
26th May 2008, 13:20
QUOTE (gigel de hohențolărn @ May 25 2008, 20:52)

și apoi, dacă nu razi toată zona îmblănită se vede nasol locul unde se îmbină cele două zone.
pe tine nu te-a intrebat niciodata frizerita: "si la spate pierdut?" 
jay333
26th May 2008, 13:30
QUOTE (s1nn0cence @ May 26 2008, 14:08)

beeeton! ..deci sa ma f*t in miile de euro care mi le cer aia sa-mi epileze tot corpu'

..dragu' taii, ce-o reusit sa faca matushE-ta se cheama arsura chimica

..google it!
Draga, fu..-te in ei mii de euro!
Important e rezultatul.
S-o fi ars sau nu, da' nici par nu a mai avut iar pielea (daca s-o fi ars) si-a revenit foarte bine.
PS: Cred ca acelasi principiu e si la cremele depilatoare (arsura chimica), cu diferenta ca metoda cu petrolul e de efect indelungat.
gigel de hohențolărn
26th May 2008, 13:49
kretzu77
26th May 2008, 14:00
QUOTE (gigel de hohențolărn @ May 26 2008, 14:49)

îți dai seama câtă bătaie de cap pentru niște păr

tuns pierdut pe bucă-n jos, îți dai seama dacă ești nepriceput poate ies scări
dar ce mai, tu umbli in curul gol pe strada?
gigel de hohențolărn
26th May 2008, 14:09
nu, deși se deschide sezonu dă plajă.
până una alta mai fain e cu dreaduri decât tuns/ epilat etc.. e de efect
kretzu77
26th May 2008, 14:16
jay333
26th May 2008, 16:04
Kretzule, cred ca depinde de lungimea parului. De la o valoare incolo nici macar cu boxeri/short nu cred ca se poate masca.
gigel de hohențolărn
26th May 2008, 16:16
nu port tanga bre, dacă mă epilez pierde slipu aderența și posă mă trezesc fără el 
ce știți voi mă, e fain când e creț și mătăsos....și împletit în cozi
jay333
26th May 2008, 16:21
O lungime, ceva?
A coditelor, fireste.
Moaca
26th May 2008, 16:23
gigele, hotaraste-te : e codite sau matasos ? dreaduri matasoase nu exista
Krokoko
26th May 2008, 16:27
Gigele, ce spui tu imi aminteste de filmele de groaza japoneze, mai exact cand te asezi cu fundu in cada plina cu apa, perisorul se imprastie si cuprinde totul, apa se face neagra, mda, exact ca in filmele alea
Dar eu stiiiu ca tu glumesti si in pielea din jurul carnaciorului se reflecta lumina lunii
gigel de hohențolărn
26th May 2008, 18:50
sebi_bv
26th May 2008, 19:39
Lasa mah ca nu conteaza daca esti mai chel acolo. Ce, in palma tu ai par? 
si in plus ca nu vede toata lumea ce ai acolo, decat su si cu ea (sau ele, daca esti mai norocos).
gigel de hohențolărn
26th May 2008, 21:50
QUOTE (sebi_bv @ May 26 2008, 20:39)

Lasa mah ca nu conteaza daca esti mai chel acolo. Ce, in palma tu ai par?

si in plus ca nu vede toata lumea ce ai acolo, decat su si cu ea (sau ele, daca esti mai norocos).
problema e că nu-mi face mie plăcere să mă simt chel acolo, mai ales că ar trebui să depun ceva efort să scap de pilozitatea respectivă și să fiu drept nu-i văd rostul. (nu rostul pilozității, ci rostul efortului
)
@alexgrand, da pe chestiile alea în număr de două nu te dai cu ceară sau creme bre, oricum nu crește prea mult păr pe ele în orice caz
da de, fiecare-și poartă mărarul după cum îi place.
mufupew
27th May 2008, 02:29
eu ma chelesc si la cur.parul de pe coite e mai greu dar dimineata cand ma trezesc cu "ala mic" par coitele sunt mai stranse si at fug la baie.dai cu apa si SAPUN si baga lama.E nasol dupa 2-3 zile ca ma manaca sima irit ca draq,dar m-am obisnuit.Nu suport sa fiu paraos cum nu suport nici femeia cu "padurea letea".La cur nu dadeam importanta asa mult,ma radeam si eu acolo dar nu asa cu foc pana cand am observat ca e super at cand sotia/prietena iti face un oral si te mai gadila/linge sau baga un deget asa usor.Nu nu sunt gay,nici macar bi.
Tie ti-ar place sa lingi o pasarica paroasa sau una cheala?Pun pariu ca una cheala.Asa si femeile,prefera una chel decat o saracie paroasa.
kretzu77
27th May 2008, 07:07
QUOTE (gigel de hohențolărn @ May 26 2008, 19:50)

de fapt eu cred că voi sunteți geloase pe pilozitatea noastră, că n-aveți voi fund păros ca al nostru

nu sunt geloase pe pilozitate mai
le oftica faptul ca noi ne mandrim cu ea
jay333
27th May 2008, 08:41
Acu' m-am luminat si eu de ce NU se epileaza unele: vor sa arate ca-s mai tari ca barbatii, ca se pot mandri si ele cu flocii.
BTW, stiti cum arata o doamna (bine) epilata pana putin peste genunchi, in rest pleata? Mi-a fost dat sa vad asa ceva intr-un loc oarecum select. Avea o fusta putin sub genunchi si, cum statea pe o canapea, i se ridicase suficient cat sa-si afiseze locul unde s-a oprit lama. Sincer, as fi preferat sa nu se fi epilat deloc decat asa.
Moaca
27th May 2008, 08:43
QUOTE (jay333 @ May 27 2008, 09:41)

BTW, stiti cum arata o doamna (bine) epilata pana putin peste genunchi, in rest pleata? Mi-a fost dat sa vad asa ceva intr-un loc oarecum select. Avea o fusta putin sub genunchi si, cum statea pe o canapea, i se ridicase suficient cat sa-si afiseze locul unde s-a oprit lama. Sincer, as fi preferat sa nu se fi epilat deloc decat asa.
zi mersi ca n-a executat miscarea lu' Sharon Stone in Basic Instinct, ca orbeai !
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.