Epilare pubiana baieti
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63

realkrik
Tot am vazut pareri pro si contra rasului parului pubian. O sa va dau un exemplu concret al avantajului de a fi ras.
Eu stau de 2 luni in China si ma duc periodic aici la masaj, fiind foarte ieftin si oricum nu o sa fie niciodata in Romania cum e aici naughty.gif
Am fost acum 2 zile la un masaj si ma hotarasc sa iau un masaj Hong kong style (asta implica foarte mult ulei). Incepe fata sa imi faca masaj, desigur ajunge la partea cu masatul feselor, si tot coboara, coboara si numai simt ca imi baga o mana intre picioare. Acu ramasesem perplex pt ca mai fusesem la masaj dar asta era prima data cand mi se intamplase asa ceva. Dupa masarea destul de durata a outelor mele ma intoarce cu fata in sus si isi continua masajul in zona pubiana. S-a tot intrebat ea de ce nu am par in acele locuri si la un moment dat isi fae curaj si ma intreaba de ce nu am. I-am explicat cum sta treaba cu epilarea la care ea scoate un "Ooooo" lung. Nu spun dupa aia a continuat masajul timp de jumatate de ora, timp in care eu am fost desigur excitat la maxim, dar s-a rezumat doar la masaj death.gif
Aseara ma hotarasc sa ma duc din nou la masaj. Nu o mai gasesc pe tipa care imi facuse masaj, asa ca le zic sa imi trimita una care vor ei. Am observat ca prea imi zambeau fetisoarele alea pe acolo, dar am zis hei, e normal ca asa zambesc ei de felul lor. Ajung frumos in camera de masaj, vine tipa care trebuia sa imi faca masaj, imi ia numarul de la bratara, si numai o aud ca imi zice " A tu esti tipul fara par". Desigur eu eram ohmy.gif , dar nu am intrebat-o cine, ce si cum. Incepe sa imi faca masaj si imi zice ca colega lor care imi facuse masaj le povestise despre mine si ce tip de masaj imi facuse smile.gif.Ma intreaba daca mi-a placut "masajul" de data trecuta, eu desigur raspunzand mai mult decat afirmativ, asa ca incepe si ea sa imi aplice acelasi tratament. Desigur penisul meu era din nou in erectie maxima, la care ea ma intreaba daca poate sa il vada laugh.gif (purtam un fel de boxeri semitransparenti si subtiri). Imi da boxerii jos si cu o expresie de nedescris zice"Ooo big" (se pare ca intradevar chinezii o au mica ca a mea e de dimeniune medie) si ma intreaba daca poate sa ma ajute. Acu nu stiam la ce se refera, dar i-am zis sa faca ce vrea, asa ca si-a pus frumos destul ulei in palma si a inceput lucrul manual smile.gif. Din pacate cand ma simteam mai bine s-a terminat timpul alocat asa ca am ramas cu ochii in soare, dar macar mi-a dat nr ei de telefon ca sa continuam ce a inceput thumbsup.gif
E acum stau si ma intreba daca nu eram ras mai aveam parte de asa ceva? I'll never know

P.S: sry ca m-am lungit atat
a1l3a4l6
Normal ca va epilati si voi super ok nu mai suntem in epoca de piatra sa fim parosi smile.gif). aici e o reteta de preparat ceara smile.gif) cred ca mai mult sunt interesate fetele biggrin.gif
1.Ingredientele pt ceara sunt: colofoniu 750g, ceara de albine pura 250g si ulei de parafina (o sticluta mica din farmacii)
eu le gasesc doar in Cluj la "Farmec",poate se gasesc si in alte parti
Atentie!se prepara doar pe plita,nu direct la flacara de la aragaz,si focul trebuie sa fie mic
mod de preparare:intrun vas emailat(3l) se pune colofoniul la topit,se tine pe foc pana se topeste tot pe urma se pune ceara de albine.la fel se lasa sa fiarba pana se topeste si ceara .apoi se pune cam 2 linguri ulei de parafina.se ia de pe foc si se strecoara in alt vas emailat(Atentie!continutul este foarte fierbinte,trebuie lucrat cu grija sa nu sara).se lasa la racit pana este de consistenta unei smantani,se pune cu o paleta de lemn putina ceara pe mana si se verifica temperatura.mai departe la treaba fetelor,la smuls:).

2. Nu sunt ingrediente speciale, e vorba despre o lamaie (nu prea mare) si un pahar de zahar.

Zeama de la o lamaie intreaga se pune intr-o craticioara cu un pahar de zahar si craticioara se pune pe focul mic dat la minimum. Amestecati des. Cand incepe sa fiarba se amesteca si se lasa sa fiarba (daca se umfla prea tare o mai luati de pe foc amestecand si o puneti la loc - dar daca focul e foarte mic , nu e cazul) pana cand lichidul are culoarea chilimbarului mai inchis(deci maroniu-galbui)Toata treaba nu poate dura mai mult de 10 minute (estimez eu, ca nu m-am cronometrat niciodata).
Apoi se lasa sa se raceasca (asta dureaza mai mult) pana cand e doar calda si se poate lua cu mana. Daca aveti mainile usor umede, se ia foarte usor. Faceti o bila pe care o intindeti pe unde doriti si apoi smulgeti. Parte buna este ca te poti face si in locuri in care nu vezi prea bine.
Daca ai radacinile mai "rezistente" poate ca nu va smulge tot parul din prima dar poti sa repeti operatia de cate ori e nevoie. Oricum , in timp radacinile se slabesc si dupa cateva luni se va smulge tot odata.

Daca mixtura a iesit prea moale (cand e deja calduta nu se poate modela cat de ct ci curge) o puneti din nou pe foc si o mai dati in cateva clocote - nu multe ca se face prea tare.
Daca e prea tare, adaugati putina apa si o mai dati intr-un clocot.
Oricum, dupa ce faceti mixtura o data sau de doua ori o sa estimati perfect ce cantitti de zahar si lamaie trebuie puse ca sa iasa perfect.

Mult succes!

HotDawwg
QUOTE (Fr3ak @ Apr 30 2008, 18:03) *
Nu contează cât de lung ai părul, important e cum și cât te speli...

"...cum si cat chelesti" smile.gif

evident ca mai sunt si alte metode..
-cu securea taiat cu miscari scurte si rapide..
-acid
-penseta
-trimmer-ul in cazuri extreme

etc.

ramane la latitudinea fiecaruia sa aleaga ce simte ca i se potriveste cel mai bine sleep.gif
A_shot_of_JB
QUOTE (HotDawwg @ May 5 2008, 19:41) *
"...cum si cat chelesti" smile.gif

evident ca mai sunt si alte metode..
-cu securea taiat cu miscari scurte si rapide..
-acid
-penseta
-trimmer-ul in cazuri extreme

etc.

ramane la latitudinea fiecaruia sa aleaga ce simte ca i se potriveste cel mai bine sleep.gif

tu pe care o alegi ? laugh.gif
HotDawwg
QUOTE (A_shot_of_JB @ May 5 2008, 19:24) *
tu pe care o alegi ? laugh.gif

eu nu-mi suprim dovezile masculinitatii epilandu-mi parul pubian... sleep.gif
end-er
se presupune ca-ti pui mai la vedere dovezile masculinitatii

sau tu te refereai la par? smile.gif
HotDawwg
QUOTE (end-er @ May 8 2008, 14:39) *
se presupune ca-ti pui mai la vedere dovezile masculinitatii

sau tu te refereai la par? smile.gif

nu

dragon2009
QUOTE (realkrik @ May 5 2008, 01:28) *
Aseara ma hotarasc sa ma duc din nou la masaj. Nu o mai gasesc pe tipa care imi facuse masaj, asa ca le zic sa imi trimita una care vor ei. Am observat ca prea imi zambeau fetisoarele alea pe acolo, dar am zis hei, e normal ca asa zambesc ei de felul lor. Ajung frumos in camera de masaj, vine tipa care trebuia sa imi faca masaj, imi ia numarul de la bratara, si numai o aud ca imi zice " A tu esti tipul fara par". Desigur eu eram ohmy.gif , dar nu am intrebat-o cine, ce si cum. Incepe sa imi faca masaj si imi zice ca colega lor care imi facuse masaj le povestise despre mine si ce tip de masaj imi facuse smile.gif.Ma intreaba daca mi-a placut "masajul" de data trecuta, eu desigur raspunzand mai mult decat afirmativ, asa ca incepe si ea sa imi aplice acelasi tratament. Desigur penisul meu era din nou in erectie maxima, la care ea ma intreaba daca poate sa il vada laugh.gif (purtam un fel de boxeri semitransparenti si subtiri). Imi da boxerii jos si cu o expresie de nedescris zice"Ooo big" (se pare ca intradevar chinezii o au mica ca a mea e de dimeniune medie) si ma intreaba daca poate sa ma ajute. Acu nu stiam la ce se refera, dar i-am zis sa faca ce vrea, asa ca si-a pus frumos destul ulei in palma si a inceput lucrul manual smile.gif. Din pacate cand ma simteam mai bine s-a terminat timpul alocat asa ca am ramas cu ochii in soare, dar macar mi-a dat nr ei de telefon ca sa continuam ce a inceput thumbsup.gif
E acum stau si ma intreba daca nu eram ras mai aveam parte de asa ceva? I'll never know

P.S: sry ca m-am lungit atat

Pot sa spun ca a fost o poveste interesanta. Vezi ca daca te mai razi mai ai si experiente neprevazute smile.gif.

Inca nu am incercat sa ma rad, dar as face-o daca mar ruga girlfriendu wink.gif.
Gabriel_Ion
cred ca nu mai se pune problema daca exista baieti care scapa de parul pubian ci daca exista baieti care fac sex si nu se epileaza. Prima oara cand am auzit mi s-a parut ceva ce duce spre gay dar dupa ce iubita si-a exprimat preferintele m-am conformat si mi s-a parut si mult mai misto tongue.gif sfat personal, purcedeti la epilare, e mai igienic si mai placut
jay333
QUOTE (Fr3ak @ Apr 30 2008, 17:03) *
p.s.: ai observat că după ce te razi sub braț sau pubian, transpiri mai mult acolo?

Am incercat sa nu mai folosesc deodorant pentru axile. In mod curios nu am mirosit a transpiratie (si nu sunt genul care sa nu se simta). A venit vremea sa-mi dau blana jos si la scurt timp dupa ce m-am ras am inceput sa cam put. In consecinta, am trecut inapoi pe antiperspirant.
Liviu72
QUOTE (sebulbus @ Apr 30 2008, 22:15) *
Adica chelit mataranga si in jur, cum ar veni smile.gif

Esti mortal , frate... thumbsup.gif Nu puteam explica mai bine, nici daca citeam din dictionar... biggrin.gif
darklight3
"Epilare pubiana baieti, exista baieti care isi rad parul pubian?"

Nu am cititi tot topicul dar intrebarea mea este:

Exista baieti care nu isi rad parul pubian?
lightning
cica ar fi. nasol de ei!
Kacey
Cand am citit titlul topicului mi s-a parut a fi un fel de gluma da vad ca voi baietii chiar sunteti seriosi. Mie mi se pare absolut normal ca un tip sa fie ras/epilat/restu . E o chestie care tine de igiena personala . Asa cum voua nu ma place parul in zona pubiana a tipelor ...ganditi-va ca nici lor nu le place. Si pana la urma chiar nu e nimic de speriat in a fi putin mai aranjat tongue.gif
penny_s
QUOTE (Kacey @ May 21 2008, 18:30) *
Cand am citit titlul topicului mi s-a parut a fi un fel de gluma da vad ca voi baietii chiar sunteti seriosi. Mie mi se pare absolut normal ca un tip sa fie ras/epilat/restu . E o chestie care tine de igiena personala . Asa cum voua nu ma place parul in zona pubiana a tipelor ...ganditi-va ca nici lor nu le place. Si pana la urma chiar nu e nimic de speriat in a fi putin mai aranjat tongue.gif

sa inteleg ca nu-ti place "rasta"?
Kacey
puke.gif
bine...poate exagerez nitel , dar totusi unde e par mult se aduna chestii si nu prea vrei sa te apropii sa-i faci tipului un blow job.
jay333
Ok, mi-a disparut o postare on-topic (din punctul meu de vedere) in care intrebam pe cineva unde s-a epilat cu ceara si cat l-a costat.
stokarit_s
Este necesara epilarea pubiana atat la femei cat si la barbati .
Eu folosesc un aparat de ras ,gel de ras(senzitiv) plus after shave (balsam senzitiv) si ma irit rar de tot. happy.gif
Secretul este sa nu dai cu aparatul de ras in sensul in care creste parul ,sa o faci intr-un mod cat mai lent si sa folosesti din abundenta gel de ras. wink.gif
gigel de hohențolărn
QUOTE (Kacey @ May 21 2008, 23:59) *
puke.gif
bine...poate exagerez nitel , dar totusi unde e par mult se aduna chestii si nu prea vrei sa te apropii sa-i faci tipului un blow job.

și tu ești rasă în cap să înțeleg nu? sper că te epilezi și în nas, nu de alta da o duduie care-și suflă nasul ca să scape de "chestiile" alea care s-au adunat nu e o imagine pea romantică rolleyes.gif

cum ar veni, unii cred că dacă aleg lama înseamnă că prin excludere nu mai fac duș și aruncă săpunu la ghenă. huh.gif
sebi_bv
Am citit 23 de pagini. Da, incredibil ce spun unii pe aici! Nu stiu cum dumnezeu o faceti cu ceara sau cu epilatorul. Yaiiii, numai cand ma gandesc ma apuca o senzatie ciudata rau!
Ia treaba cu masina de tuns, grija mare, daca e alimentata la 220, vedeti pe unde o puneti sau cum o manipulati, ca daca o bagati (scapati in apa...).
Aparatul de ras, este costisitor.
Eu votez crema. Atentie la cele 10 minute. Unele se folosesc maxim 7 minute. Atentie la acelea ca sunt prea "agresive", sau depinde de fapt de individ.
Chestia cu sexul oral, e nasoala tare c par. Pentru mine e de neconceput!
Faceti-o in primul rand pentru voi. Va veti simti mult mai bine!
gigel de hohențolărn
QUOTE (sebi_bv @ May 25 2008, 16:28) *
Faceti-o in primul rand pentru voi. Va veti simti mult mai bine!

eu mă simt atât de bine "cu" încât nu vreau să-mi închipui cum e fără. de curiozitate am încercat un aparat de epilat pe gambă, a rămas blocat și am zis că urlu de durere, mi se pare că tre să fii destul de masochist să încerci același tratament în zone mai delicate wink.gif

un duș durează 5 minute, un ras în fund crecă ar dura pe puțin juma de oră first.gif
Krokoko
Ras IN fund? Uite ca acum trebuie sa ma uit inauntru sa vad daca este sau nu par acolo, ca din cate stiu eu, parul este la fund.
Dar trecand peste "in" si "la", pentru mine si toate fetele pe care le cunosc, zona pubiana cu lungimea parului mai mare de, hai sa spunem cu darnicie jumatate de centimetru este un total turn-off. Si de unde si pana unde ideea ca daca iti razi parul esti gay? De unde vin ideile astea? Cine s-a gandit la ele, le-a copt multa vreme? Barbatilor, faceti ce-o fi numai scapati de pleata carnaciorului ( fiti amabili si nu evitati outele ). Daca aveti nevoie de ceva sa va tina de cald in zona, s-au inventat chilotii de blana, ca deja cei flausati sunt out of fashion.

Spor la epilat, ras, orice numai scapati de mararut!
gigel de hohențolărn
unde-am pomenit eu că "rasul părului e gay" ? da dacă tot mă intrebi, da mi se pare că rasu oolelor e extrem de gay wink.gif
asta-i bună, să mă rad pe fund(na, de dragu exprimării) ca după 2 zile să mă înțepe, altă treabă n-am decât să-mi pierd vremea bigyellowgrin.gif
și apoi, dacă nu razi toată zona îmblănită se vede nasol locul unde se îmbină cele două zone. mie îmi place cât mai lung, pufos și mătăsos ca cocolino, și suficient de lung încât să-l prind în codițe. bigyellowgrin.gif

la naiba, și dacă te apucă o iritație ce faci, nici pe scaun nu mai poți sta, că doar nu suntem maimuțe să ne scărpinăm
bărbatu ideal e bărbatu maimuță, jumate păr, jumate puță first.gif
Krokoko
Nu tu ai pomenit ca rasul parului e gay, ca au mai scris si alti oameni in afara de tine in topicul asta. Eu mi-am spus parerea ca fata. Tu iti faci "freza" cum iti pofteste inimioara, pentru ca e cocoselul tau si faci ce vrei cu el si cu imprejurimile. Asa ca tie iti urez la cat mai lung si matasos, apropo, probleme cu "scalpul" nu ai? Dar balsam folosesti pt intretinere?

Si cum sa nu razi ouale? Asta e direct de raportat la politie wallbash.gif
gigel de hohențolărn
nu folosesc balsam că îmi stă vâlvoi w00t.gif
vai, ce mă fac, pe spate cum mă epilez? sadwalk.gif

Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.