Eu stau de 2 luni in China si ma duc periodic aici la masaj, fiind foarte ieftin si oricum nu o sa fie niciodata in Romania cum e aici
Am fost acum 2 zile la un masaj si ma hotarasc sa iau un masaj Hong kong style (asta implica foarte mult ulei). Incepe fata sa imi faca masaj, desigur ajunge la partea cu masatul feselor, si tot coboara, coboara si numai simt ca imi baga o mana intre picioare. Acu ramasesem perplex pt ca mai fusesem la masaj dar asta era prima data cand mi se intamplase asa ceva. Dupa masarea destul de durata a outelor mele ma intoarce cu fata in sus si isi continua masajul in zona pubiana. S-a tot intrebat ea de ce nu am par in acele locuri si la un moment dat isi fae curaj si ma intreaba de ce nu am. I-am explicat cum sta treaba cu epilarea la care ea scoate un "Ooooo" lung. Nu spun dupa aia a continuat masajul timp de jumatate de ora, timp in care eu am fost desigur excitat la maxim, dar s-a rezumat doar la masaj
Aseara ma hotarasc sa ma duc din nou la masaj. Nu o mai gasesc pe tipa care imi facuse masaj, asa ca le zic sa imi trimita una care vor ei. Am observat ca prea imi zambeau fetisoarele alea pe acolo, dar am zis hei, e normal ca asa zambesc ei de felul lor. Ajung frumos in camera de masaj, vine tipa care trebuia sa imi faca masaj, imi ia numarul de la bratara, si numai o aud ca imi zice " A tu esti tipul fara par". Desigur eu eram
E acum stau si ma intreba daca nu eram ras mai aveam parte de asa ceva? I'll never know
P.S: sry ca m-am lungit atat