Epilare pubiana baieti
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63

Mosotti
QUOTE (badboy69on @ Mar 17 2008, 00:44) *
Sunt total straight!Si ma epilez de 2 ori pe saptamana...motivul?flocii sunt scarbosi de`a dreptu`...

nu stiu cum te epilezi de 2 ori pe saptamina, poate te razi laugh.gif
Fr3ak
QUOTE (buteliearagaz @ Mar 17 2008, 02:48) *
Eu ma epilez de doua ori pe saptamana , consider ca pentru a avea o viata sexuala reusita e nevoie de o igiena intima foarte riguroasa !
Nu as putea sa fac dragoste cu o jegoasa , pentru ca am un simt olfactiv foarte dezvoltat !

Și de când floci=jeg? Să înțeleg că ești spân?
Eu de exemplu mă spăl suficient să-mi permit să-mi păstrez floacele... astfel îmi ajunge o tunsoare la 2-3-4 săptămâni.

buteliearagaz
QUOTE (buteliearagaz @ Mar 17 2008, 02:48) *
Eu ma epilez de doua ori pe saptamana , consider ca pentru a avea o viata sexuala reusita e nevoie de o igiena intima foarte riguroasa !
Nu as putea sa fac dragoste cu o jegoasa , pentru ca am un simt olfactiv foarte dezvoltat !

Am vrut sa scriu de doua ori pe luna !
Chiar daca ma spal foarte des , daca am flocii mari eu ma simt jegos ! huh.gif
Sunt din pacate foarte multe femei care nu stiu sa-si spele fofoloanca sau nu-i acorda atentia cuvenita ! cursing.gif
QUOTE (Fr3ak @ Mar 17 2008, 18:05) *
Și de când floci=jeg? Să înțeleg că ești spân?
Eu de exemplu mă spăl suficient să-mi permit să-mi păstrez floacele... astfel îmi ajunge o tunsoare la 2-3-4 săptămâni.

Mie imi creste parul foarte repede si am un par moale si pisicos , adica nu creste tepos daca ma rad sau tund des !
Ma tund cam o data la 5 -6 saptamani si ma rad sub brat o data pe saptamana !
Flocii mari mi se par indecenti , asta ca sa nu scriu oribili , pentru ca nu ma oripileaza orice !
HABIBA
QUOTE (buteliearagaz @ Mar 17 2008, 18:41) *
Am vrut sa scriu de doua ori pe luna !
Chiar daca ma spal foarte des , daca am flocii mari eu ma simt jegos ! huh.gif
Sunt din pacate foarte multe femei care nu stiu sa-si spele fofoloanca sau nu-i acorda atentia cuvenita ! cursing.gif

te faci cu ceara ?
buteliearagaz
QUOTE (HABIBA @ Mar 17 2008, 18:44) *
te faci cu ceara ?

Folosesc aparatul de ras si dau cu crema !
E nasol ca dupa o zi , doua , incepe sa creasca si sa se irite un pic pielea , dar dupa alte doua zile imi trece !
Cand aveam 12 ani eram dezamagit ca nu sunt destul de mari , dar de la 14 ani am inceput sa-i dau jos !
Fr3ak
QUOTE (buteliearagaz @ Mar 17 2008, 18:52) *
Folosesc aparatul de ras si dau cu crema !
E nasol ca dupa o zi , doua , incepe sa creasca si sa se irite un pic pielea , dar dupa alte doua zile imi trece !
Cand aveam 12 ani eram dezamagit ca nu sunt destul de mari , dar de la 14 ani am inceput sa-i dau jos !

Și donșoara ce zice când dă limbi pe coaiele țepoase? Îi place?
unu-de-pe-aici
cel mai simplu te tunzi foarte scurt wink.gif

buteliearagaz
QUOTE (Fr3ak @ Mar 17 2008, 18:53) *
Și donșoara ce zice când dă limbi pe coaiele țepoase? Îi place?

Mie sexul oral nu mi se pare ceva jenant daca partenerii sunt de acord si igiena este riguroasa !
Nu am coaiele tepoase , pentru ca am un par moale si matasos ! wink.gif

Fr3ak
QUOTE (buteliearagaz @ Mar 17 2008, 19:06) *
Mie sexul oral nu mi se pare ceva jenant daca partenerii sunt de acord si igiena este riguroasa !

Când le-ai lins ultima oară de ești așa sigur pe tine?
Ranger
QUOTE (buteliearagaz @ Mar 17 2008, 19:06) *

Te dai cu balsam dupa 'operatiune'?
Sa-mi parlesc parul cu bricheta nu merge? laugh.gif
buteliearagaz
QUOTE (Ranger @ Mar 17 2008, 21:09) *

Am o alifie mentolata si una cu miros de piersica !
Eu nu mi-as parli parul cu bricheta, pentru ca nu sunt masochist ! death.gif
jay333
Deci BJ cu aroma de fructe. laugh.gif

Azi dimineata mi-am ras oole si nu pot sa spun ca nu ma deranjeaza, chiar daca si eu am "un par moale si matasos ! wink.gif " pe ele.
Fr3ak
QUOTE (jay333 @ Mar 18 2008, 13:52) *
Deci BJ cu aroma de fructe. laugh.gif

Azi dimineata mi-am ras oole si nu pot sa spun ca nu ma deranjeaza, chiar daca si eu am "un par moale si matasos ! wink.gif " pe ele.

Încă odată întreb: câți dintre voi au pus limba pe un păr din ăsta moale și mătăsos în creștere?

Nu mă leg că vă radeți sau nu, doar întreb. Și eu mă tund/rad, dar nu de 2 ori pe săptămână, că nu mi-ar mai face donșoara felație.

p.s.: @spare-me, care se minuna în trecut cum pot ajunge floci în gură, sper că s-a prins acum smile.gif
race_master
eu sunt pro depilare in zona pubiana si sub brat cu cel de pe picioare nu am nimic biggrin.gif
am citit aproape tot topicul asta de la inceput chiar daca mi-a luat vreo 2 ore biggrin.gif
trebuie sa recunosc ca am ras foarte mult smile.gif )

dar tot am niste nelamuriri unii spun ca e bine sa faci intrun anumit fel altii spun ca nu, ca e mai bine sa faca altfel
eu o fac cu lama de ras unsure.gif si nu m-am taiat nici o data

deci ma poate lamuri cineva mai bine ?
ce metoda este ce-a mai buna si de ce ?
e adevarat ca daca te razi cu lama parul va fi din ce in ce mai des si persoana in cauza sa fie nevoita sa se rada din ce in ce mai des unsure.gif
si inca astept detalii despre crema de depilat aia de aplici peste par stai cateva minute dupa care te speli nu am folosit`o niciodata asa ca nu
prea sunt la curent

deci cum am zis ma intereseaza un raspuns concret

multumesc anticipat.
AndreiOM
QUOTE (race_master @ Apr 15 2008, 13:25) *
deci ma poate lamuri cineva mai bine ?
ce metoda este ce-a mai buna si de ce ?
e adevarat ca daca te razi cu lama parul va fi din ce in ce mai des si persoana in cauza sa fie nevoita sa se rada din ce in ce mai des unsure.gif
si inca astept detalii despre crema de depilat ..... aia de aplici peste par stai cateva minute dupa care te speli... nu am folosit`o niciodata asa ca nu
prea sunt la curent

Crema depilatoare este egală cu rasul. Îți arde părul de la suprafața pielii și îți va crește la fel de repede. Epilarea cu ceară este cea mai bună metodă.
race_master
QUOTE (AndreiOM @ Apr 15 2008, 16:02) *
Crema depilatoare este egală cu rasul. Îți arde părul de la suprafața pielii și îți va crește la fel de repede. Epilarea cu ceară este cea mai bună metodă.

mmda dar din cate am inteles e cam dureroasa
confusedsmiley.png
Silvan14
mai ales pe 0o laugh.gif .....eu cam la 1 sapt si e fain(cu lama) ca nu vrea sa ma trezesc cu ceva in mana de la ceara laugh.gif smile.gif
Pittick
QUOTE (Ranger @ Mar 17 2008, 21:09) *

Incearca si insista, poate iti fac si bilutele precum mingiile de ping-pong... wwufff!!! in flacari si gata. biggrin.gif

QUOTE (AndreiOM @ Apr 15 2008, 16:02) *

Sa-nteleg ca tu ti le agresezi cu ceara? huh.gif
Petonius
Stiti ce am facut eu? Am luat aparatul sotiei si m-am epilat total. Total in zona aia nu pe tot corpul. A fost cam dureros dar sa vezi chestii dupa mai ales ca doamna se epileaza stil brazilian de mult, eu doar ma tundeam scurt. Am facut treaba asta cam acum o sapt si deocamdata no problem, vedem mai incolo.
Fr3ak
QUOTE (Petonius @ Apr 21 2008, 07:58) *
Stiti ce am facut eu? Am luat aparatul sotiei si m-am epilat total. Total in zona aia nu pe tot corpul. A fost cam dureros dar sa vezi chestii dupa mai ales ca doamna se epileaza stil brazilian de mult, eu doar ma tundeam scurt. Am facut treaba asta cam acum o sapt si deocamdata no problem, vedem mai incolo.

da pe picioare n-ai păr?
Liviu72
Epilarea pubiana este importanta pt igiena sexuala. Mai ales daca practici sexul oral. Si de fapt, cine nu face? wink.gif
Fr3ak
QUOTE (Liviu72 @ Apr 26 2008, 21:16) *
Epilarea pubiana este importanta pt igiena sexuala. Mai ales daca practici sexul oral. Si de fapt, cine nu face? wink.gif

Ai fi surprins ce fenomene întâlnești pe aici biggrin.gif

Nu contează cât de lung ai părul, important e cum și cât te speli.
Că bănuiesc că nu-ți târăști organele genitale prin gunoaie, ca să se murdărească mai tare dacă ai păr.

p.s.: ai observat că după ce te razi sub braț sau pubian, transpiri mai mult acolo?
maxximilian_bogdan
QUOTE (Fr3ak @ Apr 30 2008, 18:03) *
p.s.: ai observat că după ce te razi sub braț sau pubian, transpiri mai mult acolo?

nu e adevarat, asta ti se pare pentru ca atunci cand parul este mai mare, transpiratia este "ascunsa" sub "tufa"
eu unul ma rad jos mai ales vara, dar si iarna, dar trebuie sa te razi in sensul de crestere si nu invers pt ca te iriti foarte tare..
Cutzu
ce`i aia epilare?.... ce`i aia pubiana?
sebulbus
Adica chelit mataranga si in jur, cum ar veni smile.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.