Epilare pubiana baieti
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63

suny
QUOTE (s1nn0cence @ Oct 19 2007, 15:54) *
Desteapta lu' mama, cand (printr-o mare minune) ai sa rasfoiesti un tratat de dermatologie, poate vei baga la tartacuta ca pielea de p
e scrot e 'ceva' mai subtirica si cu 'ceva' mai multi receptori termici/durerosi decat labiile voastre mari wink.gif  (ca pe-alea mici nu creste par - asta tot pt cultura ta generala wink.gif)  
..fa un experiment cu consoarta-tz' ..epileaza-l cu ceara pe oute si apoi pe calcaie ..vezi unde-a fost mai placut smile.gif
pana atunci, te rog amana-mi sutul in testicole
multumesc

rolleyes.gif ... o singura precizare: palmele si talpile(deci si calcaiul) sunt singurele zone lipsite total de par(puf, etc). Epilari placute!!
Valy1
nu e neaparata nevoie sa te epilezi si pe oo (decat daca esti sado ) ..poti epila restu zonelor..

bisquit
QUOTE (a_d_y @ Oct 19 2007, 01:50) *
imi trebuie par , ca sa arat barbat smile.gif Pe bune acum.. ce dracu :|

Hai barba.. se poate da jos.. dar sa ma epilez la oo ? SAU PE PICOARE???

Dus TATA! . Exista apa!! chiar daca sunt apometre!!

Ma rog.. fiecare face ce vrea !

cu replica asta am sa fiu contraatacat biggrin.gif

nu te contraataca nimeni, pustiu. eu sunt fata nono.gif
ba, mai mult, chir am vazut pe plaja barbati cu par si fara par pe picioare. mi-au placut ultimii. si erau foarte masculini. barbatia nu sta in par thumbup.gif parol!
Fr3ak
QUOTE (bisquit @ Oct 20 2007, 18:46) *
ba, mai mult, chir am vazut pe plaja barbati cu par si fara par pe picioare. mi-au placut ultimii. si erau foarte masculini. barbatia nu sta in par thumbup.gif parol!

Am cam deviat de la subiect, dar i-ai cere/sugera iubitului să se epileze pentru că așa-ți place ție, sau ai lăsa în totalitate la latitudinea lui?
jay333
Ca sa incerc sa lamuresc problema durerii prin comparatie: doare de o mie de ori mai mult sa-ti smulgi un fir de par din nas decat sa-ti epilezi momitele cu ceara. Trust me! Pielea de pe oua fiind mai subtire radacina firului de par va iesi mult mai usor daca te epilezi cu ceara calda (mare grija sa nu fie fierbinte biggrin.gif ).
gvincentiu

no fi stand in par, dar eu zic ca barbatii fara par in locurile normale de crestere (piept, picioare) parca sunt un pic efeminati
jay333
QUOTE (gvincentiu @ Oct 25 2007, 15:27) *
no fi stand in par, dar eu zic ca barbatii fara par in locurile normale de crestere (piept, picioare) parca sunt un pic efeminati

Corect. Sunt foarte feminini aia de trag de fiare si au un spate cat un autobuz. N-au par deloc pe piept sau picioare.

kretzu77
QUOTE (jay333 @ Oct 26 2007, 10:03) *
Corect. Sunt foarte feminini aia de trag de fiare si au un spate cat un autobuz. N-au par deloc pe piept sau picioare.

cand o as arat asa, o sa ma epilez complet

sper sa nu arat asa niciodata
mnezo
Daca natura voia ca barbatii sa aiba spatele cat un autobuz, ii facea dracu` cu spatele cat un autobuz. sleep.gif Am vazut si femei cu spatele cat al respectivului, desigur tot aberante.
La fel si cu parul. Indepartarea din motive de igiena e normala, aia din motive estetice.. hai sa ne impacam cu gandul ca suntem totusi mamifere, mkay? smile.gif
kretzu77
QUOTE (mnezo @ Oct 26 2007, 13:23) *
La fel si cu parul. Indepartarea din motive de igiena e normala, aia din motive estetice.. hai sa ne impacam cu gandul ca suntem totusi mamifere, mkay? smile.gif

tu nu ai vazut mamifere fara pic de par?
sunt cateva
acuma .... cat de speciale si sexoase se simt nu stiu
laugh.gif
jay333
Eu imi las parul pe piept sa par mai musculos. wink.gif
mnezo
kretzu77, stii tu altele in afara de cetacee? Ti se pare sexy hipopotamul? biggrin.gif
gvincentiu
da mah, dar lipsa de par trebuie compensata de altceva pentru a intregi imaginea de mascul: muschi, bani, masina, privire feroce, 800g de aur, dinti placati cu diamante, etc.
don_dannielo

Si cum te mai incalzesti iarna sub plapuma? Sau pleci la amantul paros? laugh.gif

QUOTE (gvincentiu @ Oct 25 2007, 15:27) *

QUOTE (jay333 @ Oct 26 2007, 10:03) *
Corect. Sunt foarte feminini aia de trag de fiare si au un spate cat un autobuz.

Pai astea 2 categorii arata bine fara par. Efeminatii/ghei si culturistii.
jay333
QUOTE (don_dannielo @ Oct 26 2007, 16:43) *
Pai astea 2 categorii arata bine fara par. Efeminatii/ghei si culturistii.

Sa intelegem ca cei care arata cat-de-cat bine si se epileaza sunt fie efeminati/gay, fie culturisti iar un barbat adevarat nu renunta la blana? Astept rezolutia femeilor in aceasta dilema. Cred ca ele sunt cele mai in masura sa puna punctul pe i.
Fr3ak
Culturiștii se epilează ca să scoată în evidență mușchii formele. Ar fi și culmea să nu se epileze. E ca și cum ai fi un impotent cu p**a de 30cm.
jay333
QUOTE (Fr3ak @ Oct 26 2007, 20:07) *
Culturiștii se epilează ca să scoată în evidență mușchii formele. Ar fi și culmea să nu se epileze. E ca și cum ai fi un impotent cu p**a de 30cm.

Nu, bre, se epileaza ca nu vor sa-si agate flocii in gantere, haltere si alti steroizi.
kretzu77
QUOTE (mnezo @ Oct 26 2007, 13:48) *
kretzu77, stii tu altele in afara de cetacee? Ti se pare sexy hipopotamul? biggrin.gif

masculul nu, hipopotama poate (depinde cat par am pe c*r la momentul respectiv) lol.gif
Bassmann
QUOTE (Fr3ak @ Oct 26 2007, 19:07) *

iar ciclistii si restul sportivilor ca sa nu se opareasca biggrin.gif
nile
Sunt pro - hepilare. Cel putin pro - epilarea barbatului meu.
jay333
QUOTE (nile @ Oct 28 2007, 20:19) *
Sunt pro - hepilare. Cel putin pro - epilarea barbatului meu.

Bravo! clapping.gif

Altcineva care considera ca masculinitatea unui barbat nu sta in par?
don_dannielo
Vorbea de epilare pubiana, subiectul topicului.
jay333
QUOTE (don_dannielo @ Oct 29 2007, 10:14) *
Vorbea de epilare pubiana, subiectul topicului.

Da, sunt unii care considera ca epilatul pubian la barbati inseamna dovezi de inclinatii gay iar un par cat mai abundent este specific barbatilor adevarati. Altceva?
Fr3ak
QUOTE (jay333 @ Oct 29 2007, 15:24) *
Da, sunt unii care considera ca epilatul pubian la barbati inseamna dovezi de inclinatii gay iar un par cat mai abundent este specific barbatilor adevarati. Altceva?

Nope, din câte am citit aici, chiar nimeni nu consideră asta. Accentul cade pe PUBIAN. Când mergi mai departe și o dai în extrema cu epilare completă, excesivă, obsesivă sau cum vrei să-i zici, putem vorbi de mentalitatea respectivă despre bărbații în cauză. A da, în pubertate, părul pubian cât mai des și cât mai abundent, semnifică masculinitate, maturitate, fertilitate. Dar asta trece odată cu adolescența.
Ultras89
QUOTE (Mosotti @ Apr 21 2005, 12:49) *
da, esti homo, un barbat adevarat tre sa aibe cit mai multi floci si nu in ultiml rind, cit mai lungi...

Ce cap ai =)))...mai trebuie sa zici ca trebuie sa aiba si la subsioara , sa puta a transpiratie ...nah ca sa se vada ca e baiat si sa mirosa gura a usturoi sa vada lumea ca a mancat carne smile.gif) Get a life !!! hai k am ras oleak !
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.