QUOTE (Fr3ak @ Oct 18 2007, 08:51)

Poi eu prefer dușul zilnic decât epilarea totală lunară.
Degeaba te epilezi dacă nu te speli. Dar invers nu mai merge.
Mașină, casă, slujbă, femeie etc. poți avea și cu păr pe mine.
Deci tu ai tot enumerat pe aici, dar avantajele epilării complete lunare eu nu le-am văzut, în afară de faptul că te simți tu mai bine. Și asta poate fi inclusiv o boală (fără a vrea să te jignesc).
Nici eu nu-s au-naturele, mă epilez sub braț, inghinal cât trebe, la sprâncene insistă mândra, dar să mă epilez pe picioare, nu văd rostul, deoarece e mult mai enervant când e în creștere decât e acum. Nu cunosc fată pe care aș impresiona-o cu corpul total epilat. Nu cunosc boss care mi-ar refuza o slujbă din cauza părului corporal.
concitadine, da-mi voie sa te contrazic.. avantajele epilarii sunt multiple.. and if th guy says he gets more nookie this way, so be it! why blame him?
dar ideea in mare e urmatoarea: asa cum TOTI (voi astia, parosii) va pieptanati zilnic si mergeti la frizer/coafor.. la fel se aranjeaza si baiatul nost'.. da, poate da jos SI centimetrul ala de par capilar/inghinal/axilar pe care voi vi-l lasati acolo, da fâtz..
De ce-l invinovatiti? Nu deranjeaza pe nimeni si el se simte mai bine. Hai ca dac-ar fi avut 50 piercing-uri faciale mai intelegeam s-aruncati cu pietre-n el. Dar asa, (inca) se incadreaza in normalitate. Move on, people!
QUOTE (CICI&Co @ Oct 18 2007, 14:38)

mokanel mama, nu inteleg de ce preferi penseta si nu ceara... Cu ceara scapi mai repede, iar pielea e mult mai catifelata.
Sau asta e problema, ca scapi repede ?

scumpa mea, iar te bagi in discutie ca musca-n balegar.. pana cand n-o sa-ti creasca si tie o punguta cu doi bani intre picioare si-ai as ti-o epilezi CU CEARA, te rog sa te abtii..
altfel, iti pot spune si eu in cel mai mic detaliu cat de placut este sa nasti