Epilare pubiana baieti
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63

a_d_y
QUOTE (mokanel65 @ Oct 18 2007, 00:48) *
decat sa postati pe forum la misto, mai bine dati jos parul de pe voi.
nu m-a batut nimeni nici de sus, nici de jos, am love, casa mea, job bun, masina, tot ce am nevoie.
dar e atat de bine sa fii curat, si fara par...

da femeie buna ai ? laugh.gif
Bobby_ro
QUOTE (a_d_y @ Oct 18 2007, 00:53) *
da femeie buna ai ? laugh.gif

pai astea merg mana in mana: casa buna, masina buna, ..... femeie buna tongue.gif

a_d_y
absolut biggrin.gif
mokanel65
QUOTE (s1nn0cence @ Oct 18 2007, 00:45) *
il sustin pe mokanel asta.. eu ma fac cu lama peste tot, SAPTAMANAL!! (da, cu LAMA!) ..din motive de igiena, comoditate si de ce nu, estetica

iti multumesc pentru sustinere, desi sincer am suficienta incredere in mine incat sa stiu ce fac.
am folosit si eu destul de mult timp lama (sincer, nu imi este rusine cu mine incat sa nu folosesc aceeasi lama cu care ma barbieresc pe fata), dar datorita faptului ca parul ras creste mult mai repede, am ales epilarea, cu ceara calda de unica folosinta (sfat tehnic pentru eventualii amatori).
durerea in timpul epilarii este destul de intensa prima data, cel mult a doua oara daca te epilezi dupa mai mult de o luna, dar apoi este SUPORTABILA!
daca ai si un suport psihic macar stabil, daca nu exuberant, durerea aproape nu conteaza.
si in fapt, ce mai conteaza cam o ora de usoara suferinta, cand poti arata bine o luna dupa ?
Bobby_ro
@mokanel65 Si cat iti ia tata sa te epilezi de tot parul de pe tine ? o ora, doua? huh.gif asta asa cu penseta smile.gif sau cu penseta te epilezi doar pe Oo
mokanel65
QUOTE (Bobby_ro @ Oct 18 2007, 00:54) *
pai astea merg mana in mana: casa buna, masina buna, ..... femeie buna tongue.gif

valabil si pentru a_d_y: da, am...daca nu era ea, eram cu par pe burta si in chiloti si acum.
femeia te ridica, femeia te coboara, deh...
Bobby_ro
QUOTE (mokanel65 @ Oct 18 2007, 01:04) *
valabil si pentru a_d_y: da, am...daca nu era ea, eram cu par pe burta si in chiloti si acum.
femeia te ridica, femeia te coboara, deh...

Adica cum: femeia te ridica, femeia te coboara ..... si tot femeia te si epileaza, sau de ce fara ea erai cu par in chiloti si acum laugh.gif

mokanel65
QUOTE (Bobby_ro @ Oct 18 2007, 01:00) *
@mokanel65 Si cat iti ia tata sa te epilezi de tot parul de pe tine ? o ora, doua? huh.gif asta asa cu penseta smile.gif sau cu penseta te epilezi doar pe Oo

katerinca asta ne omoara...probabil este euforia de dupa calificarea la euro.
intr-o ora ma epilez pe tot corpul, cu ceara calda ; in alta ora pe oo, cu penseta...
si ca sa nu isi mai faca cineva probleme: cu ceara ma epileaza cosmeticiana, pe oo ma epilez singur .
si tot pentru curiosi: cosmeticiana ma epileaza peste tot, mai putin pe oo.
bisquit
sunteti enorm de iscoditori.
E absolut normal sa fii curat. Eu am un nou epilator. Am inceput cu lama, apoi am continuat cu ceara.
Am si o intrebare pt ceilalti: la ce va trebuie par pe voi? In afara, bineinteles, de a pastra mizeria timp indelungat, a transpira mai des si a va tine de cald...
mokanel65
QUOTE (Bobby_ro @ Oct 18 2007, 01:07) *
Adica cum: femeia te ridica, femeia te coboara ..... si tot femeia te si epileaza, sau de ce fara ea erai cu par in chiloti si acum laugh.gif

nu te epileaza, decat la cerere. doar te ridica si/sau te coboara.
daca nu era ea, eram paros in continuare...ca si multi altii de pe aici

QUOTE (bisquit @ Oct 18 2007, 01:17) *
E absolut normal sa fii curat. Eu am un nou epilator. Am inceput cu lama, apoi am continuat cu ceara.
Am si o intrebare pt ceilalti: la ce va trebuie par pe voi? In afara, bineinteles, de a pastra mizeria timp indelungat, a transpira mai des si a va tine de cald...

nu sunt neaparat iscoditori, ci mai mult curiosi de cum se descurca cei care intr-adevar se epileaza sau se rad.
si as mai spune, mai mult sau mai putin fricosi.
Bobby_ro
biggrin.gif pai mai "delfinilor" cum bine spunea cineva mai sus tongue.gif . Nu inseamna ca daca nu ai nici un fir de par pe tine nici macar in cap esti curat! la fel cum nu inseamna ca cei care nu sunt pensati si de ultimul fir de par de pe cur sunt "murdari" astea sunt pareri preconcepute, fiecare stie cum e bine pt el sau cum ii place lui sau celei de langa el, normal e sa ai grija de igiena proprie fie ia cu par sau nu laugh.gif
Fr3ak
Poi eu prefer dușul zilnic decât epilarea totală lunară.
Degeaba te epilezi dacă nu te speli. Dar invers nu mai merge.
Mașină, casă, slujbă, femeie etc. poți avea și cu păr pe mine.
Deci tu ai tot enumerat pe aici, dar avantajele epilării complete lunare eu nu le-am văzut, în afară de faptul că te simți tu mai bine. Și asta poate fi inclusiv o boală (fără a vrea să te jignesc).
Nici eu nu-s au-naturele, mă epilez sub braț, inghinal cât trebe, la sprâncene insistă mândra, dar să mă epilez pe picioare, nu văd rostul, deoarece e mult mai enervant când e în creștere decât e acum. Nu cunosc fată pe care aș impresiona-o cu corpul total epilat. Nu cunosc boss care mi-ar refuza o slujbă din cauza părului corporal.
mufa
Poate e omul înotător de profesie...
spare-me
QUOTE (Fr3ak @ Oct 18 2007, 08:51) *
bla bla
bla bla

jura-te tongue.gif
daca am eu toate alea si cu par pe tine, iti fac cadou o lotiune sa-ti mai creasca biggrin.gif
kretzu77
1. Degeaba te epilezi dacă nu te speli. Dar invers nu mai merge.
2. Mașină, casă, slujbă, femeie etc. poți avea și cu păr pe mine.

1. parca extremele se excudeau din start pe vremea mea
2. exact; si si-o trage cu postajul tuns, ras si frezat laugh.gif
CICI&Co
mokanel mama, nu inteleg de ce preferi penseta si nu ceara... Cu ceara scapi mai repede, iar pielea e mult mai catifelata.
Sau asta e problema, ca scapi repede ? huh.gif
mufa
QUOTE (CICI&Co @ Oct 18 2007, 14:38) *
mokanel mama, nu inteleg de ce preferi penseta si nu ceara... Cu ceara scapi mai repede, iar pielea e mult mai catifelata.

Ceară fierbinte, sper biggrin.gif
CICI&Co
QUOTE (mufă @ Oct 18 2007, 14:44) *

Well, daca nu vrea rece, poa'sa se si opareasca un pic.
kretzu77
QUOTE (mufă @ Oct 18 2007, 14:44) *

asta numai pentru cei care vor sa scoata pui laugh.gif

pai nu am spus?
e sado-maso
si poate e si din cei carora le place sa-si mangaie oole
laugh.gif

eu am recunoscut mai demult: ma pis pe mine de frica numai la gandul ca trebuie sa smulg ceara aia; de lama fug ca de dracul; asa ca am o singura varianta: masina de tuns + crema; sa va povestesc cum am uitat eu sa tin crema aia doar 7 min maxim mai demult? mai bine lasa roll2.gif
Fr3ak
QUOTE (kretzu77 @ Oct 18 2007, 10:24) *
1. parca extremele se excudeau din start pe vremea mea
2. exact; si si-o trage cu postajul tuns, ras si frezat laugh.gif

1. așa e
2. și femeia lu mokanel nu și-o poate trage cu poștașu, ras, frezat în cele 2 ore în mokanel se pensează iar ea are chef de futăreală. de ce? că poștașu s-o ras de dimineață.

morala: curvele ți-o sug că ești ras, că nu ești.

edit: nu știu de ce crede lumea că-l iau peste picior pe băiat. să fie sănătos dacă are răbdarea și persistența necesară. Dar nu o consider o necesitate. N-o să mă dau la întrecere cu nimeni.
s1nn0cence
Poi eu prefer dușul zilnic decât epilarea totală lunară.
Degeaba te epilezi dacă nu te speli. Dar invers nu mai merge.
Deci tu ai tot enumerat pe aici, dar avantajele epilării complete lunare eu nu le-am văzut, în afară de faptul că te simți tu mai bine. Și asta poate fi inclusiv o boală (fără a vrea să te jignesc).
Nici eu nu-s au-naturele, mă epilez sub braț, inghinal cât trebe, la sprâncene insistă mândra, dar să mă epilez pe picioare, nu văd rostul, deoarece e mult mai enervant când e în creștere decât e acum. Nu cunosc fată pe care aș impresiona-o cu corpul total epilat. Nu cunosc boss care mi-ar refuza o slujbă din cauza părului corporal.

concitadine, da-mi voie sa te contrazic.. avantajele epilarii sunt multiple..  and if th guy says he gets more nookie this way, so be it! why blame him?
dar ideea in mare e urmatoarea: asa cum TOTI (voi astia, parosii) va pieptanati zilnic si mergeti la frizer/coafor.. la fel se aranjeaza si baiatul nost'.. da, poate da jos SI centimetrul ala de par capilar/inghinal/axilar pe care voi vi-l lasati acolo, da fâtz.. wink.gif  De ce-l invinovatiti? Nu deranjeaza pe nimeni si el se simte mai bine.  Hai ca dac-ar fi avut 50 piercing-uri faciale mai intelegeam s-aruncati cu pietre-n el. Dar asa, (inca) se incadreaza in normalitate. Move on, people!

scumpa mea, iar te bagi in discutie ca musca-n balegar..  pana cand n-o sa-ti creasca si tie o punguta cu doi bani intre picioare si-ai as ti-o epilezi CU CEARA, te rog sa te abtii..
altfel, iti pot spune si eu in cel mai mic detaliu cat de placut este sa nasti smile.gif
CICI&Co
QUOTE (s1nn0cence @ Oct 18 2007, 17:50) *
scumpa mea, iar te bagi in discutie ca musca-n balegar..  pana cand n-o sa-ti creasca si tie o punguta cu doi bani intre picioare si-ai as ti-o epilezi CU CEARA, te rog sa te abtii..
altfel, iti pot spune si eu in cel mai mic detaliu cat de placut este sa nasti smile.gif

Epilarea cu ceara e dureroasa indiferent daca ai punguta sau pusculita console.gif Ori el suporta durerea foarte bine, de ce n-ar economisi timp? Asta era ideea...tu ai ratat-o. Cat despre a da nastere, sa iti dai cu parerea cand voi spune si eu cum e sa primesti un sut in oo smile.gif
a_d_y
QUOTE (bisquit @ Oct 18 2007, 01:17) *

imi trebuie par , ca sa arat barbat smile.gif Pe bune acum.. ce dracu :|

Hai barba.. se poate da jos.. dar sa ma epilez la oo ? SAU PE PICOARE???

Dus TATA! . Exista apa!! chiar daca sunt apometre!!

Ma rog.. fiecare face ce vrea !

cu replica asta am sa fiu contraatacat biggrin.gif
s1nn0cence
QUOTE (CICI&Co @ Oct 18 2007, 18:26) *
Epilarea cu ceara e dureroasa indiferent daca ai punguta sau pusculita console.gif Ori el suporta durerea foarte bine, de ce n-ar economisi timp? Asta era ideea...tu ai ratat-o. Cat despre a da nastere, sa iti dai cu parerea cand voi spune si eu cum e sa primesti un sut in oo smile.gif

Desteapta lu' mama, cand (printr-o mare minune) ai sa rasfoiesti un tratat de dermatologie, poate vei baga la tartacuta ca pielea de p
e scrot e 'ceva' mai subtirica si cu 'ceva' mai multi receptori termici/durerosi decat labiile voastre mari wink.gif  (ca pe-alea mici nu creste par - asta tot pt cultura ta generala wink.gif)  
..fa un experiment cu consoarta-tz' ..epileaza-l cu ceara pe oute si apoi pe calcaie ..vezi unde-a fost mai placut smile.gif
pana atunci, te rog amana-mi sutul in testicole
multumesc
gvincentiu
Frateeee, numai cand imi inchipui ceara ce trebuie smulsa ma apuca groaza. Cred ca doare a dracu' si cu penseta, asa ca VEET e meserie, numai ca trebe lasata 15 min inainte de dus.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.