Epilare pubiana baieti
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63

add
da chiar asa, de ce sa nu ne epilam cu totul? fara par pe piept si cu latze pe picioare... ca sa fim "mumosi" .... ma baieti...
Africanul
QUOTE(Iubita @ Apr 25 2005, 16:13)
Stii cum este cu degustibus.....mie nu-mi plac cu plete, cat mai epilati daca se poate. Uitati-va si voi la o prezentare de moda, cum apar dragutii de ei epilati sau la culturisti...Chiar ieri am vazut o poza mare cat casa, reclama la chiloteii Jolidon, si era baietul acela ras, frezat, mumos, pe picioare, bust....cam cum ar fi aratat cu par ? In nici un caz frumos de tras in poza !!
*

Asta este noua "imagine" a barbatilor? Epilati 100% si cu pielea lucioasa?
Daca vad un barbat fara par unde este normal sa aiba (mai putin in chiloti, ca nu vad pana acolo), il cataloghez instantaneu poponar. Parerea mea!

Alinux
QUOTE(flippy @ Apr 25 2005, 13:10)
Chiar daca te epilezi (razi) full (inclusiv picioare, piept, maini, chiar si capul daca vrei) nu inseamna ca esti homo. Pur si simplu esti mai igienic si poate mai putin viril pentru femeile care prefera barbatii cu par pe piept. Eu ma rad la oua si crede-ma ca dupa ceva vreme nu o sa mai ai acele senzatii neplacute de mancarime.

Oricum, esti pe drumul cel bun.

probabil offtopic: am fost in Italia si am fost ingrozit de mandria cu care isi poarta acolo masculii floacele la axile.  puke.gif
*

Corect! mellow.gif
Oare cum o fi cand da femeia aia o limba pe pieptul ala paros? puke.gif care poate ca a "uitat" sa se spele...

QUOTE(Iubita @ Apr 25 2005, 15:13)
Stii cum este cu degustibus.....mie nu-mi plac cu plete, cat mai epilati daca se poate. Uitati-va si voi la o prezentare de moda, cum apar dragutii de ei epilati sau la culturisti...Chiar ieri am vazut o poza mare cat casa, reclama la chiloteii Jolidon, si era baietul acela ras, frezat, mumos, pe picioare, bust....cam cum ar fi aratat cu par ? In nici un caz frumos de tras in poza !!
*

coolspeak.gif

Later Edit:
Ce ma distreaza e faptul ca macho menii astia de pe forum se "simte" lezati la barbatie cand aud de epilat si alte treburi...
lol.gif roll2.gif
catabit
hmmm... la subrat si in zona pubiana.... tuns asa... ca pt armata... neaparat... iar pe scot... foloseste crema

offtopic.. ma oripilez vara cand sunt la plaja si vad oameni in toata firea cu ditamai pisica la subrat si in slip... ce draq ma
Mosotti
incolonarea si la frizer, parosii dreaq! death.gif
add
hai ca ma enervati, ar trebui sa ma rad pe picioare de-acu? pt ce?
catabit
nu pe picioare man... de unde ai ajuns la concluzia ca tre sa te razi pe piciore??!

tete
QUOTE(catabit @ Apr 25 2005, 16:48)
nu pe picioare man... de unde ai ajuns la concluzia ca tre sa te razi pe piciore??!
*

hai mai un topic care de mult trebuia ...uitat.
Vanish
QUOTE(Africanul @ Apr 25 2005, 15:01)
Mai! Eu sunt paros de felul meu. Foarte paros! As arata urat ras in jurul putzei, iar in rest foarte paros. Mi-am dat si eu de cateva ori cu crema de epilat, a fost sexy la inceput, etc, apoi mi s-a luat. Acum mentin lungimea flocilor la un nivel acceptabil.
Barbatul trebuie sa aibe floci! Altfel este... suspect! Ce igiena? Oricum ma spal de 1,5 - 2 ori pe zi!
*

No offense, dar cum te speli tu de 1,5 ori pe zi? (de 2 ori am inteles).
Un ou odata si dupa aia al doilea?sau mai intai penisul si zona mai de sus si mai tarziu ooule?chiar sunt intrigat. Sau te dai cu sapun si mai incolo te clatesti?
add
creca de 3-4 ori in 2 zile ... wink.gif
Vanish
cel putin odata pe zi separat de suhul de rigoare, iar daca mirosul o cere o mai spal de cate ori e nevoie.(eu transpir ff repede si mult).
Africanul
QUOTE(Vanish @ Apr 25 2005, 20:50)
No offense, dar cum te speli tu de 1,5 ori pe zi? (de 2 ori am inteles).
Un ou odata si dupa aia al doilea?sau mai intai penisul si zona mai de sus si mai tarziu ooule?chiar sunt intrigat. Sau te dai cu sapun si mai incolo te clatesti?
*

Ai auzit de statistica? Media aritmetica iti spune ceva?
ebola23
E un episod in Seinfeld in care Kramer ii arata lui Jerry cum a ajuns el dupa ce s-a ras un timp pe piept. tongue.gif Super tare.Kramer nu apare in cadru,dar reactia lui Jerry e tare de tot coolspeak.gif
Skodaru
lama nu va atinge trupul meu decat pe fatza!
this is sick!
un_oarecare
QUOTE(Mosotti @ Apr 21 2005, 12:49)
da, esti homo, un barbat adevarat tre sa aibe cit mai multi floci si nu in ultiml rind, cit mai lungi...
*

100% de acord, fara sa fac misto! Consider ca aia care se rad o fac pentru ca au putza mica si [boschetul] le jeneaza pe tipe sa puna botul! Precizare: niciodata nu fac sex fara un dus inainte (si eu si ea) iar faza cu sexul in locuri publice sau pe masa de conferinta la firma mi se pare dezgustatoare. Nu fac sex decat intr-un pat comod!
In ceea ce le priveste pe femei, prefer ca prietena mea sa NU se epileze permanent pentru ca imi place schimbarea si o vreau si fara par acolo dar si cu, uneori. Uneori am un chef nebun s-o ling, alteori nu concep decat s-o calaresc, chestie de dispozitie. Sa fie tot timpul rasa ar fi monoton.
In concluzie, femeile trebuie sa fie rase (dar sa lase loc pentru o schimbare, un model ceva naughty.gif ) dar barbatii NU!
Alta precizare: eu am parul de pe corp de culoare foarte deschisa si femeile pe care le-am cunoscut au zis ca nu am nevoie sa ma rad ca brunetzii.
un_oarecare
QUOTE(Africanul @ Apr 25 2005, 15:16)
Asta este noua "imagine" a barbatilor? Epilati 100% si cu pielea lucioasa?
Daca vad un barbat fara par unde este normal sa aiba (mai putin in chiloti, ca nu vad pana acolo), il cataloghez instantaneu poponar. Parerea mea!
*

Si eu [il cataloghez instantaneu poponar].
Mosotti
voi aveti cataloage cu poponari? n-aveti ceva mai bun de facut?
Vanish
QUOTE(Africanul @ Apr 26 2005, 10:42)
Ai auzit de statistica? Media aritmetica iti spune ceva?
*

Oki, dc zici tu statistica ajea sa fie. My bad!
Alinux
QUOTE(un_oarecare @ Apr 26 2005, 12:51)
100% de acord, fara sa fac misto! Consider ca aia care se rad o fac pentru ca au putza mica si [boschetul] le jeneaza pe tipe sa puna botul! Precizare: niciodata nu fac sex fara un dus inainte (si eu si ea) iar faza cu sexul in locuri publice sau pe masa de conferinta la firma mi se pare dezgustatoare. Nu fac sex decat intr-un pat comod!

...parerea ta...
parerea mea este ca barbatii paroshi sunt niste fosile vii, putin peste stadiul de animal. Na! mad.gif
QUOTE(un_oarecare @ Apr 26 2005, 12:51)
In ceea ce le priveste pe femei, prefer ca prietena mea sa NU se epileze permanent pentru ca imi place schimbarea si o vreau si fara par acolo dar si cu, uneori. Uneori am un chef nebun s-o ling, alteori nu concep decat s-o calaresc, chestie de dispozitie. Sa fie tot timpul rasa ar fi monoton.
In concluzie, femeile trebuie sa fie rase (dar sa lase loc pentru o schimbare, un model ceva  naughty.gif ) dar barbatii NU!
Alta precizare: eu am parul de pe corp de culoare foarte deschisa si femeile pe care le-am cunoscut au zis ca nu am nevoie sa ma rad ca brunetzii.
*

Si daca si prietena ta te-ar vrea fara par acolo?
tchocksoo
shave that mother fucker !

am un prieten care se rade si ...acolo stiti voi naughty.gif
Skodaru
QUOTE(Alinux @ Apr 27 2005, 10:39)
...parerea ta...
parerea mea este ca barbatii paroshi sunt niste fosile vii, putin peste stadiul de animal. Na! mad.gif

Si daca si prietena ta te-ar vrea fara par acolo?
*

women like animals grrr... naughty.gif
magister
QUOTE(Africanul @ Apr 25 2005, 14:16)
*

dupa "parerea ta", unde e normal ca un barbat sa aiba par?
Coana
bai frate, e grele.....

ce naiba puneti intrebari atat de stupide? daca nu-ti place paru, da-l jos...daca iti place tine-l . Daca tie iti place si prietenei nu, da-l jos, la urma urmei ea umbla la dotari...si viceversa...
Mosotti
nu e normal ca un barbat sa aiba par. barbatii se trag din delfini si au iesit din ocean acum citeva milioane de ani pentru ca au vazut femei pe plaja. femeile se trag din maimute, numai ca se epileaza ca sa ne induca in eroare. insa noi nu sintem prosti. asa ca cititi teoria evolutionismului inainte de a posta timpenii death.gif
Alinux
QUOTE(Coana @ Apr 27 2005, 12:15)
bai frate, e grele.....

ce naiba puneti intrebari atat de stupide? daca nu-ti place paru, da-l jos...daca iti place tine-l . Daca tie iti place si prietenei nu, da-l jos, la urma urmei ea umbla la dotari...si viceversa...
*

corect... dar se pare ca unii de acia "e" asa de "macho" incat se simt lezati de unele lucruri care par a le stirbi postura de "macho"
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.