Epilare pubiana baieti
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63

aqua_tonic
QUOTE(ciutacu @ Aug 22 2007, 13:36) *
le puteai trimite un PM. gandeste-te ca unii poate consuma ceva in timp ce posteaza pe Softpedia wink.gif

Au fost alte post-uri cu mult mai "apetisante" naughty.gif Oricum, topicul se refera la epilarea pubiana la baieti, deci astfel de detalii sunt inerente. Fiecare citeste pe riscul lui biggrin.gif
Valy1
http://www.shaveeverywhere.com/ => Ceva mai simplu..si destul de ieftin

aqua_tonic
S-a discutat f.mult pe tema acestui aparat, daca citesti paginile anterioare. Ma gandesc totusi cat de eficient e si cat de scurt iti poate taia parul...
don_dannielo
QUOTE(aqua_tonic @ Aug 22 2007, 14:54) *
S-a discutat f.mult pe tema acestui aparat, daca citesti paginile anterioare. Ma gandesc totusi cat de eficient e si cat de scurt iti poate taia parul...

Rade la 0 (pentru oua si sub brat de exemplu).
Si mai are 3 piepteni (sau cum dracu le zice), cu care te poti tunde intre vreo 3mm si 10mm, pentru parul pubian de ex sau alt par de pe corp.
NU este pentru parul facial sau de pe cap, pentru asa ceva luati aparate de tuns sau de ras obisnuite.

Il am de vreun an, foarte multumit. Dar cam trebuie schimbat, ca asa se fac electronicele in ziua de azi. Mai de unica folosinta, societate de consum, deh.
cnd_nick
QUOTE(don_dannielo @ Aug 22 2007, 14:31) *
Si mai are 3 piepteni (sau cum dracu le zice), cu care te poti tunde intre vreo 3mm si 10mm, pentru parul pubian de ex sau alt par de pe corp.
NU este pentru parul facial sau de pe cap, pentru asa ceva luati aparate de tuns sau de ras obisnuite.

Il am de vreun an, foarte multumit. Dar cam trebuie schimbat, ca asa se fac electronicele in ziua de azi. Mai de unica folosinta, societate de consum, deh.

E super, l-am luat si eu. N-am stiut de el, ca-l luam mai de mult.
aqua_tonic
QUOTE(don_dannielo @ Aug 22 2007, 15:31) *

Tocmai am cumparat si eu aparatul. Sunt super multumit de el. Acum termin mult mai repede cu depilatul, mai ales ca ma fac pe mai multe zone biggrin.gif
kaleid
al meu se rade.
la inceput nu mi placea, mi se parea oribil. acum m am obisnuit

B-A-C-H
Ok, si pana la urma care e avantajul unui astfel de aparat electric fata de lama de ras? Din cate inteleg, principiul de functionare e acelasi: taierea firului de par in imediata apropiere a pielii...
Materium
Ptr. ca la ras cel putin la mine am o mancarime care ma tine 4-5 zile, primele doua fiind groaznice. Transpirand mult, sa-l las sa creasca nu e o optiune. Inainte am avut o masina ruseasca, dar cam jena, isi facea treaba acceptabil. Am luat de la Wallmart undeva sub 20$ o masina mai mica Whall, care daca o folosesc la doua saptamani se descurca excelent.
bigdi
da, sau pentru paru de pe scrot incercati foarfecele.
alea mici de manichiura foarte ascutite.
Fr3ak
QUOTE(bigdi @ Sep 4 2007, 22:25) *
da, sau pentru paru de pe scrot incercati foarfecele.
alea mici de manichiura foarte ascutite.

Pune acolo un emoticon, că poate careva te ia în serios laugh.gif

Cum rezolvați cu păru scurt (în creștere), mai ales ăștia care se tund? Ce zic prietenele? Nu le înțeapă?
alex_202222
BAAAA sa nu va puna dracu sa incercati cu masina de tuns ca va taiati. Mai bine cu spuma de ras si apa din abundenta si un Gillete, aluneca de nu-i adevarat si pe Oo sipeste tot si rade tot fara sa te tai.
mschumy
..da da ..ar mai merge cu urmatoarele utilaje..care sunt de mai mari dimensiuni..cum ar fi..combina de recoltat..foarfea electrica de tuns gardu viu...o senzatie puternica o mai de si drujba..dar neaparat lama trebuie sa aiba 45cm..altfel nu ai facut nimic..si apropo..Ciomu si-a deschis salon de infrumusetare..taie si rade tot in zona inghinala.. biggrin.gif
Curcubitaceu
QUOTE(alex_202222 @ Sep 5 2007, 13:22) *
BAAAA sa nu va puna dracu sa incercati cu masina de tuns ca va taiati. Mai bine cu spuma de ras si apa din abundenta si un Gillete, aluneca de nu-i adevarat si pe Oo sipeste tot si rade tot fara sa te tai.

Lol...asta folosesc happy.gif

QUOTE(mschumy @ Sep 5 2007, 14:08) *
..da da ..ar mai merge cu urmatoarele utilaje..care sunt de mai mari dimensiuni..cum ar fi..combina de recoltat..foarfea electrica de tuns gardu viu...o senzatie puternica o mai de si drujba..dar neaparat lama trebuie sa aiba 45cm..altfel nu ai facut nimic..si apropo..Ciomu si-a deschis salon de infrumusetare..taie si rade tot in zona inghinala.. biggrin.gif

roll2.gif Ai uitat foarfeca de profil gips biggrin.gif
jst_m33
stie careva vreo masina de tuns pentru paru pubian si vreun site de unde o pot procura?
Fr3ak
QUOTE(jst_m33 @ Sep 5 2007, 14:53) *
stie careva vreo masina de tuns pentru paru pubian si vreun site de unde o pot procura?

Dacă ai fi citit topicul, ai fi găsit câteva recomandări...
jst_m33
QUOTE(Fr3ak @ Sep 5 2007, 22:57) *
Dacă ai fi citit topicul, ai fi găsit câteva recomandări...

am citit vreo 12 pagini si tot ce'am gasit a fost Remington si Bodygroom,da vad ca ele rad deci urmarile sunt aceleasi ca si la lama(par se ingroasa,creste mai repede si devine mai aspru).de aceea io intrebam de un aparat de tuns..
don_dannielo
QUOTE(jst_m33 @ Sep 6 2007, 01:18) *
am citit vreo 12 pagini si tot ce'am gasit a fost Remington si Bodygroom,da vad ca ele rad deci urmarile sunt aceleasi ca si la lama(par se ingroasa,creste mai repede si devine mai aspru).de aceea io intrebam de un aparat de tuns..

Ai citit unde am zis ca poti tunde parul pubian la lungimea dorita cu Bodygroom?
Probabil si cu remington la fel.
nightfever
QUOTE(jst_m33 @ Sep 5 2007, 14:53) *

iti recomand o masina de tuns iarba...
jay333
QUOTE(jst_m33 @ Sep 6 2007, 01:18) *

Incearca aparatul numit "ceara". Nu se igroasa parul si nici nu creste mai repede. Ba chiar se mai si rareste.
Mjollnir
Eu ma rad din cand in cand, dar de obicei doar ma tund.
gigel de hohențolărn
da de împletit și-l împletește careva?
sau eventual dreaduri? sleep.gif
end-er
philipsul ala se gaseste in magazine gen altex, flanco, domo, metro etc?

pare destul de ok
don_dannielo
Carrefour.
Talkabout
daca rad parul din zona pubiana, nu e mai periculos in sensul ca transpira mai mult zona aia si apar bacteriile? am auzit ca nu prea e bine. in special cand faci dragoste
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.