Epilare pubiana baieti
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63

ILoveMyBunny
QUOTE(mianna @ Aug 15 2007, 23:59) *
inteligentule, e si crema, nu doar ceara rece.

iar a epila (ma rog, corect a depila) inseamna indepartarea parului de pe piele. ca dragul de dex baga razele roentgen si nu baga lama, e altceva, si n-as recomanda nimanui sa se iradieze in acest scop smile.gif

exista crema depilatoare care este foarte buna si nu costa nici mult. Indeparteaza bine si parul de pe zonele sensibile(pe oua ) . Daca nu suportati mirosul cremei,exista si variante mentolate.
s1nn0cence
mianoo las' ca n-ai cu cine.. of of, inteligentii astia!! uhuh.gif

kretzu77
si n-as recomanda nimanui sa se iradieze in acest scop smile.gif

mai ales la oo laugh.gif
Loreley
inteligentule, e si crema, nu doar ceara rece.

iar a epila (ma rog, corect a depila) inseamna indepartarea parului de pe piele. ca dragul de dex baga razele roentgen si nu baga lama, e altceva, si n-as recomanda nimanui sa se iradieze in acest scop smile.gif

Eu recomand celor care vor sa aiba 2 perechi de oo tongue.gif
SeMeSeu
Da, dar gandeste-te ca se simplifica blowjobul cu mult. Cand e lumina stinsa, oole fosforescente pot functiona ca sistem de ghidare, directionand partenera catre portavion.
Curcubitaceu
QUOTE(spare-me @ Aug 9 2007, 12:27) *
zau ca tu esti bun de carticica cu bancuri !

tu de-asta te razi la oo ?
esti primul pe care-l aud ca nu se rade de caldura, igiena, prietena, etc CI pentru ca ii cadeau floci in cada...

"Parul pubian il rad din cand in cand pentru ca ma simt mai curat si nu mai transpir" - ia-ti ochelari taticu, si citeste cu atentie inainte sa aberezi... sleep.gif
don_dannielo
iar a epila (ma rog, corect a depila) inseamna indepartarea parului de pe piele. ca dragul de dex baga razele roentgen si nu baga lama, e altceva

A epila inseamna sa-l scoti din radacina, deci lama n-are ce cauta.

mianna
QUOTE(don_dannielo @ Aug 16 2007, 12:07) *
A epila inseamna sa-l scoti din radacina, deci lama n-are ce cauta.

atunci cremele de ce au?

DEPILÁ, depiléz, vb. I. Tranz. 1. A îndepărta părul de pe pielea pregătită pentru tăbăcit. 2. A îndepărta părul de pe corp sau de pe față (smulgându-l sau distrugându-l cu ajutorul razelor Roentgen, al unor pensete speciale sau al substanțelor depilatoare), în scop igienic sau estetic; a epila. – Din fr. dépiler, lat. depilare.
Taw
QUOTE(don_dannielo @ Aug 10 2007, 01:26) *
S-a tot zis in ultimile pagini, dar nu stim unde se gaseste in Bucuresti. Ai idee?

La carrfour militari avea acum 2-3 sapt, costsa 170ron.
jay333
QUOTE(ILoveMyBunny @ Aug 16 2007, 00:02) *
exista crema depilatoare care este foarte buna si nu costa nici mult. Indeparteaza bine si parul de pe zonele sensibile(pe oua ) . Daca nu suportati mirosul cremei,exista si variante mentolate.

Bunny-Bunny, daca dai cu crema aia la oua, te-ai fript. Eu m-am fript pe sub buric urat de tot si de atunci am renuntat la crema. Pentru oua se poate folosi ceara iar pentru sensibili ramane lama ca oricum creste mai greu si e mai "moale" firul.
carman
testiculele se pot epila cu arzatorul (in genul celor folosite pentru "parlirea" porcului). in felul acesta veti obtine si o piele mai bronzata in locul respectiv....
Loreley
QUOTE(jay333 @ Aug 20 2007, 11:18) *
Bunny-Bunny, daca dai cu crema aia la oua, te-ai fript. Eu m-am fript pe sub buric urat de tot si de atunci am renuntat la crema. Pentru oua se poate folosi ceara iar pentru sensibili ramane lama ca oricum creste mai greu si e mai "moale" firul.

Sunt curioasa cati dintre baietii de pe acest forum folosesc ceara la oo? bigyellowgrin.gif
aqua_tonic
QUOTE(Loreley @ Aug 20 2007, 11:23) *
Sunt curioasa cati dintre baietii de pe acest forum folosesc ceara la oo? bigyellowgrin.gif

E imposibil de folosit ceara la oo, pentru ca pielea nu este intinsa. In schimb se poate folosi aparatul de ras sau crema depilatoare (pentru zone sensibile). Oricum.... crema trebuie testata mai intai pe o mica portiune de piele, pentru a constata toleranta. Iar pentru cei care au rabdare si prea mult timp la dispozitie, se poate folosi penseta laugh.gif
Eu unul... folosesc aparatul de ras tongue.gif
rainanda
uite va dau eu solutia...va trageti o freza rasta...e funny si nu iti intra in nas... laugh.gif
aqua_tonic
eu sunt adeptul epilatului pubian complet (atat in fata cat si in spate). in afara faptului ca este mult mai estetic, este si mult mai igienic coolspeak.gif
kretzu77

doamne feri
sadica mai esti mai nene
biggrin.gif

QUOTE(aqua_tonic @ Aug 20 2007, 12:55) *
eu sunt adeptul epilatului pubian complet (atat in fata cat si in spate). in afara faptului ca este mult mai estetic, este si mult mai igienic coolspeak.gif

blink.gif
spatele cui?
Curcubitaceu
QUOTE(carman @ Aug 20 2007, 11:21) *
testiculele se pot epila cu arzatorul (in genul celor folosite pentru "parlirea" porcului). in felul acesta veti obtine si o piele mai bronzata in locul respectiv....

lol.gif Fa un filmulet si arata-mi si mie! peacefingers.gif
aqua_tonic
voiam sa spun ca imi depilez si parul dintre fese. toata zona inghinala e complet eliberata de par... asta voiam sa spun biggrin.gif
jay333

Eu sunt unul.

QUOTE(aqua_tonic @ Aug 20 2007, 11:38) *
E imposibil de folosit ceara la oo, pentru ca pielea nu este intinsa. In schimb se poate folosi aparatul de ras sau crema depilatoare (pentru zone sensibile). Oricum.... crema trebuie testata mai intai pe o mica portiune de piele, pentru a constata toleranta. Iar pentru cei care au rabdare si prea mult timp la dispozitie, se poate folosi penseta laugh.gif
Eu unul... folosesc aparatul de ras tongue.gif

Ba e foarte posibil cu putina grija si atentie si ceva lacrimi prima (poate si a doua) oara. Si merge si cu penseta insa iti ia ceva mai mult timp.
kretzu77
QUOTE(jay333 @ Aug 22 2007, 10:20) *
Ba e foarte posibil cu putina grija si atentie si ceva lacrimi prima (poate si a doua) oara. Si merge si cu penseta insa iti ia ceva mai mult timp.

daca ma apuc sa folosesc penseta, pana ajung la sfarsit incepe sa-mi creasca in urma laugh.gif
unpuisor
nu am stat sa citesc tot topicul de la cap la coada dar sunt curios de ce va torturati cu chestiile alea si nu folositi un aparat de tuns ? Eu am unul de 20 lei si isi face treaba super. Nu risti sa te tai, nu smulge firul, nu arde. E chiar placut. Dezavantajul e ca nu taie chiar pana jos ci mai ramane cam 0.5 mm sa zic asa sau max 1 mm. Dar nu s-a plans partenera niciodata.
aqua_tonic
Cred ca nu ma fac cu aparatul de tuns pentru ca imi place ca pielea sa fie perfect eliberata de par. Cu aparatul de tuns ma fac pe picioare, unde e ok... se vede parul doar daca te apropii f.mult. Totusi, incep sa ma gandesc la o epilare definitiva pe toata zona inghinala. biggrin.gif
ciutacu
QUOTE(aqua_tonic @ Aug 20 2007, 13:12) *
voiam sa spun ca imi depilez si parul dintre fese. toata zona inghinala e complet eliberata de par... asta voiam sa spun biggrin.gif

nu trebuia sa intri in detalii puke.gif
aqua_tonic
QUOTE(ciutacu @ Aug 22 2007, 13:33) *
nu trebuia sa intri in detalii puke.gif

Nici eu nu am dorit, dar unii devenisera deosebit de curiosi rolleyes.gif si au cerut detalii tongue.gif
ciutacu
QUOTE(aqua_tonic @ Aug 22 2007, 13:35) *
Nici eu nu am dorit, dar unii devenisera deosebit de curiosi rolleyes.gif si au cerut detalii tongue.gif

le puteai trimite un PM. gandeste-te ca unii poate consuma ceva in timp ce posteaza pe Softpedia wink.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.