Epilare pubiana baieti
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63

shiva
Zona din jurul "cucului" e o zona erogena la barbati( cel putin la al meu ) ... e pacat sa fie ascunsa in par cret .... peacefingers.gif
Cred ca am mai dat cu votul pe-aici dar insist: Pro epilare pubiana la barbati... La fel cum ii place lui sa o am clean, asa-mi place si mie sa o aiba el ...So, egalitatea mult visata. notangel.gif
mnezo
@s1nn0cence: nu`i nimic in neregula, dar ce inseamna all over la tine? pe burta, pe picioare, in palme? biggrin.gif

spare-me
bebebau...trebuie sa fie fin ! si sa dea bine cu gel de dus sau ulei de masaj sau...wink.gif
rasul dureaza mult si de-a doua sau a treia zi incepe si inteapa smile.gif acum pe caldura mai se si irita wink.gif
succes
Graveland
Ma rad, si deep throat-ul e de vina. Bata-l norocul...
s1nn0cence
QUOTE(mnezo @ Jun 4 2007, 00:52) [snapback]2921407[/snapback]
@s1nn0cence: nu`i nimic in neregula, dar ce inseamna all over la tine? pe burta, pe picioare, in palme? biggrin.gif

cunosti notiunea de span? ei bine, eu doar sprancene si par in nas mai am.. (dupa ce termin de ras/epilat) ..mostenirea genetica face k la vasrta asta sa am un inceput de alopecie care-l mai maschez prin rasul scalpului odata la fiecare 3-4zile.. (si chiar NU e vorba de metrosexualitate in cazul meu)

P.S.: ask any pro bodybuilder wink.gif
alin_ro
ceva pentru epilare fara durere nu exista? ca m-am saturat sa rad si sa tot rad tongue.gif
Fr3ak
Pubiană, pubiană, dar eu dacă tot îs acolo, merg și mai departe, că deah...să nu se termine brusc. Mai nasol decât firele ce-ncep să crească în zona pubiană sunt cele care încep să crească în zona inghinală sau între buci w00t.gif

radu16
QUOTE(paul86 @ Apr 21 2005, 13:48) [snapback]583588[/snapback]
Vreau sa va intreb ceva: este ceva rau in a-ti rade parul pubian?anul trecut cind aveam 18 ani am facut si eu pentru prima data miscarea asta.ce a fost mai nasol au fost zilele urmatoare cand au inceput sa iasa din nou primele fire de par.a fost o durere ingrozitoare.toata ziua imi venea sa ma scarpin.acuma as vrea sa repet experienta dar nu vreau sa mai trec prin ce-am trecut.ce alte metode exista?esti considerat pe invers daca te razi?

te poti rade linistit dupa mine,dar date si tu cand simti mancarimi si nush ce date cu mennen after shave
Fr3ak
QUOTE(radu16 @ Jun 5 2007, 16:31) [snapback]2927926[/snapback]
te poti rade linistit dupa mine,dar date si tu cand simti mancarimi si nush ce date cu mennen after shave

și ce-are dacă se rade înaintea ta? happy.gif
Mirc.
Pe mine nu ma deranjeaza parul nici la femei.

Asta e o chestiune de igiena. Ras e mai usor sa fii curat, nu miroase (la fel!) cand transpiri si e probabil mai comod pentru persoanele de sex feminin.
bebebau
QUOTE(alin_ro @ Jun 4 2007, 17:26) [snapback]2924070[/snapback]
ceva pentru epilare fara durere nu exista? ca m-am saturat sa rad si sa tot rad tongue.gif

ar exista crema epilatoare biggrin.gif

spare-me nu am curajul necesar
apelez la masina de cate ori e necesar
ILoveMyBunny
QUOTE(radu16 @ Jun 5 2007, 16:31) [snapback]2927926[/snapback]

Nu e recomandat after-shave-ul dupa epilare pentru ca are alcool. Da-te cu pudra de talc,sunt tot felul de creme/alifii.Crema depliatoare e mult mai buna pentru zone sensibile(gen testicule)
gustogiusto
inca un argument in favoarea epilarii in zona pubiana la baieti: aspectul organului devine mai impunator... poate si iluzie optica... pare mai mare... w00t.gif
lucian707
Daaaaamn death.gif

Eu de cativa ani ma rad numai cu big-ul si acuma a devenit enervanta treaba ca sa facut ca pe fata si in 3 zile creste mult...si a inceput sa se intinda si in sus pe penis ce sa fac? voi cu ce radeti ?
Am incercat acum 2 sapt sa ma rad cu masina de tuns dar cand am bagat ala acolo ma ciupit si mi-a dat si sangele din cauza ca firele de par sunt prea groase si tari sad.gif
spare-me
esti sigur ca nu te-ai ras cu BICUL ?
incearca cu drujba...
spdude
Cred ca o sa mor de ras...
Probleme existentiale, dom`le laugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.gif
Mai scurtezi,mai razi,mai alternezi,dar NU CEARA.
LOL MA USTURA laugh.gif
alin_ro
QUOTE(bebebau @ Jun 7 2007, 01:16) [snapback]2934625[/snapback]
ar exista crema epilatoare biggrin.gif

spare-me nu am curajul necesar
apelez la masina de cate ori e necesar

aa....aia nu e un fel de ceara?!
De unde sa iau aparatul ala philips, la care tot vad reclama?
Cutzu
Crema aia epilatoare e cam aceeasi magarie cu bicul, reteaza firul de par si nu`l elimina de la radacina. Cel putin asa am citit eu din ce zic dasteptii astia. Atat doar ca nu exista riscul sa te tai, iriti etc.
kretzu77
QUOTE(alin_ro @ Jun 13 2007, 21:02) [snapback]2963717[/snapback]
aa....aia nu e un fel de ceara?!

blink.gif
esti intr-o mare confuzie man
ceara#crema: ceara se da jos prin smulgere (cica si in raspar) iar crema se indeparteaza cu un fel de spatula
mnezo
Sper ca nu s`a mai postat: reclama la un aparat Philips. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Barbatii adevarati folosesc capace de cutii de conserve, bai!
Cat de greu tre` sa ai putina grija si sa nu te tai pe acolo?
diabloasd
Dragut, chiar mi-a placut. Pacat de lipsa lor de idei... in loc sa pot da si eu pauza sa incarce tot a trebuit sa ma uit cu vreo 10 intreruperi... stupid streaming movies.

Probabil voi cumpara asa ceva...
eugen_foxy
Deci de unde se cumpara , cat costa ??? Si inca mai astept detalii despre acea crema pentru depilare !!!
lancelot1
Si cica-i un milion Norelco ala, ha? Bun, hai sa cautam. Primu care gaseste ne zice si noua, da?
daniel:)
n-a gasit nimeni biggrin.gif?
Zamo
Trec cu coasa cam o dată la duă săptămâni și până acum nu m-am tăiat niciodată. Așa că nu pot să înțeleg frica voastră de lamă pe la "bijuterii" biggrin.gif

Stați fraților cu "pădurea" pe căldurile astea, nu aveți decât din partea mea.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.