Epilare pubiana baieti
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63

spare-me
Freak...nu stiu de ce tot tragi de felatie in sus si in jos in topicul asta...
ori ai penisul f. mic ori partenera ta are o gura f. mare...
in caul meu, si dac-as fi neras ceea ce nu e cazul, to n-ar putea ajunge la floci oricat s-ar chinui...
asa ca mai apeleaza si la chestii igienice, estetice, practice,ca aia ce felatia e desumflata rau...smile.gif
dar na...fiecare cu bafta lui
Fr3ak
QUOTE(spare-me @ Apr 28 2007, 13:05) [snapback]2763369[/snapback]
Freak...nu stiu de ce tot tragi de felatie in sus si in jos in topicul asta...
ori ai penisul f. mic ori partenera ta are o gura f. mare...
in caul meu, si dac-as fi neras ceea ce nu e cazul, to n-ar putea ajunge la floci oricat s-ar chinui...
asa ca mai apeleaza si la chestii igienice, estetice, practice,ca aia ce felatia e desumflata rau...smile.gif
dar na...fiecare cu bafta lui

la mine se ajunge, stai liniștit, că nu e sondă să pui gura pe capăt, să sufli până piuie și s-o pui deoparte smile.gif

spare-me
nu, nu e sonda, sa pui gura pe capat...dar dupa cum spuneam , ori ai penisul f. mic ori partenera ta re o gura f. mare...
asta e...either way...sa fii tu sanatos smile.gif
mianna
QUOTE(spare-me @ Apr 29 2007, 03:02) [snapback]2765436[/snapback]
nu, nu e sonda, sa pui gura pe capat...dar dupa cum spuneam , ori ai penisul f. mic ori partenera ta re o gura f. mare...

...ori stie face o felatie adevarata laugh.gif lasa, esti tanar, o sa dai pana la urma de-o femeie care stie ce trebuie sa faca. sau nu...? rolleyes.gif
spare-me
mianna...voi va faceti sau chiar nu stiti sa cititi ?
dandu-se un penis de 20 de cm partenera mea nu reuseste sa-l inghita pe tot !
asta e...nu e ca tine sau ca partenera lui Freak !
dupa cum spuneam, ori are gura foarte mare ori are el penisul foarte mic.
nu e vorba de a sti sau nu...
suny
biggrin.gif Gata ne-ai spus cam ce tineai neaparat, asa ca poti sta linistit!!
valy1965
QUOTE(suny @ Apr 29 2007, 12:36) [snapback]2766045[/snapback]
biggrin.gif Gata ne-ai spus cam ce tineai neaparat, asa ca poti sta linistit!!

Inca n-am inteles !!! biggrin.gif Pune-ne poze ! wink.gif
Freak ce n-ai inteles el are 20 eu 41 !
E simplu, Ana are mere ! Freak o are mica ! tongue.gif
El se epileaza pubian desi... nu conteaza !
Tu te epilezi ca sa nu se imbolnaveasca prietena ta de "ghemotoc" !
Concluzia: cine-o are prea mica sa se epileze si pe picioare ! biggrin.gif
The end.

mianna
QUOTE(spare-me @ Apr 29 2007, 12:21) [snapback]2766008[/snapback]
mianna...voi va faceti sau chiar nu stiti sa cititi ?
dandu-se un penis de 20 de cm partenera mea nu reuseste sa-l inghita pe tot !
asta e...nu e ca tine sau ca partenera lui Freak !
dupa cum spuneam, ori are gura foarte mare ori are el penisul foarte mic.
nu e vorba de a sti sau nu...

hai ca vad ca tre' sa ti-o spun pe romaneste: felatia nu consta doar in a inghiti cat mai mult din "burlan" - nu suntem la deep throat - ci si in alte mangaieri ale zonelor rotunjoare adiacente. acu' pricepi?
spare-me
absolut...tocmai de-aia si eu ma epilez in zona respectiva...sau ma rog..ma rad...
nu argumentam aspectul asta
ci doar ca nu cred ca Freak se referea la ce spui tu ci la faptul ca el o are mica smile.gif
pastel3005
toti userii de pe softpedia o avem de 18.
cu zona epilata, arata de 20. smile.gif
spare-me
pastel3005, eu nu am fost invitat la reuniunea SP cand s-au masurat sculele userilor...
don't count me in on what you said !
Netsky
QUOTE(pastel3005 @ Apr 29 2007, 23:57) [snapback]2768128[/snapback]
toti userii de pe softpedia o avem de 18.
cu zona epilata, arata de 20. smile.gif

Topicul asta se numeste "Epilare pubiana baieti".Sper ca nu vorbesti despre fiecare fir in parte...
Daca era vorba de cremvusti cred ca n-ai nimerit-o.
pastel3005
nici eu nu am inteles....
o fi de la bere smile.gif
mianna
QUOTE(spare-me @ Apr 29 2007, 23:54) [snapback]2768116[/snapback]
absolut...tocmai de-aia si eu ma epilez in zona respectiva...sau ma rog..ma rad...
nu argumentam aspectul asta
ci doar ca nu cred ca Freak se referea la ce spui tu ci la faptul ca el o are mica smile.gif

sau urla invidia-n tine ca el are parte de deep si tu nu smile.gif

ma bucur ca in final ai ajuns la concluzia ca de dragul partenerei care-ti face o felatie ar fi bine sa te epilezi, chiar daca dpdv al igienei faci dus din 5 in 5 minute, iar estetic ai modelat respectiva zona in forma de cina cea de taina laugh.gif recte, freak avea dreptate tongue.gif dar ma rog, daca la tine-i dezumflata rau.... console.gif
spare-me
deci oricum ma epilez si asta n-o fac pentru partenera, sau cel putin nu in primul rand, ci pentru mine, c-asa imi place si asa ma simt bine. recte...freak o are mica !
mianna
QUOTE(spare-me @ Apr 30 2007, 02:25) [snapback]2768463[/snapback]
deci oricum ma epilez si asta n-o fac pentru partenera, sau cel putin nu in primul rand, ci pentru mine, c-asa imi place si asa ma simt bine. recte...freak o are mica !

de aici inteleg doar ca in momentul in care nu te vei mai simti bine asa, nu se va mai simti nici ea bine. adica... nu, ca ea nu pierde nimic daca n-o mai face biggrin.gif
pastel3005
saracu freak smile.gif
adevarul e, ca arata mai mare fara padure smile.gif
Gimsys
pt cei care s-au ras , e adevarat ca creste mai des si mai gros parul dupa aia ?
diabloasd
Nu. E doar o iluzie... parul nu mai este intreg. E taiat de la baza unde e mai gros decat spre varf.
carman
QUOTE(Gimsys @ Apr 30 2007, 10:26) [snapback]2768888[/snapback]
pt cei care s-au ras , e adevarat ca creste mai des si mai gros parul dupa aia ?

doar penisul creste,nu si parul!
ILoveMyBunny
QUOTE(Gimsys @ Apr 30 2007, 10:26) [snapback]2768888[/snapback]

Nu te-ai ras sau ai folosit vreo crema depliatoare care reduce riscul unui accident intr-o zona fierbinte?
shoroob
Am citit toate paginile acestui topic si vreau sa spun ca de mult nu am mai ras asa. E un subiect pe seama caruia se poate face caterinca ft mult dar totusi imi este mila de amaratzii care stau cu tarzaneii pana la glezne.
Tarzanei(gogletzi) = mici vietzuitoare care se agatza de lianele de par de pe fund cand maimutzele fac caca:).
Acum serios vorbind, am folosit crema depilatoare, mai folosesc si gilette mach 3 si fac asta de 4 ani...nu as putea concepe sa fiu paros pe piept la subrat sau la cuc desi s-a cam indesit treaba si ma gandesc ori sa o dau pe masina de tuns ori sa incerc o forma de epilare. Am incercat cu epilatorul prietenei mele si vreau sa spun ca mi-au curs shiroaie de lacrimi si urlete si tipete si doar pe cativa centimetrii am rezistat:)))....cus iguranta nu recomand poate sa aiba atenuator de durere super avansat ca tot degeaba. NUsh..daca are cineva o solutie in afara de crema si lama sa-mi zica si mie, ma gandesc k totusi o masina de ras nu ar rade cum trebuie...
shiva
Vad ca s-a stabilit clar ca e mai bine cu epilare pubiana pt. baieti/ barbati si ca metoda folosita poate fi oricare inafara de ceara si aparat de epilat ...urmatoarea intrebare ar fi:
Daca ati avea un control medical( in genul celui de recrutare ), cum v-ati prezenta cu "obiectul" la "interviu"? Ras sau neras?

...aici sa va vad ....
reddacy
QUOTE(shiva @ Apr 30 2007, 15:15) [snapback]2769804[/snapback]
Vad ca s-a stabilit clar ca e mai bine cu epilare pubiana pt. baieti/ barbati si ca metoda folosita poate fi oricare inafara de ceara si aparat de epilat ...urmatoarea intrebare ar fi:
Daca ati avea un control medical( in genul celui de recrutare ), cum v-ati prezenta cu "obiectul" la "interviu"? Ras sau neras?

...aici sa va vad ....

ce mai pot sa-si imagineze si femeile astea!!!!parca ar fi asistente medicale......salivand... naughty.gif
aiptek
QUOTE(shiva @ Apr 30 2007, 15:15) [snapback]2769804[/snapback]

...aici sa va vad ....

Ei fetele astea nu au aflat ca recrutarea e not avaible laugh.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.