Epilare pubiana baieti
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63

bogdanan
QUOTE(Bebeluska @ Feb 23 2007, 19:55) *
Deci esti paros?!

si tu curioasa tongue.gif
don_dannielo
QUOTE(romaximusro @ Jan 13 2007, 09:37) *
nu, nu m-as epila, nu m-as rade nu nimic. Am facut greseala asta acu vre-o 7 ani si numai eu stiu cum ma intorceam de pe o parte pe alta si cum ma manca.. no thanks cursing.gif

Nici nu stii ce pierzi tongue.gif

Bebeluska
QUOTE(bogdanan @ Feb 23 2007, 20:40) *
si tu curioasa tongue.gif

Pai o fi parul singura lui falnicie cu care se poate mandri ca barbat tongue.gif
VipeR85
QUOTE(tofantes @ Feb 10 2007, 14:53) *
e o chestie de igiena. mi se pare mai comod sa menti parul pubian si cel de la subtiori la o lungime cat mai scurta folosind masina de tuns a fratelui! si cred ca nu e ceva rau. altfel sta treaba daca un barbat face acelasi lucru si pentru parul de pe piept sau de pe picioare. parerea mea!

parul pubian cu foarfeca cat mai scurt iar pe oua si pe ... cu lama ca doar nu vrem sa se inece cu firele de par sau sa o intepe la limba in timpul unui oral. cat despre parul de pe maini si picioare nu m-am atins de el si nici n-am s-o fac vreodata. cel de pe piet mai prinde zile din cand in cand , cand face cunostinta cu foarfeca.

e chiar bestiala sensatia dupa ce dai cu lama la parul pubian si apoi dai cu aftershave...e asa cooool devil.gif
diabloasd
A fost distractiv sa citesc 11 pagini...

Personal... trim the pubes and shave the nuts. smile.gif
eu_cu_mine_insumi
oameni buni .. si zona dintre testicule si anus .. cum naiba o mai razi .. ca e o zona super sensibila si nu prea vad cum bagi acolo briciul , masina , lama , sau ceara smile.gif) ????
kretzu77
QUOTE(eu_cu_mine_insumi @ Mar 12 2007, 21:33) *
oameni buni .. si zona dintre testicule si anus .. cum naiba o mai razi .. ca e o zona super sensibila si nu prea vad cum bagi acolo briciul , masina , lama , sau ceara smile.gif) ????

cu drujba laugh.gif

icynoangel
Iti cumperi o masina de tuns mai ingusta sau mai mica wink.gif
Am incercat cu gilette, e trist dupa aia vreo 2-3 zile, iti vine sa bati pe cineva cand incepe sa creasca. Nu mai repet. Masina de tuns face toti banii.
Tussenfryd
QUOTE(icynoangel @ Mar 14 2007, 13:40) [snapback]2568512[/snapback]
Iti cumperi o masina de tuns mai ingusta sau mai mica wink.gif
Am incercat cu gilette, e trist dupa aia vreo 2-3 zile, iti vine sa bati pe cineva cand incepe sa creasca. Nu mai repet. Masina de tuns face toti banii.

Merge cu Gilette. Experienta de 4 ani in domeniu. Intr-adevar e neplacut primele 2 saptamani dupa ce te razi constant , dupa aceea e chiar ok
fallout_
Ce topic "coios"!:)
La mine lucrurile-s mai simple. Eu o epilez pe ea, ea ma epileaza pe mine. Asa incat nu mai exista nici o urma de indoiala. Dupa aia facem un dus impreuna, un masaj mic, inchidem ferestrele, niste barry white dat la minim si apoi dam drumul la iubire/sex/dragoste dupa mood.
Prea multi bani pierduti pe saloane/lasere sau creme superfantastice.
Comunicarea e cea mai buna lama de ras.
omu_problema
peacefingers.gif si eu mi-am ras paru pubian pe la 18 ani si mi sa intamplat la fel, ma ustura si imi venea sa ma scarpin sau mai bine zis sa rup pielea de pe mine. cursing.gif dar cu toatea astea m-am gandit ca ar merita sa mai incerc odata, chiar daca imi era frica ca voi merge iar cracanat dar din cate se pare nu mai exista aceasi problema si eu cred ca e mult mai placut sa gasesti in pantaloni aer si spatiu decat niste floci carliontati biggrin.gif

Fara puncte de suspensie in exces si tz-uri, de-acum incolo, deal? Multam.
Fr3ak
QUOTE(omu_problema @ Apr 22 2007, 11:42) [snapback]2734500[/snapback]
peacefingers.gif si eu mi-am ras paru pubian pe la 18 ani si mi sa intamplat la fel, ma ustura si imi venea sa ma scarpin sau mai bine zis sa rup pielea de pe mine. cursing.gif dar cu toatea astea m-am gandit ca ar merita sa mai incerc odata, chiar daca imi era frica ca voi merge iar cracanat dar din cate se pare nu mai exista aceasi problema si eu cred ca e mult mai placut sa gasesti in pantaloni aer si spatiu decat niste floci carliontati biggrin.gif
Fara puncte de suspensie in exces si tz-uri, de-acum incolo, deal? Multam.

Numai pe mine nu mă mănâncă după ce mă rad?
Nu uitați: faptul că v-ați ras, nu vă scutește de dușurile regulate. De aia vă mănâncă, nu de la firele scurte! notangel.gif
lucian707
Pentru initiatorul topicului !!!
Intrebarea corecta era "exista baieti care nu isi rad parul pubian?" naughty.gif
omu_problema
smile.gif) la 2 dusuri pe zi nu stiu daca se poate spune ca ar trebi sa am mancarimi din cauza nespalarii si a lipsei de dus. oricum... cred ca aceste mancarimi nu sunt asa de mari ca sa ma plang de ele.
sec_oana
Mai baieti, fain subiect. Ma bag si eu neintrebata. Noi, fetele, cam folosim ceara sau aparatul de epilat, dar pt voi nu le recomand... doare ca naiba, desi cateva saptamani nu mai ai nici o treaba. Dar ce-as vrea sa vad prietenul in salonul de cosmetica stand cracanat in fata cosmeticienei : "Si aici as vrea un guleras cam atat de ingust... w00t.gif si poate puteti sa faceti un vultur asa in relief pe piept sa se asorteze punk.gif "

Serios vorbind, estetic si igienic este foarte recomandata o scurtare radicala, mai ales daca le intrebi pe fete... first.gif
crst_g
QUOTE(sec_oana @ Apr 24 2007, 00:49) [snapback]2742999[/snapback]
Mai baieti, fain subiect. Ma bag si eu neintrebata. Noi, fetele, cam folosim ceara sau aparatul de epilat, dar pt voi nu le recomand... doare ca naiba, desi cateva saptamani nu mai ai nici o treaba. Dar ce-as vrea sa vad prietenul in salonul de cosmetica stand cracanat in fata cosmeticienei : "Si aici as vrea un guleras cam atat de ingust... w00t.gif si poate puteti sa faceti un vultur asa in relief pe piept sa se asorteze punk.gif "

Serios vorbind, estetic si igienic este foarte recomandata o scurtare radicala, mai ales daca le intrebi pe fete... first.gif

cum drecu sa pui ceara pe coaie? cursing.gif
beaucafea
QUOTE(crst_g @ Apr 24 2007, 01:06) [snapback]2743067[/snapback]
cum drecu sa pui ceara pe coaie? :cursing:

ceara e acceptabila, mai ales daca te epileaza altcineva, dar cu aparatul de epilat e`o durere infernala; mai degraba iti bagi cuie in ceafa cum avea cineva la avatar
eugen_foxy
Si eu apelez cu incredere cam lunar la despadurire . De acum vre-o 4 ani am inceput sa practic si sa stiti ca si eu si partenera ne-am simtit mult mai bine . Mai nasol a fost la inceput sau cand incepe sa creasca ... chiar si in acelasi timp si la mine si la partenera . Adevarul este ca prima data am facut-o pentru ca am avut o partenera care era rasa complet si de atunci mi-am inceput si vizitele orale prin dantelute , altfel nu o fac si nici nu am de gand . In prezent face parte din igiena fiecaruia , desi prin asta iti poti exprima si opinia barbateasca referitoare la sex si coafura .
Eu astept cu interes concluziile voastre despre metodele aplicate , au deocamdata folosind doar aparatul de ras Mach3 cu mare atentie wink.gif . Chiar mi se pare interesanta acea crema de (d)epilare la rece dupa cate am inteles si cred ca am sa incerc macar o data . Astept si d-soarele mai experimentate sa-si dea cu parerea ce merita si este mai putin dureros si periculos ! cool.gif

P.S. Eu sincer chiar as aprecia daca s-ar vorbi mai cu cenzura ! Nu e vb de rusine sau de altele dar chiar nu-mi face o placere deosebita sa citesc anumite remarci care provoaca scarba de cele mai multe ori si chiar nu ajuta la nimic acest topic ! Da , stiu ca e omenesc , ca e normal si ca aici sa vb depsre multe fara perdea , dar cand nu este absolut necesar , poate ca e bine sa nu se vb asa . dry.gif
Fr3ak
QUOTE(eugen_foxy @ Apr 25 2007, 13:02) [snapback]2749764[/snapback]
P.S. Eu sincer chiar as aprecia daca s-ar vorbi mai cu cenzura ! Nu e vb de rusine sau de altele dar chiar nu-mi face o placere deosebita sa citesc anumite remarci care provoaca scarba de cele mai multe ori si chiar nu ajuta la nimic acest topic ! Da , stiu ca e omenesc , ca e normal si ca aici sa vb depsre multe fara perdea , dar cand nu este absolut necesar , poate ca e bine sa nu se vb asa . dry.gif

Zi-ne la ce te referi, că mie până acum nimic nu mi-a provocat scârbă și nimic nu m-a deranjat biggrin.gif
diabloasd
E adevarat ca poti sa-i zici si scrot...
punisher
E bine ras arigato.gif . Cum culturistii nu au par pe muschi din motive estetice asa si in cazul nostru.
lucian707
deci care'i mersu?? laugh.gif v-ati mai ras,v-ati facut codite/impletit parul v-ati gandit sa scoateti o noua moda 2007? laugh.gif biggrin.gif rolleyes.gif
Psychosis
Cred ca asta ar fi cea mai nasoala moda posibila wink.gif
Nu prea inteleg oamenii care nu sunt de acord cu epilarea pubiana; maica-mea e de parere ca un barbat adevarat trebuie sa aiba par mult :| frate.. ce bine ca nu prea s-a lipit de mine ce m-a invatat laugh.gif go epilare!! coolspeak.gif
Fr3ak
QUOTE(Psychosis @ Apr 27 2007, 18:42) [snapback]2760969[/snapback]
Cred ca asta ar fi cea mai nasoala moda posibila wink.gif
Nu prea inteleg oamenii care nu sunt de acord cu epilarea pubiana; maica-mea e de parere ca un barbat adevarat trebuie sa aiba par mult :| frate.. ce bine ca nu prea s-a lipit de mine ce m-a invatat laugh.gif go epilare!! coolspeak.gif

probabil mama ta nu a făcut prea multă felație (nu o spun ca pe o jignire, nicidecum)
stilul brazilian (dacă așa se zice și la băieți) nu-mi place deloc pentru că presupune să mă rad și pe picioare, ceea ce e exclus la mine. Dar întotdeauna am grijă să nu trebuiască să scoată fire din gură. (bănuiesc că în rest nu e deranjant...)
Psychosis
Eu ma refeream la epilare pubiana smile.gif e cea mai importanta laugh.gif =))
Si nu, nu a facut deloc, nici nu concepe asa ceva. biggrin.gif Of of.. nasol e ca am mostenit cate ceva de la ea si inca nu stiu daca ar fi bine sa fac unele chestii sau nu.. :-? ce probleme existentiale frate. laugh.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.