Epilare pubiana baieti
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63

yotis
QUOTE(Parpanghel @ Jun 17 2005, 21:17) *
Mda

1. Corect este DEPILAT (sau, ma rog, "cel mai corect"). Vezi dezgustat, debarasat, deplasat, demitizat etc. "Epilat", ca termen, a aparut din cauza unei greseli de tipar si, din motive absconse, a tot tins sa se impaminteneasca in mai multe limbi (no pun intended).

2. Eliminarea excesului de par la omul contemporan, care teoretic nu mai purcede la doborirea potentialei perechi cu duhoarea & feromonii venite dinspre axila, pubis, coccis, este aproape o necesitate.

3. As vrea sa-l pun pe "un_oarecare" sa se intrebe singur daca nu cumva el chiar n-are un fluier cu adevarat mare, dar a ratat (si rateaza in continuare, altfel s-ar fi laudat) potentialele partide de "deep throat" exact pentru ca partenerele aveau in fata un cimpoi paros?

4. Pentru evolutionisti: Mastodontii si mamutii linosi, la fel ca si rinocerii linosi, au disparut. Au supravietuit urmasii lor cu podoabe capilare ca si inexistente. Ati prins tendinta?

5. Pentru creationisti: Omul a fost creat de Dumnezeu dupa chipul si asemanarea Sa. Si se naste, omul, fara par "acolo si dincolo". Punct.

6. Pentru creationistii liberali: Principiul liberului arbitru ingaduie omului sa aleaga, printre altele, daca sa-si pastreze parul sau nu, si pe unde.

7. Perpetuarea principiului (6), care de altfel este universal valabil, implica obligatia multimii de a accepta variatii individuale ale entitatilor care o compun.

8. Pentru cei care oscileaza intre metode: scopul scuza mijloacele, dar niciodata nu iarta greselile.

Cam atit pentru seara asta... smile.gif

Salut.Nu vreau sa te contrazic pentru cuvantul DEPILAT, dar uite ce am citit eu pe net:
"Depilarea este procedura de indepartare a parului doar de la nivelul pielii - deci prin radere sau aplicare de creme depilatoare.
Epilarea insa se refera la eliminarea intregului fir de par, cu tot cu partea situata in piele. In traducere libera: epilare cu ceara calda sau rece, pensare, smulgere cu ajutorul epilatorului electric, laser, lumina pulsata si electroliza."

Cat despre subiect sunt pentru epilare.E mai ok din toate punctele de vedere.Cat despre locul unde te epilezi/depilezi, asta este o chestiune care implica corpul fiecaruia si conceptul lui despre cum trebuie sa arate zona respectiva.
VipeR85
QUOTE(Mosotti @ Apr 21 2005, 12:49) *
da, esti homo, un barbat adevarat tre sa aibe cit mai multi floci si nu in ultiml rind, cit mai lungi...

nu speria baiatul.... naughty.gif

QUOTE(reply @ Apr 21 2005, 13:02) *
Cred că e mai plăcut și pentru parteneră... Ce preferi, un sex oral sau să te dea fata cu gel pe plete?

aici subscriu si eu....e nasol cand esti aproape de punctu culminant la un oral si atunci partenerul se opreste sa isi scoata fierele de par dintre dinti dry.gif

QUOTE(Cristist50 @ Apr 22 2005, 20:01) *
Si eu sunt pentru ras (nu epilat).
Ma simt bine si e mult mai igienic dupa cum spune toata lumea de aici.

Gandeste-te numai cand te duci la mare la plaja si jumate din floci iti ies din chiloti (ca asa ar trebui sa fie: mari, desi si zdraveni cum spunea un coleg de-al nostru).
Sau sa iti vezi prietena in timpul oralului ca se apuca sa scuipe fire de par ...

sau cand prietena se apuca sa scuipe ca matza ghemotoace de blana........cred ca ati vazut toti scary movie? cred ca la acei floci lungi si desi se referea un coleg de topic de pe-aici peacefingers.gif

pastel3005
e mai bine sa fie zona (d)epilata, sau rasa. arata mai bine, si pare mai mare biggrin.gif
VipeR85
QUOTE(Cristist50 @ Jun 16 2005, 23:21) *
Cum naiba ma rad la kur? w00t.gif

cu foarte mare grija....nu cred ca ai vrea sa-ti scapi gilletu' inauntru sau sa ramai fara vreo particica din buci naughty.gif
radu.garcia
QUOTE(Mosotti @ Apr 21 2005, 12:49) *
da, esti homo, un barbat adevarat tre sa aibe cit mai multi floci si nu in ultiml rind, cit mai lungi...

Sau poate ca esti nespalat si nesimtit.
Faci respectiva chestie nu din cauza ca ai fi homo si din motive de igiena.
Dar acesta este doar un punct de vedere.

QUOTE(IP-XCENTRIC @ Apr 21 2005, 12:53) *
e o chestiune de IGIENA intima in primul rand.....si nu e nimic rau in asta(ma abtin sa nu fac misto si uite ca am reusit) peacefingers.gif

Am uitat sa-ti zic sa folosesti pudra de talc...face minuni....si nu esti homo/nici gay....unele fete apreciaza

daca face vreo gagica vreo remarca aiurea,atunci inseamna ca e varza EA cu igiena personala si nu merita sa-i faci nimic

Well said!
r@zvan
QUOTE(paul86 @ Apr 21 2005, 12:48) *
Vreau sa va intreb ceva: este ceva rau in a-ti rade parul pubian?anul trecut cind aveam 18 ani am facut si eu pentru prima data miscarea asta.ce a fost mai nasol au fost zilele urmatoare cand au inceput sa iasa din nou primele fire de par.a fost o durere ingrozitoare.toata ziua imi venea sa ma scarpin.acuma as vrea sa repet experienta dar nu vreau sa mai trec prin ce-am trecut.ce alte metode exista?esti considerat pe invers daca te razi?

Mancarime inteleg. Dar durere? Si ingrozitoare? ohmy.gif Poate daca m-as epila. Dar pana acum doar m-am ras. rolleyes.gif
romaximusro
nu, nu m-as epila, nu m-as rade nu nimic. Am facut greseala asta acu vre-o 7 ani si numai eu stiu cum ma intorceam de pe o parte pe alta si cum ma manca.. no thanks cursing.gif

Tussenfryd
Fratilor eu ma rad cam de 2 ani si credeti-ma m-am obisnuit. Astept oricum tehnica sa evolueze un picutz.

Flositi cu incredere magaria asta de la Gilette cu motoras , e brici
Naga Queen
QUOTE(Tussenfryd @ Jan 13 2007, 20:27) *
Fratilor eu ma rad cam de 2 ani si credeti-ma m-am obisnuit. Astept oricum tehnica sa evolueze un picutz.

Flositi cu incredere magaria asta de la Gilette cu motoras , e brici

Nu zi ca e brici, ca poate se intelege altceva si nu se mai atinge nimeni de ea.
Celor care se gandesc sa nu se rada sau sa se epileze sa-si imagineze daca le-ar place ca partenera sa fie ca jungla Amazonului.
pastel3005
ori un pic de benzina, si o bricheta smile.gif
dupa un timp, nu mai apar iritatii. e chiar bine fara tufis smile.gif
Wiz3rg
Nu tre sa va radeti sau sa va epilati.
Tuns foarte scurt (cat poate masina de tuns sau foarfeca)
Nikusor665
Eu ma fac cu masina de tuns, ori la 3 mm ori la zero. (oricum zero de fapt ii cam 1mm asa ca tot ramane umpic umpic) Imi place asa, ii place si la prietenamea, si parca imi si arata mai lunga biggrin.gif Cu lama nu m-am facut niciodata, si nici nu vad rostul.
Naga Queen
QUOTE(Nikusor665 @ Jan 14 2007, 18:01) *
Eu ma fac cu masina de tuns, ori la 3 mm ori la zero. (oricum zero de fapt ii cam 1mm asa ca tot ramane umpic umpic) Imi place asa, ii place si la prietenamea, si parca imi si arata mai lunga biggrin.gif Cu lama nu m-am facut niciodata, si nici nu vad rostul.

Daca nu e ras de tot...inteapa rauuuu cursing.gif , ai impresia ca stai pe un arici, damn it.
Nikusor665
QUOTE(Naga Queen @ Jan 14 2007, 18:04) *
Daca nu e ras de tot...inteapa rauuuu cursing.gif , ai impresia ca stai pe un arici, damn it.

Ei, nu e chiar asa. Eu nu ma fac cu lama din cauza iritatiei.
Fidelio
De laser nu a auzit nimeni !?
me_and_myself
QUOTE(Fidelio @ Jan 14 2007, 22:47) *
De laser nu a auzit nimeni !?

Ba da. Si de șforță. Cu eficienta nu ne-am prins cum sta. tongue.gif
daniel.bontea
Ce e aia șforță?
kretzu77
QUOTE(daniel.bontea @ Jan 25 2007, 12:56) *
Ce e aia șforță?

vine de la "dă darc said ăf dă șfors"

PS: nu e off topic; e in legatura cu postul la care a dat @M&M reply (ala cu laserul) lol.gif
uledu
secretul la ras este sa perseverezi. Prima data te mananca foarte tare, cu timpul (chiar de la a 2 sau a 3 radere) nu mai simti nimic, te obisnuiesti.
lapcat
QUOTE(uledu @ Jan 27 2007, 16:39) *
secretul la ras este sa perseverezi. Prima data te mananca foarte tare, cu timpul (chiar de la a 2 sau a 3 radere) nu mai simti nimic, te obisnuiesti.

M-am ras de cateva ori (4 sau 5) si am renuntat din cauza mancarimilor si a iritatiilor. Am ramas la masina de tuns sau la foarfec.

PS: Spunea cineva de senzatii dupa tuns/ras in blugi fara chiloti....sa vezi senzatii in pantaloni scurti vara...ce dulci is brizele care te mangaie... rolleyes.gif
chamonix
Votez cu toata increderea cu masina de tuns !! coolspeak.gif Peste tot. O senzatie foarte ok, la inceput ma intepa, dar de la un timp nu mai simt nici o intepatura e super.
kretzu77
QUOTE(uledu @ Jan 27 2007, 16:39) *
secretul la ras este sa perseverezi.

si nu numai
mai sunt cateva secrete:
- sa nu te razi cand esti beat
- sa nu te razi pe intuneric
- sa nu lasi mandra sa te rada
- etc

coolspeak.gif
daniel.bontea
QUOTE(kretzu77 @ Feb 6 2007, 23:51) *
si nu numai
mai sunt cateva secrete:
- sa nu te razi cand esti beat
- sa nu te razi pe intuneric
- sa nu lasi mandra sa te rada
- etc

coolspeak.gif

Dumnezeule! Nu mai pot de ras!
Sa-mi las prietena cu lama pe langa bijuterii ar fi dovada absoluta de incredere.
tofantes
e o chestie de igiena. mi se pare mai comod sa menti parul pubian si cel de la subtiori la o lungime cat mai scurta folosind masina de tuns a fratelui! si cred ca nu e ceva rau. altfel sta treaba daca un barbat face acelasi lucru si pentru parul de pe piept sau de pe picioare. parerea mea!
Bebeluska
QUOTE(romaximusro @ Jan 13 2007, 09:37) *
nu, nu m-as epila, nu m-as rade nu nimic. Am facut greseala asta acu vre-o 7 ani si numai eu stiu cum ma intorceam de pe o parte pe alta si cum ma manca.. no thanks cursing.gif

Deci esti paros?!
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.