Epilare pubiana baieti
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63

johnny bravo
That's tough!!! Faci omleta biggrin.gif
spare-me
si ii mai faceti nebuni pe aia care se epileaza cu ceara...chiar ca e mare gradina biggrin.gif
si nu ne mai mintii ca oricum nu o sa incerci:)

Bebeluska
QUOTE(Pollux @ Jul 14 2006, 09:12) *
eu am un prieten care face operatia asta cu bricheta. blink.gif
si zice ca e ok, daca esti atent sa nu-ti dai foc la *****. biggrin.gif
am vazut la televizor un frizer de lux care tundea vedete de film cu o lumanare. deci se practica tunsul cu foc...

data viitoare o sa incerc si eu metoda.

Mda, o sa mirosi a porc parlit puke.gif
rox
tocmai mi-am luat azi un sesu roll-on d-ala cu ceara depilatoare la cald ( nu fierbinte) tongue.gif pana acuma, ceara calda era cea mai buna solutie. aia benzi smulge TOT de p-acolo, inclusiv ce-ar trebui sa ramana, plus ca se incleiaza p-acolo pe picioare si cand mergi simti cum ti se lipesc pulpele, lama e in afara discutiei, iar cu epilatorul e ...CRIMINAL, trebuie sa fii masochist! insa ceara asta e chiar tare..asa ca nu ezitati
lokoman
QUOTE(rox @ Jul 14 2006, 16:09) *
tocmai mi-am luat azi un sesu roll-on d-ala cu ceara depilatoare la cald

dai ceva detalii ? firma/link/pret suna interesant naughty.gif
mufa
QUOTE(lokoman @ Jul 14 2006, 18:46) *
dai ceva detalii ? firma/link/pret suna interesant naughty.gif

Du-te și tu într-o farmacie și cere-i doamnei de la ghișeu "ceară caldă pentru oo" w00t.gif
rox
pai..se cheama Sesu,costa ~11 lei,se gaseste pe la toate supermarket-urile, arata ca un epilator , numai ca e un recipient umplut cu ceara. se scoate capacul ala de plastic, si partea cu "rotita", se pune recipientul cu totul intr-un vas cu apa , in asa fel incat apa sa nu-l acopere, si se pune la foc pana cand se topeste ceara de inauntru( poti sa-l bagi si la microunde 1 minut, asa zice pe ambalaj). dupa care intinzi cate o fasie cu rola aia, pui o banda de hartie, tragi..si tot asa. ce mi-a placut a fost ca ceara aia NU frige, chiar daca recipientul e f fierbinte,e misto ideea cu aplicator roll-on, se intinde mai usor, NU e ca aia de la strep, benzi, care ramanea lipita pe tine, adica nu e asa lipicioasa, la spalat se ia, si surprinzator, dar nu doare...ma rog, nu la fel de tara ca la aia rece de la veet sau ca la aia calda clasica. e adevarat ca ai ceva de munca la "operatiune", dar rezultatele sunt multumitoare

The_Napster
aia benzi smulge TOT de p-acolo, inclusiv ce-ar trebui sa ramana

Dai seama ce inseamna asta pentru noi, barbatii?
rox
dap happy.gif , de aia va si ziceam :NU benzi!!!
Bebeluska
Rox, pune o poza cu ambalajul pls!
spare-me
aia benzi smulge TOT de p-acolo, inclusiv ce-ar trebui sa ramana
smile.gif

ca de exempl ce ? ca eu cu benzile de la veet nu am nici o problema !:)
sun curios ce-ar trebui sa ramana si "fuge" biggrin.gif
Fr3ak
QUOTE(inside_spy @ Jul 11 2006, 20:45) *
Nu, deloc!

tu ești „unele femei”???

tocmai mi-am luat azi un sesu roll-on d-ala cu ceara depilatoare la cald ( nu fierbinte) tongue.gif pana acuma, ceara calda era cea mai buna solutie. aia benzi smulge TOT de p-acolo, inclusiv ce-ar trebui sa ramana, plus ca se incleiaza p-acolo pe picioare si cand mergi simti cum ti se lipesc pulpele, lama e in afara discutiei, iar cu epilatorul e ...CRIMINAL, trebuie sa fii masochist! insa ceara asta e chiar tare..asa ca nu ezitati

nu vreau să-ți tai elanul, dar vezi titlul biggrin.gif sau e valabil și la băieți?
rox
QUOTE(Fr3ak @ Jul 16 2006, 16:40) *
nu vreau să-ți tai elanul, dar vezi titlul biggrin.gif sau e valabil și la băieți?

e perfect valabil si la baieti biggrin.gif
si ce ar trebui sa ramana si smulg benzile alea e piele!!!
spare-me
de la Veet ?
eu m-am epilat cu ele inghinal si in..."frunte" smile.gif...si n-a zburat nici un felde piele smile.gif poateun le-ai folosit tu bine
rox
ohoo..trust me, le-am folosit. ma enerveaza la culme faptul ca ramane ceara d-aia verde de te tampesti frecand cu servetelul , si mai ia si piele, nu doar par..da nah, poate sunt eu mai "sensibila"
spare-me
ai respectat indicatiile conform carora firul optim e intre 2 si 5 mm ?
sau pe-acolo ?
eu intai ma tund zdravan...pe urma o "frec" bine smile.gif si dupa aia trag si ramane ca-n palma biggrin.gif desigur, dupa aia tot trebuie sa sterg bine zona cu servetele alea dar sa stii ca se ia si sunt foarte multumit.

roll-urile alea cumsunt ?
greenee
QUOTE(Mosotti @ Apr 21 2005, 13:49) *
da, esti homo, un barbat adevarat tre sa aibe cit mai multi floci si nu in ultiml rind, cit mai lungi...

nu sunt de acord. ce are a face barbatia cu parul? trebuie sa recunosti ca parul de pe corp are mai multe dezavantaje, ca despre avantaje nu stiu daca se poate vorbi. si eu sunt adeptul depilarii in zona pubiana si ma depilez destul de des, pentru ca ma simt mult mai bine fara...
Eagle Raider
bre da epilari dinastea definitive si la barbati exista??
mianna
QUOTE(Eagle Raider @ Sep 4 2006, 01:11) *
bre da epilari dinastea definitive si la barbati exista??

pai tot par ii si-al vostru, bre, deci e la fel (bine, la voi sunt mai multe si mai țapene tongue.gif , deci probabil dureaza mai mult si o fi implicit mai scump, da' rabda baba la frumusete biggrin.gif )
sorinsirbu
Decat sa "maltratez" zona cu nu stiu ce metoda de epilare definitiva death.gif mai bine folosesc bic-ul periodic coolspeak.gif
scoreland
Aprob epilarea inghinala atat la barbati cat mai ales la femei.
Cel mai sigur la noi barbatii mi se pare cu crema(no f*****g pain) fear.gif
Dokken
Am cautat prin cateva magazine Veet for Men dar degeaba. A vazut cineva pe undeva asa ceva?
nancy_callahan
Incearca un shopping online tongue.gif
TheGrudge
Normal ca ma epilez,mi se pare o chestie de IGIENA fara dubii.E chiar scarbos sa nu te tunzi/razi/epilezi(la femei cel putin mi se pare scarbos parul de oriunde in afar de cel din cap.La baieti consider ca e esential pentru igiena/aspect epilarea in zonele intime si la subrat).Eu unu,folosesc crema depilatoare si apoi gel dupa epilare,e cea mai comoda,simpla si eficienta metoda de epilare.
don_dannielo
A scos Philips o chestie faina. Cica merge si sub dus tongue.gif
http://www.amazon.com/Philips-Norelco-BG20...m/dp/B000EG8HLE

Stiti daca se gaseste si in RO?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.