QUOTE(DaemonX @ Jun 27 2005, 21:42)

Am găsit ceva fantastic. Dacă vrei să te epilezi în zona pubiană cu ceară, înainte ia o bucată de vată sau tifon, umezește-o cu xilină(se cumpără din farmacii, de fapt e clorhidrat de lidocaină, care se folosește în anestezii locale, este sub formă de fiole de 10 ml concentrație 1%) și tamponează zona, lasă tifonul pe piele cam 2-3 minute. După aia poți să te epilezi că este mult mai ușor, nu zic că nu simți chiar nimic, dar este super-ușor, încercați, spuneți-mi cum a fost. Menționez că efectul xilinei ține cam o oră, două.
Ar fi ceva... Lidocaina e anestezic numai ca, vezi tu, in farmacie xilina se gaseste in combinatiede lidocaina cu adrenalina 1% care face constrictie puternica pe pori. Eu folosesc xilina pt piercinguri si, crede-ma, dupa ce o administrezi pielea se face "talpa", folosesc ace de perfuzor (au varf ascutit), "capsatorul" ar fi inutil si ar traumatiza mai tare.
Oricum, revernind la subiect. Ti-o fi mai bine cu xilina, dar din cauza ca porii "se strang" dupa ce trece ora de gratie in care lidocaina si adrenalina are efect si eu nu as vrea sa fiu in "pantalonii" tai (la figurat).
Ce vreau sa spun e ca asa o sa opresti si ddurerea si sangerarea doar temporar. Eu stiu ce "sarma" am si nu ma incumet decat cu masina de tuns ( la 0
). Daca incercati vreunul, mai "sarmos" dati-mi si mie semn