aleka008
22nd April 2005, 13:09
Ca fata lasa-ma sa-ti dau un sfat. Sunt multe fete care prefera o zona rasa fata de una nerasa. E mult mai igienic si e mai la indemana, decat sa te confrunti cu "floci mari si desi" de fiecare data cand vrei sa-i faci un sex oral... Daca te vei rade in mod frecvent senzatia de mancarime o sa dispara de la sine, mai ales daca folosesti pudra de talc si incerci sa inlocuiesti lama de ras cu un aparat de ras, care nu rade chiar la 0 ci pe la un 0,5.
Acestea fiind spuse, bafta!
Alinux
22nd April 2005, 16:04
QUOTE(tete @ Apr 22 2005, 10:17)
L-ai terminat ..... cu chestia asta ... sau puteai sa-i recomanzi ceara
Nu cred ca sunt multi cei ce suporta durerea aia .....
Intrebati fetele ...ele stiu mai bine.
Eu o suport...greu ce-i drept desi il folosesc cam rar. Ceara e naspa... Eu tot la crema raman....
Cristist50
22nd April 2005, 20:01
Si eu sunt pentru ras (nu epilat).
Ma simt bine si e mult mai igienic dupa cum spune toata lumea de aici.
Gandeste-te numai cand te duci la mare la plaja si jumate din floci iti ies din chiloti (ca asa ar trebui sa fie: mari, desi si zdraveni cum spunea un coleg de-al nostru).
Sau sa iti vezi prietena in timpul oralului ca se apuca sa scuipe fire de par ...
Danutz
22nd April 2005, 20:53
eu sunt pentru
mai bine fara sau cu putin decat cu o adevarata podoaba....
Giovanny
23rd April 2005, 12:58
E normal sa te razi, mai ales ca vine vara si transpiri... ce dreaq vrei sa'ti apara lighioane p'acolo...
Tzepi
23rd April 2005, 14:32
chiar ieri m-am ras...
sunt pentru ras
Go Planet!
arta_patologica
23rd April 2005, 14:40
pai ce facem aici oameni buni?cum poti sta in zi de vara la ditamai canicula cu zulufi intortocheati in zona pubiana(si inca sa nu mirosi)?Vb. celor de mai sus...nu tre sa fii homosexual ca sa ai grija de igiena personala.Eu recomand si rasul la sub bratz...
Alina
23rd April 2005, 14:40
QUOTE(Riper @ Apr 22 2005, 13:15)
Si eu pana acum 1 an aveam plete, dar am avut o prietena care era degustata de chestia asta. Cand a vazut ea ca nu poate sa ma convinga cu nici un pret m-a dus in baie si m-a ras ea. A fost chiar marfa.
ai avut mare incredere in ea, nu?
kraMMer
24th April 2005, 00:55
cum sa nu te razi mah?? pai e nenorocire cu blana peste tot... mai vezi unele personaje cu plete la subrat... cazi..
StGermain
24th April 2005, 03:39
Keep it shaved.
Masterboy
24th April 2005, 05:23
Dar cu rasul pe piept?
Mosotti
24th April 2005, 08:33
"ras, tuns si frezat" asa mi-a spus cineva sa ma prezint la apel
pacat ca sint nebun
retele
24th April 2005, 19:10
Asta-mi aduce aminte de episodul ăla din Seinfeld, când bietul de el, "montat" de o femeie, căreia îi plăcea pieptul nepăros, hotărăște să se radă, până când îl vede pe Kramer, și-l oripilează cu pieptul acestuia, ras de nenumărate ori, și ajuns în situația de "maimuță"... 
Ăn concluzie, aveți grijă după ce "specialiști" vă luați, că mulți dintre cei care își dau cu părerea abia le-au mijit tuleiele...
Iar cât despre igienă, spălatul e de bază, oricât de "pletos" ai fii... și să fim serioși, dacă n-ați aflat încă, de-o juma' de metru n-o să vă crească...
liz
24th April 2005, 22:11
sa se epileze si sa mai lase doar un fir pe care sa il poarte valvoi
Giovanny
24th April 2005, 22:12
si sa agatze si o funda roz de el
kador
25th April 2005, 09:37
epilat pe piept??? sau pe spate????
da ..de acord...insa nu prin ras
...ci epilare cu ceara sau epilator
. Incercati si va spun eu ca va trece ideea...chiar o sa va mirati ce idee tampita ati avut sa incercati asa ceva
Cu lama nu e o idee stralucita...in 2 ani o sa-l aveti ca-n cap de des...
Danutz
25th April 2005, 11:27
mai auzisem si de epilarea permanenta
cum draq e aia
nu-ti mai creste dupa ?
Mosotti
25th April 2005, 11:33
iti creste dupa cap
Sorin P
25th April 2005, 12:57
da da epilare definitiva cu laser deala cum avea Vader
iar ca chestiune io prefer tuns cu masina la 0 si bine inteles spalat ca asta e principalul oricum vine vara si doar nu vrei sa stai cu caciula in cap
flippy
25th April 2005, 13:10
Chiar daca te epilezi (razi) full (inclusiv picioare, piept, maini, chiar si capul daca vrei) nu inseamna ca esti homo. Pur si simplu esti mai igienic si poate mai putin viril pentru femeile care prefera barbatii cu par pe piept. Eu ma rad la oua si crede-ma ca dupa ceva vreme nu o sa mai ai acele senzatii neplacute de mancarime.
Oricum, esti pe drumul cel bun.
probabil offtopic: am fost in Italia si am fost ingrozit de mandria cu care isi poarta acolo masculii floacele la axile.
Skodaru
25th April 2005, 13:26
nu v-ajunge ca tre sa va barbieriti in fiecare zi? mai vreti sa va radeti si pe altundeva?
sick people! in loc sa va spalati ca tot omu, va radeti!
Vanish
25th April 2005, 13:47
Acum depinde si de om. Dc respectivul e ceva mai paros din fire va dati seama cum s-ar vedea in pielea goala?maimuta si acolo chel!
..inseamna k ar trebui sa se rada si pe burta si pe piept etc. Eu sunt pentru spalare riguroasa si deasa si o frezura stil periutza cu ooule rase (k oricum creste mai putin si mai rar).
Iar pentru ce flocosi sa va vad cand in padurea aia amazoniana o sa creasca bastiansi ... o sa fie mai nashpa cand o sa descopere aia focul
.
La subratz nu puneti lama k o sa ajungeti sa va barbieriti in fiecare saptamana si se vede si nashpa, asta e girl stuff. Tot periutza e mai bine, nici nu dezgustator, nici nu e chel.
... parerea mea ...
kador
25th April 2005, 13:48
QUOTE(Koniaku @ Apr 25 2005, 11:27)
mai auzisem si de epilarea permanenta
cum draq e aia
nu-ti mai creste dupa ?
nu mai creste...dar dureaza Nu se rezuma toata treaba la o singura sedinta...mergi de cateva ori ... pana nu-ti mai apare nici un fir de par. Ca sa nu mai vorbim de sutele / mii de dolari lipsa-n buget
Africanul
25th April 2005, 15:01
Mai! Eu sunt paros de felul meu. Foarte paros! As arata urat ras in jurul putzei, iar in rest foarte paros. Mi-am dat si eu de cateva ori cu crema de epilat, a fost sexy la inceput, etc, apoi mi s-a luat. Acum mentin lungimea flocilor la un nivel acceptabil.
Barbatul trebuie sa aibe floci! Altfel este... suspect! Ce igiena? Oricum ma spal de 1,5 - 2 ori pe zi!
Iubita
25th April 2005, 15:13
Stii cum este cu degustibus.....mie nu-mi plac cu plete, cat mai epilati daca se poate. Uitati-va si voi la o prezentare de moda, cum apar dragutii de ei epilati sau la culturisti...Chiar ieri am vazut o poza mare cat casa, reclama la chiloteii Jolidon, si era baietul acela ras, frezat, mumos, pe picioare, bust....cam cum ar fi aratat cu par ? In nici un caz frumos de tras in poza !!
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.