spare-me
21st June 2005, 23:17
sau mai putin dureros dar mai costisitor, il baga in wc pe Edward Scisors-man...si el face toata treaba, plus ca e un mutant si noi ii dam de lucru si il ajutam sa se integreze in....ca sa zicem asa...societate
revenind on-topic...
cea mai marfa chestie din lume...noroc c-am descoperit-o de tanar...fara creme, ceara sau alte...masochisme...gillete Mach 3....foarte igienic, foarte confortabil, foarte estetic
...o mica , "coafura" in "breton" e usor de realizat si fara mersul la salon, si efectul comic-pozitiv e garantat...
la urma urmei..ce naiba...de 4,6 miliarde de ani ne chinuim sa fim mai presus decat animalele..
of...mai ales pe caldurile-astea
in fine...each with his tastes..
byez
zahei
22nd June 2005, 00:04
eu m-am nascut spelb, n-am par la fund. sa pun o poza?
spare-me
22nd June 2005, 00:13
eu unul n-am de gand s-o fac poster si sa o pun deasupra patului
:D:D
jur pe...rosu 
deci daca insisti...
zbye
Piorel
22nd June 2005, 09:40
QUOTE(giovannaoana @ Jun 21 2005, 22:17)
eu ador baietzii care se ingrijesc.
eu ma epilez in zona pubiana de tot
si mi-ar placea k si partenerul sa fie epilat.nu mi se pare delok o apucatura de gay daca el se epileaza.
mi se pare super igienik. nu stiu care spunea(printre primele mesaje):"cu cat parul este mai lung cu atat esti mai barbat". mi se pare cea mai scarboasa chestie.
are pretentzie sa fie lins si sarutat peste tot, dar sta cu parul cat casa...
eu nu m-as atinge daca are par.
pupicei
Mi-a sarit in ochi chestia asta. Am destui prieteni care nu se eplieaza la cuc si oo. La intrebarea despre cum le-ar placea ca si ea sa fie ditamai padurea, raspunsul este cel clasic: "Pai ea trebuie sa se epileze, ca e femeie!"
Mai exista si unele femei carora le plac barabtii parosi (semn de virilitate cica).
Totusi, femeile alea de mai sus nu cred ca se refera si la cuc & oo cand spun "parosi", de regula se refera la parul de pe piept etc.
Personal sunt destul de paros, cucul si oole sunt tot timpul ok. In rest nu ma epilez, excluzand axila si kurul (cateodata).
Deci: daca vreti ca ea sa fie epilata etc, faceti bine ca si voi sa fiti la fel!
giovannaoana
23rd June 2005, 02:36
Piorel ma bucur k tu esti ok la bijuterii. te apreciez pt asta. inseamna k esti un baiat ingrijit. bv tzie.
pupicei si ai grija de tine!!!
spare-me
23rd June 2005, 21:05
subscriu la opinia lui Piorel cu privire la reciprocitate !
DaemonX
27th June 2005, 20:42
Am găsit ceva fantastic. Dacă vrei să te epilezi în zona pubiană cu ceară, înainte ia o bucată de vată sau tifon, umezește-o cu xilină(se cumpără din farmacii, de fapt e clorhidrat de lidocaină, care se folosește în anestezii locale, este sub formă de fiole de 10 ml concentrație 1%) și tamponează zona, lasă tifonul pe piele cam 2-3 minute. După aia poți să te epilezi că este mult mai ușor, nu zic că nu simți chiar nimic, dar este super-ușor, încercați, spuneți-mi cum a fost. Menționez că efectul xilinei ține cam o oră, două.
Piorel
28th June 2005, 18:26
QUOTE(DaemonX @ Jun 27 2005, 20:42)
Am găsit ceva fantastic. Dacă vrei să te epilezi în zona pubiană cu ceară, înainte ia o bucată de vată sau tifon, umezește-o cu xilină(se cumpără din farmacii, de fapt e clorhidrat de lidocaină, care se folosește în anestezii locale, este sub formă de fiole de 10 ml concentrație 1%) și tamponează zona, lasă tifonul pe piele cam 2-3 minute. După aia poți să te epilezi că este mult mai ușor, nu zic că nu simți chiar nimic, dar este super-ușor, încercați, spuneți-mi cum a fost. Menționez că efectul xilinei ține cam o oră, două.
Suna foarte interesant? Esti M sau F? Ca sa imi dau seaman cum ar veni la mine, prin raportare la ce ai spus tu.
DaemonX
28th June 2005, 19:10
QUOTE(Piorel @ Jun 28 2005, 19:26)
Suna foarte interesant? Esti M sau F? Ca sa imi dau seaman cum ar veni la mine, prin raportare la ce ai spus tu.
După nume Daemon este masculin, nu, da sunt un mascul care se depilează în zona pubiană.
aolex
4th July 2005, 19:20
barbati : NU !
femei : DA !
aolex
4th July 2005, 19:24
ala micu e ca un leu : are coama ...
laoaica nu are ! asa ca long live iarba !!!
maxy
4th July 2005, 19:31
well said...
RTL
13th July 2005, 21:27
Baieti!
tare interesante opinii pe aici, deci subscriu si eu PENTRU epilarea la barbati, dar numai in zona pubiana nu si in alte parti (poate nu ras la piele dar foarte mic)
Immortal
14th July 2005, 05:23
QUOTE(aolex @ Jul 4 2005, 20:20)
barbati : NU !
femei : DA !

Wuaw, ce argumente 
Vine vara si "leutzu" meu vrea sa fie singur in cusca, asa ca am trecut la taierea lianelor din jungla. Ce bine e la mare
flo_alexander
9th August 2005, 21:24
QUOTE(Giovanny @ Apr 23 2005, 13:58)
E normal sa te razi, mai ales ca vine vara si transpiri... ce dreaq vrei sa'ti apara lighioane p'acolo...
Si eu ma rad in zona inghinala, pe fese, la subrab, cu alte cuvinte am par din metru in metru si eu consider ca asta tine de igiena si nu de alta natura. De ce trebuie sa arati ca o gorila plina de par si in par sa se mai adune si scame. Eu consider ca un barbat cu foarte mult par plasat unde nu trebui reprezinta barbatul roman adica barbatul neingrijit. Nemtii se epileaza, se dau cu creme pe fata ca doar si unei fete ii place sa simta o piele catifelata si neteda la un barbat si cum ar putea face asta altcumva ca doar nu cu gloante.
Alinux
10th August 2005, 08:22
QUOTE(flo_alexander @ Aug 9 2005, 21:24)
Si eu ma rad in zona inghinala, pe fese, la subrab, cu alte cuvinte am par din metru in metru si eu consider ca asta tine de igiena si nu de alta natura. De ce trebuie sa arati ca o gorila plina de par si in par sa se mai adune si scame. Eu consider ca un barbat cu foarte mult par plasat unde nu trebui reprezinta barbatul roman adica barbatul neingrijit. Nemtii se epileaza, se dau cu creme pe fata ca doar si unei fete ii place sa simta o piele catifelata si neteda la un barbat si cum ar putea face asta altcumva ca doar nu cu gloante.
subscriu in totalitate!
gagicutza
31st August 2005, 21:11
majoritatea femeilor prefera barbatii fara par...asta e clar
am tot citit despre experiente cu fire de par ramase la fete in gura...dar ce ati zice daca in timp ce va frecati de ea inainte sa o lingeti, cade un firicel...si apoi in timpul minunii de sex oral, sa gasiti un fir de par in gura....AL VOSTRU!! ca doar al ei nu a avut niciodata asa dimensiune
se strik tot momentul
asa ca fara par...
e ok daca te tunzi..mult mai ok decat daca razi, nu ma incanta sa fie fara par, fin etc...dar nici nu ma deranjeaza, insa ceea ce ma deranjeaza e sa fie flocos..tunde-l scurt...e super
pt curiosi:
in ziua de azi, ceara de epilat nu e neaparat fierbinte, e intr-un tub care il mentine la o anumita temperatura, dar nu e nici macar caldutza cand ti-o pune la tine pe piele...
baietii isi imagineaza ceara aia care se folseste din ce in ce mai rar, aia care se incalzeste intr-o oala dupa ce o folseste si alta persoana...dar acum totul e mai igienic...e de unik folosinta
cu aparatul ...sunt destul de putine fete care suporta....dar ceara e mult mai suportabila...
in timisoara stiu sigur ca exista saloane pt barbati...nu ma intrebati unde ca nu am idee...cred ca gasiti in zile si nopti sau 7 seri ceva adrese...eu am primit un flyer in mana cu asa ceva si l-am dat la prieteni...
addicted
31st August 2005, 21:43
da ma, da fuge ala de nebun in fundu gol pe strada cand o smulge tipa ceara de pe el.
gagicutza
31st August 2005, 22:09
ei na, daca te duci la un salon unde te face repede si ca lumea, e totul cu minim de durere...(incearca si chestia cu xilina, nu am incercat niciodata...la injectii stiu ca merge...) si daca noi rezistam, cum draq sa nu rezistati voi!?
chestia aia cu la noi e mai des sau am mare etc... nu merge... trebuie sa fie micutz ca sa nu se incurce in ceara... deci il tai te duci, ti-l smulge, platesti, si cel putin o luna esti un barbat fericit
INCERCATI!!!
mufa
31st August 2005, 22:42
QUOTE(gagicutza @ Aug 31 2005, 23:09)
chestia aia cu la noi e mai des sau am mare etc... nu merge... trebuie sa fie micutz ca sa nu se incurce in ceara... deci il tai te duci, ti-l smulge, platesti, si cel putin o luna esti un barbat fericit
Vrei să spui că timp de o lună are o prietenă fericită, poate!
gagicutza
31st August 2005, 23:23
si asta..dar si el e fericit ca nu il mananca, ca nu transpira asa etc...senzatia e mai misto...si el mai fericit..ca stie ca poate sa faca orice in orice moment fara sa ramana aia cu degetele incalcite...
florina
31st August 2005, 23:36
mda....sau poate sta si se unge cu diferite geluri din cauza ca a ramas zona sensibila
gagicutza
31st August 2005, 23:52
du-te la un salon... nu te fa singur..nu te risca
nu te costa sa de mult, si o sa fire mult mai ok..
daca tragi de ceara si nue pielea intinsa , te invinetesti, iti poti lua pielea, t poti arde,etc...
bLuEsHiFt
31st August 2005, 23:54
Sa ma duc la un salon?
LOL?
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.