Epilare pubiana baieti
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63

DaemonX
QUOTE(Piorel @ Jun 16 2005, 01:51)
stai putin: deci si pe oua tot cu ceara?
*

S-a întâmplat cam așa: ea vorbea la telefon în timp ce învârtea aplicatorul în conserva cu ceară, din greșeală(cred) a scăpat ceară pe ouțe, acuma ca să o dai jos era o singură soluție, nu zic că nu a durut, dar în nici un caz nu pot să spun că era insuportabil.
Coana
si tu ce cautai pe langa ea dezbracat cand ea se epila?
hahahaha

addicted
stie el ca unde e ceara e si miere smile.gif
Mosotti
mai e o metoda de epilare pubiana: sa-ti bagi cirnatu si oualelele intr-un stup. cu alte cuvinte, sa incerci sa babardesti regina
bubalus
QUOTE(Vanish @ May 31 2005, 09:56)
Are talking to me? Io nu-s poponar, doar sunt mai paros. Si nu am zis ca ma rad (nu vreau sa ajung ca si Kramer din Seinfield), am zis doar ca il tund scurt de tot.
*

cu ce te tunzi?
eu folosesc masina de tuns...all over..... si dureaza mai putzin de 3 ore......
sam
QUOTE(Mosotti @ Jun 16 2005, 10:54)
mai e o metoda de epilare pubiana: sa-ti bagi cirnatu si oualelele intr-un stup. cu alte cuvinte, sa incerci sa babardesti regina
*

cheers.gif
Cristist50
Cum naiba ma rad la kur? w00t.gif

Piorel
QUOTE(Cristist50 @ Jun 16 2005, 23:21)
Cum naiba ma rad la kur? w00t.gif
*

Daca esti f. paros incearca sa te tunzi ianinte.

Dupa aia te razi efectiv, dar cu grija.

Ti-as explica cum sa faci cu bucile, dar o sa zica lumea ca sunt cu capu, dau lectii de ras la kur... laugh.gif
Parpanghel
Mda

1. Corect este DEPILAT (sau, ma rog, "cel mai corect"). Vezi dezgustat, debarasat, deplasat, demitizat etc. "Epilat", ca termen, a aparut din cauza unei greseli de tipar si, din motive absconse, a tot tins sa se impaminteneasca in mai multe limbi (no pun intended).

2. Eliminarea excesului de par la omul contemporan, care teoretic nu mai purcede la doborirea potentialei perechi cu duhoarea & feromonii venite dinspre axila, pubis, coccis, este aproape o necesitate.

3. As vrea sa-l pun pe "un_oarecare" sa se intrebe singur daca nu cumva el chiar n-are un fluier cu adevarat mare, dar a ratat (si rateaza in continuare, altfel s-ar fi laudat) potentialele partide de "deep throat" exact pentru ca partenerele aveau in fata un cimpoi paros?

4. Pentru evolutionisti: Mastodontii si mamutii linosi, la fel ca si rinocerii linosi, au disparut. Au supravietuit urmasii lor cu podoabe capilare ca si inexistente. Ati prins tendinta?

5. Pentru creationisti: Omul a fost creat de Dumnezeu dupa chipul si asemanarea Sa. Si se naste, omul, fara par "acolo si dincolo". Punct.

6. Pentru creationistii liberali: Principiul liberului arbitru ingaduie omului sa aleaga, printre altele, daca sa-si pastreze parul sau nu, si pe unde.

7. Perpetuarea principiului (6), care de altfel este universal valabil, implica obligatia multimii de a accepta variatii individuale ale entitatilor care o compun.

8. Pentru cei care oscileaza intre metode: scopul scuza mijloacele, dar niciodata nu iarta greselile.

Cam atit pentru seara asta... smile.gif
kraMMer
laugh.gif biggrin.gif
asa discutii?
nu mai pot de ras...
da' oricum, si eu sunt de acord cu epilarea...
biggrin.gif
gabello
Da...de 3 ori da si eu ma cutaresc dar nu si la kur...adica pe langa gaura nu stiu cum se face ,dar nici ce avantaj as avea,din moment ce apa e prietena mea.
Cristist50
QUOTE(gabello @ Jun 18 2005, 23:46)
Sa-i dai un sut in fund!!!!!! biggrin.gif
*

Eventual, inainte de asta, sa o barbieresti ....
gabello
Va mai spun un secret:cautati o scula care se cheama Wella Contura...cam 100euro dar merita
gabello
QUOTE(Piorel @ May 30 2005, 21:15)
Inseamna ca esti poponar.  laugh.gif

E chiar misto sa te razi si la kur, fara sa fii poponar, cei parosi stiu de ce, nu vreau sa intru in amanunte scarboase.
*

Zi-mi si mie ,cum te razi la kur?
Piorel
Cu gillette sensor excell. Si spuma de ras.

A, ca ma provocati: una e sa te caci si sa-ti ramana cacatul printre firele de par de la fund, si alta e sa te caci frumos fara probleme, iar cand te speli sa nu fii nevoit sa tragi de floci.

Moderatori: scuze, dar s-a cerut.
Cristist50
Astept PM detaliat despre metode agile de ras kuru'.
Multumesc.
addicted
bricheta.

se sta crecanat, se aprinde bricheta. se scufunda fundul in cada. repetati pana la obtinerea rezultatelor dorite.

smirghel.

se freaca in sens contrar sensului de crestere alt firelor, cu granulatii progresiv mai fine. se finiseaza cu smirghel umezit.

aspirator.

se pune un capat ingust si lat si se foloseste la putere maxima. nerecomandat pentru cei cu radacini puternice.

disclaimer: folosirea metodelor de mai sus poate duce la pierderea partiala sau totala a simtului tactil pe zona afectata. efectele negative resimtite la nivelul epidermei nu sunt permanente. in cazul unor neplaceri persistente rugam consultati medicul sau farmacistul
un_oarecare
QUOTE(Piorel @ Jun 19 2005, 00:33)

A, ca ma provocati: una e sa te caci si sa-ti ramana cacatul printre firele de par de la fund, si alta e sa te caci frumos fara probleme, iar cand te speli sa nu fii nevoit sa tragi de floci.

*

Hmmmm... Eu zic ca tu ai nevoie sa schimbi hartia igienica. Sau ziaru' cu care te stergi. Ca daca te stergi cu una moale, NO WAY sa-ti ramana urma de rahat acolo! Asta se intampla cu shmirghelu' romanesc. Fa ca mine, schimba hartia cu una de top! Nici nu-ti dai seama ce investitie "rentabila"! Eu n-am mai cumparat niciodata hartie romaneasca dupa ce am incercat-o p-aia straina!
Later edit:
Ca sa fac o paralela, e ca si cum ai compara tacamurile de argint cu alea de aluminiu. Parintii mei au ras de mine si m-au criticat aspru ca mi-am cumparat tacamuri de argint (numai pentru mine), au zis ca-s snob. Dar eu zic sa va luati macar o lingura si o furculita de argint sa vedeti si voi ce diferenta uriasa de dispozitie cand mancati. Plus ca cica-s infinit mai sanatoase.
Cristist50
Ai uitat sa specifici ca nu se aplica in cazul in care numarul hemoroizilor depaseste limita admisa de lege.
toyomi
QUOTE(Piorel @ Jun 19 2005, 07:33)

*

asta e valabil si pentru femei . coolspeak.gif
toyomi
QUOTE(un_oarecare @ Jun 19 2005, 07:53)
Hmmmm... Eu zic ca tu ai nevoie sa schimbi hartia igienica. Sau ziaru' cu care te stergi. Ca daca te stergi cu una moale, NO WAY sa-ti ramana urma de rahat acolo! Asta se intampla cu shmirghelu' romanesc. Fa ca mine, schimba hartia cu una de top! Nici nu-ti dai seama ce investitie "rentabila"! Eu n-am mai cumparat niciodata hartie romaneasca dupa ce am incercat-o p-aia straina!
*

zau, eu cred ca cea mai buna metoda e sa ai toaleta cu jet de apa, eu de cind sint in japan am devenit dependenta de aceste toalete " Toto"
un_oarecare
QUOTE(toyomi @ Jun 19 2005, 00:57)
zau, eu cred ca cea mai buna metoda e sa ai toaleta cu jet de apa, eu de cind sint in japan am devenit dependenta de aceste toalete " Toto"
*

Nu cred ca as putea macar sa incerc sa aflu cum functioneaza. Imi inchipui deja cu groaza o defectiune care ar face sa mi se proiecteze in oua niscaiva bucati de instalatie sanitara. dry.gif
Cred ca-s practice doar pentru femei! Eu unul nu-mi asum riscul de a le folosi.
Cristist50
QUOTE(toyomi @ Jun 19 2005, 00:57)
*

Bideu.
Sa inteleg ca atunci cand te vei intoarce in tara o sa te ratacesti prin buda? smile.gif
Piorel
Precizez ca folosesc urmatoarele "hartii" ca sa ma sterg la kur: hartie igienica de calitate, nu romaneasca (din aia rosie sau verde sau gri....) si mai folosesc si servetele din alea imbibate in musetel, umede. Cert este ca de fiecare data ma spal la fund. Iar faza cu atarnatul in par nu se intampla des, dar mi s-a mai intamplat. Foarte neplacut.
Acum nu sunt ras, si nu cred ca ma voi face ptr ca am avut o experienta neplacuta: a inceput sa creasca si ma manca de innebuneam: asta in conditiile in care merg destul de mult pe jos, vara, in costum.

So... cel mai bine, si chiar trebuie sa faceti asta oricum, este sa ma spalati de fiecare data cand faceti caca (io asa fac, dar in cazuri urgente folosesc 2-3 de alea umede, dupa ca am folosit normala).

peacefingers.gif
un_oarecare
QUOTE(Piorel @ Jun 19 2005, 09:43)
Precizez ca folosesc urmatoarele "hartii" ca sa ma sterg la kur: hartie igienica de calitate, nu romaneasca (din aia rosie sau verde sau gri....) si mai folosesc si servetele din alea imbibate in musetel, umede. Cert este ca de fiecare data ma spal la fund. Iar faza cu atarnatul in par nu se intampla des, dar mi s-a mai intamplat. Foarte neplacut.
Acum nu sunt ras, si nu cred ca ma voi face ptr ca am avut o experienta neplacuta: a inceput sa creasca si ma manca de innebuneam: asta in conditiile in care merg destul de mult pe jos, vara, in costum.

So... cel mai bine, si chiar trebuie sa faceti asta oricum, este sa ma spalati de fiecare data cand faceti caca (io asa fac, dar in cazuri urgente folosesc 2-3 de alea umede, dupa ca am folosit normala).

peacefingers.gif
*

Sa TE spalam cand FACEM caca? deadtongue.gif
Esti bolnav, tati! tongue.gif NU facem asa ceva, ia-ti gandu'!
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.