donar
29th May 2005, 13:42
Eu am incercat treaba cu crema epilatoare. E ok dar tine cam putin. Mancarimea nu e chiar insuportabila.
Ma gandeam sa incerc cu ceara fierbinte la oo..... cica se practica. Chiar nu a incercat nimeni pe aici?
Vanish
29th May 2005, 13:55
QUOTE(donar @ May 29 2005, 13:42)
Eu am incercat treaba cu crema epilatoare. E ok dar tine cam putin. Mancarimea nu e chiar insuportabila.
Ma gandeam sa incerc cu ceara fierbinte la oo..... cica se practica. Chiar nu a incercat nimeni pe aici?
Esti masochist?
Mai bine stau o ora dar il tund la limita cu forfecutza. Si iese gigea. Si nici nu sunt probleme cu igiena.
addicted
29th May 2005, 20:28
cred ca o sa te auda urland si bulgarii.. dar incearca, nu te lua dupa noi
Piorel
29th May 2005, 21:59
Am mai precizat intr-un topic pe care l-am deschis ca crema epilatoare este cea mai putin indicata.
Vreau sa spun ca am fost foarte iritat timp de MAI BINE DE O LUNA, dupa 2-3 epilari cu crema. Deci cel mai bine este sa folosesti gilette-ul. SI chiar nu te tai.
donar
29th May 2005, 23:40
QUOTE(Piorel @ May 29 2005, 22:59)
Vreau sa spun ca am fost foarte iritat timp de MAI BINE DE O LUNA, dupa 2-3 epilari cu crema. Deci cel mai bine este sa folosesti gilette-ul. SI chiar nu te tai.

Ai folosit crema cu trebuie? Adica ai lasat 10 min si apoi fugutza la dus si frecat bine bine?
Hmmmm... Eu va tin la curent - pt informatia de larg interes. Daca nu intru cateva zile conescutive... e clar..
Alinux
30th May 2005, 11:56
QUOTE(jad @ May 27 2005, 16:55)
"epilare pubiana baieti, exista baieti care isi rad parul pubian?"
da, exista, nu este plina lumea doar de nespalati si complexati care au impresia ca virilitatea rezida in numarul de floci,
slava domnului...
Foarte Corect!
Tin sa te completez.
Mai sunt dintr-aia care se rad pe piept expres ca sa li se indese parul, deoarece cred ca asa ceva te face barbat.... Majoritatea a astfel de exemplare nu sunt decat niste limitati, din toate punctele de vedere.
addicted
30th May 2005, 11:57
bai, am vazut prin oras epilator inghinal. parea destul de interesant. cam ca un aparat de tuns electric, numai ca avea capatul mult mai ingust si era mai mic per total.
Alinux
30th May 2005, 12:03
si epilatoarele clasice au mai multe capete interschimbabile, in functie de zonele care urmeaza a fi epilate...
addicted
30th May 2005, 12:07
pai asta nu era epilator jumulitoare. era mai degraba o masina de tuns ingusta.
get me?
sm0ker
30th May 2005, 12:53
cu forfecutza iese belea...da pe unde pot bag mashina... rpd si eficient...
Ana_Karr
30th May 2005, 13:10
Geeeez ! Unde am nimerit ? Si eu care credeam ca numai femeile sufera, ca sa fie frumoase ...
In al doilea rand, nu mi se pare prea masculina, aceasta epilare ... dar poate am eu niste idei fixe in cap ...
Ana_Karr
30th May 2005, 13:12
Nu a incercat nimeni, dar suntem curiosi sa auzim cum e !
Mosotti
30th May 2005, 13:19
mai bine mai putin masculin decit sa te impiedici de proprii floci si sa cazi pe scari si sa iti rupi gitu
Alinux
30th May 2005, 13:28
@ Mossoti: Ai dreptate!
@Ana_Karr: Cand ii faci un sex oral iubitului, iti place sa-ti intre flocii in nas/ochi/gura?
Si daca tie nu ti se pare prea masculina aceasta epilare, nici noua nu ni se par pre feminine cele care lucra pe santier...
Ana_Karr
30th May 2005, 13:37
QUOTE(Alinux @ May 30 2005, 13:28)
@ Mossoti: Ai dreptate!
@Ana_Karr: Cand ii faci un sex oral iubitului, iti place sa-ti intre flocii in nas/ochi/gura?
Si daca tie nu ti se pare prea masculina aceasta epilare, nici noua nu ni se par pre feminine cele care lucra pe santier...
E chestie de gusturi, fixatii ... Mi se par gay, cei care se bibilesc prea mult, si acorda atentie exagerata amanuntelor. Asta e gustul meu . Asta e ...
Cred ca o sa-mi iau iar ciocane in dinti , cum mi-am luat si pt bebeluse. Ehhh, asta e , cand ai gusturi diferite
.
Alinux
30th May 2005, 14:00
daca cei ce "se bibilesc prea mult" ti se par gay, cei ce se f_t in c_r si fac Fest'uri ce ti se par?
Sa inteleg ca acele femei care nu se ingrijesc (au mustata, par pe piept, pe picioare) sunt lesbiene?
sm0ker
30th May 2005, 14:02
aaaa... sa nu uitati fundu!!! poate pretena are chef si de un "analingus"
Piorel
30th May 2005, 15:48
Limbi in kur, of of, mai mai.
Am folosit cea mai buna crema si exact dupa indicatii, si m-am iritat rau de tot etc. Poate sunt eu mai sensibil.
FLOCI! FLOCI! FLOCI!
Vanish
30th May 2005, 18:40
Mda, a venit Vara, s-a facut cald, pasaricile si cucii au inceput sa lase bale de la atata caldura, vin mirosurile. Ce superb!
Aseara am stat vreo 3 aproape si m-am pregatit pentru vara. Tuns 1 pe: cap, axile, inghinal. Azi, dupa o zi de alergatura ma simt curat si placut uscat. Si miros si bine (dupa dush).
Piorel
30th May 2005, 20:15
Inseamna ca esti poponar.
E chiar misto sa te razi si la kur, fara sa fii poponar, cei parosi stiu de ce, nu vreau sa intru in amanunte scarboase.
Mosotti
30th May 2005, 20:17
holly shit!
Piorel
31st May 2005, 08:28
Holly macarone!
Vanish
31st May 2005, 08:56
QUOTE(Piorel @ May 30 2005, 20:15)
Inseamna ca esti poponar.
E chiar misto sa te razi si la kur, fara sa fii poponar, cei parosi stiu de ce, nu vreau sa intru in amanunte scarboase.
Are talking to me? Io nu-s poponar, doar sunt mai paros. Si nu am zis ca ma rad (nu vreau sa ajung ca si Kramer din Seinfield), am zis doar ca il tund scurt de tot.
DaemonX
16th June 2005, 00:02
Eu am încercat cu ceară, mă rog, prietena mea m-a depilat, că singur nu cred că poți. Tot șpilul le să tragă repede că altfel e dureros. De durut nu doare chiar așa tare, doar prima dată, după aia mult mai puțin. De ținut ține vreo lună-două, poate mai mult da eu nu îl las să crească prea tare. Nu m-am iritat deloc.
Piorel
16th June 2005, 00:51
stai putin: deci si pe oua tot cu ceara?
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.