Epilare pubiana baieti
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63

jay333
CITAT (danpopescu m @ 26th August 2009, 08:49) *
orice balsam dupa ras, sau crema de corp.iritatia nu ai cum sa o eviti decat prin epilare cu ceara.

Unele creme de corp pot agrava iritatia. Nu mai stiu care m-a facut sa ma pis pe mine de usturime.

Tzushka
CITAT (ciumpalak @ 26th August 2009, 16:54) *
oarecum, aia care fac parte din categoria "nu ma rad la fundulets ca imi creste mai des" au cele mai multe sanse sa faca parte din categoria "nu ma rad la subrat ca imi creste mai des" si bineinteles din categoria "de ce sa ma spal cand ma pot da cu deodorant peste si miros la fel de frumos

si de ce nu "m-am epilat, ce trebuie sa ma mai spal"...
n-are legatura una cu alta

jay333

Ma indoiesc ca exista asemenea categorie. Nu cred ca un tip care se epileaza are frica de apa si sapun.

ciumpalak
offf... mai... e greu cu tine

categoria care se epileaza.. isi da o minima silinta pt... igiena sa zicem
categoria care nu se epileaza, NU
care categorie e cel mai probabil sa isi dea silinta si pt restul igienei.... apa... deodorant...

sper ca acum vezi legatura. Daca nu o vezi nu am cum sa te ajut mai mult tongue.gif

vle: nu am zis ca sunt nespalati, am zis ca... sunt sanse mai mari ca cei din cealalta categorie sa nu fie nespalati biggrin.gif
jay333
ciumpalak, cam generalizezi cu categoria a doua si s-ar putea sa-ti sara lumea-n cap. Cine nu se epileaza nu este automat nespalat.
Tzushka
CITAT (jay333 @ 26th August 2009, 17:09) *
Ma indoiesc ca exista asemenea categorie. Nu cred ca un tip care se epileaza are frica de apa si sapun.

n-are legatura cu frica, asa cum alegerea de a nu se epila in cur nu are legatura cu spalatul. si de ce n-ar exista? cei care se epileaza "pentru ca-i la moda"

CITAT (ciumpalak @ 26th August 2009, 17:11) *
offf... mai... e greu cu tine

categoria care se epileaza.. isi da o minima silinta pt... igiena sa zicem
categoria care nu se epileaza, NU
care categorie e cel mai probabil sa isi dea silinta si pt restul igienei.... apa... deodorant...

deci astia care nu se epileaza in cur au tentinda de a fi mai nespalati? laugh.gif laugh.gif laugh.gif acum daca spre exemplu un barbat care se penseaza si se epileaza peste tot nu doar in cur sau la subrat e mult mai curat decat tine care te epilezi doar in cur? laugh.gif
n-are nici o legatura alegerea de a nu-si rade parul din cur cu spalatu zonei
stifflerr
QUOTE (jay333 @ 26th August 2009, 17:12) *
ciumpalak, cam generalizezi cu categoria a doua si s-ar putea sa-ti sara lumea-n cap. Cine nu se epileaza nu este automat nespalat.

da, dar e neestetic..

gxg88
-
ciumpalak
pensatul este o chestiune ce tine de estetica, epilatul tine de igiena

are o legatura statistica... daca observi am folosit cuvantul 'probabil' si nu 'sigur'

iar statisticile mele bazate pe esantioane.... egal reprezentate au relevat clar si indubitabil ca acele specimene care nu se epileaza sunt mai predispuse SA PUTA - nu, nu toti PUT, dar procentul este mai ridicat decat in cazul celorlalti

daca doresti mergem de manuta printr-un autobuz.... alegem un nespalat si il intrebam daca se epileaza acolo - ii explici tu ce inseamna 'epilat' ( pot sa pariez ca stiu si ce raspuns va da)

ps: si stiu si numerele de la loottto biggrin.gif
Tzushka
CITAT (stifflerr @ 26th August 2009, 19:58) *
da, dar e neestetic..

bai ma lasi laugh.gif laugh.gif

CITAT (ciumpalak @ 26th August 2009, 21:39) *
pensatul este o chestiune ce tine de estetica, epilatul tine de igiena
are o legatura statistica... daca observi am folosit cuvantul 'probabil' si nu 'sigur'
iar statisticile mele bazate pe esantioane.... egal reprezentate au relevat clar si indubitabil ca acele specimene care nu se epileaza sunt mai predispuse SA PUTA - nu, nu toti PUT, dar procentul este mai ridicat decat in cazul celorlalti
daca doresti mergem de manuta printr-un autobuz.... alegem un nespalat si il intrebam daca se epileaza acolo - ii explici tu ce inseamna 'epilat' ( pot sa pariez ca stiu si ce raspuns va da)
ps: si stiu si numerele de la loottto biggrin.gif

pensatul tine de estetica, da' pentru unii pana si epilatul fundului tine de asa ceva, uite, pentru stifflerr de exemplu. e neestetic! laugh.gif
eu nu stiu cum ai controlat tu esantioanele astea daca se epileaza in fund sau nu... laugh.gif laugh.gif
ciumpalak
daca ar fi simplu ar face-o toata lumea biggrin.gif
Whiskey
Aia care se epileaza in cur au tendinte spre gay.
Fara suparare, dar de ce sa te epilezi in cur daca nu ai treaba cu el nu?
UNHleaSHD
CITAT (Whiskey @ 27th August 2009, 02:59) *

laugh.gif tare chestie coolspeak.gif
jay333
CITAT (stifflerr @ 26th August 2009, 19:58) *
da, dar e neestetic..

Numai daca te duci la nudisti, dansezi la bara sau fotomodelezi. wink.gif

Serios? Gay? Daca zici tu!
Hai sa-ti fac un scenariu: eu ma spal la cur dupa fiecare folosire a hartiei igienice. Din pacate se mai intampla ca accesul la dus sa nu-mi fie in imediata apropiere spatiala sau tomporala. Cine crezi ca va fi mai curat la cur dupa folosirea hartiei igienice in zona: ala care are par sau ala epilat (si cica cu tendinte gay)?
UNHleaSHD
CITAT (jay333 @ 27th August 2009, 10:48) *
Numai daca te duci la nudisti, dansezi la bara sau fotomodelezi. wink.gif

Serios? Gay? Daca zici tu!
Hai sa-ti fac un scenariu: eu ma spal la cur dupa fiecare folosire a hartiei igienice. Din pacate se mai intampla ca accesul la dus sa nu-mi fie in imediata apropiere spatiala sau tomporala. Cine crezi ca va fi mai curat la cur dupa folosirea hartiei igienice in zona: ala care are par sau ala epilat (si cica cu tendinte gay)?

Tot aia e, tot mana in cur o bagi huh.gif
ruthless
CITAT (tonny77 @ 19th August 2009, 13:55) *
crema si lama au acelasi efect ..cel putin pentru mine huh.gif

La fel si la mine, numai ca la crema, mai raman fire cateodata. cursing.gif
jay333
CITAT (UNHleaSHD @ 27th August 2009, 10:53) *
Tot aia e, tot mana in cur o bagi huh.gif

Da? Si hartia ce rost mai are? In plus, mana se spala chiar daca ti-o bagi in cur sau stii sa tii hartia. Problema era cine ramane cu mai mult rahat in cur: ala paros sau ala epilat?
Greu.
Tzushka
altu... laugh.gif ce dracu are orientarea sexuala cu epilatu in cur nu stiu

CITAT (jay333 @ 27th August 2009, 10:48) *
Cine crezi ca va fi mai curat la cur dupa folosirea hartiei igienice in zona: ala care are par sau ala epilat (si cica cu tendinte gay)?

ala care nu se sterge bine laugh.gif
hai gata, abia am mancat... puke.gif
doresc_mici_mari
CITAT (Tzushka @ 27th August 2009, 20:15) *
altu... laugh.gif ce dracu are orientarea sexuala cu epilatu in cur nu stiu

ala care nu se sterge bine laugh.gif
hai gata, abia am mancat... puke.gif

orientarea sexuala si epilarea in zona curoasa merg mana in mana sintetizand putem spune ca orice e strain si atinge muschiul sfincterului poate deforma instinctul!

inca un aspect de natura silogistica: nu inteleg legatura dintre mancare respectiv, faptul ca abia ai mancat si concluzia ta ce o precede. spre exemplu cainii infometati isi mananca deseurile aceasta masura avand rol autoconservator, deci la ei instinctul perfectionat de natura in multi ani primeaza in fata prejudecatii, conceptiei gresite, inchipuirii, samd. concluzia: cainele mai destept decat tine biggrin.gif kisstogether.gif
Tzushka
CITAT (doresc_mici_mari @ 27th August 2009, 20:28) *
orientarea sexuala si epilarea in zona curoasa merg mana in mana sintetizand putem spune ca orice e strain si atinge muschiul sfincterului poate deforma instinctul!

deci tu nu te stergi la fund de frica sa nu devii gay thumbup.gif

CITAT (doresc_mici_mari @ 27th August 2009, 20:28) *
inca un aspect de natura silogistica: nu inteleg legatura dintre mancare respectiv, faptul ca abia ai mancat si concluzia ta ce o precede. spre exemplu cainii infometati isi mananca deseurile aceasta masura avand rol autoconservator, deci la ei instinctul perfectionat de natura in multi ani primeaza in fata prejudecatii, conceptiei gresite, inchipuirii, samd. concluzia: cainele mai destept decat tine biggrin.gif kisstogether.gif

vad ca si tu mananci la greu naughty.gif
tonny77
CITAT (Tzushka @ 28th August 2009, 00:39) *
deci tu nu te stergi la fund de frica sa nu devii gay thumbup.gif

acum dupa asta se recunosc astia care sunt gay, gheise? daca vezi un barbat cu par la cur inseamna ca este heteroi laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Tzushka
CITAT (tonny77 @ 28th August 2009, 00:43) *
acum dupa asta se recunosc astia care sunt gay, gheise? daca vezi un barbat cu par la cur inseamna ca este heteroi laugh.gif laugh.gif laugh.gif

nu, daca se f-te in cur e gay, da' se pare ca lumea nu stie asta.
tonny77
CITAT (Tzushka @ 28th August 2009, 00:46) *
nu, daca se f-te in cur e gay, da' se pare ca lumea nu stie asta.

asa este ..ei cand vad un barbat epilat pe strada ..gata zic ca este gay laugh.gif
Whiskey
Tzushka tie cum iti place sa fie un baiat ras sau nu in cur?
Tzushka
CITAT (Whiskey @ 28th August 2009, 00:53) *
Tzushka tie cum iti place sa fie un baiat ras sau nu in cur?

hetero
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.