Epilare pubiana baieti
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63

ovidiu_man
CITAT (paul86 @ 21st April 2005, 13:48) *
Vreau sa va intreb ceva: este ceva rau in a-ti rade parul pubian?anul trecut cind aveam 18 ani am facut si eu pentru prima data miscarea asta.ce a fost mai nasol au fost zilele urmatoare cand au inceput sa iasa din nou primele fire de par.a fost o durere ingrozitoare.toata ziua imi venea sa ma scarpin.acuma as vrea sa repet experienta dar nu vreau sa mai trec prin ce-am trecut.ce alte metode exista?esti considerat pe invers daca te razi?

nu e nimic rau,e f bine,tine de igiena;si se fixeaza si mai bine przervativul!!!!!!!
gigel de hohențolărn
CITAT (ovidiu_man @ 7th July 2009, 11:18) *
nu e nimic rau,e f bine,tine de igiena;si se fixeaza si mai bine przervativul!!!!!!!

da cauciucu nu se trage pe oo bre, lol, vezi, citește instrucțiunile mă laugh.gif

Bonpensiero
CITAT (gigel de hohențolărn @ 7th July 2009, 14:19) *
da cauciucu nu se trage pe oo bre, lol, vezi, citește instrucțiunile mă laugh.gif

eu ma rad la 2 saptamani mellow.gif
nu suport sa am "floci" mai ales ca e vara
dar ma gandesc sa ma trec pe crema depilatoare sleep.gif
parca e mai usor (chiar daca suna cam "ghey")
iasivezi
Nu suna deloc Gay!!!!
Ma pulilor ce sunteti... parca sunteti "Cave man", daca iti place rade-te in plm...femeia o sa aprecieze si stii de ce pt ca o incurca la sex oral.....
Pe deasupra Russel Peters spunea ca se rade la boase doar ca penis lui sa arate mai mare...asa ca ignora mancarimea si rade ca doar nu esti Ciubaca!!!
Bonpensiero
CITAT (iasivezi @ 10th July 2009, 10:45) *
Nu suna deloc Gay!!!!
Ma pulilor ce sunteti... parca sunteti "Cave man", daca iti place rade-te in plm...femeia o sa aprecieze si stii de ce pt ca o incurca la sex oral.....
Pe deasupra Russel Peters spunea ca se rade la boase doar ca penis lui sa arate mai mare...asa ca ignora mancarimea si rade ca doar nu esti Ciubaca!!!

nu ma refeream ca suna gay sa te razi
io ma rad de la 16 ani
ziceam ca suna gay cu crema depilatoare (veet, etc)
jay333
Sună gay și să folosești o cremă de mâini sau să te dai cu parfum? huh.gif
cristi_21
Eu folosesc lama cam o data la 2 saptamani. Aplic aftershave dupa, dar cu toate astea ma irita vreo 2 zile, iar bubitele nu dispar nici dupa o saptamana. Voi cum faceti sa nu va iritati asa tare?

Astia de folositi ceara sau pensete sunteti masochisti? huh.gif

Talkabout
CITAT (iasivezi @ 10th July 2009, 10:45) *
Nu suna deloc Gay!!!!

ce limbaj trivial ai in vocabular.. de moldovean, ce sa mai.. tecucean

in alta ordine de idei eu folosesc aparatul de tuns. nu ma irit deloc dupa
Crepsley07
CITAT (reply @ 21st April 2005, 14:02) *
Cred că e mai plăcut și pentru parteneră... Ce preferi, un sex oral sau să te dea fata cu gel pe plete?

buna asta,buna =))

CITAT (Alinux @ 22nd April 2005, 11:10) *
Nu esti homo sau altfel...

E o chestie de igiena... si personal cred ca e mai sanatos fara par prin unele locuri decat cu par.
Nu folosi lama, decat daca vrei sa se indese parul... si atunci sa vezi. Exista creme depilatoare... sau poti folosi chiar epilatorul.

Spor la treaba!

epilatorul? =)) cred ca glumesati,nici macar daca as fi beat,si nu as simti nici o durere,nu folosesc epilatorul,e mult prea barbar smile.gif)/ totusi,nu trebuie sa te razi de tot,dar nici sa-l lasi sa creasca,ca la oamenii pesterilor..te poti tunde cu un forfecut pentru unghii,foarte mic. succes! [vezi sa nu-ti tai scrotul,doare al naibii]
Fishhh
CITAT (Mosotti @ 21st April 2005, 13:49) *
da, esti homo, un barbat adevarat tre sa aibe cit mai multi floci si nu in ultiml rind, cit mai lungi...

Ori faci misto , ori esti un pădureț dry.gif

CITAT
Vreau sa va intreb ceva: este ceva rau in a-ti rade parul pubian?anul trecut cind aveam 18 ani am facut si eu pentru prima data miscarea asta.ce a fost mai nasol au fost zilele urmatoare cand au inceput sa iasa din nou primele fire de par.a fost o durere ingrozitoare.toata ziua imi venea sa ma scarpin.acuma as vrea sa repet experienta dar nu vreau sa mai trec prin ce-am trecut.ce alte metode exista?esti considerat pe invers daca te razi?

Ori este mai sensibil in zona aceea , ori nu imi explic .

Eu ma rad(parca as fi brânză laugh.gif) in zona pubiana de la varsta de 14-15 ani si nu am simtit nicioadata vreo "durere ingrozitoare" . huh.gif
iulik17d
eu ma tund cu o forfecuta ,ramane de juma de cm maxim.nu se irita si nu ma inteapa ca dupa ras.
Stapanul_clonelelor
Se poate folosi masina de tuns, la zero, ramane cam 1 mm de par dar nu irita nu inteapa . Insa coitele nu prea le poti face. Folosesc si lama cu apa si sapun, nici un fel de aftershave si nu ma mai irita .
Snatched
CITAT (iulik17d @ 26th July 2009, 08:47) *
eu ma tund cu o forfecuta ,ramane de juma de cm maxim.nu se irita si nu ma inteapa ca dupa ras.

deja imi imaginez cum il iei cu pieptanul si tunzi, ca la frizerie laugh.gif
Fishhh
CITAT (Stapanul_clonelelor @ 26th July 2009, 09:01) *
Se poate folosi masina de tuns, la zero, ramane cam 1 mm de par dar nu irita nu inteapa . Insa coitele nu prea le poti face. Folosesc si lama cu apa si sapun, nici un fel de aftershave si nu ma mai irita .

Pe O[]O poti sa te razi cu gilette dala verde cu 3 lame sau cate are smile.gif , nu te tai si nici nu te iriti + de preferat spuma/gel de ras nu săpun .
kosty91
CITAT (Fishhh @ 26th July 2009, 18:09) *
Pe O[]O poti sa te razi cu gilette dala verde cu 3 lame sau cate are smile.gif , nu te tai si nici nu te iriti + de preferat spuma/gel de ras nu săpun .

Te-ai taiat vreodata sa vezi cum e? dry.gif
alex-softpedia
Daca ajunge la 1 cm si nu ma rad deja e foarte jenant pentru mine,e ca si cum nu m-as sterge la fund dupa ce imi fac nevoile,ceva asa.Cum sa poti sta cateva luni bune cu el asa? mellow.gif Iar cine spunea ca se taie,si care e problema? te mai tai mai curge sange,iti trece,toata lumea la inceput a patit asta,chiar si acum se mai intampla.

ps:Sunt curios cand da o fata peste unu desta care nu s-a tuns de juma' de an si nu si-a facut dush de 2 luni,cred ca isi si schimba orientarea sexuala.
Snatched
si eu ma mai tai din cand in cand, si sincer sa fiu nu stimt nimic, doar vad sangele cum incepe sa curga si zic "bagami-as p**a iar m-am taiat" laugh.gif
blueee
Imi tai cu foarfeca pana devine foarte scurt, apoi fac dush si iau cu lama:) am taiat o data juma de cm IN CARNE, m-a usturat de mi-a sarit p()()la pe boiler.
sebike
CITAT (alex-softpedia @ 26th July 2009, 18:46) *
Daca ajunge la 1 cm si nu ma rad deja e foarte jenant pentru mine,e ca si cum nu m-as sterge la fund dupa ce imi fac nevoile,ceva asa.Cum sa poti sta cateva luni bune cu el asa? mellow.gif Iar cine spunea ca se taie,si care e problema? te mai tai mai curge sange,iti trece,toata lumea la inceput a patit asta,chiar si acum se mai intampla.

ps:Sunt curios cand da o fata peste unu desta care nu s-a tuns de juma' de an si nu si-a facut dush de 2 luni,cred ca isi si schimba orientarea sexuala.

nu mai pot, serios, laugh.gif , eu tot scurt il tau, sa nu fie gol pusca (arata tare penibil, zic eui)
Fishhh
CITAT (kosty91 @ 26th July 2009, 18:35) *
Te-ai taiat vreodata sa vezi cum e? dry.gif

Nu , niciodata pe OO , ca doar sunt ale mele si am foarte mare grija laugh.gif
Da pe langa pola m'am mai taiat (ciupit) din cand in cand , din greseala.
Cutzu
ar cam trebui sa ma epilez si eu
vegetatia a ajuns in stadiul de tundra
n-are rost sa treaca la cea tropicala
tonny77
CITAT (Cutzu @ 28th July 2009, 15:57) *
ar cam trebui sa ma epilez si eu
vegetatia a ajuns in stadiul de tundra
n-are rost sa treaca la cea tropicala

nu simti incalzirea globala?
Tzushka
CITAT (tonny77 @ 28th July 2009, 16:07) *
nu simti incalzirea globala?

el are briza marina, isi permite
Psychosis
CITAT (alex-softpedia @ 26th July 2009, 18:46) *

laugh.gif sau daca e desteapta, realizeaza ca nu sunt toti asa si cauta altul.
ruthless
CITAT
CITAT (alex-softpedia @ 26th July 2009, 18:46)

Sa inteleg ca tu cand dai peste o fata mai "neingrijita" acolo jos, generalizezi ca asa sunt toate si iti schimbi orientarea sexuala? huh.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.