Epilare pubiana baieti
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63

Doru_Neo
Cred ca cel mai bine e cu masina de ras. Cu crema risti sa te iriti rau de tot daca o lasi un pic mai mult.
Michidoo
Masina de tuns inghinal a folosit cineva? pentru ca am o nelamurire: cum tunde, la ce marime lasa parul? 0,5-1 mm sau poate chiar mai putin? Ma gandesc ca functioneaza ca masina de tuns parul din cap, adica ar trebui sa tunda la 0...si cam in cat timp creste la loc?

d1sco

m-am ras aseara cu gillete mach 3 si acum vad ca mi-au iesit cateva pete mici rosii,din ce cauza?sa imi fac probleme sau e doar o iritatie care va trece cu timpul?
934
CITAT (M_r @ 8th May 2009, 01:42) *
Da, crema de epilat, masina de tuns, whatever... sa fie chelie! Imi place o fata epliata daca e sa ii fac s.o., asa ca daca vreau sa imi faca ea mie banuiesc ca ma vrea tot tuns 0.
Sarmale Oltenesti? huh.gif

CITAT (d1sco @ 8th June 2009, 13:08) *
m-am ras aseara cu gillete mach 3 si acum vad ca mi-au iesit cateva pete mici rosii,din ce cauza?sa imi fac probleme sau e doar o iritatie care va trece cu timpul?
E doar o iritatie, trece intr-o zi, doua.
spdude
Pentru cine rezista e mult mai sanatos epilatul decat rasul. In timp firul se subtiaza si se rareste. Eu inca n`am crescut suficient de mare sa pot indura. Am incercat odata si am dat`o dracului de treaba laugh.gif
cherie
QUOTE (spdude @ 8th June 2009, 15:53) *
Pentru cine rezista e mult mai sanatos epilatul decat rasul. In timp firul se subtiaza si se rareste. Eu inca n`am crescut suficient de mare sa pot indura. Am incercat odata si am dat`o dracului de treaba laugh.gif

Aoleu ce va mai plangeti. N-a murit nime' din treaba asta si, in plus, daca-i o cosmeticiana buna, se misca repede de nici n-apuci sa realizezi cand si-a facut treaba.
Fr3ak
QUOTE (cherie @ 8th June 2009, 16:13) *
Aoleu ce va mai plangeti. N-a murit nime' din treaba asta si, in plus, daca-i o cosmeticiana buna, se misca repede de nici n-apuci sa realizezi cand si-a facut treaba.

nu devia de la subiect. noi vorbim despre epilare biggrin.gif

spdude
Nu stiu cum sunt altii, dar eu n`as lasa o necunoscuta sa`mi epileze oole. Pun suflet, ce **** mea biggrin.gif
cherie
QUOTE (Fr3ak @ 8th June 2009, 16:16) *
nu devia de la subiect. noi vorbim despre epilare biggrin.gif

De epilare, de epilare si eu... happy.gif

QUOTE (spdude @ 8th June 2009, 16:17) *
Nu stiu cum sunt altii, dar eu n`as lasa o necunoscuta sa`mi epileze oole. Pun suflet, ce **** mea biggrin.gif

Scoate cosmeticiana la un suc, inainte. Asa, poti sa-i si observi gesturile - daca e grabita, varsa sucul pe ea, anulezi sedinta. Daca, in schimb, are miscari ferme, precise dar delicate in acelasi timp...SHE'S THE ONE!!!
spdude
Tu-ti dai seama ce neconcordanta mi`ai trantit? as incepe paranoic sa ma intreb la cati altii le mai rade oole laugh.gif
Nu, pe bune, nici pe un alt tip nu l`as lasa sa o faca. Prietena insa...
cherie
QUOTE (spdude @ 8th June 2009, 16:27) *
Tu-ti dai seama ce neconcordanta mi`ai trantit?

Nu. Poti sa fii ferm si delicat. Adica sa nu-i tremure mainile, sa fie sigura pe ea dar sa apuce cu blandete. Intelesesi acum?
Fr3ak
QUOTE (cherie @ 8th June 2009, 16:23) *
Scoate cosmeticiana la un suc, inainte. Asa, poti sa-i si observi gesturile - daca e grabita, varsa sucul pe ea, anulezi sedinta. Daca, in schimb, are miscari ferme, precise dar delicate in acelasi timp...SHE'S THE ONE!!!

da, și așa își va da seama dacă știe tipa să epileze cu un pahar sau nu. eventual cu un ciob de sticlă smile.gif

QUOTE (spdude @ 8th June 2009, 16:27) *
Nu, pe bune, nici pe un alt tip nu l`as lasa sa o faca. Prietena insa...

și mie mi-o propus subtil prietena să-mi rezolve curu. și nu m-a respins ideea. dacă stau să mă gândesc bine e singura variantă pe care aș accepta-o...
cherie
QUOTE (Fr3ak @ 8th June 2009, 16:30) *
și mie mi-o propus subtil prietena să-mi rezolve curu.

Esti sigur ca se referea la epilat? Nu de alta, dar tot pe aici am citit un topic de succes legat de subiect rolleyes.gif
Fr3ak
QUOTE (cherie @ 8th June 2009, 16:32) *
Esti sigur ca se referea la epilat? Nu de alta, dar tot pe aici am citit un topic de succes legat de subiect rolleyes.gif

da, sunt sigur smile.gif
crst_g
QUOTE (cherie @ 8th June 2009, 16:13) *

tu n-ai oo, nu stii despre ce-i vorba. biggrin.gif
Cutzu
la mine freza e gen hitler
conquer & divide laugh.gif
d1sco
CITAT (d1sco @ 8th June 2009, 14:08) *

daca nu imi trece in 4-5 zile ce ar trebui sa fac?Adica nah ar putea fi ceva mai grav?
Cutzu
mai da tu cu gilette mach x si o sa apara pe glob a doua padure amazoniana
balonash
Dcă a mea femeie nu ar exista eu nu l-aș rade never, doar scurtat. Voi fetelor știți ce chin avem noi la câteva zile după ras? De 10 ori mai mare decât chinul vostru după 1 zi nebărbierit... înțeapă, mănâncă, brrr, mă iau cu fiori smile.gif)
RazvanBV91
Are sora mea o foarfeca daia mica cu care se ia pielea aia de la unghii si cu aia ma fac eu e foarte buna ma fac de parca e cu masina ... ea o foloseste la unghii eu la motan wink.gif
Tzushka
CITAT (balonash @ 13th June 2009, 01:27) *
Dcă a mea femeie nu ar exista eu nu l-aș rade never, doar scurtat. Voi fetelor știți ce chin avem noi la câteva zile după ras? De 10 ori mai mare decât chinul vostru după 1 zi nebărbierit... înțeapă, mănâncă, brrr, mă iau cu fiori smile.gif)

saracutzii de voi...

Hidd3n
Ne chinuim si noi cum putem tzushka smile.gif) , ideea e ca parul tot par ramane si la barbati si la femei , e grea despartirea pentru ca tine la tine ... la propriu
Pandermic
ii gay si daca chiar vreai epileazate cu ceara iti garantez ca altu nu mai incerci
Tzushka
ce zici tu acolo? huh.gif
spdude
Cred ca spune ca e prea dureros si previne repetabilitatea actiunii.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.