spdude
17th April 2009, 15:58
Du'te ma, ce barbat e ala care sa nu`si mangaie oole flocoase sapiential macar 1 data pe zi ?
Iuliutz
18th April 2009, 12:45
in timp ce faci dus poti folosi o spuma de ras mentolata si un mach 3 cu incredere. Te iriti primele sa zic 10 rasuri si pe urma te acomodezi si nu mai ai probleme
Iuliutz
18th April 2009, 13:13
nu dureaza mai mult de 2 minute daca nu e parul mare. Ca sa nu te tai intinzi pielea de pe scrot
IMP_CAESAR_AVG
19th April 2009, 20:02
Ciao, tuturor... am 28 de ani, si pot sa va spun ca ma rad in zona pubiana de cel putin 10 ani, si sunt perfect straight sau heterosexual.
As avea niste sfaturi pentru incepatori, sunt patit, nu de alta...
1. Daca decideti sa va radeti, si o faceti pentru prima oara, avand par pubian destul de mare, ar fi bine sa il tundeti cu o foarfeca, foarte scurt.
2.Atentie! Sa nu va taiati, deloc, ca va curge sange din belsug, zona pubiana fiind o zona in exces vascularizata.
Acestea, sunt elemente ce tin de igiena si de estetica. Arata mai bine, daca e ras, si curat ca in palma, decat flocos cu par mult.
Da, crema de epilat, masina de tuns, whatever... sa fie chelie! Imi place o fata epliata daca e sa ii fac s.o., asa ca daca vreau sa imi faca ea mie banuiesc ca ma vrea tot tuns 0.