Epilare pubiana baieti
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63

nu_sunt_ozzy
Aberati. Cu orice te dai, daca nu esti epilat pe cojones, vei transpira/mirosi mai tare.
Stiu chestia asta pentru ca-s un tip slabut, curatel de tot, da' de la dusu' de dimineata,
pana dupa job, nu mai miros a levantele cand nu-s "ras". Solutia - ras des plus after-shave
(pt aroma) laugh.gif

PS: cred ca-s un pic masochist happy.gif
jay333
QUOTE (Private_GEKO @ Apr 13 2009, 11:21) *
Tara arde, Becali e in parnaie, fratii nostri de peste Prut isi dau foc la propriile cladiri culturale, iar noi ne intrebam cu ce sa ne epilam... intr-un post de 2 ani si ceva. :-)

Si pe noi ne doare-n parul pubian si anal de beeeecali si aia de peste Prut care cred ca au cojohes sa se puna cu Mama Rusia. cool.gif

Ozzy, after-shave? huh.gif

nu_sunt_ozzy
yeah biggrin.gif ce-are tongue.gif ?
bubu30
QUOTE (nu_sunt_ozzy @ Apr 15 2009, 15:15) *
Solutia - ras des plus after-shave
(pt aroma) laugh.gif

Mai da am si eu o intrebare, nu va iritati de la atata ras des? Ca acolo jos frecarea este maxima, si daca mai si transpirati se irita si mai tare, iar a doua zi nu va vine sa va scarpinati ca de la latei, de la parul care incepe sa creasca?
nu_sunt_ozzy
Ras outze numai dupa baie sanatoasa, inmuiat frumos, spalat cum trebe ...
Ingrijite ca la carte, oole nu apuca sa transpire si daca le si dai cu after-shave
sau un deo, nu mai smelluiesc. Aici vorbesc de cei care sunt plecati cate 12 ore
de acasa, cand fug la job. Wash dimineata, wash seara si ata ete. Si nu, nu ne
vine sa ne scarpinam, ca ni se obisnuieste skinu tongue.gif
spdude
Du'te ma, ce barbat e ala care sa nu`si mangaie oole flocoase sapiential macar 1 data pe zi ?
florinfff
Eu m-am ras cu mach3 (sper ca nu se considera reclama dar zic ca sa va dati seama ce folosesc) si pe oo, dar e mai nasol cand ma duc spre anus. Acolo nu prea ajung si e aiurea. Ma tot uit in oglinda sau ma filmez cu aparatul foto ca sa-mi dau seama daca am dat jos tot acolo.
O crema epilatoare buna nu stiti? Important este sa nu am probleme pentru ca eu acum cativa ani m-am ciupit putin cu foarfeca pe un ou si a picurat un firicel mic de sange. In urmaroarele luni acel ou s-a micsorat. N-am fost inca la doctor dar as vrea sa merg. Pana atunci vroiam sa stiu ce crema epilatoare sa folosesc si daca cumva exista riscul ca ea (daca o dau si pe oo cum si intentionez) sa patrunda prin acea gaurica (pe care nu o vad si sper sa nu mai existe) si sa-mi intre in ou? Nu radeti prea mult de mine ca e nasoala situatia.

spdude
Mai , nu stiu ce sa`ti zic...epilare acolo suna a masochism curat. Dar sunt saloane , ca doar si altii o fac..
As fi curios si eu sincer, macar 1 data sa vad cum e. Desi...sa`mi umble unu` pe oua nu`mi surade ideea, iar daca umbla una, poate se trezeste juniorul biggrin.gif
Iuliutz
in timp ce faci dus poti folosi o spuma de ras mentolata si un mach 3 cu incredere. Te iriti primele sa zic 10 rasuri si pe urma te acomodezi si nu mai ai probleme
florinfff
asa am incercat, dar dureaza prea mult si stau cu inima in gat cand ma plimb pe oo cu acel mach 3 sad.gif
spare-me
QUOTE (florinfff @ Apr 18 2009, 14:06) *
asa am incercat, dar dureaza prea mult si stau cu inima in gat cand ma plimb pe oo cu acel mach 3 sad.gif

ai sub 13 ani ?...de curiozitate asa
Iuliutz
nu dureaza mai mult de 2 minute daca nu e parul mare. Ca sa nu te tai intinzi pielea de pe scrot
florinfff
QUOTE (spare-me @ Apr 18 2009, 14:08) *
ai sub 13 ani ?...de curiozitate asa

inmulteste cu 2
Valentine
QUOTE (florinfff @ Apr 18 2009, 15:51) *
inmulteste cu 2

Atunci e grav smile.gif
cherie
Eu zic sa lasati cotcodaceala si sa treceti la actiune : epilati ce e de epilat, tundeti ce-i de prisos caci in noaptea asta se termina postul si e timpul sa cioniti ouale! cool.gif
grecul68
QUOTE (cherie @ Mar 17 2009, 18:58) *
si eu am observat ca la ceara calda e mai bine. de fapt, fiind calda, se deschid porii si sunt smulte radacinile mai bine. la ceara rece, unele fire de par se rup(lectia de cosmetica de azi laugh.gif )

si eu vreau sa fie epilat, tuns, frezat..mi-s pretentioasa sleep.gif

da ce pretentioasa esti...pai daca e epilat ce freza sa mai aiba???
sau iti place cu peruca sau mesa?
si vrei si tuns, zici???
cherie
QUOTE (grecul68 @ Apr 18 2009, 21:24) *
da ce pretentioasa esti...pai daca e epilat ce freza sa mai aiba???
sau iti place cu peruca sau mesa?
si vrei si tuns, zici???

huh.gif Pai sunt cu SAU intre ele. Normal ca n-au cum sa fie toate in acelasi timp.
grecul68
QUOTE (cherie @ Apr 18 2009, 21:40) *
huh.gif Pai sunt cu SAU intre ele. Normal ca n-au cum sa fie toate in acelasi timp.

cu freza e cel mai rezon...
florinfff
QUOTE (Valentine @ Apr 18 2009, 21:01) *
Atunci e grav smile.gif

Ce-o fi grav? Tu realizezi ca nimeni nu a priceput nimic din exprimarea ta?
Chiar ca o ironie, desi nu pricep la ce, nu am cum sa o inteleg, dar nici nu ma chinui.
florin2104
QUOTE (florinfff @ Apr 18 2009, 14:06) *

daca nu ai incredere in tine si nu esti sigur e mai mare posibilitatea sa te tai fara sa vrei...fii barbat...mana nu trebuie sa tremure, intinde bine scrotu si da-i cu incredere
IMP_CAESAR_AVG
Ciao, tuturor... am 28 de ani, si pot sa va spun ca ma rad in zona pubiana de cel putin 10 ani, si sunt perfect straight sau heterosexual.
As avea niste sfaturi pentru incepatori, sunt patit, nu de alta...

1. Daca decideti sa va radeti, si o faceti pentru prima oara, avand par pubian destul de mare, ar fi bine sa il tundeti cu o foarfeca, foarte scurt.

2.Atentie! Sa nu va taiati, deloc, ca va curge sange din belsug, zona pubiana fiind o zona in exces vascularizata.

Acestea, sunt elemente ce tin de igiena si de estetica. Arata mai bine, daca e ras, si curat ca in palma, decat flocos cu par mult.
jay333
QUOTE (florinfff @ Apr 18 2009, 12:09) *
Eu m-am ras cu mach3 (sper ca nu se considera reclama dar zic ca sa va dati seama ce folosesc) si pe oo, dar e mai nasol cand ma duc spre anus. Acolo nu prea ajung si e aiurea. Ma tot uit in oglinda sau ma filmez cu aparatul foto ca sa-mi dau seama daca am dat jos tot acolo.
O crema epilatoare buna nu stiti? Important este sa nu am probleme pentru ca eu acum cativa ani m-am ciupit putin cu foarfeca pe un ou si a picurat un firicel mic de sange. In urmaroarele luni acel ou s-a micsorat. N-am fost inca la doctor dar as vrea sa merg. Pana atunci vroiam sa stiu ce crema epilatoare sa folosesc si daca cumva exista riscul ca ea (daca o dau si pe oo cum si intentionez) sa patrunda prin acea gaurica (pe care nu o vad si sper sa nu mai existe) si sa-mi intre in ou? Nu radeti prea mult de mine ca e nasoala situatia.

Deci ti-ai spart oul si s-a dezumflat. Nu ti-a dat prin cap sa pui repede un dop sa nu-ti mai curga galbenusul prin gaurica? Asa scapai si de grija cremei ce ar putea intra pe acolo.
dream_boy
gagiule traim in sec 21 rar pasarica sau cocosel cu pene....eu unu chiar azi m-am ras,dar mereu folosesc mashina de tuns,bigul te irita...chiar dc nu iese perfect,dar nu stau nici c padure.cu bigul am incercat de vreo cateva ori shi vreo cateva zile numa cu mana pe dansa am stat,plus de asta m-a mancat ca sa dau cu after-shave pe acolo....nebunie,am zis ca sparg tavanu...smile.gif))
PseudoGreen
QUOTE (dream_boy @ Apr 21 2009, 21:46) *
gagiule traim in sec 21 rar pasarica sau cocosel cu pene....eu unu chiar azi m-am ras,dar mereu folosesc mashina de tuns,bigul te irita...chiar dc nu iese perfect,dar nu stau nici c padure.cu bigul am incercat de vreo cateva ori shi vreo cateva zile numa cu mana pe dansa am stat,plus de asta m-a mancat ca sa dau cu after-shave pe acolo....nebunie,am zis ca sparg tavanu...smile.gif))

Treaba grea cu tunsul la oo biggrin.gif biggrin.gif

Am si eu niste sugestii:
  1. Cauta o crema (Elmiplant face minuni)
  2. Aplica uniform pe toata zona ...
  3. Asteapta 7-8 minute (astepti mai mult si te-ai ales cu o iritatie beton).
  4. Curata cu un burete si bucurate de noul tau chelios , plus ca nu te mai scarpini ca o maimutza de mancarime.. doar de placere biggrin.gif biggrin.gif
  5. Sunt de acord cu restul posturilor ca tine de igiena... dar deh gusturile nu se discuta
M_r
Da, crema de epilat, masina de tuns, whatever... sa fie chelie! Imi place o fata epliata daca e sa ii fac s.o., asa ca daca vreau sa imi faca ea mie banuiesc ca ma vrea tot tuns 0.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.