Epilare pubiana baieti
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63

Alinux
gtk, daca ai gasit unde se poate face, sa ne spui si noua...

P.S.: O intrebare pentru aia parosi:
Daca nu vi se scoala, cand femeia va e fierbinte si nu mai poate, va ajuta cumva parul de pe corp la ceva? Va mai simtiti virili?
Coto
SFATURI PRACTICE:

1.Lasati prostiile si dati fuga la dulapiorul din baie.
2.Apucati flaconul de crema depilatoare in mana stanga, dupa ce in prealabil i-ati scos capacul.
3.Puneti aprox. 100 gr in palma dreapta.
4.Aplicati cu indemanare in zona.(fara economie)
5.ATENTIE! la gaura aia din spate.
6.Dupa 10 min. clatiti cu apa din belsug.
7.Savurati privelistea. (E ca revederea cu un prieten din copilarie)

AVANTAJE:

-pentru cei obsedati de curatenie (Ei da,... igiena sporita)
-pentru cei obsedati de sex (Ei da,..."Parca e mai lunga")
-pentru plictisiti (E o schimbare)
-pentru "conservatori"(Gata m-ati prins, recunosc ... sunt o lesbiana mica captiva in trupul unui barbat de 1,86)

Vanish
QUOTE(Coto @ May 11 2005, 16:35)
SFATURI PRACTICE:

2.Apucati flaconul de crema depilatoare in mana stanga, dupa ce in prealabil i-ati scos capacul.

AVANTAJE:

-pentru cei obsedati de curatenie (Ei da,... igiena sporita)
-pentru cei obsedati de sex (Ei da,..."Parca e mai lunga")
-pentru plictisiti (E o schimbare)
-pentru "conservatori"(Gata m-ati prins, recunosc ... sunt o lesbiana mica captiva in trupul unui barbat de 1,86)
*

Si in cat timp creste la loc? Si cum creste, stufos?
emma
QUOTE(Vanish @ May 11 2005, 16:52)
Si in cat timp creste la loc? Si cum creste, stufos?
*

am vazut odata unu` pe strada care se scarpina in draci si fara jena "acolo'
nu stiu de ce dar am senzatia ca, in afara cazului in care erau paduchi, tipu respectiv a folosit si el crema depilatoare... biggrin.gif
Cristist50
QUOTE(Coto @ May 11 2005, 16:35)
SFATURI PRACTICE:

*

Dupa ce pui 100g de crema din aia la oo sa ne spui si noua cum te simti.
Vanish
De care crema se foloseste? Merge cu poxipoll?
bubalus
QUOTE(Vanish @ May 11 2005, 18:19)
*

da merge ...in combinatzie cu crema iaurturilor...sa dea bine cu branza.....

Coto
Te mai mananca evident, dar mult mai suportabil decat "latii".

Ideea ca parul se indeseste de la lama este cam eronata.
E adevarat ca dupa ce te razi de vreo 1500 de ori e mai des, dar asta deoarece intre timp ai mai acumulat vreo 15 ani si cu varsta incepe sa creasca pe unde nici nu te astepti, cu atat mai mult in barba. (oricum n-am recomandat barbieritul).
E si din cauza ca e putin straniu sa te joci cu obiecte taioase in zona.

Si Emma, "voayurista mica", cand mai vezi oameni chinuiti pe strada, nu-i mai studia lasa-i sa se desfasoare, ca nu poti stii cand ti se intampla si tie.

P.S.
-nu crede ca trebuie sa va mai spun ca operatiunea de epilare nu exclude obligativitatea spalarii.
altrixd
cine rezista sa incerce cu ceara, doare prima data, dar te obisnuiesti .. si efectul .. smile.gif))
Coto
QUOTE(Vanish @ May 11 2005, 17:19)
*

E de preferat cu Vanish, ca scoate si petele.
Vanish
QUOTE(Coto @ May 11 2005, 21:52)
Te mai mananca evident, dar mult mai suportabil decat "latii".

Ideea ca parul se indeseste de la lama este cam eronata.
E adevarat ca dupa ce te razi de vreo 1500 de ori e mai des, dar asta deoarece intre timp ai mai acumulat vreo 15 ani si cu varsta incepe sa creasca pe unde nici nu te astepti, cu atat mai mult in barba. (oricum n-am recomandat barbieritul).
E si din cauza ca e putin straniu sa te joci cu obiecte taioase in zona.

Si Emma, "voayurista mica",  cand mai vezi oameni chinuiti pe strada, nu-i mai studia lasa-i sa se desfasoare, ca nu poti stii cand ti se intampla si tie.

P.S.
-nu crede ca trebuie sa va mai spun ca operatiunea de epilare nu exclude obligativitatea spalarii.
*

Si cat te tine in final mah? Iti mai creste la loc? Sau te epilezi si de oo definitiv?
altrixd
QUOTE(emma @ May 11 2005, 17:01)
am vazut odata unu` pe strada care se scarpina in draci si fara jena "acolo'
nu stiu de ce dar am senzatia ca, in afara cazului in care erau paduchi, tipu respectiv a folosit si el crema depilatoare... biggrin.gif
*

e, apai daca te mananca, ce s-ai faci? nu te scarpini?
Coto
QUOTE(altrixd @ May 11 2005, 21:55)
cine rezista sa incerce cu ceara, doare prima data, dar te obisnuiesti .. si efectul .. smile.gif))
*

Ai vazut tu pe cineva sa puna ceara fierbinte pe 00?
Asta da stire de prima pagina.
Si nu s-a coagulat albusul?
Coto
QUOTE(Vanish @ May 11 2005, 21:56)
Si cat te tine in final mah? Iti mai creste la loc? Sau te epilezi si de oo definitiv?
*

Procesul e chimic, si distruge firul de par aflat deasupra pielii. Nu ataca pielea,in mod normal.Poti face un test inainte, ca in ziua de astazi au aparut tot felul de alergici.
Efectul e acelasi cu al unui ras, dar nu se mai irita pielea prin frecare cu lama.

Si nici nu e bine sa fie efectul indelungat caci moda e schimbatoare si poate la iarna vrei carare pe mijloc.
altrixd
QUOTE(Coto @ May 11 2005, 22:02)
*

Jeez, hapai tre testat. Sub brat, este superok, prima data pica cerul, dar merge dupa. La oo nu am incercat, poate cineva da ..
Cristist50
Eu doar va recomand sa nu incercati, pielea este foarte sensibila la oo si puteti avea niste probleme destuld e mari.
Mie mi-a spus sotia sa nu fac asa cave (stie ea ce stie).
addicted
no more bush smile.gif
acredus
dupa mine, treaba e asa: de ce in filmele erotice sau in streap-tease in general tipele sunt epilate peste tot? raspuns : pentru ca asta prefera barbatii. De ce baieteii aia ghidusi care se despoaie prin cluburi sunt musculosi si luciosi ca niste prezervative umplute cu alune ? pentru ca asta prefera femeile. Altfel, flamingo boys ar fi niste uscati plini de par. Moda parului pubian ras e pur si simplu raspunsul ofertei relativ la cererea actuala.
Parul ras la axile eu zic ca e un raspuns la igiena. N-o sa-mi spuna nimeni ca un stick sau un deodorant "prinde" la fel pe o suprafata neteda si aderenta ca pe o suprafata plina de marar. Nu stiu daca e relevant, dar la mine in birou, din vreo zece tipi care lucram acolo, doar doi put (vara mai ales) a transpiratie. Si nu m-ar enerva atat de mult daca aceiasi doi n-ar avea principii cel putin ciudate legate de erotism si sexualitate in general. Adica esti mai putin barbat daca te razi la subrat nu atragi femeile la fel de mult ca ei. Acuma..eu nu neg importanta feromonilor in atractia dintre sexe..dar de aici si pana la a crede ca putoarea e sexy...
IP-XCENTRIC
QUOTE(Coto @ May 11 2005, 23:02)
*

parca la chinezi,o metoda de a mentine mai mult erectia,se foloseste o oala cu apa fierbinte ,in care se introduc oo-le .....autsch! w00t.gif confirma cineva?
addicted
pai cine o fi nebun/fraier/naiv ?
Coto
QUOTE(IP-XENTRIC @ May 16 2005, 22:30)
parca la chinezi,o metoda de a mentine mai mult erectia,se foloseste o oala cu apa fierbinte ,in care se introduc oo-le .....autsch! w00t.gif confirma cineva?
*

Daca vrei sa o mentii erecta timp mai indelungat, pune in apa si nishte ipsos de modelaj. biggrin.gif
IP-XCENTRIC
QUOTE(Coto @ May 18 2005, 01:03)
Daca vrei sa o mentii erecta timp mai indelungat, pune in apa si nishte ipsos de modelaj. biggrin.gif
*

am notat! laugh.gif
addicted
da-o cu fixativ.
sickonya
QUOTE(IP-XENTRIC @ May 18 2005, 18:51)
am notat! laugh.gif
*

Asta a fost cea mai tare replica de pana acum.
Felicitari autorului!!!!

Ca erectia sa tina mai mult, este necesar un autocontrol destul de puternic al barbatului... dar este de ajuns sa se gandeasca la placerea partenerei si totul e ok.
merg si fazele cu numaratul bulinelor de pe patura sau numaratul oilor in gand dar riscati sa va "molesiti" prea mult si s-a dus placerea ei....
jad
"epilare pubiana baieti, exista baieti care isi rad parul pubian?"

da, exista, nu este plina lumea doar de nespalati si complexati care au impresia ca virilitatea rezida in numarul de floci,

slava domnului...
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.