QUOTE (Rhah @ Mar 28 2009, 01:16)

O fi și ca femeie, dar problema e că la bărbați părul în exces e acceptat. Vine cu teritoriul, vorba ticăloșilor de americani.
Apoi... cred că ar trebui puse-n ordine motivele pentru care se epilează femeile.
În primul rînd, pentru că nu vor să arate ca niște maimuțe.
În al doilea rînd, pentru că așa e moda.
În al treilea rînd, pentru că le place să umble pe-acolo(haaahaaa).
Abia la coadă e și ideea că o fac pentru noi.
E acceptat my ass (ca tot era vorba de imbinari lingvistice)! Adica ce, femeile cu par arata ca niste maimute iar barbatii cu parul in exces arata ca niste bebelusi? Sau sunt mai draguti cand ii vede ea/ele/oricine cu flocii de 10 cm si creti de nu-si mai gasesc in chiloti chestia de urinat cand se duc la baie? Cat despre motivele pentru care femeile se epileaza, crezi ca e posibil sa le fi gresit putin?
QUOTE (spdude @ Mar 28 2009, 02:35)

Acum 10 ani cine`si batea capul cu asta? Acum nu te mai accepta fetele daca nu esti ras / epilat

Ia treziti`va la realitate. Una e exces, si alta e chiar deloc.

De cum mi-au dat primii floci am si bagat lama in ei. Bine, pe atunci aveam alte motive, adica sa-mi cresca mai repede/mai des ca sa intru si eu in randul masculilor. Pe ceara am trecut prin '98. Pana la urma cred ca tine de gusturi si preferinte personale.
QUOTE (spdude @ Mar 28 2009, 02:59)

Voi cauta filmuletul si voi posta o poza daca`l gasesc...si eu am ramas consternat cand am vazut

Te razi la subsuoara? Auci

Am renuntat de mult la asta, prefer masina de tuns, e mai practica si nu ma irit deloc. De fapt, masina de tuns e potrivita ptr orice, si mai ales inghinal.
Mare grija la oo insa, prima data mi`am tras o julitura de 3 zile mi`a fost frica sa ma pis

Nu stiu daca am povestit pe aici: am reusit sa fac cu masina de tuns ce n-am reusit cu lama si anume sa-mi trag o frumusete de taietura mai prin cur.
Mi-e mai frica de masina de tuns decat de lama.