Epilare pubiana baieti
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63

spdude
Acum 10 ani cine`si batea capul cu asta? Acum nu te mai accepta fetele daca nu esti ras / epilat samui.gif
Ia treziti`va la realitate. Una e exces, si alta e chiar deloc. death.gif
Elisza
QUOTE (spdude @ Mar 27 2009, 23:37) *
Intru`n offtopic, da am vazut un tip care si`a bagat capul in vaginul uneia, deci poate ca era bine sa n`ai par pe cap bigyellowgrin.gif

looool roll2.gif
In cazul in care as crede, voia sa vada cum este sa te intorci inapoi la origini?

Daca as face o comparatie, am fost acum ceva zile la un tratament cosmetic si a durut mai rau. Ar trebui sa treceti si prin asta, ca pana la urma si voi aveti nevoie. confusedsmiley.png

Rhah
Tratament cosmetic? Adică împachetat în nămol, măști, figuri?!

Mii de cruci, și eu care credeam deja că exagerez dacă fac duș de două ori pe zi, mă tund periuță în zona inghinală și mă rad la subsuoară..
spdude
QUOTE (Elisza @ Mar 28 2009, 01:36) *
looool roll2.gif
In cazul in care as crede, voia sa vada cum este sa te intorci inapoi la origini?

Voi cauta filmuletul si voi posta o poza daca`l gasesc...si eu am ramas consternat cand am vazut biggrin.gif
QUOTE (Rhah @ Mar 28 2009, 01:39) *
Tratament cosmetic? Adică împachetat în nămol, măști, figuri?!

Mii de cruci, și eu care credeam deja că exagerez dacă fac duș de două ori pe zi, mă tund periuță în zona inghinală și mă rad la subsuoară..

Te razi la subsuoara? Auci biggrin.gif Am renuntat de mult la asta, prefer masina de tuns, e mai practica si nu ma irit deloc. De fapt, masina de tuns e potrivita ptr orice, si mai ales inghinal.
Mare grija la oo insa, prima data mi`am tras o julitura de 3 zile mi`a fost frica sa ma pis cursing.gif
Tzushka
QUOTE (spdude @ Mar 28 2009, 01:59) *
Voi cauta filmuletul si voi posta o poza daca`l gasesc...si eu am ramas consternat cand am vazut biggrin.gif

eu il stiu bigyellowgrin.gif

QUOTE (spdude @ Mar 28 2009, 01:59) *
Mare grija la oo insa, prima data mi`am tras o julitura de 3 zile mi`a fost frica sa ma pis cursing.gif
ti-era frica sa nu se scurga prin julitura? laugh.gif laugh.gif
spdude
QUOTE (Tzushka @ Mar 28 2009, 14:27) *
eu il stiu bigyellowgrin.gif

ti-era frica sa nu se scurga prin julitura? laugh.gif laugh.gif

Aha, deci si tu`l stii biggrin.gif
Nu, nu am cum explica, dar cand vedeam scoarta aia acolo, mi`era groaza sa nu cada din diverse motive, si sa sangereze iar. Si pisca de`mi venea sa mor . Si ca prostul am pus si putin alcool sa nu se infecteze cursing.gif
darkqueen27
Eu una prefer baietii care se epileaza in zona inghinala. Din motive de igiena, si estetice. Am avut un prieten care era genul "invechit", si considera ca daca s-ar rade in acea zona, ar fi mai putin barbat closedeyes.gif Nimic mai prostesc decat asta. Pentru el, doar femeile ar trebui sa se rada..si sa fie frumoase.
La fel ca si faza cu sexul oral. EU?? Sa fac asta? Cu o femeie? uhuh.gif I se parea ca la fel, l-ar injosi.
Mda, si inca sunt destul de multi barbati care gandesc asa. closedeyes.gif .

Fr3ak
QUOTE (darkqueen27 @ Mar 30 2009, 21:16) *
Eu una prefer baietii care se epileaza in zona inghinala. Din motive de igiena, si estetice. Am avut un prieten care era genul "invechit", si considera ca daca s-ar rade in acea zona, ar fi mai putin barbat closedeyes.gif Nimic mai prostesc decat asta. Pentru el, doar femeile ar trebui sa se rada..si sa fie frumoase.
La fel ca si faza cu sexul oral. EU?? Sa fac asta? Cu o femeie? uhuh.gif I se parea ca la fel, l-ar injosi.

Mă bucur pentru tine că doar „l-ai avut” smile.gif
spdude
QUOTE (darkqueen27 @ Mar 30 2009, 20:16) *

Dar tu trebuia sa fii rasa si sa i`o iei in gura ,nu ?
Ei, bucura`te ca ai scapat de el. Magari sunt la tot pasul.
lonelyC1
QUOTE (paul86 @ Apr 21 2005, 13:48) *
Vreau sa va intreb ceva: este ceva rau in a-ti rade parul pubian?anul trecut cind aveam 18 ani am facut si eu pentru prima data miscarea asta.ce a fost mai nasol au fost zilele urmatoare cand au inceput sa iasa din nou primele fire de par.a fost o durere ingrozitoare.toata ziua imi venea sa ma scarpin.acuma as vrea sa repet experienta dar nu vreau sa mai trec prin ce-am trecut.ce alte metode exista?esti considerat pe invers daca te razi?

Eu ma epilez.
spdude
Nuuuuuuuu creeeed. Cum, unde, cat? Ca nu cred ca o faci acasa...
Elisza
Tu de ce nu dormi ma? Ai dileme sexistentiale daca se epileaza sau nu Lonely si nu reusesti sa inchizi geana pe geana? laugh.gif
lonelyC1
QUOTE (spdude @ Apr 1 2009, 02:20) *
Nuuuuuuuu creeeed. Cum, unde, cat? Ca nu cred ca o faci acasa...

Problema ta daca nu crezi.
spdude
Zi bre, cum o faci, cat de costa, cat de des, etc. biggrin.gif
gigel de hohențolărn
QUOTE (darkqueen27 @ Mar 30 2009, 21:16) *

estetica e în ochiul privitorului wink.gif

cât despre igienă, tu crezi că rasu/epilatu & șit înlocuiesc apa și săpunu?

iozefini
QUOTE (spdude @ Apr 1 2009, 03:05) *
Zi bre, cum o faci, cat de costa, cat de des, etc. biggrin.gif

cand creste parul,cu veet spuma cu aloe vera.multumit?biggrin.gif
spdude
QUOTE (iozefini @ Apr 1 2009, 23:16) *

Faci un tutorial si ptr incultii ca mine? biggrin.gif
iozefini
QUOTE (spdude @ Apr 2 2009, 02:58) *
Faci un tutorial si ptr incultii ca mine? biggrin.gif

il vrei video? naughty.gif
Tzushka
QUOTE (iozefini @ Apr 2 2009, 00:16) *

parca era vorba de epilat, adica ceara smuls etc nu spume si "aloi"
PlayerONE
Dai cu APA, Freci cu DURU, Scoti BIC-ul, Razi C.... =))))
App, daca va "faceti" la flocishorii din fatza....la C%R aveti plete lungi?
smile.gif))

Ca tot va rupeti in igiena ...
Tzushka
QUOTE (PlayerONE @ Apr 2 2009, 15:09) *

nu, au plete scurte.
au zis cumva ca nu isi dau si de acolo jos pletele?
iozefini
QUOTE (PlayerONE @ Apr 2 2009, 15:09) *
Dai cu APA, Freci cu DURU, Scoti BIC-ul, Razi C.... =))))
smile.gif))

acolo fac parul dreadlocks.are you happy?
spdude
Si eu am rasta si` miroase a iarba acolo.

EDIT : o sa fac o poza cu caciula mea favorita biggrin.gif
Loox
QUOTE (gigel de hohențolărn @ Apr 2 2009, 00:14) *
cât despre igienă, tu crezi că rasu/epilatu & șit înlocuiesc apa și săpunu?

Epilat/neepilat, pute la fel de tare daca nu te speli. Estetica, pare lula mai lunga, oralul e mai bine tolerat si se reduce riscul de a lua latei de la vreo panarama. smile.gif
Tzushka
QUOTE (Loox @ Apr 4 2009, 19:53) *
Epilat/neepilat, pute la fel de tare daca nu te speli. Estetica, pare lula mai lunga, oralul e mai bine tolerat si se reduce riscul de a lua latei de la vreo panarama. smile.gif

de parca mai conteaza in pat ca "pare" lula mai lunga...
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.