Judith
23rd March 2009, 22:25
Voi dati o semnificatie total noua zicalei "prietenul cel mai bun al omului".
spdude
23rd March 2009, 22:36
Evident! Ai vazut clipul? Ala e chelu` 
gigel de hohențolărn
24th March 2009, 17:40
Fr3ak
25th March 2009, 22:11
da...la salivă mă refeream...
cu secreții vaginale încă nu m-am dat pe ouă, dar o să încerc și vă povestesc.
Judith
25th March 2009, 22:16
Era o gluma. cred.
Cum sa nu te dai?
Pai in timpul actului se mai scurg anumite chestii pe acolo.
Fr3ak
25th March 2009, 22:25
QUOTE (Judith @ Mar 25 2009, 22:16)

Era o gluma. cred.
Cum sa nu te dai?
la mine nu...că se evaporă din cauza căldurii produse de frecare 
plus că până ajung secrețiile acolo, saliva și-a făcut deja treaba
spdude
26th March 2009, 16:48
QUOTE (Judith @ Mar 25 2009, 22:16)

Era o gluma. cred.
Cum sa nu te dai?
Melci 
La cat timp efectuati mentenanta acolo jos ?
Chemi-patara
27th March 2009, 22:36
QUOTE (spdude @ Mar 26 2009, 18:48)

Melci

La cat timp efectuati mentenanta acolo jos ?
Radetii-va. ca nu ne plac flocii lungi cand va facem deep. voi alegeti.
))
spdude
27th March 2009, 22:54
Daca as stii cum sa ma "radetii" ar fi ceva.
Oricum, nu cred ca este vreunu` care sa nu efectueze lucrari de restaurare pe acolo. Cine are jungla, probabil are fantezii prietena cu anaconde ce ies dintre busteni
Chemi-patara
27th March 2009, 23:11
QUOTE (spdude @ Mar 28 2009, 00:54)

Daca as stii cum sa ma "radetii" ar fi ceva.
Oricum, nu cred ca este vreunu` care sa nu efectueze lucrari de restaurare pe acolo. Cine are jungla, probabil are fantezii prietena cu anaconde ce ies dintre busteni

aoleu. iote ce mi-a scapat . scuza-ma, dude, dar cred ca ultima ta propozitie este malformata dpdv lexical si gramatical. asa ca, nu te lega de altii.
Ontopic: Avantajele cresc cu cat e parul mai putin si mai scurt.
spdude
27th March 2009, 23:25
Normal ca are disfunctionalitati gramaticale, asta era si ideea 
Dupa principiul ala, cheii au mai multe avantaje 
Biologic, are si ala un rost...dar na, inca de pe vremea cand faceam atletism (13-14 ani) ma radeam, ca transpiram si ma deranja.
Chemi-patara
27th March 2009, 23:33
spdude
27th March 2009, 23:37
Intru`n offtopic, da am vazut un tip care si`a bagat capul in vaginul uneia, deci poate ca era bine sa n`ai par pe cap 
Dar trebuie sa recunoc ca ma tenteaza sa ma epilez...trebuie sa`mi adun doar curaj si sa imi ațâț putin simtul masochist...
Chemi-patara
27th March 2009, 23:41
QUOTE (spdude @ Mar 28 2009, 01:37)

Intru`n offtopic, da am vazut un tip care si`a bagat capul in vaginul uneia, deci poate ca era bine sa n`ai par pe cap

Dar trebuie sa recunoc ca ma tenteaza sa ma epilez...trebuie sa`mi adun doar curaj si sa imi ațâț putin simtul masochist...
geez. cat de larga putea fi femeia
)? ii cam hard to believe faza.
nu e nevoie de nush ce curaj.daca te referi la epilat cu ceara (ceea ce ii putin weird) , gandeste-te ca noi o facem in fiecare luna, si rezistam. daca nu te mobilizeaza ideea asta, atunci da-i cu lama sau cu aparatul (simplu si eficient).
cherie
27th March 2009, 23:58
QUOTE (Chemi-patara @ Mar 27 2009, 23:41)

ii cam hard to believe faza.
ceea ce ii putin weird
sunt total off-topic dar observ cat de tare s-o-nvechit limba asta romana. Nici macar sa vorbesti numa' in engleza nu mai e cine stie ce fâs. Acum, adevarata maiestrie consta in cat de frumos stii sa le imbini. Arta pura, nu altceva!
Rhah
28th March 2009, 00:03
Nu e amuzant să te razi, ca bărbat... mîncărimi, iritații, e jale. Destul că mulți avem obiceiul să ne verificăm "bijuteriile" o dată la fiecare 5 minute, să vedem dacă mai sunt acolo, darmite să ne mai și mănînce... Ar fi groaznic.
Nu, dom`le, eu sunt mulțumit să bag foarfeca-n ea o dată la cîteva săptămîni... Mă rog, foarfeca... Vorba vine: mașina de tuns specială
Chemi-patara
28th March 2009, 00:05
QUOTE (cherie @ Mar 28 2009, 01:58)

sunt total off-topic dar observ cat de tare s-o-nvechit limba asta romana. Nici macar sa vorbesti numa' in engleza nu mai e cine stie ce fâs. Acum, adevarata maiestrie consta in cat de frumos stii sa le imbini. Arta pura, nu altceva!

Dekt s vorbesk asha may bn ma exprym dekent s km imi vn may uhsor. mega natzionalisti sunteti unii!
Tzushka
28th March 2009, 00:06
QUOTE (Rhah @ Mar 28 2009, 00:03)

Nu e amuzant să te razi, ca bărbat... mîncărimi, iritații, e jale.
ca barbat? si ca femeie de ce n-ar fi?
Chemi-patara
28th March 2009, 00:09
QUOTE (Tzushka @ Mar 28 2009, 02:06)

ca barbat? si ca femeie de ce n-ar fi?
chiar asta am vrut sa zic si eu. si la noi e nasol. dar o facem ca sa va placa. si desigur, si ca ne place noua
cherie
28th March 2009, 00:09
QUOTE (Rhah @ Mar 28 2009, 00:03)

Nu e amuzant să te razi, ca bărbat... mîncărimi, iritații, e jale. Destul că mulți avem obiceiul să ne verificăm "bijuteriile" o dată la fiecare 5 minute, să vedem dacă mai sunt acolo, darmite să ne mai și mănînce... Ar fi groaznic.
Si daca te razi ca femeie, tot aia e.
Edit: mi-a luat-o Tzushka inainte.
(aaa, si nu-s nationalista. doar ca-ti sugeram sa te hotarasti pt o limba)
Rhah
28th March 2009, 00:16
O fi și ca femeie, dar problema e că la bărbați părul în exces e acceptat. Vine cu teritoriul, vorba ticăloșilor de americani.
Apoi... cred că ar trebui puse-n ordine motivele pentru care se epilează femeile.
În primul rînd, pentru că nu vor să arate ca niște maimuțe.
În al doilea rînd, pentru că așa e moda.
În al treilea rînd, pentru că le place să umble pe-acolo(haaahaaa).
Abia la coadă e și ideea că o fac pentru noi.
Tzushka
28th March 2009, 00:20
eu nu vorbeam de motive, ai spus ca e nasol ca barbat sa te razi din cauza mancarimilor, usturimilor, etc...din punctul asta de vedere nu-s diferente.
Rhah
28th March 2009, 00:27
QUOTE (Tzushka @ Mar 28 2009, 00:20)

eu nu vorbeam de motive, ai spus ca e nasol ca barbat sa te razi din cauza mancarimilor, usturimilor, etc...din punctul asta de vedere nu-s diferente.
Blondo..
Femeile au mai multe motive să treacă peste părțile proaste și să se epileze. Au mai multe metode, au răbdare, au experiență, au.. ca să zic așa, pielea tăbăcită.
Bărbații fac și ei pe curajoșii, dar marea teamă e să nu se taie.
miss-murder
28th March 2009, 01:04
QUOTE (Rhah @ Mar 28 2009, 00:27)

Blondo..

Femeile au mai multe motive să treacă peste părțile proaste și să se epileze. Au mai multe metode, au răbdare, au experiență, au.. ca să zic așa, pielea tăbăcită.
Bărbații fac și ei pe curajoșii, dar marea teamă e să nu se taie.
Da,sa`i scuzam pe bietii barbati. Ca ei sunt mai sensibili si mai fricosi. Toata lumea are dreptul la defrisare si sa ceara asta partenerului,si invers. De exemplu, as accepta multe chestii,dar un tip neras(si care nu vrea in ruptul capului sa se rada/epileze etc) nu.
Rhah
28th March 2009, 01:14
QUOTE (miss-murder @ Mar 28 2009, 01:04)

De exemplu, as accepta multe chestii,dar un tip neras(si care nu vrea in ruptul capului sa se rada/epileze etc) nu.
Sper că vorbești despre zona în discuție, domnișoară.
Iar dacă despre zona inghinală e vorba, cred că exagerezi cînd spui că ai accepta doar unul ras/epilat.
Tuns ce-are? Și dacă ești așa pretențioasă, presupun că ai fi de-acord să dai o mînă de ajutor la epilat, dacă omul n-are experiență sau nu vede bine zona în cauză.
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.