Epilare pubiana baieti
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63

miss-murder
QUOTE (Tzushka @ Mar 19 2009, 22:46) *
ciudat, mie mi se pare mai dureros la subrat decat in orice alta zona laugh.gif

Faceam comparatie decat intre astea doua. Altfel,sunt de acord cu tine, la subrat e jale.
Tzushka
laugh.gif ai dreptate...scuze!

spdude
QUOTE (934 @ Mar 19 2009, 22:44) *
Si cind o sa ai pana si nu o sa poti sa-ti schimbi roata singura sa te vad ca te uiti in chilotii tipului pe care il rogi sa te ajute sa vezi daca e barbat sau nu...
Si da, ma rad (nu epilez... inca) pentru ca ma simt mai bine asa si imi place cum arata intreg ansamblul astfel chelit. Iar daca X-uleasca nu i-o suge lui Y-ulescu din vauza de boschet... atunci dinsa merita o strasnica, romaneasca si rupta din rai bataie!

lol.gif lol.gif lol.gif
Sau "verifica uleiul" cum am patit azi cu o prietena, "du`mi te rog bagajul ca nu`l pot ridica" si cate si mai cate...
Vrei piele fina? Cauta`ti o femeie cu putza...
Judith
Piele fina poti sa ai si si sa fii paros.
Fr3ak
io tot mă întrebam, cum e mai greu la băieți pe ouă, bănuiesc că e la fel de greu pentru fete pe labii. cum vă descurcați? hai că io m-am obișnuit cu lama chiar și la ouă, dar cred că dacă aș avea labii, mi-ar fi frică. Mai ales la labiile alea întortocheate. la ceară cred că e și mai dificil. cum dom-le? cum?
CICI&Co
QUOTE (Fr3ak @ Mar 19 2009, 23:37) *
cum dom-le? cum?

O durere de blestemi și sufletul ăluia de a inventat ceara, cât și pe al ăluia care se va bucura de vrabia epilată. De fiecare dată juri că e ultima dată, până data viitoare când te amăgești că poate n-o mai fi așa dureros, că doar deh... de la ceară se subțiază firul și e mai ușor. NU ESTE!!!
Mereu mă trec apele și am o stare de aș sări la gâtul omului. Ai văzut vreodată cum se înroșesc ochii lupoaicei?
miss-murder
La mine e oarecum ok. Adica nu mor de durere. Niciodata n`am tipat, plans, etc. Doar am scarsnit din dinti si am mers mai departe. Am incercat si cu epilatorul, dar mi`au crescut fire pe sub piele si s`a facut puroi,am dat in altele. Ceara e cea mai tare!

Judith
Si eu de fiecare data imi spun ca nu va mai fi the next time si trec la o alta alternativa, e ca aia cu Io nu mai beau in veci!
Dar la labii durerea este extrem de suportabila fata de zona muntelui venus.
Cu epilatorul este macel. Ala e oribil in zona genitala. Brrrrr
gilbertsparios
QUOTE (Mosotti @ Apr 21 2005, 12:49) *
... un barbat adevarat tre sa aibe cit mai multi floci si nu in ultiml rind, cit mai lungi...

deci gandirea asta era valabila in epoca de piatra.

ON: nu cred ca este o idee stralucita sa te epilezi. incearca un Braun, masina de tuns "gazonu", apoi cu timpul daca vrei mai mult poti merge si pe un shave, dar in principiu nu trebuie sa fii ca balonu, ca asta e totusi treaba 'lor' a femeilor.

QUOTE (Pazvante @ Mar 19 2009, 22:47) *
da? inseamna ca nu te-ai epilat in nas!

OFF: ma intreb cum te epilezi tu in nas, ca dupa avatar... glumeam smile.gif
jay333
QUOTE (miss-murder @ Mar 19 2009, 22:23) *
Nu. Vreau doar ca barbatii sa fie barbati, asa cum se dau.
Aveti mai multe terminatii nervoase ca noi, deci doare mai mult. Dar ziceti toata ziua ca sunteti mai rezistenti, suportati mai multe, etc. Acum ce faceti? Lasati capul in pamant?
Pai sunteti barbati sau ce?

Miss, ultima data cand m-am epilat am rugat sotia sa ma ajute la partile alea mai dosnice. M-am distrat tare mult pentru ca ea se chinuia, transpira toata de frica sa nu ma doara iar eu ma gadilam de nu mai puteam. Altfel, suport la fel ceara pe ambele parti. Mai nasol e cand o scap ceva mai fierbinte

QUOTE (Tzushka @ Mar 19 2009, 22:46) *
ciudat, mie mi se pare mai dureros la subrat decat in orice alta zona laugh.gif

Subscriu. Am incercat de maximum 4 ori ceara in zona cu pricina si m-am lasat pagubas. Prefer lama sau, mai nou, masina de tuns.

io tot mă întrebam, cum e mai greu la băieți pe ouă, bănuiesc că e la fel de greu pentru fete pe labii. cum vă descurcați? hai că io m-am obișnuit cu lama chiar și la ouă, dar cred că dacă aș avea labii, mi-ar fi frică. Mai ales la labiile alea întortocheate. la ceară cred că e și mai dificil. cum dom-le? cum?

Pe oua sa stii ca e chiar mai usor cu ceara deoarece radacina firelor este mai la suprafata si firele nu sunt la fel de dese. Prima data e mai greu. wink.gif In plus, secretul unui epilat cu ceara mai putin dureros este sa intinzi pielea bine. Si la labii e valabil: cu cat e pielea mai bine intinsa cand tragi de ceara, cu atat mai suportabila e durerea.

CICI&Co
QUOTE (jay333 @ Mar 20 2009, 09:08) *
Subscriu. Am incercat de maximum 4 ori ceara in zona cu pricina si m-am lasat pagubas. Prefer lama sau, mai nou, masina de tuns.

Acolo mă fac zâmbind. Pe bune! smile.gif

Cum ziceai și tu, e important ca pielea să fie întinsă, iar fâșia de ceară să nu fie foarte lată. E mai ușor să epilezi porțiuni mici. Durează ceva mai mult, dar înjuri mai puțin. Ah, și firul de păr să nu fie foarte lung.

QUOTE (Judith @ Mar 20 2009, 07:44) *
Si eu de fiecare data imi spun ca nu va mai fi the next time si trec la o alta alternativa, e ca aia cu Io nu mai beau in veci!

Exact! lol.gif

QUOTE (Judith @ Mar 20 2009, 07:44) *
Cu epilatorul este macel. Ala e oribil in zona genitala. Brrrrr

Cu epilatorul am reușit o singură dată să mă epilez cam 1cm. E cumplit. Zici că ți-o smulge cu totul.
jay333
QUOTE (CICI&Co @ Mar 20 2009, 10:46) *
Cu epilatorul am reușit o singură dată să mă epilez cam 1cm. E cumplit. Zici că ți-o smulge cu totul.

E si aici un mic secret: baie fierbinte inainte de epilat pentru a dilata porii cat mai mult.
Sora-mea a reusit sa-si smulga destula piele cu epilatorul la axila incat sa se lecuiasca pentru o perioada buna de metoda asta.
spdude
Raman la masina de tuns. Suferiti voi daca n`aveti ce face death.gif
Tzushka
Mai ales la labiile alea întortocheate. la ceară cred că e și mai dificil. cum dom-le? cum?

bre, par nu e decat pe labiile mari...nu stiu cum le stii tu intortocheate laugh.gif
acu sper ca nu vine cineva si spune ca e par si pe clitoris, asa cum a zis cineva ca putza e paroasa pana aproape de varf laugh.gif

QUOTE (CICI&Co @ Mar 20 2009, 10:46) *

laugh.gif laugh.gif asa e

QUOTE (spdude @ Mar 20 2009, 13:55) *
Raman la masina de tuns. Suferiti voi daca n`aveti ce face death.gif

daca folosesc masina de tuns oare el o fi multumit? laugh.gif
Loyd
QUOTE (Tzushka @ Mar 20 2009, 16:41) *
daca folosesc masina de tuns oare el o fi multumit? laugh.gif

Zii sa folosea el ceara pe oua laugh.gif
Tzushka
QUOTE (Loyd @ Mar 20 2009, 17:30) *
Zii sa folosea el ceara pe oua laugh.gif

nu l-as chinui intr-atat smile.gif
rAndrew
QUOTE (Tzushka @ Mar 20 2009, 08:41) *
asa cum a zis cineva ca putza e paroasa pana aproape de varf laugh.gif

Stie el ce zice.. nenorocire mare cu firele alea de par. Ma rog, nu chiar pana in varf, dar oricum sunt cateva firicele si pe dânsul.

Bai, eu ma fac cu Veet. Super tare frate, se duce tot happy.gif
Tzushka
QUOTE (rAndrew @ Mar 21 2009, 01:03) *
Stie el ce zice.. nenorocire mare cu firele alea de par. Ma rog, nu chiar pana in varf, dar oricum sunt cateva firicele si pe dânsul.

pe dansul dar aproape de baza nu de varf tongue.gif
rAndrew
QUOTE (Tzushka @ Mar 20 2009, 17:11) *
pe dansul dar aproape de baza nu de varf tongue.gif

Daca omu' nu-i bine dotat ce sa-i faci, e si aproape de varf, si aproape de baza smile.gif
Elisza
O sa ziceti ca sunt cam masochista dar mie chiar imi place epilatul. huh.gif Bineinteles cu ceara sau aparat, am si un trimmer pe care il folosesc doar ocazional, nu simti nimic cu el. Pe picioare e ca un masaj cu aparatul. In zona inghinala, ceara dar nu e asa rau. Mai nasol mi se pare ca activitate petru cosmeticiana. Ma gandeam cum ar fi sa practice si barbatii acest job. tongue.gif
Tzushka
pai esti cam masochista laugh.gif

iar despre cosmeticieni...pentru ei ar deveni ceva banal...
Elisza
Poate sunt laugh.gif
Mai mi se pare asa cam gay si incomod sa ma dezbrac in fata unei femei si sa stau cu picioarele desfacute. Prefer si ginecologii barbati.
Tzushka
cred ca esti prima pe care o aud ca prefera un barbat ginecolog pentru ca i se pare gay treaba daca ar fi altfel laugh.gif
spdude
QUOTE (Elisza @ Mar 21 2009, 15:16) *
Poate sunt laugh.gif
Mai mi se pare asa cam gay si incomod sa ma dezbrac in fata unei femei si sa stau cu picioarele desfacute. Prefer si ginecologii barbati.

Si eu prefer o tipa doctor sa`mi mangaie oole, dar doar daca n`am prietena dry.gif
Placere in epilat? That`s a first...
Elisza
De unde ai dedus tu ca la ginecolog e cu mangaieri si chestii din astea? dry.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.