QUOTE (miss-murder @ Mar 19 2009, 22:23)

Nu. Vreau doar ca barbatii sa fie barbati, asa cum se dau.
Aveti mai multe terminatii nervoase ca noi, deci doare mai mult. Dar ziceti toata ziua ca sunteti mai rezistenti, suportati mai multe, etc. Acum ce faceti? Lasati capul in pamant?
Pai sunteti barbati sau ce?
Miss, ultima data cand m-am epilat am rugat sotia sa ma ajute la partile alea mai dosnice. M-am distrat tare mult pentru ca ea se chinuia, transpira toata de frica sa nu ma doara iar eu ma gadilam de nu mai puteam. Altfel, suport la fel ceara pe ambele parti. Mai nasol e cand o scap ceva mai fierbinte
QUOTE (Tzushka @ Mar 19 2009, 22:46)

ciudat, mie mi se pare mai dureros la subrat decat in orice alta zona

Subscriu. Am incercat de maximum 4 ori ceara in zona cu pricina si m-am lasat pagubas. Prefer lama sau, mai nou, masina de tuns.
QUOTE (Fr3ak @ Mar 19 2009, 23:37)

io tot mă întrebam, cum e mai greu la băieți pe ouă, bănuiesc că e la fel de greu pentru fete pe labii. cum vă descurcați? hai că io m-am obișnuit cu lama chiar și la ouă, dar cred că dacă aș avea labii, mi-ar fi frică. Mai ales la labiile alea întortocheate. la ceară cred că e și mai dificil. cum dom-le? cum?
Pe oua sa stii ca e chiar mai usor cu ceara deoarece radacina firelor este mai la suprafata si firele nu sunt la fel de dese. Prima data e mai greu.
In plus, secretul unui epilat cu ceara mai putin dureros este sa intinzi pielea bine. Si la labii e valabil: cu cat e pielea mai bine intinsa cand tragi de ceara, cu atat mai suportabila e durerea.