Epilare pubiana baieti
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63

Danutz
da ce , le-ai probat tu ?
laugh.gif
Cristist50
Nu, dar am informatii exacte din mai multe surse biggrin.gif

un_oarecare
QUOTE(Cristist50 @ May 7 2005, 13:19)
Nu, dar am informatii exacte din mai multe surse biggrin.gif
*

Nu cred ca as fi capabil sa fac sex cu altceva decat o caucaziana. E un mister total pentru mine cum sunt unii obsedati de asiatice, negrese s.a.m.d. (chiar si numai pentru o partida de sex). Mi se pare dezgustator. Ce bine ar fi fost sa ramana toti pe continentele date de la la Dumnezeu! Un motiv pentru care n-am emigrat in SUA cand am avut ocazia este ca nu pot colabora cu alte rase, pur si simplu mi se blocheaza mintea. Si am si alte sentimente dar nu pot sa le scriu aici ca incalc regulamentul forumului. Sa nu fiu inteles gresit, totusi: nu vreau raul nimanui dar segregatia rasiala (in scoli, de exemplu) mi se pare o idee excelenta.
Danutz
Rasist
shumilica
iar o dam in discriminari rasiale si de orice tip, chiar si pe un topic despre parul pubian... w00t.gif w00t.gif !
un_oarecare, esti fiu de legionar, sau nepot ?
un_oarecare
QUOTE(shumilica @ May 7 2005, 15:07)
iar o dam in discriminari rasiale si de orice tip, chiar si pe un topic despre parul pubian...  w00t.gif  w00t.gif !
un_oarecare, esti fiu de legionar, sau nepot ?
*

Am zis segregare, nu discriminare. Eu nu mi-as lasa viitorul copil in clasa cu tigani sau negri. Daca tu esti dornic de asa ceva, nu te impiedic s-o faci. E dreptul tau. Daca s-ar repartiza fortat tigani in clasa cu copiii mei (viitori smile.gif ), cum am inteles ca s-a intamplat, l-as retrage de la clasa/scoala aia si gata.
Sa arda in Iad in veci aia care au inventat si perpetuat sclavia! Din cauza lor toate problemele actuale.
Nu am simpatii legionare! Altceva?
shumilica
nimic, doar sa ne anunti si pe noi cand lungimea parului tau pubian va depasi lungimea marelui tau arbore ! si sa ne spui atunci cum ai observat o oarecare schimbare la muierea ta, capatand un foarte mare dor de pian in momentele cheie ale relatiei voastre !

un_oarecare
QUOTE(shumilica @ May 7 2005, 15:18)
nimic, doar sa ne anunti si pe noi cand lungimea parului tau pubian va depasi lungimea marelui tau arbore ! si sa ne spui atunci cum ai observat o oarecare schimbare la muierea ta, capatand un foarte mare dor de pian in momentele cheie ale relatiei voastre !
*

Vrei sa zici, de fapt, "capatand un foarte mare dor de pian in momentele cheie ale FFFFelatiei voastre", nu? biggrin.gif
BAH, neamu' meu de maimutza a coborat din copac mult mai devreme decat al altora, n-am nevoie de sfaturi in domeniu, nici o tipa nu s-a plans ca o deranjeaza, au recunoscut ca voiau o schimbare pe care pur si simplu refuz s-o fac. Mie nu-mi plac schimbarile cand totul merge bine.
shumilica
nu stiu de ce, am avut un deja-vu ( in romana: deja-fu ) cand ti-am citit topicul...
inca odata.. nu stiu de ce...
Cristist50
Ai tu impresia ca merge bine biggrin.gif
shumilica
un_oarecare, nu-mi spune ca dupa o FFFelatie, o pui sa-ti pieptene parul pubilitic ? smile.gif sau inainte ? smile.gif coolspeak.gif cu peria sau cu pieptenele ?
un_oarecare
QUOTE(Cristist50 @ May 7 2005, 15:33)
Ai tu impresia ca merge bine biggrin.gif
*

Pai sa vedem: eu zic ca una e cand trebuie sa pui deshtele sa dai paru' la o parte sa pui limba unde trebuie si alta e sa inghiti "sabia" pana la prasele sa ajungi la par. Pur si simplu nu e fair [sa pui semnu' egal]. Femeile au un motiv mult mai serios sa se rada acolo decat noi, pentru indeplinirea cu succes a misiunii orale. tongue.gif Ma contrazici?
Cristist50
Scuze, dar te contrazic.
Cum mie nu-mi prea place parul pubian asa nici partenerei mele nu-i place. Si cum spuneam si in alte parti, eu nu fac dragoste de unul singur, ador sa fie partenera multumita. Obtin mult mai multe de la ea, daca intelegi ce vreau sa spun. Am pretentii si indeplinesc pretentiile. tongue.gif
un_oarecare
QUOTE(Cristist50 @ May 7 2005, 15:39)
Scuze, dar te contrazic.
Cum mie nu-mi prea place parul pubian asa nici partenerei mele nu-i place. Si cum spuneam si in alte parti, eu nu fac dragoste de unul singur, ador sa fie partenera multumita. Obtin mult mai multe de la ea, daca intelegi ce vreau sa spun. Am pretentii si indeplinesc pretentiile.  tongue.gif
*

Daca ma contrazici, fa-o la nivel tehnic - si riguros! Deci zici ca e fair sa pui semnu' egal intre motivele pentru care un barbat si o femeie trebuie sa se rada? Eu zic ca e evident ca nu-i asa! De ce zici tu invers??? Explica tehnica ta si a ei. Ii place sa-ti (/iti place sa ti se) linga ouale sau ce???? w00t.gif biggrin.gif Ca eu detest chestia asta. puke.gif Iar altceva (alt motiv) nu-mi vine in minte! dry.gif
Cristist50
Am mai explicat-o odata. Pentru ca parul tau din zona pubiana CADE ca orice par indiferent cat de des te-ai spala. Si sa nu imi spui ca iti plac la nebunie momentele cand ea se opreste: "Iubitule stai putin ca am un floc pe limba" si scuipa de cateva ori sau mai stiu eu ce.
Tu cand faci sex astepti ceva de la persoana aceea? Daca da, gandeste-te ca poate si respectiva persoana asteapta acelasi lucru de la tine. E corect sau nu?
un_oarecare
QUOTE(Cristist50 @ May 7 2005, 16:02)
Am mai explicat-o odata. Pentru ca parul tau din zona pubiana CADE ca orice par indiferent cat de des te-ai spala. Si sa nu imi spui ca iti plac la nebunie momentele cand ea se opreste: "Iubitule stai putin ca am un floc pe limba" si scuipa de cateva ori sau mai stiu eu ce.
Tu cand faci sex astepti ceva de la persoana aceea? Daca da, gandeste-te ca poate si respectiva persoana asteapta acelasi lucru de la tine. E corect sau nu?
*

Believe it or not, nu mi s-a intamplat niciodata sa-mi zica vreo tipa ca are un floc pe limba... Poate imi cade mie parul mai greu DUPA DUSUL OBLIGATORIU de dinainte de sex... Plus ca nu prea vad cum ar ajunge la floci, n-am avut onoarea sa fac cunostinta cu inghititoare de sabii. Abia daca le incap doua treimi pana-n gat, oricat s-ar chinui. In cazul in care gagicile voastre fac deep-throat, va invidiez!
Cristist50
Poate ca a mea e mica biggrin.gif
un_oarecare
QUOTE(Cristist50 @ May 7 2005, 16:32)
Poate ca a mea e mica biggrin.gif
*

Sau poate nu ti se scoala usor si o pui pe biata femeie sa-si bage capul acolo cand e mica (in sensul de flasca). Asa se explica totul. Eu, cand se pune problema de sex oral, sunt batz cu mult inainte ca boticu' ei sa poposeasca acolo.
Cristist50
Bine mai mosule, sa-ti traiasca jungla si sa ai parte de ea. Nu accepti ideea ca poate si ei i-ar place sa fii si tu ras acolo nici picat cu ceara. Parca numai tie ti s-ar cuveni placerea provenita din actul sexual. Mai lasa egoismul deoparte, macar atunci.
gtk
QUOTE(Ender_Wiggin @ May 6 2005, 02:07)
E natural ca barbatii sa fie parosi. Asa arata ca sunt virili.
*

he... oare? eu tocmai ma gandesc la o depilare de lunga durata sau definitiva ... prin electroliza probabil... numai ca nu stiu de unde sa procur un aparat din ala...
toyomi
QUOTE(un_oarecare @ May 7 2005, 23:48)
Sau poate nu ti se scoala usor si o pui pe biata femeie sa-si bage capul acolo cand e mica (in sensul de flasca). Asa se explica totul. Eu, cand se pune problema de sex oral, sunt batz cu mult inainte ca boticu' ei sa poposeasca acolo.
*

n-ai putu sa vezi asa ceva , ce barbat viril esti w00t.gif
shumilica
electroliza ??? w00t.gif w00t.gif
prin laser vrei sa zici nu ?
iti faci electroliza la oua ??? w00t.gif
reclamagiu
vroia sa zica electrosocuri.
face electrosocuri la 380v pana ii cad oole, paru' nu mai are pe ce sta asa ca pica si el definitiv, dupa care se resudeaza oole la locul initial fara par. smile.gif
FireEyes
Propun un pool smile.gif

Esti paros(a) ?

A)DA
B)NU

Am votat B :-)
gtk
QUOTE(shumilica @ May 7 2005, 20:22)
electroliza ???  w00t.gif  w00t.gif
prin laser vrei sa zici nu ?
iti faci electroliza la oua ??? w00t.gif
*

da, electroliza, nu laser.... pt. laser ar trebui sa merg la un cabinet specializat si sa las o avere...

nu la zona pubiana ma refeream ... biggrin.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.