paul86
21st April 2005, 12:48
Vreau sa va intreb ceva: este ceva rau in a-ti rade parul pubian?anul trecut cind aveam 18 ani am facut si eu pentru prima data miscarea asta.ce a fost mai nasol au fost zilele urmatoare cand au inceput sa iasa din nou primele fire de par.a fost o durere ingrozitoare.toata ziua imi venea sa ma scarpin.acuma as vrea sa repet experienta dar nu vreau sa mai trec prin ce-am trecut.ce alte metode exista?esti considerat pe invers daca te razi?
Mosotti
21st April 2005, 12:49
da, esti homo, un barbat adevarat tre sa aibe cit mai multi floci si nu in ultiml rind, cit mai lungi...
IP-XCENTRIC
21st April 2005, 12:53
QUOTE(paul86 @ Apr 21 2005, 13:48)
Vreau sa va intreb ceva: este ceva rau in a-ti rade parul pubian?anul trecut cind aveam 18 ani am facut si eu pentru prima data miscarea asta.ce a fost mai nasol au fost zilele urmatoare cand au inceput sa iasa din nou primele fire de par.a fost o durere ingrozitoare.toata ziua imi venea sa ma scarpin.acuma as vrea sa repet experienta dar nu vreau sa mai trec prin ce-am trecut.ce alte metode exista?esti considerat pe invers daca te razi?
e o chestiune de IGIENA intima in primul rand.....si nu e nimic rau in asta(ma abtin sa nu fac misto si uite ca am reusit) 
Am uitat sa-ti zic sa folosesti pudra de talc...face minuni....si nu esti homo/nici gay....unele fete apreciaza
daca face vreo gagica vreo remarca aiurea,atunci inseamna ca e varza EA cu igiena personala si nu merita sa-i faci nimic
reply
21st April 2005, 13:02
Cred că e mai plăcut și pentru parteneră... Ce preferi, un sex oral sau să te dea fata cu gel pe plete?
kador
21st April 2005, 13:03
paul86...daca tu o dezbraci pe una si dai peste niste floci cum zicea mosotti...lungi...desi...care ajung pana sub buric...te mai apuci sa-i dai limbi???
sau preferi una rasa total????
cum preferi asa sa-ti faci si tie...
@mosotii...ai fost tare
IP-XCENTRIC
21st April 2005, 13:06
QUOTE(kador @ Apr 21 2005, 14:03)
paul86...daca tu o dezbraci pe una si dai peste niste floci cum zicea mosotti...lungi...desi...care ajung pana sub buric...te mai apuci sa-i dai limbi???
sau preferi una rasa total????
cum preferi asa sa-ti faci si tie...
kador:ai pus punctul pe i
bitubv
21st April 2005, 14:45
eu cred ca mossoti facea misto .... 
Anira
21st April 2005, 15:05
QUOTE(bitubv @ Apr 21 2005, 14:45)
eu cred ca mossoti facea misto ....

eu cred ca el se referea la barabti, si nu la femei
shumilica
21st April 2005, 15:09
bah, sa va eplilati voi in zona pubiana ! eu pana atunci ma rad, tund si alte cele...
horobica
21st April 2005, 15:25
QUOTE(paul86 @ Apr 21 2005, 12:48)
Vreau sa va intreb ceva: este ceva rau in a-ti rade parul pubian?anul trecut cind aveam 18 ani am facut si eu pentru prima data miscarea asta.ce a fost mai nasol au fost zilele urmatoare cand au inceput sa iasa din nou primele fire de par.a fost o durere ingrozitoare.toata ziua imi venea sa ma scarpin.acuma as vrea sa repet experienta dar nu vreau sa mai trec prin ce-am trecut.ce alte metode exista?esti considerat pe invers daca te razi?
Foloseste cu incredere briciul. Si daca tot esti in zona vezi cum faci sa scapi si de scrot ca si asa iti atarna degeaba.
cerbra
21st April 2005, 16:00
da...grija mare ca te poti taia.
add
21st April 2005, 16:06
daca scapi de outze... asta e! macar nu sunt sansa sa ramana gravida..
da, esti gay!
Zazie
21st April 2005, 16:12
Eu rad tot... penis si scrot.
shumilica
21st April 2005, 16:13
jarrive, tu n-ai chiur ?
Mosotti
21st April 2005, 16:14
shumi, iar ne-apucam de dodo & stuff?
shumilica
21st April 2005, 16:19
las' asta ca am fost constipat pana ieri!
ma abtin sa dau mai multe amanunte
bah dar smiley care se dodo nu aveti ? grrr daca tot e unu care vomita mi se parea normal... ! o sa am o discutie cu adminii
in fine, se vede la ce ma refeream deci nu ajungem acolo
Alinux
22nd April 2005, 10:10
Nu esti homo sau altfel...
E o chestie de igiena... si personal cred ca e mai sanatos fara par prin unele locuri decat cu par.
Nu folosi lama, decat daca vrei sa se indese parul... si atunci sa vezi. Exista creme depilatoare... sau poti folosi chiar epilatorul.
Spor la treaba!
Dan
22nd April 2005, 10:14
Ras tuns frezat, cu diverse modele.
Scarpina-te, ca e barbatesc, eventual baga si niste seminte in timp ce te scarpini.
tete
22nd April 2005, 10:17
QUOTE(Alinux @ Apr 22 2005, 10:10)
sau poti folosi chiar epilatorul.
Spor la treaba!
L-ai terminat ..... cu chestia asta ... sau puteai sa-i recomanzi ceara
Nu cred ca sunt multi cei ce suporta durerea aia .....
Intrebati fetele ...ele stiu mai bine.
IP-XCENTRIC
22nd April 2005, 11:20
lama,brici,dar nu ceara...doar esti barbat....e stiut ca barbatii nu suporta lucrurile prea fierbienti
Mosotti
22nd April 2005, 11:23
fierbinte e placut...
Zazie
22nd April 2005, 11:24
QUOTE(shumilica @ Apr 21 2005, 16:13)
tu te berbiresti la dos???? tre sa fie cool a?
bubalus
22nd April 2005, 11:57
QUOTE(paul86 @ Apr 21 2005, 13:48)
ia-tzi tata o masina de tuns ...eventual de la rusi...150-250 mii....si te tunzi zero
esti si igienic....si nici nu te manaca cand incepe sa creasca.....
io folosesc asa ceva de multzi ani.....
succes
Riper
22nd April 2005, 12:15
Si eu pana acum 1 an aveam plete, dar am avut o prietena care era degustata de chestia asta. Cand a vazut ea ca nu poate sa ma convinga cu nici un pret m-a dus in baie si m-a ras ea. A fost chiar marfa.
IP-XCENTRIC
22nd April 2005, 13:01
senzatia pe care o ai daca esti ras si iei direct blugii pe tine e de nedescris....bafta
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.