Ofer licenta Invision Power Board

chestionar

Am o licenta IPB pe care vreau sa o dau in schimbul unui alt produs serviciu sau eventual la un pret redus si avantajos fata de cat am cumparat-o ($150 pret cumparare).

Trimite-ti PM sau lasati mesaj aici pentru ce oferiti in schimb.
puya4ever
eu mi-asi dori-o dar nu prea am ce sa-ti ofer smile.gif

chestionar
ofera ce ai, pe PM.

Altcineva ?
unu_suparat
Zi pretul redus aici, pentru asta e forumul, nu pe PM wink.gif
Imperathor
Licenta este transmisibila?
chestionar
CITAT (Imperathor @ 15th July 2009, 11:02) *
Licenta este transmisibila?

Da, licenta poate fi folosita pentru un singur domeniu la un moment dat, domeniu care poate fi schimbat la logarea in contul invision power, odata ce vei primi si datele de autentificare.

Click pentru a vizualiza atașamentul

CITAT
LICENSE
Invision Power Services (IPS) grants you a non-exclusive license to use the Software on one installation to be accessable by one URL (web address) subject to the provisions in all sections of this Agreement.

articolul se gaseste si la termenii si conditiile afisate pe site.

Mentionez inca o data ca ofer licenta la schimb avand in vedere ca putine persoane isi permit sa cumpere asa ceva, daca cineva totusi doreste sa faca o oferta pe PM.
Sergiu_Q
spune un pret smile.gif

chestionar
pentru romani era vorba de un schimb pentru ca nu toata lumea isi permite.

in cele din urma am redus pretul pe celelalte anunturi pe care le-am pus extern la 50% OFF, adica $75 si am primit o oferta acum. Daca imi va raspunde cineva care ofera mai mult inainte sa fac tranzactia cu acest domn, are sansa sa obtina o reducere mare daca vrea licenta.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.