Lacrimi dupa o partida de sex
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

aditzagl19
Sincer....pur si simplu am auzit de la una ( o anume cunostinta) ca i s-a intamplat sa planga dupa ce a facut dragoste cu prietenu ei.
Oare e posibil asa ceva? Si daca da exista o reteta pe care o poate stii barbatul? Eu chiar as fi curios sa imi fac prietena sa planga, insa sunt sceptic in ceea ce priveste reusita acestui lucru.

Cred totusi ca astfel de cazuri sunt rare insa daca as fi avut pe mana o astfel de femeie, ar fi ramas mereu in inima mea thumbup.gif
Este vreo fata care a plans dupa ...?

Nu fac referire la abuzuri sau maltratari.Sadici si alte genuri sa se abtina nono.gif
fairymarjalis
Pai ai intrebat-o de ce-o plans?

chmihai
CITAT (aditzagl19 @ 24th June 2009, 21:20) *
Sadici si alte genuri sa se abtina nono.gif

defineste "alte genuri" happy.gif
blackcat
Cind plinge o femeie dupa sex, barbatilor le place sa creada ca e din cauza ca ei au fost prea tari, mult prea buni. DIn pacate, nu e chiar asa. Nu de aia pling femeile, ci din cauza ca se gindesc ele la ceva. La ce, nu stiu. Oricum nu la cel cu care au tocmai au facut sex.
CICI&Co
Încearcă anal.

Plânge și înainte, și în timp ce, și după. Le rezolvi pe toate!
December
QUOTE (CICI&Co @ 24th June 2009, 21:34) *
Încearcă anal.

Categoria sadicilor! Daca-i fara lubrifiant.
CICI&Co
QUOTE (December @ 24th June 2009, 21:35) *
Categoria sadicilor spontanilor! Daca-i fara lubrifiant.

Așa.

chmihai
CITAT (CICI&Co @ 24th June 2009, 21:34) *
Încearcă anal.

fi si tu mai lady!

intai astepti raspunsul lui cu "alte genuri" si dupa aia o bagi cu analu'.
December
QUOTE (CICI&Co @ 24th June 2009, 21:37) *
Așa.

Sick lady!
CICI&Co
QUOTE (chmihai @ 24th June 2009, 21:37) *
fi si tu mai lady!

intai astepti raspunsul lui cu "alte genuri" si dupa aia o bagi cu analu'.

Să aștept un răspuns pe care nici el nu îl poate da?
Și așa tot mă chinui să plec de jumătate de oră...

QUOTE (December @ 24th June 2009, 21:39) *
Sick lady!

Dar nu fac parte din ea...
truthman
Sincer....pur si simplu am auzit de la una ( o anume cunostinta) ca i s-a intamplat sa planga dupa ce a facut dragoste cu prietenu ei.
Oare e posibil asa ceva? Si daca da exista o reteta pe care o poate stii barbatul? Eu chiar as fi curios sa imi fac prietena sa planga, insa sunt sceptic in ceea ce priveste reusita acestui lucru.

Cred totusi ca astfel de cazuri sunt rare insa daca as fi avut pe mana o astfel de femeie, ar fi ramas mereu in inima mea thumbup.gif

Nu fac referire la abuzuri sau maltratari.Sadici si alte genuri sa se abtina nono.gif

tipa respectiva este frigida!
Frigiditatea inseamna absenta dorintelor sexuale si in acelasi timp incapacitatea de a simti placere in timpul actului sexual.
aceste "dereglari" apar pe fond psihic. este posibil ca aceasta sa fi avut candva o experienta foarte neplacuta ........ si de fiecare data cand face sex sa o retraiasca. trebuie tratament psihologic, problema este destul de grava..........
Cutzu
ori n-a mai dat respectiva peste vreun orgasm pana atunci
ori n-a avut multiple
da emotii i-au dat lacrimile pa toate partile

ori cand sa calareasca si ea putin s-a culcat si a apucat-o bocitu`

Fr3ak
Mie mi s-a întâmplat o singură dată. Era la câteva zile după înmormântarea unei rude apropiate a ei. M-am și mirat că nu refuză sexul că era destul de șocată. Dar m-a rugat să ne comportăm cât mai normal, ca să nu fie melancolică, să nu se gândească la cele petrecute. Așa că s-a ajuns la sex. Dar după, binențeles că a lovit-o. M-am și întrebat de ce sexul cu mine îi amintește de înmormântare, dar nu am lăsat să mă afecteze prea tare. A și trecut până am făcut nodul pe prezervativ.
roua

Dupa ce te maturizezi otzara poate vei constata ca plansul acela ar putea avea si alte cauze nu numai aceea ca ti-ai eliberat tu diploma de Don Juan.

Sunt rea azi deadtongue.gif
December
QUOTE (roua @ 24th June 2009, 21:52) *
Dupa ce te maturizezi otzara poate vei constata ca plansul acela ar putea avea si alte cauze nu numai aceea ca ti-ai eliberat tu diploma de Don Juan.
Sunt rea azi deadtongue.gif

Si eu: de ce folosesti limbaj de mirc?

Poate fata a plans de bucurie cand a vazut dimensiunile! Sau de rusine ?
Fr3ak
v-ați gândit vreodată că se poate plânge și de tristețe?
klaw_godly
CITAT (blackcat @ 24th June 2009, 21:32) *
Cind plinge o femeie dupa sex, barbatilor le place sa creada ca e din cauza ca ei au fost prea tari, mult prea buni. DIn pacate, nu e chiar asa. Nu de aia pling femeile, ci din cauza ca se gindesc ele la ceva. La ce, nu stiu. Oricum nu la cel cu care au tocmai au facut sex.

păi așa suntem noi, mai infatuați, pe când femeile sunt mai modeste....
la ce se gândesc? la momentele triste care le-au întâmpinat pe parcursul vieții ? dacă nici tu nu ști...

CITAT (Fr3ak @ 24th June 2009, 21:55) *
v-ați gândit vreodată că se poate plânge și de tristețe?

virgins
roua
CITAT (December @ 24th June 2009, 21:55) *
Si eu: de ce folosesti limbaj de mirc?

Poate fata a plans de bucurie cand a vazut dimensiunile! Sau de rusine ?

ha? huh.gif

LE: da acu' m-am dumirit la ce te refereai, m-a atentionat cineva binevoitor, nu stiam ca e limbaj de mirc. Mi-e lene sa folosesc diacritice.
December
QUOTE (roua @ 24th June 2009, 21:52) *
maturizezi otzara

maturizezi o țîră

L.E. Am vazut editul tau. Asa ca nu mai fi rea azi. Lasa pe altadata.
Sau....dar mai bine tac.
L.L.E. Sau mai bine-ti spun pe privat.
roua
CITAT (December @ 24th June 2009, 22:07) *
maturizezi o țîră

L.E. Am vazut editul tau. Asa ca nu mai fi rea azi. Lasa pe altadata.
Sau....dar mai bine tac.

Nu stiu cum e corect, chiar nu stiu. Diacritice mi-e lene sa folosesc insa.

Si suntem offtopic.

In privinta rautatii imi faceam singura mea culpa, da ma rog daca insisti.
aditzagl19
cam multe offtopicuri.Este incapacitatea voastra de a purta o discutie serioasa.
Si da ... acesta este un raspuns pe masura atitudinii unora...
dragii mei.Nu a fost traumatizata.nu a fost violata.Nu a avut nici un necaz.
De ce spun asta? Pentru ca am intrebat-o (gandindu-ma ca o fi o alta cauza).Mi-a spus ca semzatiile pe care le-a trait au fost foarte intense.Plangea cum s-ar spune de bucurie.Nu era un plans in hohote ci pur si simplu la un moment dat i-au dat lacrimile de fericire, de cum vreti voi sa ii spuneti.
Stiu ca pare greu de crezut.Chiar si mie imi venea sa rad insa nu am putut trece cu vederea seriozitatea fetei si a gesturilor atunci cand povestea.
Asta nu inseamna ca de fiecare cand o face plange.Cu asta cred ca am lamurit mult mai multe lucruri.
Erau lamurite de mult insa omului ii place show-ul.Astfel ati reusit sa realizati partial emisiunea...
Judith
Bre io una va confirm(plansu) si are legatura cu ce zicea Cici.

PS: Fundul meu de atunci si mereu asa va fi, se odihneste in pace. Fi-ti-ar lubrifierea cu tot w00t.gif

Dari@

da' de una care rade imediat dupa, nu ai auzit? laugh.gif
Judith
Iti dai seama instant ce mic s-ar face. (Ambii chiar laugh.gif)
Dari@
nu sunt foarte sigura. poate sa rada de cat de bine se simte. rasul este este involuntar si necontrolabil in cazul asta wink.gif
probabil la fel ca plansul tipei din primul post.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.