CITAT (cyutanu @ 24th June 2009, 17:13)

Am cumparat un domeniu www.djsonorizariprofi.com cu toate cele necesare. L-am dat cuiva sa-mi faca site-ul pe care l-am platit. Au trecut peste 7 zile iar daca il caut pe google nu il gasesc .insa daca scriu www.djsonorizariprofi.com sus la http sau ca status la mess intra in el.tipul care l-a facut zice sa astept sa il indexeze google. dar oare are dreptate ca astept de peste 7 zile si e un site cat se poate de simplu (sau ma valseaza) . VA ROG Nu IGNORATI SUBIECTUL MEU
NU MA PRICEP DAR DACA AM INCALCAT VREO REGULA ROG PE CEI CE SE OCUPA SA STEARGA SUBIECTUL
Poate unul dintre cele mai proaste situri vazute de mine vreodata. .. Cat ai dat acelei persoane pentru site ?? Nu a auzit si el de template ... In fine.. asta e daca nu sti ,,
CITAT (soul4blade @ 24th June 2009, 18:41)

prietene, hai sa te iau cu ce e mai putin grav:
1. ala nu e sait - e o parodie de prost gust pe care ai dat banii degeaba
2. un sait ca ala daca e indexat tot nu-si va face efectul pentru ca tu n-o sa fii gasit dupa cuvintele care speri tu ca o sa-ti aduca clienti (pentru ca saitul e facut prost - vezi punctul 1)
3. chiar daca o sa fii gasit dupa anumite cuvinte, vei fi undeva pe pagina 12, 13, 14, 15... (si asta pentru ca saitul e facut prost - vezi punctul 1)
sfat: sterge-l imediat de pe internet si fa-ti niste fluturasi la xerox - iti vor aduce mai multi clienti
Sunt de acord cu tine @soul4blade