Cum pun un intro-flash intro pagina web

House13

Am un intro creatie personala si vreau sa il pun pe un site (deja urcat pe server ) . Situl este facut in css. Intro-ul e facut cu un program special iar la deschidere este full window. Cum il introduc in asa fel incat atunci cand cineva vrea sa intre pe site sa intre mai intai intro-ul care are doua iconite de "manevrare" : relay intro si skip intro. Ideea e ca pe server automat nu trebuie facute modificari prea mari. daca nu mam exprimat prea bine imi cer scuze.
voxx
Poti sa pui intro care l-ai creat in public_html si siteul intr-un subfolder www.siteultau.com/subfolder ...daca siteul este de multa vreme si ai linkuri indexate atunci o sa ai probleme.

House13
CITAT (voxx @ 24th June 2009, 16:25) *
Poti sa pui intro care l-ai creat in public_html si siteul intr-un subfolder www.siteultau.com/subfolder ...daca siteul este de multa vreme si ai linkuri indexate atunci o sa ai probleme.

Am inteles, nu ar fi o problema pentru ca situl aare 2 zile pe server si inca nu a fost indexat de google
Ms. mult
l-software
CITAT (House13 @ 24th June 2009, 17:31) *
Am inteles, nu ar fi o problema pentru ca situl aare 2 zile pe server si inca nu a fost indexat de google
Ms. mult

Daca vrei trimite-mi intro-ul tau si iti fac..
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.