Sex Shop

Dr. Zodrak

Ati vizitat un Sex Shop ? Daca da ati cumparat ceva ?
Ati folosit diversele produse existente ? CE ati folosit ?

Cred ca ar fi bine sa impartasiti din experienta voastra .. sa stim si noi la CE sa apelam si CAND sa apelam smile.gif

Se pot da si adrese pentru eventuale magazine...
Nu cred ca asta poate fi considerata reclama atat timp cat ne intereseaza pe toti biggrin.gif

CARE este produsul preferat in cazul in care ati folosit unul....
XENA
Am vizitat dar sunt penibile: in afara de brelocuri cu pitici carora daca le ridici barba li se vede penisul, desuuri de prost gust si proasta calitate, chiloti comestibili care dau alergii alimentare in loc de alte efecte, vibratoare din plastic prost care sunt mai zgomotoase decit risnita mea de cafea, prezervative de tot rahatul, din cauciuc care pute de te stie lumea pe strada ce-ai facut, lubrifianti a caror compozitie ramine o nebuloasa si cu care ti-e frica sa te dai sa nu cumva sa necesiti amputare, spray-uri pentru erectie eficiente ca un deodorant Fa, costumatii pentru perversi incepatori care-s mai ineficiente decit o uniforma de pionier in rest mai nimic. Poate doar vinzatoarele sa mai ofere ceva de sub tejghea wink.gif
Am fost in ala de la Romana care nu mai e , s-a mutat in Lahovari . Acum vad ca e unul pe Magheru. Or mai fi si altele mai de lux si desigur cele cu circuit inchis... Nu ma indoiesc mult mai profesionist dotate.
La cit de inventivi si creativi sunt romanii cine stie ce atelier mai apare: rulmenti de la Brasov, inele, tevi , tuburi de la Faur, ceva de la Mase Plastice, costumase de la Apaca: sort de bucatarie decupat in fata, bici de la IAS-Valea Sadului ....Vai de capul nostru mama ne descurcam cum putem ca suntem tara saraca!

Monitoxus
Eu nu inteleg o chestie : DE CE MAMA NAIBII SUNT ASA DE ASCUNSE ?!?! confused.gif

Are cineva ceva adrese din Bucuresti ? Ca ma bate gandul sa fac o vizita... [pofticios
Courage
De ce sunt ascunse?
Pentru Romani, sexul este inca un subiect tabu.
arhimede
Nu sunt chiar asa de ascunse , mai ales pentru internauti ,sunt citeva romanesti cu marfa de cea mai buna calitate .Adresa nu o spun ,ca sa nu fiu acuzat de reclama.
A fost creat pe internet tocmai pentru ca in Romania sexul inca este un subiect tabu ,de exemplu in magazinul "terestru " intra foarte putine femei ,insa ele sunt principalelel cliente la magazinul virtual.
Imi pare rau ca Xena a tras niste concluzii asa nasoale ,insa din pacate are dreptate : importatorul din Bucuresti are marfa de proasta calitate , s-a zgircit la bani si a importat tot felul de jeguri.
Desigur nu este cazul site-ului pe care il stiu eu.
Vreau sa detaliez putin raspunsul , poate intereseaza pe cineva.
1. Prezervativele sunt Durex , marca asta nu cred ca are nevioe de comentarii ,sunt no.1
2. Desuurile nu sunt de proasta calitate , sunt olandeze ,produse de Rimba care este no.1 in lenjerie , latex , sado-maso ,etc.
3. Vibratoarele nu sunt de plastic ci de latex sau , in marea majoritate ,de silicon ,se spala cu alcool ,nu fac zgomot ,se recomnda folosirea lor impreuna cu un lubrifiant . Este unul ,Lubrigel ,este romanesc ,are toate atestatele medicale la zi ,se vinde si in farmacii .
4. In privinta afrodisiacelor nu ma pot pronunta ,nu am folosit personal ,dar au piata foarte buna in Occident , se vind pe rupte si chiar si aici sunt clienti care cumpara de mai multe ori acelasi produs ,de unde ma pot hazarda sa afirm ca o fi avind vreun efect benefic.
Monitoxus
arhimede stie ! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif (ca la Academia Vedetelor)

LUBRI-GEL - > 32.450 (75 Ml) in principiu la orice farmacie !
Produs verificat si avizat de Ministerul Sanatatii smile.gif

Descriere: - Gel de uz intim si extern ce restabileste armonia cuplurilor cu disfunctii sexuale ( eek.gif ) crescand lubrifierea locala.
Incolor, inodor, insipid, non-alergizant, NU PATEAZA biggrin.gif
Utilizarea de catre ambii parteneri ii creste eficacitatea ...

Va pot reproduce acest text pt ca mi-am luat un tubulet... chiar eram curios cum e CU EL ... chiar daca nu avem probleme de "armonia cuplului" devil.gif

Cred ca merita incercat... va spun mai incolo rezultatele... :yeah baby
Alexandru
ce nu face Monitox pentru forum .... devil.gif

phsyco
Ce perversii suntetzi :jaw-dropp
Gioro_T
LINISTE !!
Nimeni de-aicea nu-i pervers ...

IN fine, despre sex shop-uri ... in downtown e full de ele; Au o gama foarte variata de produse care-mai-de-care; cateodata mai intru si eu sa vad despre ce mai e vorba insa n-am cumparat ni'ca pan'acuma

Trancanu

PS : XENA, esti incredibil de comica ! :glol:
razor

da sunt cam ascunse !!!
asta este nasolll de tott sad.gif
Action
la sex-shop se cumpara pule artificiale
neo
uite aici un Sex Shop Online de unde comandati tot ce vreti :

http://www.sexshoptotal.ro
http://www.sexshop.go.ro
arhimede
Ala nu-i sexshop adevarat , cele doua linkuri sunt acelasi magazin , de fapt . Si marfa este de felul de care pomenea Xena in postul ei ,si pe deasupra si scumpa.
Singurul sexshop adevarat din Romania este cel din profile-ul meu.
snake
hai sa va dau o idee cine stie...... Pune apa intr-un prezervativ dar nu in exces asa dupa forma si bagal in congelator scoatel dupa o zi doua si ai un vibrator super pe perioada verii. ATENTIE:sa nu cumva sa se gateasca chiar atunci ceva congelat...smile.gif))
necromanc
NU am fost numa ce am vazut pe la TV ce sa fac cu prostioarele de acolo ?
Masterboy
la sex-shop se cumpara pule artificiale

Mai Action parca tu si razor aveti ban aici pt" limbaj de tractorist"
Iar va luati lumea in cap cu limbajul de mahala?
Referitor la Sex Shop, cele mai bun este intr-adevar cel online
recomandat de Neo, insa avezi grija sa nu va tepuiasca card-urile
cum am auzit ca au patit-o niste amici de ai mei, de s-au trezit
cu cheltuieli pe Ebay confused.gif
Asadar, cumparati dar folositi numai American Express la
ei pt sigurantza ohmy.gifK:
neo
nu trebuie neaparat sa plalatesti cu card poti sa platesti si cu plata la ramburs.....
sharlatan
De vazut !
http://www.divine-interventions.com
smile.gif
undertak
Parerea mea este ca - tot timpul - este bine sa existe oameni cu pareri care se opun (tabuurile RN't bat)

after all energy derives from both the plus and negative

:yeah baby :cool:
Dr. Zodrak
Astept in continuare mai multe remarci !
CE jucarii folositi si care v-au placut mai mult smile.gif

ALSO recomandari...
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.