Courage
30th June 2002, 21:53
De ce sunt ascunse?
Pentru Romani, sexul este inca un subiect tabu.
arhimede
1st July 2002, 00:07
Nu sunt chiar asa de ascunse , mai ales pentru internauti ,sunt citeva romanesti cu marfa de cea mai buna calitate .Adresa nu o spun ,ca sa nu fiu acuzat de reclama.
A fost creat pe internet tocmai pentru ca in Romania sexul inca este un subiect tabu ,de exemplu in magazinul "terestru " intra foarte putine femei ,insa ele sunt principalelel cliente la magazinul virtual.
Imi pare rau ca Xena a tras niste concluzii asa nasoale ,insa din pacate are dreptate : importatorul din Bucuresti are marfa de proasta calitate , s-a zgircit la bani si a importat tot felul de jeguri.
Desigur nu este cazul site-ului pe care il stiu eu.
Vreau sa detaliez putin raspunsul , poate intereseaza pe cineva.
1. Prezervativele sunt Durex , marca asta nu cred ca are nevioe de comentarii ,sunt no.1
2. Desuurile nu sunt de proasta calitate , sunt olandeze ,produse de Rimba care este no.1 in lenjerie , latex , sado-maso ,etc.
3. Vibratoarele nu sunt de plastic ci de latex sau , in marea majoritate ,de silicon ,se spala cu alcool ,nu fac zgomot ,se recomnda folosirea lor impreuna cu un lubrifiant . Este unul ,Lubrigel ,este romanesc ,are toate atestatele medicale la zi ,se vinde si in farmacii .
4. In privinta afrodisiacelor nu ma pot pronunta ,nu am folosit personal ,dar au piata foarte buna in Occident , se vind pe rupte si chiar si aici sunt clienti care cumpara de mai multe ori acelasi produs ,de unde ma pot hazarda sa afirm ca o fi avind vreun efect benefic.
phsyco
26th July 2002, 13:36
Ce perversii suntetzi :jaw-dropp
Gioro_T
26th July 2002, 14:54
LINISTE !!
Nimeni de-aicea nu-i pervers ...
IN fine, despre sex shop-uri ... in downtown e full de ele; Au o gama foarte variata de produse care-mai-de-care; cateodata mai intru si eu sa vad despre ce mai e vorba insa n-am cumparat ni'ca pan'acuma
Trancanu
PS : XENA, esti incredibil de comica ! :glol:
Action
26th July 2002, 18:25
la sex-shop se cumpara pule artificiale
arhimede
28th July 2002, 09:44
Ala nu-i sexshop adevarat , cele doua linkuri sunt acelasi magazin , de fapt . Si marfa este de felul de care pomenea Xena in postul ei ,si pe deasupra si scumpa.
Singurul sexshop adevarat din Romania este cel din profile-ul meu.
necromanc
17th August 2002, 21:36
NU am fost numa ce am vazut pe la TV ce sa fac cu prostioarele de acolo ?
neo
18th August 2002, 08:41
nu trebuie neaparat sa plalatesti cu card poti sa platesti si cu plata la ramburs.....
undertak
22nd August 2002, 14:56
Parerea mea este ca - tot timpul - este bine sa existe oameni cu pareri care se opun (tabuurile RN't bat)
after all energy derives from both the plus and negative
:yeah baby :cool: