Intrebari Wordpress

CBalan

As avea o intrebare pentru cei care cunosc Wordpress`ul mai amanuntit.
Problema este urmatoarea: In orice wordpress, atunci cand din administrare adaugam o pagina (add new page) acesta creaza pagina, si totodata ne aloca un buton un meniul din header care trimite la aceasta pagina interna.
Aveti idee unde salveaza WP`ul aceste pagini? Ma intereseaza pentru a modifica link-ul unuia dintre butoane, in asa fel incat sa trimit la un link extern.

Exemplu:
HOME - WebDesign - Blog (iar blogul este pe alt domeniu cu alt link>)

Eu creez butonul in Wordpress de BLOG cu Add New Page, iar ulterior sa pot modifica link-ul acestuia.
Exista aceasta posibilitate?
again
in wp-content/themes/TEMA TA/header.php ar trebuii sa gasesti linia de cod care afiseaza paginile
nu bag mana in foc ca e in header.php (depinde de tema)

CBalan
CITAT (again @ 22nd June 2009, 19:17) *
in wp-content/themes/TEMA TA/header.php ar trebuii sa gasesti linia de cod care afiseaza paginile
nu bag mana in foc ca e in header.php (depinde de tema)

Mi se pare non-sens raspunsul dar multumesc oricum ca ai incercat.
Si iti spun si dece iti spun asta:
Daca ar fi in tema -> Header.php atunci de fiecare data cand am schimba tema ar trebui sa refacem meniurile...
voxx
Acolo este codul pentru afisarea paginilor in header...Uite aici cum poti sa faci
http://op111.net/57
CBalan
CITAT (voxx @ 22nd June 2009, 19:25) *
Acolo este codul pentru afisarea paginilor in header...Uite aici cum poti sa faci

Multumesc mult pentru raspuns. Intr-adevar asa functioneaza! Imi cer scuze pentru deranj!
lord_ice
QUOTE (CBalan @ 22nd June 2009, 19:23) *
Mi se pare non-sens raspunsul dar multumesc oricum ca ai incercat.
Si iti spun si dece iti spun asta:
Daca ar fi in tema -> Header.php atunci de fiecare data cand am schimba tema ar trebui sa refacem meniurile...

Aici ai fost foarte slab!
In skin adresa blogului si denumirea sa , precum si celelalte elemente ale paginii is php deci dinamice si se vor adapta la fiecare mutare!
Mai invata, te-a sfatuit bine!

Cat despre pagini, cea initiala "Home" este in Header.php cu o forma de genul :

CODE
div class="grid_12">
        <ul class="nav1">
            <li <?php if ( is_home() ) { ?> class="current_page_item" <?php } ?>><a href="<?php echo get_option('home'); ?>/">Home</a></li>
            <?php wp_list_pages('sort_column=menu_order&title_li=&depth=1'); ?>
        </ul>
        <!--/nav1-->
    </div>

Sau ceva mai simpla.

Oricum, ca sa schimbi ancora trebuie doar sa editezi acel home dinainte de </a> , indiferent de skinul folosit.

Succes!

Daca nu am inteles bine, poti reformula intrebarea.
lp4ever1992
CITAT (voxx @ 22nd June 2009, 19:25) *
acelasi lucru ma intereseaza si pe mine doar ca am o mica mare problema : nu imi apare acest meniu (/wp-admin/page-new.php) la crearea unei noi pagini
Click pentru a vizualiza atașamentul

Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.