Acer + Compaq

ANDark

Salut
In primul rand vreau sa imi cer scuze daca a mai tratat cineva subioectul asta si eu nu am vazut.

Ideea: Car PC
Fonduri: Slabe...
Solutie: DIY

Am ajuns la posibilitatea de a cumpara un laptop Acer Aspire 5315(destul de performant) la un pret derizoriu...are monitorul spart. Il montez in interiorul consolei masinii sau sub scaunul soferului si ii pun eu alt monitor. Monitor am gasit unul de 10 inch(destul de bun...mergea si mai mic dar nu am gasit) de la un laptop Compaq. Acum dilema...ce posibilitate am sa le pun laolalta si sa si functioneze corespunzator? Inca astept raspunsurile detinatorilor, sa imi spuna pe cati pini se fac conexinunile..dar banuiesc ca am sanse infime sa fie la fel. Am vreo sansa sa le fac sa mearga impreuna?
ANDark
Dupa alte cercetari am gasit si alte monitoare care cred ca s-ar potrivi mai bine decat ala de Compaq:
8.9" LCD Screen-Acer Aspire One A110 AOA110+protecto ---http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=320386205004#shId
8.9"LCD Screen Acer Aspire One A150 B089AW01 AOA150 ---http://global.ebay.com/NEW_89LCD_Screen_Acer_Aspire_One_A150_B089AW01_AOA150/250432473242/item

Ideea 2:
Ce imi trebuie sa construiesc o intrare VGA unui display? Ma gandesc ca ar exista si posibilitatea aceasta, poate sa folosesc piese dintr-un monitor lcd si sa o fac....astfel as putea sa folosesc orice display vreau. Ati demontat vreunu un monitor lcd sa vedeti ce si cum?

clear_sky
Ce imi trebuie sa construiesc o intrare VGA unui display? Ma gandesc ca ar exista si posibilitatea aceasta, poate sa folosesc piese dintr-un monitor lcd si sa o fac....astfel as putea sa folosesc orice display vreau. Ati demontat vreunu un monitor lcd sa vedeti ce si cum?

Din cate am observat eu la laptoapele pe care le-am desfacut, cam toate au invertorul separat de display, asa ca pe langa display-ul pe care il cumperi, trebuie sa ai si un invertor care sa se pupe cu display-ul.

Cat despre semnalul video pe care il primeste un display LCD cred ca trebuie sa faci rost de schema conectorului display-ului ca sa stii ce tensiuni si semnale sa-i bagi in mufa.

Sincer sa fiu, m-ar interesa si pe mine sa pun un alt tip de display la un laptop pe care il am, ptr ca display-ul vechi s-ar spart (display identic nu am gasit).

Daca gasesti ceva informatii referitoare la chestia pe care vrei sa o faci, posteaza aici, poate iasa ceva...
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.