un script board revolutionar

puya4ever

Salut . Folosesc de ceva timp un forum board numit Discuz! . Are niste optiuni care nu le intalnesti la vbulletin sau ipb ... merita sa-l incercati , il puteti descarca de pe http://www.e-discuz.com varianta in engleza .
In europa scriptul este foarte putin cunoscut , este made in china laugh.gif , dar e bun ... tradus de cei de la e-discuz.com nu se compara cu phpbb sau smf din multe puncte de vedere . Scriptul este free , merita incercat ...

sper sa nu iau warn sau ban pentru reclama , am vrut sa va impartasesc si voua acest script , eu sunt indragostit de el !:X

Regards...
lord_ice
Da, made in china pe VBulletin nulled! smile.gif)
Vezi ca pe acolo au si IPB nulled si redenumit si cam toate scripturile de pe piata, chinezii is experti la asa ceva!
Dar tot ilegal e si multora le-a inchis VB site-urile.

BTW: s-a mai discutat despre el.

puya4ever
llooooooollllll mi-am inghitit limba....
cum sa fie vbulletin amice ? e toata saptamana Discuz! . cum sa-mi inchida mie forumul cand e luat de la aia de pe site , vreau sa vad si eu unde s-a mai discutat treaba asta , vreau sa vad ce forumuri discuz a mai inchis vbulletin si sub ce pretext , is curios de ce nu inchide pe cei care comercializeaza scriptul (www.discuz.net) , is curios de ce multe site-uri care folosesc discuz n-au probleme... sa fim seriosi, eu cred ca te inseli lord ice.
asistentu
Tu vii cu tampenia aia de asa zis forum cand mai marii in ale forumurilor ( ipb si vbulletin) sunt in top?
Ce sanse ar avea chinezaria aia?
Zi ce mari chestii face forumul asta? hmm...
puya4ever
i-al si testeaza-l... nu trebe sa te agiti ca pepsi ca ti-am recomandat un forum . ti-am spus , mie imi place mai mult ca toate , acum na, fiecare cu gusturile lui.
lord_ice
O cunosc pe tipa care a facut nulizarea si il "comercializeaza", e prin lista mea de msn de vreo 3 ani, de fapt prima data a fost sharuit pe un forum unde {...to much information...}, apoi a aparut "discuz" ... acum, ori o iei de buna, ori crezi ca mint, la urma urmei ce rost ar avea sa te mint? E adevarat ca s-a pus multa munca in el, si e un core relucrat plus pluginuri VB in standard, dc nu se inchide discuzz, poi intreaba-i pe cei de la Vb, au adresa de mail pe site.
Nu-s patron la Vb sau la IPB, in momentul asta nici macar proprietar de licenta nu mai sunt. Acum, cum am spus, nu sunt chiar la curent, poate in aceste cateva luni lucrurile s-au mai schimbat...arata putin mai diferit decat versiunea initiala.

Nu stiu topicul, dar cred ca e un topi de-al meu legat de scriptul anelectron.com/board , in care s-a discutat si despre discuzz,,, pe vremea accea si skinul default era cel classic vb, facut alb cu rosu.

Anyway, poate l-a relucrat atat de mult incat cei de la VB nu mai pot pretinde nimic, dar ... poti folosi un script creat (cel putin initial) de o hackeritza?

Succes!
dorikut
Este prima oara cand aud de "Discuz", dar pot sa va spun ca cei de la VB nu au mijlocele tehnice pentru inchiderea siteului vostru si nici dovada clara a incalcarii ©-ului lor pentru a actiona prin mijloace legislative...

Pe scurt: Va place acest Discuz? Daca da, folositil fara teama!

RCG
Ei nu, insa apeland la firma de hosting, acestia va inchid contul.

Probat pe un site smile.gif. Am facut report si in 2 zile era "hosting account has been suspended for warez script". Host: Hostgator
lord_ice
QUOTE (RCG @ 22nd June 2009, 12:43) *
Ei nu, insa apeland la firma de hosting, acestia va inchid contul.

Probat pe un site smile.gif. Am facut report si in 2 zile era "hosting account has been suspended for warez script". Host: Hostgator

Asa se intampla! peacefingers.gif
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.