puya4ever
19th June 2009, 20:46
llooooooollllll mi-am inghitit limba....
cum sa fie vbulletin amice ? e toata saptamana Discuz! . cum sa-mi inchida mie forumul cand e luat de la aia de pe site , vreau sa vad si eu unde s-a mai discutat treaba asta , vreau sa vad ce forumuri discuz a mai inchis vbulletin si sub ce pretext , is curios de ce nu inchide pe cei care comercializeaza scriptul (www.discuz.net) , is curios de ce multe site-uri care folosesc discuz n-au probleme... sa fim seriosi, eu cred ca te inseli lord ice.
asistentu
19th June 2009, 21:56
Tu vii cu tampenia aia de asa zis forum cand mai marii in ale forumurilor ( ipb si vbulletin) sunt in top?
Ce sanse ar avea chinezaria aia?
Zi ce mari chestii face forumul asta? hmm...
puya4ever
19th June 2009, 23:59
i-al si testeaza-l... nu trebe sa te agiti ca pepsi ca ti-am recomandat un forum . ti-am spus , mie imi place mai mult ca toate , acum na, fiecare cu gusturile lui.
lord_ice
20th June 2009, 12:13
O cunosc pe tipa care a facut nulizarea si il "comercializeaza", e prin lista mea de msn de vreo 3 ani, de fapt prima data a fost sharuit pe un forum unde {...to much information...}, apoi a aparut "discuz" ... acum, ori o iei de buna, ori crezi ca mint, la urma urmei ce rost ar avea sa te mint? E adevarat ca s-a pus multa munca in el, si e un core relucrat plus pluginuri VB in standard, dc nu se inchide discuzz, poi intreaba-i pe cei de la Vb, au adresa de mail pe site.
Nu-s patron la Vb sau la IPB, in momentul asta nici macar proprietar de licenta nu mai sunt. Acum, cum am spus, nu sunt chiar la curent, poate in aceste cateva luni lucrurile s-au mai schimbat...arata putin mai diferit decat versiunea initiala.
Nu stiu topicul, dar cred ca e un topi de-al meu legat de scriptul anelectron.com/board , in care s-a discutat si despre discuzz,,, pe vremea accea si skinul default era cel classic vb, facut alb cu rosu.
Anyway, poate l-a relucrat atat de mult incat cei de la VB nu mai pot pretinde nimic, dar ... poti folosi un script creat (cel putin initial) de o hackeritza?
Succes!