Macrobloc
Oct 25 2005, 12:33
SC ASTRAL TELECOM SA Bucuresti a introdus programul pentru adulti Free-X TV. Este bagat in pachetul Suprem! Asta pentru cine are contract pe digital... In analogic nu-l gasiti! Hahahahahahaha... Este 24/24 ore pe zi! Aviz amatorilor. Programul este protejat impotriva vizionarii de catre minori, prin cod PIN. Distractie placuta!
Macrobloc
Oct 26 2005, 13:43
Se pare ca cei care se ocupa cu administrarea paginii de web http://www.astral.ro/index.php?id=131 nu au mai facut actualizarea pe digital... Au o gramada de programe in plus ce nu se regasesc in lista! Chiar asa departe e Clujul de Bucuresti? De radio nici nu pomenesc...
@Macrobloc, scrie te rog normal... foloseste modul ''bold'' doar pentru anumite cuvinte/fraze importante, pentru ''accentuare''
florin666
Oct 29 2005, 18:41
SC ASTRAL TELECOM SA Bucuresti a introdus programul pentru adulti Free-X TV. Este bagat in pachetul Suprem! Asta pentru cine are contract pe digital... In analogic nu-l gasiti! Hahahahahahaha... Este 24/24 ore pe zi! Aviz amatorilor. Programul este protejat impotriva vizionarii de catre minori, prin cod PIN. Distractie placuta!
Nici o problema in pachetul analogic avem noul Partener TV! Ura!!! Ura!!!
AcidMan
Oct 29 2005, 21:04
nu ca ar fi o pierdere ca nu il gasesc. dar unde e?
Traznitul
Oct 30 2005, 11:03
QUOTE(AcidMan @ Oct 29 2005, 21:04)

nu ca ar fi o pierdere ca nu il gasesc. dar unde e?
Este bagat in EXTRA-BASIC-ul din Bucuresti! Se pare ca este chiar ultimul. Cauta-l dupa MOTEURS/XXL! Daca nu ai contract pentru pachetul asta sau nu-i piratezi, nu-l poti vede...
Macrobloc
Oct 30 2005, 11:16
QUOTE(Traznitul @ Oct 30 2005, 11:03)

Este bagat in
EXTRA-BASIC-ul din Bucuresti! Se pare ca este chiar ultimul. Cauta-l dupa
MOTEURS/XXL! Daca nu ai contract pentru pachetul asta sau nu-i piratezi, nu-l poti vede...

Informatia este corecta! Acolo e bagat...
kamarad
Nov 28 2005, 21:43
De la 1 decembrie postul TV Telesport va fi recepționat și de abonații rețelei de cablu RCS contra sumei de 5 RON pe lună (fără TVA) plata abonamentului urmînd a se face separat. Astfel, Telesport va fi disponibil tuturor iubitorilor sportului din țară.
Sursa: www.gsp.ro
dumars
Nov 30 2005, 12:22
12.000.000 $ pentru Antena 2 si Antena 4
( 30.11.2005 )
In curand, romanii vor avea la dispozitie inca doua noi televiziuni: trustul INTACT anunta o investitie de 12 milioane de dolari in doua posturi TV, Antena 2, care va fi condus de Valentin Nicolau, si Antena 4 - Euforia Lifestyle TV, condus de directorul de Programe al Antenei 1, Florin Nicoara. Probele tehnice pentru aceste posturi vor incepe la sfarsitul lunii decembrie, urmand ca lansarea oficiala sa aiba loc in prima parte a anului urmator. Antena 4 - Euforia Lifestyle TV - va emite non-stop si are ca public-tinta femeile cu varste cuprinse intre 20 si 45 de ani, din mediul urban si rural, cu studii medii si superioare. Programele vor cuprinde informatii si sfaturi practice, legate de casa si gradina, auto, sport, cresterea copiilor, moda si accesorii, sanatate si frumusete, activitati gospodaresti, design, viata de cuplu, transmisiuni in direct, programe de fictiune, seriale si filme, retete culinare, sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa. Lansarea postului va avea loc la sfarsitul lunii februarie a anului viitor. In grila de programe va fi inclus si talk-showul numarul 1 din intreaga lume: ,The Oprah Winfrey Show". Antena 2 va fi un post dedicat publicului masculin care stie ce cauta, stie ce nu-i place, exploreaza si are curajul sa ceara, un manifest impotriva soap-urilor si a telenovelelor. Antena 2 va emite 24 de ore din 24, la inceput cu o grila redusa si are ca public-tinta barbatii cu varste cuprinse intre 20 si 45 de ani, din mediul urban si rural, cu studii medii si superioare, cu venituri medii si mari.
Dan BOICEA
Adevarul
experience
Nov 30 2005, 20:20
QUOTE(dumars @ Nov 30 2005, 12:22)

12.000.000 $ pentru Antena 2 si Antena 4
( 30.11.2005 )
In curand, romanii vor avea la dispozitie inca doua noi televiziuni: trustul INTACT anunta o investitie de 12 milioane de dolari in doua posturi TV, Antena 2, care va fi condus de Valentin Nicolau, si Antena 4 - Euforia Lifestyle TV, condus de directorul de Programe al Antenei 1, Florin Nicoara. Probele tehnice pentru aceste posturi vor incepe la sfarsitul lunii decembrie, urmand ca lansarea oficiala sa aiba loc in prima parte a anului urmator. Antena 4 - Euforia Lifestyle TV - va emite non-stop si are ca public-tinta femeile cu varste cuprinse intre 20 si 45 de ani, din mediul urban si rural, cu studii medii si superioare. Programele vor cuprinde informatii si sfaturi practice, legate de casa si gradina, auto, sport, cresterea copiilor, moda si accesorii, sanatate si frumusete, activitati gospodaresti, design, viata de cuplu, transmisiuni in direct, programe de fictiune, seriale si filme, retete culinare, sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa. Lansarea postului va avea loc la sfarsitul lunii februarie a anului viitor. In grila de programe va fi inclus si talk-showul numarul 1 din intreaga lume: ,The Oprah Winfrey Show". Antena 2 va fi un post dedicat publicului masculin care stie ce cauta, stie ce nu-i place, exploreaza si are curajul sa ceara, un manifest impotriva soap-urilor si a telenovelelor. Antena 2 va emite 24 de ore din 24, la inceput cu o grila redusa si are ca public-tinta barbatii cu varste cuprinse intre 20 si 45 de ani, din mediul urban si rural, cu studii medii si superioare, cu venituri medii si mari.
Dan BOICEA
Adevarul
parca ziceau ca vor lansa si ei un canal pt tineret sau muzical....dar de unde atita...?
se intampla ceva la tvs brasov?
vad ca rtl a fost mutat dupa vox - care era ultimul canal in grila lor - si pe freqventa acestuia nu mai e nimic.
probabil acolo va fii telesport?
amadeus79
Dec 3 2005, 10:55
a disparut RTL si TeleShop 24.
RTL a reaparut dupa VOX.
Dpdv tehnic nu cred ca exista posibilitatea ca Telesport sa fie introdus ca si HBO separat.
Ar insemna sa se monteze in fiecare bloc, fiecare scara, filtru pe o anumita frecventa, (ex 239Mhz HBO), iar acest lucru ar dura foarte mult si ar slabi semnalul pt restul programelor.
sper sa nu ne lase astia fara teleshop24, ca nu stiu ce fac, eu de acolo imi faceam cumparaturile
AcidMan
Dec 3 2005, 11:19
eu sper ca glumesti
haha bineinteles ca glumeam
intentionat nu am pus nici un semn , ca sa vad vreo reactie ceva
)
alexnarcosis
Dec 4 2005, 15:13
"Postul de televiziune A+ (Anime) va fi lansat, din 1 decembrie 2005, în rețeaua operatorului de cablu RCS&RDS, conform unui comunicat de presă difuzat de Minimax/A+." (mediaexpres)
Are cineva stirea completa?
Mentionez ca deocamdata pe rcs bucuresti nu se vede acest post.
Stie cineva cu ce se ocupa..l-a vazut cineva..il are cineva..in grila?
A+ este canal de filme dar de ''umplutura'', ca sa zic asa... adica ceva mai vechi (in nici un caz nu poate concura cu TV 1000 EAST sau HBO)
Ziua sunt desene animate (asta daca baga versiunea Minimax / A+)
One of Them
Dec 5 2005, 11:02
Este vorba despre programul Action+. Adică dau filme de actiunem si seriale de actiune... Am prins de câteva ori promo-uri la acest post pe Musicmax (actualul Cherry music).
alexnarcosis
Dec 5 2005, 20:50
Gresit! Este vorba de programul Anime+...(tot A+) care da filme anime. Action Plus nu a intrat pe rcs..era pe Fx (Romsat) pe vremuri..acum s-ar putea sa mai fie pe astral. Ce sa mai vorbim ca astia anuntau ca schimba Cherry music-ul lor in Super1TV..ma rog...povesti..
Red Force
Dec 16 2005, 12:38
Schimbari majore in grila RCS Busuresti.
A aparut mult asteptatul TV 1000 in Extra.
Reality TV a aterizat din Extra in Baza.
Mezzo a plecat din Baza in Extra. La fel si BBC World.
Deocamdata lipsesc MTV Base si MTV 2.
Dar nu s-au linistit apele. Sunt posibile noi modificari.
ii
daca nu pun la loc mtv base
kingblana
Dec 16 2005, 15:25
De ce nu iti iei o antena parabolica ?
Ai avea circa 100 de canale de muzica ...
Red Force
Dec 16 2005, 15:32
Revin cu o completare la un post anterior.
Baietii de la RCS au "reusit" ca in cateva minute sa ne lase fara Teleshop 24, TVE (nu ca as fi foarte nemultumit daca ar baga ceva in loc) si mai grav, fara MTV Base si MTV2 pt care unii char si-au pus pachetul extra.
In locul lor au aterizat noul TV 1000 si Mezzo (pana azi in baza).
Deci in concluzie au scos 4 (Teleshop 24, TVE, MTV Base si MTV2 ) si au bagat 1 (TV 1000). Buna treaba.
QUOTE(kingblana @ Dec 16 2005, 15:25)

De ce nu iti iei o antena parabolica ?

Ai avea circa 100 de canale de muzica ...
eu nu am timp nici timp pentru 100 de canale nici loc pentru antena parabolica 
mtv base e unul dintre cele 5-6 posturi la care mai ma uit, sper sa-l puna la loc
unGreu
Dec 16 2005, 19:41
Astia sunt prosti au scos MTV Base de tot?
Pai pentru el am extra+ ... si am platit in avans pana in iunie inclusiv.
unGreu
Dec 16 2005, 20:17
Tocmai am vb la relatii cu clientii. A raspuns un adormit care normal ca nu stia nimic daca scoaterea din grila a Base-ului e permanenta sau nu. L-am intrebat daca poate sa-mi spuna ceva de grila Astralului daca e depasit de situatie ...
kingblana
Dec 16 2005, 21:22
Astai linistit ca si Asstral e ca in poza de mai jos .
Yorks6
Dec 16 2005, 22:08
E nasol de tot daca au scos mtv base. Sper sa fie doar ceva temporar.
Pentru mine nu exista alte posturi de muzica decat mtv base, vh-1 classic si vh-1. In rest nu ma intereseaza altceva. Acum mai trebuie sa scoata discovery si hbo, ca doar sunt atatea alte posturi la care putem sa ne uitam, nu? Ce ne trebuie noua mtv base...
vad ca in Brasov, nu s-au facut schimbari.
mai bine asa decat cu tv1000 si fara mtv base.
amadeus79
Dec 18 2005, 18:45
QUOTE(Yorks6 @ Dec 16 2005, 22:08)

E nasol de tot daca au scos mtv base. Sper sa fie doar ceva temporar.
Pentru mine nu exista alte posturi de muzica decat mtv base, vh-1 classic si vh-1. In rest nu ma intereseaza altceva. Acum mai trebuie sa scoata discovery si hbo, ca doar sunt atatea alte posturi la care putem sa ne uitam, nu? Ce ne trebuie noua mtv base...
vad ca in Brasov, nu s-au facut schimbari.
mai bine asa decat cu tv1000 si fara mtv base.
noua idee a RCS&RDS --> DigiTv pe cablu ... inseamna:
- MTv Base, MTv2 ies din grila
- Mezzo si Fashion din basic->extra
- TV1000 in extra
Deci unde se renunta la MtvBase si Mtv2, nu cred ca se va reveni.
Yorks6
Dec 18 2005, 18:49
ma intreb daca si in Brasov se va proceda la fel ...
amadeus79
Dec 18 2005, 19:02
depinde cand va intra TV 1000 si in Brasov ... cred ca in curand ... asadar s-ar putea sa scoata unul din cele 2 MTV-uri ...
oferta DigiTv pe cablu si satelit va fi aceasi ... deci --> fara Mtv Base si Mtv 2 deocamdata
ps: TV1000 costa, si ca sa nu se scumpeasca abonamentul trebuie sa se renunte la 1 sau 2 posturi
Yorks6
Dec 19 2005, 10:29
si in Brasov a aparut TV1000, in locul lui MTV2.
sa speram ca MTV Base va ramane in grila.
QUOTE(amadeus79 @ Dec 18 2005, 19:02)

ps: TV1000 costa, si ca sa nu se scumpeasca abonamentul trebuie sa se renunte la 1 sau 2 posturi
Eu nu stiu cine plange dupa TV1000, vorbesc de versiunea asta.
Dar aici am vazut multa lume nemultumita de scoaterea din grila a mtv base.
Ar putea sa scoata alte 30 de posturi la care nu se uita nici Mos Craciun, dar nu mtv base.
MTV Base, Discovery Channels, VH-1/Classic, HBO, National Geographic, Viasat Channels, Sport Channels, News Channels... si alte cateva 3, 4 posturi romanesti , cred ca sunt cele mai urmarite si nu ar trebui scoase.
edit: ar putea sa scoata mtv base si sa bage mtv jams
Right?
MrMxyzptlk
Dec 19 2005, 12:04
se pare ca RCS si MTV nu au ajuns la un pret bun pt. 2006 la drepturile de retranmisie si s-a hotarat la renuntarea unora dintre canalele MTV in loc sa fie majorat pretul la abonamente ... daca este asa probabil ca se va renunta la MTV 2 si Base in toata tara si ramane MTV Hits si VH1 Classic numai ...
blackcat
Dec 19 2005, 12:33
Ar putea sa scoata RTL, SAT1, PRO7, VOX, Partener TV, Mix2 si TVS.
Yorks6
Dec 19 2005, 12:39
Cred ca era mai bine daca se renunta la MTV Hits in loc de MTV Base.
MTV Base are prea multi telespectatori ... dar ce vezi pe mtv hits poti vedea pe orice canal general de muzica.
QUOTE(blackcat @ Dec 19 2005, 12:33)

Ar putea sa scoata RTL, SAT1, PRO7, VOX, Partener TV, Mix2 si TVS.
si sa nu uitam Teleshop sau cum se numeste ... lmao
plus inca alte 20 de canale neinteresante.
dar pentru RCS nu calitatea primeaza.
e clar ca pentru ei numarul de canale e mai important decat calitatea lor.
MrMxyzptlk
Dec 19 2005, 12:44
RTL, Sat1, Pro7 si VOX din alte parti din pacate au fost scoase ... de aceea am procurat instalatie digitala pentru sateliti, din cauza canalelor germane scoase. Oricum Mix2 si TVS nu vor fii scoase fiind canale locale si proprii ...
amadeus79
Dec 19 2005, 12:48
RCS Brasov:
- a iesit MTv2, a intrat TV 1000 dar momentan avem Note10 
- urmatorul care va iesi va fi MTV Base, dar nu se stie cu ce se va inlocui
RCS nu va avea in grila pe 2006 MTV2 si MTV Base, deoarece contractul s-a semnat doar pt MTV Hits si VH1 Classic. Din pacate nu avem ce face. MTV2 si MTV Base costa bani, nu se poate renunta la TVS sau Mix2.
Yorks6
Dec 19 2005, 17:03
Probabil va fi inlocuit cu Telesport?
Whatever , I'm not going to pay for this channel anyway.
Eventual daca ar difuza snooker , dar nu e cazul, Eurosport se ocupa de asta
Miranda
Dec 19 2005, 17:41
Stie cineva, de ce a disparut din grila RCS Brasov (TVS) canalul Playboy TV?
Era in partaj cu Viva, dar acum nimic...
amadeus79
Dec 19 2005, 21:12
QUOTE(Miranda @ Dec 19 2005, 17:41)

Stie cineva, de ce a disparut din grila RCS Brasov (TVS) canalul Playboy TV?
Era in partaj cu Viva, dar acum nimic...
cred ca va fi reintrodus doar cand va fi lansat DigiTv pe cablu in Brasov
ps: era in partaj cu VivaPlus ...
Yorks6
Dec 20 2005, 00:20
Nu prea se vede bine TV1000 ... peste tot e la fel, sau doar la mine?
amadeus79
Dec 20 2005, 00:53
QUOTE(Yorks6 @ Dec 20 2005, 00:20)

Nu prea se vede bine TV1000 ... peste tot e la fel, sau doar la mine?
nici la mine nu se vede bine ... parca nici MTV2 nu se vedea destul de bine ...
QUOTE(Yorks6 @ Dec 19 2005, 17:03)

Probabil va fi inlocuit cu Telesport?
Whatever , I'm not going to pay for this channel anyway.
Eventual daca ar difuza snooker , dar nu e cazul, Eurosport se ocupa de asta

Telesport cred ca va fi introdus doar cand va fi DigiTv Cablu.
Momentan nu exista posibilitati tehnice a pune Telesport separat intr-un alt pachet. (ca si HBO)
Telesport cere 5 RON iar RCS nu doreste scumpirea pachetului Extra cu 5 RON, asadar va ramine sa fie introdus in DigiTv Cablu
grasoo
Dec 20 2005, 09:40
La Craiova a aparut in grila RCS TV1000. A ramas si MTV Base.
In schimb TVKlumea e de doua ori si a disparut Canal teleshop 24
Yorks6
Dec 20 2005, 12:14
DigiTv Cablu?
Adica alte abonamente, alte pachete de programe?
Probabil vor fi aceleasi programe ca pe DigiTv, nu?
blackcat
Dec 20 2005, 12:24
Unde gasesc si eu un program la TV1000?
Am o dorinta arzatoare: sa se scoata, totusi, TVS si MIX2.
MrMxyzptlk
Dec 20 2005, 12:27
York6 http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=95994
blackcat: www.viasatworld.com
si crede-ma TVS si MIX2 nu va fii scos niciodata ... cel putin pana cand nu vor "murii" aceste canale. Scoaterea canalului TVS este ca si cum ai cere scoaterea canalului Digi TV Info de pe Digi TV ...
blackcat
Dec 20 2005, 12:42
Mersi. Am glumit cu scoaterea TVS. E clar ca nu se poate, dar mi-ar placea mie. Mai ales daca ar disparea canalele locale care foloseasc casete VHS (cel putin asa pare).
Miranda
Dec 20 2005, 14:46
Tv 1000 se vede prost, (Brasov, TVS) pentru ca e bagat la o frecventa mare, si daca n-ai cablul optic atunci e dezastru. Dar la bani platesti la fel!
Pana cand cablul optic va fi introdus peste tot, ar fi bine sa se bage la o frecventa mai joasa, tot in pachetul extra, sa se vada mai ca lumea. Asta-i parerea mea.
blackcat
Dec 20 2005, 15:00
N-as prea zice pt ca sunt canale si la frecvente mai mari si se vad oglinda.
Am vazut programul pe saptamina asta. Dezastru. Mai slab decit Hallmark si AXN.
Ce era odata TV1000! Unde-s zapezile de altadata?
PS Mai sa fie ce de brasoveni pe formumul asta! Mai ceva ca pe Chip.
kingblana
Dec 20 2005, 15:37
Acela e TV 1000 Balkan , nu cel original . Cel balcanic e facut pentru Romania , Bulgaria, Serbia si in viitor si Croatia si Slovenia .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.