neo007
25th June 2005, 00:35
QUOTE(MrMxyzptlk @ Jun 23 2005, 17:10)
neo007 U copieaza sigla de la zik? man. sunt eu orb sau nu vad asemanarile:

vs

nu te supara ... insa nu prea vad asemanarile sau ce s-a copiat ...
Doh..vorbeam de cea veche...anyways..nu mai conteaza..si national carbogazos copiaza nintendo..asa ca nu vad niciun fel de probelma
neo007
25th June 2005, 00:53
QUOTE(unGreu @ Jun 24 2005, 20:30)
Antena 3 a intrat in grila la Rcs bucuresti pe 147,25 mhz peste Cultural.
Momentan cu promo la diverse viitoare emisiuni.
Cultural a fost pus pe 503,25 Mhz dupa Senso.
Voiculescu&Co..oare de ce RCS s`a miscat asa repede cand a fost vb despre canalu` lu` Voiculescu si la N24 au trebuit saptamani sa il puna in grila..si in pachetul extra..mai tineti minte? Coincidenta? Nu prea cred.
73437
25th June 2005, 10:04
QUOTE(amadeus79 @ Jun 24 2005, 13:20)
In Brasov calitatea imaginii depinde de zona, si de stadiul modernizarilor retelei din zona respectiva.
In Astra se vede si UHF-ul foarte bine
@73437 --> am terminat acelasi liceu

... ar trebui sa ne stim

Da, ne stim se pare. Nu prea bine, dar ne cunoastem
Intradevar in brasov au bagat Antena3 in locul la CNN
Initial mergea in locul la DDTV... eram ok acolo... post cu rating 0!!! Pe CNN se mai uita omul, mai ales cand se intampla ceva in lume, toata lumea preia imaginile de pe CNN, doar ca se vorbeste peste... iar in acest caz, mai degraba prefer sa vad "de la sursa"...
size
25th June 2005, 14:03
In pitesti in reteaua RCS se receptioneaza in prezent 60 programe tv.Chiar acum au fost introduse Antena3, Atomic Tv si 2 canale de teleshoping.
se fac pregatiri pentru trecerea la pachete de programe.Reteaua stelara a fost instalata in tot orasul.Acum se lucreaza la intrducerea cablului subteran.
In mod experimental au fost conectacte cateva blocuri la internet si telefonie.
Cei de la RCS au promis introducerea GRATUIT a telefoniei pentru toti cei care au abonament la cablu.Toata lumea este surprinsa de acest lucru.
In aceste conditii se prefigureaza o migrare in totalitate a clientilor de la Romtelecom la RDSTEL. Oare este legal sa ofere gratuit telefonie? Nu este o lovitura sub centura data romtelecomului?
alexnarcosis
26th June 2005, 11:48
Este perfect legal sa se ofere serviciul de telefonie "gratuit". Nu este chiar gratuit..este conditionat de achizitionarea serviciului de catv. Deci..e un bonus. Felicitari RCS. Sper ca romtelecom sa moara cat mai repede..cat mai repede..
legat de canale noi..am ramas surprins sa aud ca RCS a introdus ATOMIC TV..in grila..
in bucuresti nu exista decat TVK Lumea..adica originalul..iar ATOMIC TV..este un post ilegal ..este de fapt Noll TV..a unui smecher cu "afaceri dubioase"
tylk
26th June 2005, 12:06
Eu va scriu din orasul "natal" al RC*S ,si va pot spune ca pt. telefonia gratuita mai aveti un pic de asteptat,iar ideea este de a"droga" populatia,nimeni nu-si pune intrebarea ca eu ca si abonat la telefon RC*S de ce nu pot apela un nr de la Atlas Telecom si viceversa.Pe mine ca si abonat nu ma intereseaza disputele lor de "firma" vreau pur si simplu sa pot sa dau telefon acolo unde doresc fara sa am piedici tehnologice.
alexnarcosis
26th June 2005, 13:01
Parerea mea este ca atunci cand Atlas Telecom va avea abonati destui..gen Connex-Vodafone, Orange sau Romtelecom..atunci rds,tel va incheia un contract si cu ei. Pana atunci..noua..celor multi..ne-ar conveni un rds.tel sa putem suna gratuit de pe rds pe rds..si foarte ieftin de pe rds pe vodafone, orange si romtelecom
parerea mea..
tylk
26th June 2005, 15:12
Eu cel putin am 4 linii de telefon si 2 abo de net de la RD*S dar mi se pare jenant faptul ca in acelasi oras nu pot sa sun o persoana sau firma x care are line de telefon la Atlas de exemplu.
Yorks6
26th June 2005, 20:20
QUOTE(alexnarcosis @ Jun 26 2005, 11:48)
am ramas surprins sa aud ca RCS a introdus ATOMIC TV..in grila..
in bucuresti nu exista decat TVK Lumea..adica originalul..iar ATOMIC TV..este un post ilegal ..este de fapt Noll TV..a unui smecher cu "afaceri dubioase"
Deci, TVK Lumea este originalul Atomic Tv. Ciudat cum a aparut acest al doilea post si ia luat numele primului post. Oricum , nici primul post nu mai este ce a fost... nu mai este nici un vj si in plus si-au schimbat si profilul. Cred ca 99% e muzica romaneasca. Sunt curios ce muzica are al doilea post , adica Atomic Tv.
kingblana
26th June 2005, 21:58
Pai daca TVKlumea este adevaratul Atomic atunci de ce au fost nevoiti sa renunte la nume ?
Pentru ca numele nu le apartinea lor . Au fost 2 actionari : 1 care vine cu brandul si unul care vine cu tehnica . S-au certat , Noll , si-a luat numele si a deschis noul Atomic TV , cei de la vechea televiziune fiind nevoiti sa se rebrandeze in TVKlumea .
Si eu spun ca Atomic e mai bun decat Klumea...
dar cu altii... e mai bine sa nu comparam
becali
27th June 2005, 07:33
QUOTE(kingblana @ Jun 26 2005, 21:58)
Pai daca TVKlumea este adevaratul Atomic atunci de ce au fost nevoiti sa renunte la nume ?

Pentru ca numele nu le apartinea lor . Au fost 2 actionari : 1 care vine cu brandul si unul care vine cu tehnica . S-au certat , Noll , si-a luat numele si a deschis noul Atomic TV , cei de la vechea televiziune fiind nevoiti sa se rebrandeze in TVKlumea .
KB Gresesti.
Noll a imprumutat Atomicul cu bani, Cei din urma au garantat cu brand-ul si nu au returnat banii. In august 2003 Romania a fost singura tara din lume cu doua canale pe satelit cu acelasi nume (era unul pe Sirius si unul pe Amos), dupa aceea fostul Atomic a fost obligat prin hotarare judecatoreasca sa-si schimbe numele (TV K).
alexnarcosis
27th June 2005, 09:39
Da...Atomic tv original a fost obligat sa isi schimbe numele. La TVK Lumea in prezent..se incearca anumite schimbari si imbunatatiri..cu toate ca nu sunt bani. Mai o rockada, mai un b52..se pare ca din toamna re-apare si metropolis ..vom vedea.
Pentru cine prinde Atomic tv (Noll)..poate sa imi spuna daca postul acela are emisiuni specializate..seara..sau noaptea..pe genuri muzicale..ceva? sau...
MrMxyzptlk
27th June 2005, 10:01
Atomic acum incepe sa aiba emisiuni ... Insa mie imi place mai mult Atomic decat K ...
becali
27th June 2005, 10:32
QUOTE(MrMxyzptlk @ Jun 27 2005, 10:01)
Atomic acum incepe sa aiba emisiuni ... Insa mie imi place mai mult Atomic decat K ...
Asa e, muzica e mult mai buna pe Atomic
scotianu
30th June 2005, 14:48
Pai Canal Teleshop este deja pe DigiTV.
Dupa parerea mea este mai bun decat teleshop24 , si ca maniera de prezentare si ca sunet si ca imagine.
Astept impresii de la voi.
QUOTE(KENSINGTON @ Jun 23 2005, 13:03)
unGreu
30th June 2005, 14:55
Faptul ca TeleShop24 are emisiuni Live aduce un plus, in rest pentru mine sunt la fel de inutile.
73437
30th June 2005, 14:56
Din contră, Teleshop24 pare mai bun decât Canal Teleshop. PAr mai profesioniști, și moduld e prezentare mai plăcut... E mai interactiv, mai bine gândit. Judecând după avatarul tău, nu prea poți fi obiectiv....
PS. Chiar am urmărit posturile astea 2... poate chiar mai mult decât ceilalți de aici de pe forum, însă nu exagerat de mult... Oricum, pe Canal teleshop se repetă mult aceleași chestii, pe Teleshop24 nu prea.
djvox
30th June 2005, 15:06
antena 3 la upc bacau de azi. din pacate nu va pot spune si in locul carui canal, ca nu l-au bagat pe o frecventa noua desi sunt vreo cateva libere pe care au fost canale si le-au scos cu vreo luna doua inainte.
KENSINGTON
30th June 2005, 15:09
QUOTE(scotianu @ Jun 30 2005, 14:48)
Pai Canal Teleshop este deja pe DigiTV.
Dupa parerea mea este mai bun decat teleshop24 , si ca maniera de prezentare si ca sunet si ca imagine.
Astept impresii de la voi.
Stiu ca, Canal Teleshop e in grila DIGI. Ma refeream la Teleshop24
Si inca ceva: jur ca nu m-as plange deloc daca ar scoate si Canal Teleshop din grila
Cat mai repede
ady18
30th June 2005, 15:19
QUOTE(djvox @ Jun 30 2005, 14:06)
antena 3 la upc bacau de azi. din pacate nu va pot spune si in locul carui canal, ca nu l-au bagat pe o frecventa noua desi sunt vreo cateva libere pe care au fost canale si le-au scos cu vreo luna doua inainte.
misto faza e ca eu am astral si sormea UPC maine ma duc si stau la ea si o sa vad si eu
djvox
30th June 2005, 15:46
antena 3 la upc bacau in locul tvr international
bobdan
30th June 2005, 19:24
antena 3 si la Astral Curtea de Arges.
ady18
30th June 2005, 20:01
QUOTE(bobdan @ Jun 30 2005, 18:24)
antena 3 si la Astral Curtea de Arges.
este in pachetul de baza?
bobdan
30th June 2005, 20:34
QUOTE(ady18 @ Jun 30 2005, 20:01)
este in pachetul de baza?
Noi avem NUMAI pachetul de baza.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.