zaze
27th May 2005, 23:06
Am pus eu un screenshot. Nu e cine stie ce canalul...e genul de televiziune cu studioul intr-un apartament (din ce se vede pana acum...)
Thank's, @zaze
Iata acum un screenshot cu TELESHOP 24 (inca in promo/teste, pe satelit)
ady18
28th May 2005, 18:55
IACA ASA ( ca la moldoveni
) LA ASTRAL BACAU au scos N24 tare tampiti astia valeuuu nu mai suport abia astept sa am DIGI ca m-am saturat pana in gat
ady18
28th May 2005, 18:56
QUOTE(zaze @ May 27 2005, 22:06)
Am pus eu un screenshot. Nu e cine stie ce canalul...e genul de televiziune cu studioul intr-un apartament (din ce se vede pana acum...)
frumoasa grafica imi place
alexnarcosis
28th May 2005, 19:21
Fake News: Cei de la rcs vor inlocui canal teleshop cu tv1000.
Good News: Cei de la rcs bucuresti inca NU au bagat in grila taraf tv
sper sa nu il bage niciodata. Totusi ..nu inteleg rostul postului France 2 in grila. Mai vedem.
Yorks6
28th May 2005, 20:49
I love your fake news, keep it up.
ady18
28th May 2005, 22:50
pai daca vor baga TV 1000 pe RCS sigur va fii si pe DIGI Doamne Ajuta
zuppy
29th May 2005, 01:10
scria fake news
alexnarcosis
29th May 2005, 07:19
Da...imi cer scuze..nu mai dau fake news..ca se creeeeaza confuzieee.
Yorks6
29th May 2005, 08:12
Ba da, sa dai in continuare ca le zici bine
Mai visam si noi lol
ady18
29th May 2005, 09:27
experience
30th May 2005, 22:18
incredibil, dar a aparut tel;esport si la astral braila! e un post excelent, pentru ca transmite marile turnee de atletism, tenis, etc! merita! tvsport e mult sub el...si cind ma gindesc cit am fost privati de acest canal
xndoe
31st May 2005, 08:27
Prin urmare s-au lansat 2 canale de teleshop in Romania:
Canal Teleshop - e in grila RCS de vreo 2 luni.
Teleshop 24 - vor avea acoperire nationala intr-o luna.
Iata mai multe informatii despre Teleshop 24 (Sursa: IQads.ro):
"TeleShop 24 - o premiera pe piata audio-vizualului din Romania
Un nou concept de televiziune, T-Commerce, intra in peisajul audio-vizualului din Romania prin lansarea postului de televiziune TeleShop 24. Dovada ca acest sistem reprezinta o alternativa de succes este si faptul ca inca de la momentul lansarii concernul Quelle si-a anuntat parteneriatul TV exclusiv prin TeleShop 24.
Investitia in noul post de televiziune este estimata la peste 3 milioane de euro si apartine unui grup de actionari format din Adrian Ragnar Thiess , Florin Suicescu si un fond de investitii.
Referindu-se la motivul pe care s-a bazat lansarea noului post TV, Adrian Thiess, a declarat: “Televiziunile de T-commerce s-au dovedit a fi cele mai profitabile tipuri de televiziune. Astfel - in anul 2003 cel mai puternic post de acest gen a inregistrat la nivel mondial o cifra de afaceri de 14,1 miliarde dolari.
In cazul TeleShop 24, investitorii estimeaza o cifra de afaceri in primul an de peste 10 milioane euro. “Obiectivul nostru este sa devenim numarul 1pe piata pentru ca detinem toate atu-urile dezvoltarii unei activitati de succes.” , declara Adrian Thiess.
Produsele vor fi testate si recomandate in cadrul unor emisiuni ce vor imbina divertismentul cu tehnicile de vanzare. Este un concept de a carui implementare se ocupa directorul artistic al postului - Horatiu Malaele.
Florin Suicescu - CEO TeleShop24, vorbind despre produsele ce vor fi comercializate in cadrul programelor a spus: “ Spre deosebire de celelalte posturi de televiziune, TeleShop 24 va prezenta numai produse si servicii de cea mai buna calitate, moderne, utile si la preturi ‘mai usoare decat cele din raft. Practic, clientul sta acasa iar produsele ajung la el asta dupa ce a vazut produsele respective testate in emisiunile postului nostru.”
Lista partenerilor TeleShop 24 include nume de succes la nivel mondial: Quelle, Altex, Posta Romana, RTC Diverta, Vitacare, Misaki si altele.
TeleShop 24 aduce pe piata numeroase premiere. In primul rand, pentru prima data in Romania va exista o televiziune care emite 16 ore de emisiuni live zilnic, produse in studiourile TeleShop 24. Tot pentru prima data Quelle vine in Romania, prezentand in exclusivitate la TV produsele sale la TeleShop 24. De asemenea, tot ca si o premiera, celebra creatoare Doina Levintza va realiza o linie exclusiva de pret-a-porter pe care o va prezenta si vinde exclusiv la TeleShop 24, urmand ca in scurt timp sa lanseze si un parfum, in cadrul acestui proiect.
Targetul noului post TeleShop este format 70% din femei si 30% din barbati. De asemenea, varsta telespectatorilor TeleShop 24 este cuprinsa intre 18 si 69 de ani si sunt persoane educate mediu si superior, din mediul rural si urban.
In maxim 1 luna de la lansare TeleShop 24 va avea acoperire nationala. "
So, are cineva pe cablu Teleshop 24?
zamfy
3rd June 2005, 20:11
Canalele Discovery Civilisation, Science si Travel & Living si in grila MINISAT Targoviste.
In sfarsit !
Acum grila are 45 de canale (dintre care doua sunt locale si retransmit Prima Tv) la pretul de 210.000 lei/luna + HBO (164.000 lei/luna).
Se anunta scumpiri cu 30% + TVA.
mojook
8th June 2005, 17:05
salutare forumisti
sunt abonat la upc cluj, am observat ca au introdus citeva frecvente noi, deocamdata cu bare colorate, doua la capatul bezii vhf3 si doua la capatul benzii uhf. stie cineva (daca) ce canale vor fi introduse?
mersi
ady18
8th June 2005, 18:11
QUOTE(mojook @ Jun 8 2005, 16:05)
salutare forumisti
sunt abonat la upc cluj, am observat ca au introdus citeva frecvente noi, deocamdata cu bare colorate, doua la capatul bezii vhf3 si doua la capatul benzii uhf. stie cineva (daca) ce canale vor fi introduse?
mersi
cred ca teleshop si teleshop 24
mojook
8th June 2005, 18:25
aoleuuuu!!!
Sper sa nu fie astea!
ady18
8th June 2005, 19:25
QUOTE(mojook @ Jun 8 2005, 17:25)
aoleuuuu!!!
Sper sa nu fie astea!
am glumit si eu
@ady18, ei nu glumesc...
cei de la TELESHOP 24 deja au inceput sa faca demersuri pentru introducerea canalului in grila CATV
ady18
8th June 2005, 20:11
QUOTE(r@zvan @ Jun 8 2005, 19:06)
@ady18, ei nu glumesc...

cei de la TELESHOP 24 deja au inceput sa faca demersuri pentru introducerea canalului in grila CATV
apai nu-mi convine sa vad un program numai cu shop ce dracu n-am bani sa dau in gropi
starsoft
8th June 2005, 20:14
Televiziunea interactiva U in grila EBS a Astralului
zamfy
8th June 2005, 20:53
Teleshop 24 e alt canal marca Prigoana, nu ? Ca am vazut ca i se face reclama pe Taraf. Asta inseamna ca va fi nu numai un canal inutil dar si o porcarie de post ca si celelalte gunoaie lansate de patronu' Rosal. Si probabil ca va fi si asta cu plata, ca si Etno si Taraf.
xndoe
8th June 2005, 22:08
QUOTE(ady18 @ Jun 8 2005, 20:11)
apai nu-mi convine sa vad un program numai cu shop ce dracu n-am bani sa dau in gropi
Nu conteaza ce nu-ti convine tie sau mie, importante sunt strategiile care se fac in aceasta perioada
=> $ later !
xndoe
8th June 2005, 22:09
Are cineva pe cablu FLUX TV ?
Lucian M
8th June 2005, 23:01
QUOTE(xndoe @ Jun 8 2005, 22:09)
Are cineva pe cablu FLUX TV ?
Da. Cateva ore pe zi la Astral Constanta (dimineata si seara, in rest pe frecventa lui este canalul Astralului).
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.