amadeus79
May 10 2005, 20:34
TVS Brasov (RCS)
- in locul SAT 1 a fost mutat Senso
- in locul Senso a aparut F+
mentiuni:
- TV2 (ca si RTL Klub) mai nou este preluat de pe DIGI, nu mai vine pe fibra de la Oradea (cred ca RTL Klub si TV2 nu mai sunt deloc pe fibra, peste tot in tara, aceste posturi sunt preluate de pe DIGI)
- F+ se vede foarte foarte prost, dpdv al culorilor
PS: Astral preia RTL KLUB de pe DIGI !!!!!!
la astral bacau au aparut 6 frecvente noi!!!
oare ce fac ...???!!1
vladdygo
May 11 2005, 09:10
la astral bucuresti mare surpriza mare
n-a aparut nimic
))
ramane cea mai proasta firma de cablu...cel putin din bucuresti
bubalus
May 11 2005, 09:52
QUOTE(amadeus79 @ May 10 2005, 21:34)
TVS Brasov (RCS)
- in locul SAT 1 a fost mutat Senso
- in locul Senso a aparut F+
mentiuni:
- TV2 (ca si RTL Klub) mai nou este preluat de pe DIGI, nu mai vine pe fibra de la Oradea (cred ca RTL Klub si TV2 nu mai sunt deloc pe fibra, peste tot in tara, aceste posturi sunt preluate de pe DIGI)
- F+ se vede foarte foarte prost, dpdv al culorilor
PS: Astral preia RTL KLUB de pe DIGI !!!!!!
ce fel de canal e F+...am vazut si eu aseara ca il am in grila....da' nu il am setat... e ceva de capul lui?
MrMxyzptlk
May 11 2005, 11:18
f+ = canal tradus din lb. maghiara, transmite 10 episoade din Highlander "over and over again", filmele Bigman 1-2-3-4-5-6-7-8-9 "over and over again", filme Jackie Chane din anii 70 "over and over again", talk showuri maghiare vechi de 5 ani "over and over again" si niste documentare numite Frei Dosszie, in care tocmai s-a prezentat cazul Monicei Lewinsky cu Bill Clinton...
un canal de kkt, care apartine grupului RTL din germania, prezent pe AMOS de mai mult de 1 an,si nu pot sa explic prezenta canalului in grila RCS dacat cu 3 lucrurui:
1. Exista ceva acord, din care RCS are de castigat si de aceea este retransmis
2. RCS stie ceva ce noi nu stim, mai pe larg: RTL a semnalat nu de mult intrarea cu un canal RTL pt. Romania pe piata romaneasca. probabil ca acest canal este un fel de test, si va fii inlocuit cu un canal RTL Ro in curand.
3. OMG, cei de la RCS au pierdut mintile ...
bubalus
May 11 2005, 12:21
QUOTE(MrMxyzptlk @ May 11 2005, 12:18)
f+ = canal tradus din lb. maghiara, transmite 10 episoade din Highlander "over and over again", filmele Bigman 1-2-3-4-5-6-7-8-9 "over and over again", filme Jackie Chane din anii 70 "over and over again", talk showuri maghiare vechi de 5 ani "over and over again" si niste documentare numite Frei Dosszie, in care tocmai s-a prezentat cazul Monicei Lewinsky cu Bill Clinton...
un canal de kkt, care apartine grupului RTL din germania, prezent pe AMOS de mai mult de 1 an,si nu pot sa explic prezenta canalului in grila RCS dacat cu 3 lucrurui:
2. RCS stie ceva ce noi nu stim, mai pe larg: RTL a semnalat nu de mult intrarea cu un canal RTL pt. Romania pe piata romaneasca. probabil ca acest canal este un fel de test, si va fii inlocuit cu un canal RTL Ro in curand.
mersi mult pt raspuns..... deci am sa-l las nesetat alaturi de romantica, axn, mezzo si alte asemenea balarii...nu de alta dar prefer sa am 20-30 canale la care chiar ma uit....decat sa trec prin toate pana ajung unde ma intereseaza....
NOU LA ASTRAL BACAU
IN SFARSIT ASTRAL TV
cu informatii non stop 24/24 ( sau asa cred) . ca acum l-am gasit. Este pe o frecventa noua in UHF
daniel28
May 11 2005, 12:54
QUOTE(MrMxyzptlk @ May 11 2005, 12:18)
nu pot sa explic prezenta canalului in grila RCS dacat cu 3 lucrurui:
O analiza competenta a situatiei de fapt.
Pai daca vom avea RTL Ro si vor da ce filme dau nemtii pe RTL lor ADIO HBO (sau asa cred)
nu e rentabil sa cumpere filmele pe care le cumpara hbo, si oricum... nu ma intereseaza un canal cu publicitate, oricat de bune ar fi programele. nu mai suport publicitatea.
AirBoy
May 11 2005, 20:19
Pai in grila DIGI cam sunt balarii, vorbim de pachetul de baza, ca restul este "target" special.
OTV, DDTV < unul din ele ar fi suficient, eu zic ca DDTV e mai fresh!
Atomic, K-lumea < aceeasi Marie.... cu alt nume, (n.r. palaria e offset
)
U TV < ca sa aiba unde trancanii copii la tarif de 0.39 $/sms 
F+ < Uriasul 6
Subscriu la ce zice @MrMxYzptlk
TVR1 si TVR2 < scoti o sarma pe geam, pardon, antena si le vezi, oricum platesti pentru ele.
Pro TV International < Daca Digi se adreseaza exclusiv pentru teritoriul Romaniei??? Pentru ce un program "for diaspora" ?
Spice Platinum < Hai sa fim serios! Cine vrea sa su*a se uita la Spice. Cine vrea femei, cauta altceva. Merge in parc! 
Restul isi cam au locul!
Scuze de offtopic, reveniti va rog la grila operatorilor de cablu
alexnarcosis
May 11 2005, 20:56
Miliardarul Ion Tiriac vrea sa aduca RTL in Romania. Declaratia a aparut intr-un interviu publicat in editia din aceasta saptamina a revistei �Capital�. Cunoscutul om de afaceri a mentionat si Trustul Bertelsmann ca posibil investitor in piata media romaneasca, dar a spus ca orice astfel de implicare necesita o crestere a volumului de publicitate de pe piata autohtona. �Vestea buna este ca acest lucru incepe sa se intimple�, a mai spus Tiriac.
Sursa: Evenimentul Zilei
Cine stie..ce stie de trustul Bertelsmann? asta e pe langa RTL Romania..
alexnarcosis
May 13 2005, 18:59
Pe RCS Bucuresti a fost introdus un nou post (vechi..de felul lui)..France 2. (343.25 frecv) Postul ori e de umplutura pentru alt post romanesc..ori au considerat cei de la rcs..ca tre sa ne perfectionam fraceza
Lucian M
May 13 2005, 19:30
Astral Costanta (fostul Pellin):
A intrat Telesport in locul lui M6, care de azi e in pachetul Plus.
experience
May 13 2005, 20:24
in braila de vreo 8 ani avem doar eternul tv5! de ce nu vne baga si noua canalele astea?
(
MrMxyzptlk
May 14 2005, 09:59
Cel mai mare post de limba franceza a fost inlocuit pe cablu de “Monica” in maghiara
Inceputul saptaminii a adus un post nou pe televizoarele abonatilor RCS. F+ este detinut de aceeasi companie care a adus Minimax in Romania si retransmite programele in limba maghiara ale postului RTL Klub, cu subtitrare in limba romana. Frecventa respectiva era insa ocupata pina acum de TV 5, care a fost mutat pe o latime de banda mai greu de accesat de televizoarele obisnuite.
Daca esti francofon, abonat la serviciile de cablu ale RCS si daca ai un televizor care nu “prinde” posturile aflate pe frecvente inalte, de luni TV 5 nu se mai vede. Pe frecventa unde se gasea inainte cel mai mare canal de limba franceza din lume se gaseste acum F+, un post care retransmite programele RTL Klub, versiunea maghiara a gigantului franco-german. Pe locul doi, dupa TV2, in topul televizunilor maghiare, RTL Klub intra in tiparul posturilor comerciale generaliste. Programeaza emisiuni cu formate paneuropene, talkshow-uri si filme. Un titlu cunoscut si de romani este “Monica”, in varianta sa maghiara.
Filme de categoria B si “Highlander”
Horea Badau, fondatorul Asociatiei Consumatorilor de Media, crede ca ideea de a aduce un post strain nou pe piata romaneasca este buna, dar ca alegerea acestuia nu a fost una fericita. “Din cite am vazut, ei retransmit formate care oricum au ajuns si la noi, sint aceleasi emisiuni in alta limba. Sint filme de categoria B, am vazut chiar si “Highlander”. E o televizune de categorie medie. Sintem curiosi sa aflam care au fost motivele pentru programarea unui astfel de post in grila. Vrem variatie, dar de calitate, nu mediocritate reprodusa”, a mai spus acesta.
O astfel de modificare in politica de transmisie nu intra in aria de activitate a Consiliului National al Audiovizualului, dupa cum precizeaza si vicepresedintele Atilla Gasparik. “Fiindca este o legatura comerciala intre posturi si cablisti, CNA nu are cum sa intervina. Personal, mi se pare ca intr-o tara care se declara francofona este normal sa ai posibilitatea sa accesezi cit mai usor posturi de limba franceza. Eu ma bat de ani de zile sa aduc inapoi Arte, dar nu pot sa-l constring pe cablist sa puna Arte. In schimb, am fost in Franta sa-i conving pe ei, numai ca pretul abonamentului a fost prea mare pentru firmele de cablu. Cind mi-au aratat rating-ul am inteles si de ce”, a spus Gasparik.
Cablistii vor RTL asa ca inghit si F+
Surse independente spun ca transmiterea de catre RCS a postului F+ are legatura cu o eventuala revenire pe sticla a mai-marelui RTL. In cursul unor negocieri de acest gen, se obisnuieste sa se scada pretul de abonare a unei firme de cablu daca aceasta transmite si un post mai mic. In cazul Romaniei, un exemplu sint negocierile intre PRO TV si RCS-RDS pentru transmisia prin sistemul Digi TV, alternativa la sistemul clasic de cablu. Reprezntantii RCS nu au dorit sa transmita TV Sport, dar au fost obligati pentru ca altfel nu ar fi avut PRO TV. Aceleasi surse spun ca RTL Klub, postul ale carui emisiuni sint retransmise de F+, este un mijloc de reciclare a productiilor fratelui mai mare de limba germana, RTL. Un exemplu ar fi emisunea “Monica”, transmisa de F+ in varianta produsa de RTL Klub, pe cind varianta de la Prima TV este aproape de iesirea de pe post.
Licenta F+ este detinuta de S.C. Iko Romania SRL, divizie a Iko, trust de telecomunicatii maghiar cu activitate in Europa centrala si de est. Aceeasi firma care are si canalul pentru copii, Minimax.
Sursa:
http://www.evz.ro/divertisment/?news_id=186282
am avut dreptate
MrMxyzptlk
May 14 2005, 10:23
cred ca aici se vorbeste despre retransmisia exclusiv prin Digi, pt. ca nu cred ca TV Sport nu era dorit de RCS, dar si mai probabil ca in loc de TV Sport au vrut sa zica ProTV International
blackcat
May 14 2005, 17:54
Si totusi, al 5-lea canal maghiar pe cablu? Chiar cred oamenii aia ca aveam nevoie? Da, sunt de acord sa avem si 20 de canale in limba maghiara, dar posturi TV stupide avem si noi. Macar de ar da ceva de calitate. Dar RTL si calitatea? De unde pina cind?
MrMxyzptlk
May 14 2005, 18:03
eu zic ca RTL este un canal generalist de calitate ... insa f+ nicicum. o sa vedem cum va fii RTL Romania cand totul se va "materializa". timpul va zice.
si inca ceva: daca vedem anul curent RTL Ro, probabil nu se va intampla inainte de octombrie, pt. ca vara nu prea sunt lansat canale TV ...
Am auzit afirmatia ca, chiar daca un canal emite FTA, preluarea lui prin CATV se plateste. Asa sa fie ? Daca da, cine incaseaza banii ?
(De exemplu, unde se duc banii platiti pentru OTV si DDTV care nu difuzeaza decat productii proprii ?)
Pentru unele da, pentru altele nu.
De exemplu pentru RaiUno, Pro7, Fashion - toate FTA - se plateste pentru dreptul de redifuzare (si mai sunt si altele FTA pentru care se plateste). La fel, sunt programe codate pe sat pentru care nu se plateste dreptul de redifuzare.
alexnarcosis
May 17 2005, 12:58
Ce grila dinamica au (mai nou) baietii de la rcs bucuresti ! A disparut de astazi canalul maghiar F+..a revenit TV5 pe frecventa acestuia..iar noua frecventa pe care era TV5 a ramas cu bare colorate. Cred ca ..la cate televiziuni sunt anuntate sa emita..nici ei nu mai stiu cum sa le manevreze. Avem..iar 2 frecvente in asteptare plus France 2..care nu cred ca ramane France 2. Dupa ultima scanare sunt 66 de canale.
PS. Nu imi pare rau ca a disparut F+
alex 2005
May 23 2005, 08:37
QUOTE(mig @ May 15 2005, 23:52)
Pentru unele da, pentru altele nu.
De exemplu pentru RaiUno, Pro7, Fashion - toate FTA - se plateste pentru dreptul de redifuzare (si mai sunt si altele FTA pentru care se plateste). La fel, sunt programe codate pe sat pentru care nu se plateste dreptul de redifuzare.
Raspuns :
Nici un post german FTA nu solicita taxe de la CATV romane .Toate sunt gratuite inclusiv Rai1. Singura problema e ca putini abonati cunosc germana si de aici apar frustrarile .Sunt canale cu multe firme , multe dintre ele fiind mai de calitate ca Hbo ,Axn sau Cinemax .
In schimb pentru posturile romane se plateste n eurocenti pe abonat :
Etno 7 eurocenti
Acasa 7
Discovery 7 / post
Eurosport 10
Procinema 7
s.a.m.d
alex 2005
May 23 2005, 08:39
QUOTE(alex 2005 @ May 23 2005, 08:37)
Raspuns :
Nici un post german FTA nu solicita taxe de la CATV romane .Toate sunt gratuite inclusiv Rai1. Singura problema e ca putini abonati cunosc germana si de aici apar frustrarile .Sunt canale cu multe firme , multe dintre ele fiind mai de calitate ca Hbo ,Axn sau Cinemax .
Etno 7 eurocenti
Acasa 7
Discovery 7 / post
Eurosport 10
Procinema 7
s.a.m.d
Era sa uit : Pe nemti sunt date filme care inca nu au fost difuzate pe HBO .
alex, te inseli.
faptul ca nu au cerut pana in 2001 bani (Rai1, Pro7) nu inseamna ca acum nu cer bani. Mai mult, Rai Uno a incercat sa primeasca retroactiv niste sume.
Clayman
May 23 2005, 10:36
Pt. romani, Raiuno e un program slab si neinteresant actualmente....si putinele kestii interesante (ca F1) is codate. Ramane la liber, palavrageala de toata ziua.
Poa` sa-l scoata si sa bage altu`: Telesport sau AXN de exemplu la UPC TM
Nu-i nimic... baga TELESHOP 24
Mi-a soptit o pasarica ca deja TELESHOP 24 a fost introdus in grila RCS
Asa sa fie?
whitey
May 23 2005, 13:00
QUOTE(r@zvan @ May 23 2005, 10:43)
Nu-i nimic... baga TELESHOP 24
Mi-a soptit o pasarica ca deja TELESHOP 24 a fost introdus in grila RCS
Asa sa fie?
E demult pe frecventza fostului Tele7
Atunci vizionare placuta...
la astral iar au aparut 4 frecvente noi nush ce se intampla scot canale bag altele poate aceste semne sunt teste pt digital dar cu siguranta sunt pt digital pt ca au spus ca vor coda telesport din iunie
QUOTE(alex 2005 @ May 23 2005, 08:37)
...
Etno 7 eurocenti
Acasa 7
Discovery 7 / post
Eurosport 10
Procinema 7
s.a.m.d
Banuiam ca asa stau lucrurile, iar acum spun din nou: va dati seama ca atat postul Discovery cat si postul Etno (si bineinteles si Taraf) costa cate 7 centi pe luna ?
Suma e modica, nu zic ca e mare, dar cum dracu poate sa coste Etno cat Discovery ?
Daca are cineva lista tuturor canalelor care sunt cu plata, respectiv cat costa fiecare canal, ar fi excelent sa o publice pe forum. Multa lume habar nu are de ce a crescut taxa la cablu odata cu introducerea Taraf (se pregateste Manele Tv).
Si ne mai miram ca fostul gunoier Prigoana e milionar in dolari...
kingblana
May 24 2005, 00:00
La Astral Cluj se pare ca a disparut Viasat History , fiind inlocuit de Tv1000East .
Suma e modica, nu zic ca e mare, dar cum dracu poate sa coste Etno cat Discovery?
... daca ai stii tu cati tZarani de bloc (omul nou adus de comunisti fortat in anii '70 - '80 de la sat la oras si trimis la munca in fabricile si uzinele patriei) prefera Taraf TV sau Etno in detrimentul canalelor Discovery nu cred ca ti-ai mai pune o asemenea intrebare.
QUOTE(zamfy @ May 23 2005, 23:18)
Banuiam ca asa stau lucrurile, iar acum spun din nou: va dati seama ca atat postul Discovery cat si postul Etno (si bineinteles si Taraf) costa cate 7 centi pe luna ?
Suma e modica, nu zic ca e mare, dar cum dracu poate sa coste Etno cat Discovery ?
Daca are cineva lista tuturor canalelor care sunt cu plata, respectiv cat costa fiecare canal, ar fi excelent sa o publice pe forum. Multa lume habar nu are de ce a crescut taxa la cablu odata cu introducerea Taraf (se pregateste Manele Tv).
Si ne mai miram ca fostul gunoier Prigoana e milionar in dolari...
Valorle de-acolo nu sunt exacte. Discovery e mai mult, Eurosport e mai mult. La Porcinema, TEtno etc nu stiu.
Si oricum, acestea difera de la companie la companie.
TV1000East??? Cum este? Tot cum e și TV1000 - cu filme multe și noi? Seara XXX? E subtitrat bănuiesc dacă e pentru piața de Est..., nu?
TV1000East??? Cum este? Tot cum e și TV1000 - cu filme multe și noi?
Stai linistit ca din cate am auzit este numai o eroare/problema tehnica a operatorului scandinav Viasat care va fi remediata in cursul zilei de astazi. TV1000 East nu are oricum licenta de difuzare pe teritoriul Romaniei.
Stau linistit atunci...
becali
May 24 2005, 12:36
QUOTE(LR @ May 24 2005, 10:09)
Stai linistit ca din cate am auzit este numai o eroare/problema tehnica a operatorului scandinav Viasat care va fi remediata in cursul zilei de astazi. TV1000 East nu are oricum licenta de difuzare pe teritoriul Romaniei.
Ba are de cca un an de zile dar e obstructionat, se pare, de un anume canal american care este in sistem Pay Tv pe cablu
Cine are cont pe mediaexpres poate da o cautare si gaseste exact data cand s-a obtinut dreptul de retransmisie.
Ba are de cca un an de zile dar e obstructionat, se pare, de un anume canal american care este in sistem Pay Tv pe cablu
Sa nu ne mai ascundem dupa deget ca se stie ca HBO Romania a tras sforile la CNA pt. ca Viasat East sa nu primeasca licenta de a intra pe piata CATV din Romania.
alexnarcosis
May 24 2005, 18:26
La RCS Bucuresti NU EXISTA postul Teleshop24. Exista Canal Teleshop..care are promo de aproape 2 luni..si nimic altceva.
gepeto
May 26 2005, 13:01
QUOTE(LR @ May 24 2005, 17:27)
Sa nu ne mai ascundem dupa deget ca se stie ca HBO Romania a tras sforile la CNA pt. ca Viasat East sa nu primeasca licenta de a intra pe piata CATV din Romania.
Intr-o discutie cu un reprezentant RCS, acesta a recunoascut, neoficial, ca ....se poate sa fie asa...
Deh, politica bat-o vina!!
experience
May 26 2005, 21:33
nu e un canal nou, dar e o revenire pe genius in br-gl: telesport! in sfirsit!
QUOTE(LR @ May 24 2005, 00:26)
... daca ai stii tu cati tZarani de bloc (omul nou adus de comunisti fortat in anii '70 - '80 de la sat la oras si trimis la munca in fabricile si uzinele patriei) prefera Taraf TV sau Etno in detrimentul canalelor Discovery nu cred ca ti-ai mai pune o asemenea intrebare.
Daca chiar sunt atatia fani ai posturilor Etno si Taraf, ar trebui sa aibe niste contracte de publicitate care sa le permita sa "traiasca" fara a beneficia de sume de bani luate si de la cei care nu se uita niciodata. Ori acolo nu sunt reclame decat la casete si restaurante...
Speram (si inca mai sper) ca DTH-ul va aduce ca noutate posibilitatea ca fiecare sa-si aleaga ce canale vrea sa urmareasca si doar pe alea sa le plateasca. Si atunci am fi vazut cati platesc sa "prinda" Taraf si cati ar alege Discovery.
Acum apar canale de teleshoping, apoi va aparea cel cu meteo si probabil vom fi obligati sa platim si pentru ele...
scotianu
May 27 2005, 14:18
In Bucuresti pe RCS a aparut deja Canal Teleshop si pentru inceput este binisor , stie cineva al cui este , ca vad ca este si pe satelit.
Teleshop 24 a facut atata tam tam si se pare ca tot Canal Teleshop e primul.
Bravo baieti.
scotianu
May 27 2005, 14:20
Pe frecventa fostului Tele 7 e Canal Teleshop nu Teleshop 24.
QUOTE(whitey @ May 23 2005, 13:00)
E demult pe frecventza fostului Tele7

QUOTE(scotianu @ May 27 2005, 14:18)
In Bucuresti pe RCS a aparut deja Canal Teleshop si pentru inceput este binisor , stie cineva al cui este , ca vad ca este si pe satelit.
Observ ca nu esti deloc pretentios.
mixfm00
May 27 2005, 20:00
Unde este tata Canal Teleshop pe satelit ca il mananc..
Yorks6
May 27 2005, 21:44
si eu astept TV1000 de vreo 2 ani... dar daca e sa aleg intre TV1000 si HBO Romania, cred ca as alege HBO. Filmele sunt mai noi ... uitati-va si voi la premierele din fiecare luna. E cam in urma Tv1000 cu unele filme. Dar evident ca sunt si filme care ajung la Tv1000 mai repede decat la HBO. Oricum n-ar strica sa le avem pe amandoua
In 2003 am luat legatura prin email cu Henrik Persson de la Modern Times Group si l-am intrebat daca TV1000 va fi lansat si in Romania. Si mi-a spus ca urmeaza sa fie lansat si in Romania... dar daca il vom prinde sau nu, asta depinde de compania de cablu unde suntem, abonati si daca MTG are contract cu ei.
pai astia de la astral daca vor avea TV 1000 nu prea cred ca il vor pune in pachetul + ci sigur separat ( pay tv)
Referitor la CANAL TELESHOP... daca poate cineva sa faca o captura cu sigla CANAL TELESHOP
Poate asa vom evita confuzia dintre CANAL TELESHOP si TELESHOP 24
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.