rz
3rd February 2005, 12:12
Asa cum am spus, se pregateste Antena 3!
Vom vedea in curand cata trecere va avea la operatori CATV...
size
3rd February 2005, 21:33
Taraf tv Si-a inceput emisia pe satelit si in scurt timp va intra si pe cablu.
la numai o saptamana dupa ce a obtinut licenta a si inceput emisia ! Acest fapt trebuie laudat tinand cont ca majoritatea posturilor tv obtin licenta si emit dupa un an ..
Taraf tv Este pe stelit:
Frecventa - 12697 Mhz
SIRIUS 2
SR 14685 MSps
FEC - 3/4
5 grade EST
Polarizare V
ZECIMAL PID VIDEO 1907
PID AUDIO 1911
PCR 1907
PID VIDEO 773
PID AUDIO 777
PCR 773
http://www.taraftv.ro
IP-XCENTRIC
9th February 2005, 12:26
TELESPORT cand o sa apara la RCS?
luckas
11th February 2005, 12:05
telesport nu este si nici nu va fi in reteaua rcs-astral-digitv...e un conflict care nu poate fi solutionat..eu personal astept focus sat care se pare ca v a avea telesport care este cel mai bun, tv sport degeaba se chinuie, au ramas in urma rau de tot...
size
11th February 2005, 12:08
"
TELESPORT cand o sa apara la RCS?
"
Raspuns :nu va aparea
mojook
11th February 2005, 20:54
Fratilor, voi aveti Atomic? Pe reteaua UPC Cluj s-a inlocuit de vreo luna TV K Lumea cu Atomic, parca este mai bun ca TVK. pina una alta fara reclame, muzica non stop.
luckas
11th February 2005, 22:25
la mbit iasi sunt amindoua si tv klumea si atomic...atomic pare ceva mai bun...vom vedea...dupa mine cel mai bun este viva tv
experience
20th February 2005, 19:06
era o vreme cind acest subiect era cel mai ...hot! oare sa se fi plictisit cei care cereau, pe buna dreptate telesport sau nu mai e nimic spectaculos si nou in grilele operatorilor nostri de cablu? eu sunt conectat, asa cum am mai precizat, la 2 retele de cablu: astral braila, care au servicii rusinoase, dar de la care, din comoditate, nu ma decablez, si geniusnet, care ofera servicii romanesti, adica sub niota de trecere. noutati nu sunt la cele 2 companii; a fost introdus acum citeva luni , sau reintrodus, AXN, in rest absolut nimic!
cei de la astral si-au demonstrat de multe ori lipsa totala de profesionalism, argumentul cel mai solid fiind ca de 5 ani imi promit ca in curind vor moderniza reteaua si in zona unde locuiesc eu...dar nimic pina acum...de aceea nu ma pot abona la bunul pachet astral + si nici la internet la ei, chit ca sunt multe semnale ca serviciile lor de net sunt deplorabile, ca si personalul de la firma...
cei de la genius ofera servicii un pic chiar mai proaste decit astral...au 50 de canale tv, fara pachete , plus un net care merge ca naiba in marea parte a timpului, desi au tarifele in euro si mult mai mari decit la astral ...
rz
11th March 2005, 11:29
Posibil canal pentru grila CATV...
CERNICA-TV-ITALIA / CNA a licențiat o televiziune pentru italienii din România cu sediul la Cernica
București (MEDIA EXPRES) / 11 mar 2004 / Compania Telestar Diffusion SRL din Cernica, Ilfov, a primit, la 10 martie, licență audiovizuală prin satelit pentru realizarea unui program de televiziune dedicat italienilor stabiliți în România.
Programul va difuza în cea mai mare parte emisiuni în limba italiană, subtitrate în limba română. Gabriela Cegolea, președintele și acționarul majoritar al companiei (55%), a spus că postul pe care intenționează să îl lanseze în România va avea un format generalist, cu 10 la sută producție proprie și 90 la sută programe preluate de la alți producători.
Televiziunea va difuza mai multe buletine de știri în fiecare zi, unele în limba română, altele în limba italiană.
Referitor la modalitatea de distribuție a noului program, reprezentanții companiei au spus că au discutat deja cu o serie de operatori de cablu, care s-au arătat interesați de preluarea postului.
Gabriela Cegolea este o soprană de renume mondial, născută în Moldova, care și-a completat studiile la Academia din București, apoi la Veneția și la școala de Operă din Stockholm, conform site-ului www.geocities.com.
Coacționar al televiziunii care va avea birourile și studioul în localitatea Cernica, pe strada care poartă numele sopranei, este Sergio Barusco (n. 1949), cetățean italian cu domiciliul în Veneția. Acesta deține 45% din acțiunile companiei de televiziune.
Televiziunea va folosi satelitul Astrium Eurostar 2000, amplasat pe o orbită situată la 39 grade Est, operat de compania (DA) Hellas Sat 2.
Potrivit dosarului de licență televiziunea va emite 24 de ore din 24 un program generalist format din 10% producție proprie și 90% producții înregistrate, cu o structură a programului după tipul de emisiuni formată din 12% programe de informare, 8% programe educative, culturale și religioase, 40% filme, 20% divertisment și 20% publicitate. Televiziunea va avea 21 de angajați, dintre care 11 pe partea redacțională.
(MEDIA EXPRES)
mixfm00
11th March 2005, 14:44
Nu cred ca o sa-i bage p-astia in grila RCS ca mor..
rz
14th March 2005, 16:02
Nu anunt canale noi... anunt doar o schimbare de frecventa/satelit pentru B1, MTV, PAX, Telesport, Flux (vor trece pe Amos 2, 11.651H, 16100, 3/4) in aceasta noapte!
Sa speram ca operatorii de cablu nu isi vor lasa abonatii in bezna...
rz
16th March 2005, 08:14
Deocamdata ZVON...
HBO 2 & SPEKTRUM TV vor intra (din toamna) pe piata din Romania!
Incepand de anul viitor va fi si CINEMAX 2!
Userul @Serpiko (thank's) a precizat ca stie din surse extrem de sigure...
Probabil va aparea ceva oficial cat de curand
amadeus79
22nd March 2005, 16:19
Astazi expira termenul dat de CNA pt reinceperea emisiei Tele 7.
Presimt ca Tele 7 nu va mai emite in curind, deci in locul acestui post vom avea un alt post pe cablu.
In Brasov pe TVS(RCS) deocamdata este ecran negru.
Oare ce post vom avea? (Taraf sau DDTV)
rz
30th March 2005, 17:58
O intrebare am... are cineva Taraf TV pe cablu?
@MrMxyzptlk stie de ce intreb
cica S.C. Manele Media S.R.L. a cerut licenta audiovizuala
experience
30th March 2005, 23:41
pe astral braila in locul defunctului tele 7 abc e un ecran negru, iar etno e pe 2 canale! spatiu pentru alte canale zic ca nu au, insa sa repete etno pe 2 frecvente de vreo 2 ani sau cam asa ceva....astept o oferta super de la astia cu digital focus sau digitv si renunt la astral....bleah!
LR
31st March 2005, 01:19
iar etno e pe 2 canale!
imi e teama ca va "asteapta la cotitura" vestitul Taraf TV
xndoe
31st March 2005, 19:17
E bine de stiut ca incepand de maine 1 aprilie, timp de 3 zile, HBO va fi necodat pe cablu. Probabil ca la RCS Bucuresti, HBO necodat va fi transmis pe frecventa Tele7abc care este in continuare libera.
IP-XCENTRIC
31st March 2005, 21:56
@xndoe:te pregatesti de pacaleli?
xndoe
2nd April 2005, 08:18
QUOTE(IP-XENTRIC @ Mar 31 2005, 21:56)
@xndoe:te pregatesti de pacaleli?

De ieri in Bucuresti, HBO e necodat pe frecventa RCS Videotext.
kingblana
2nd April 2005, 09:46
La Astral Cluj HBO necodat e pe fosta frecventa Tele7abc .
zaze
2nd April 2005, 09:48
"Astral Bucuresti nu participa la aceasta promotie" mi s-a spus de la 9399
MrMxyzptlk
2nd April 2005, 09:59
la mine pe Cablu a aparut logoul Thor 1W ce se gaseste si pe satelit la canalul FM-TV ... si merge asa logoul deja de aproape 2 zile ...
addicted
2nd April 2005, 10:43
mai are cineva playboy tv /spice platinum ? in craiova sunt pe rcs in partaj cu alte posturi.
IP-XCENTRIC
2nd April 2005, 10:45
QUOTE(xndoe @ Apr 2 2005, 09:18)
De ieri in Bucuresti, HBO e necodat pe frecventa RCS Videotext.
ce naspa ca-s ocupat si nu ma pot uita......
Yorks6
2nd April 2005, 11:47
la fel si in Brasov.
HBO a intrat necodat in locul lui Tele7 , vorba vine... ca de cateva saptamani nu mai era nici un Tele7 ... era doar ecranul negru
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.