Phileas
11th December 2004, 17:50
dar Telesport si N24 nu baga in grila RCS ?
xndoe
11th December 2004, 19:05
QUOTE(Phileas @ Dec 11 2004, 17:50)
dar Telesport si N24 nu baga in grila RCS ?
N24 e la RCS Bucuresti in pachetul extra.
Yorks6
12th December 2004, 11:14
in Brasov este N24, dar Telesport nu... si probabil nici nu va fi prea curand.
Dar hey, avem Oltenia Tv, ce vrem mai mult??
mi-e rau.
rz
12th December 2004, 12:02
Eventual sa bage si Favorit TV... alt canal ''de prima clasa''
Favorit TV se va lansa oficial pe 15 decembrie 2004 si va fi un canal tematic, adica folcloric...
La cate canale ''bune'' sunt prin grile, n-ar fi exclus sa apara si acesta.
pirlinho
14th December 2004, 04:46
Alo, Astralu'!
Nici Telesport, nici N24. Nu se poate asa ceva. Da' se poate Fishing Channel sau Sailing Channel sau cum ii zice.
nickpitic
14th December 2004, 13:58
Cumva este cineva de la CANAD SISTEMS pe aici?
Stie cineva ceva de firma asta?
size
15th December 2004, 15:39
Favorit tv a inceput sa fie transmis pe cablu ???????
Clayman
15th December 2004, 19:53
UPC Tm a introdus N24 in grila. Canal 39 UIF frecventa 615,25MHz!
Daca a mai postat cineva inainte informatia scuze!
xndoe
15th December 2004, 22:40
QUOTE(size @ Dec 15 2004, 15:39)
Favorit tv a inceput sa fie transmis pe cablu ???????
Da, Favorit TV a fost preluat de RCS Bucuresti. E ultimul program din banda UIF dupa Oltenia TV. Desigur, a fost introdus in pachetul EXTRA.
nickpitic
4th January 2005, 10:07
Favorit Tv a fost introdus pe 27 decembrie 2004 in grila de programe la CANAD Sistems
luckas
4th January 2005, 17:19
Favorit Tv a fost introdus pe 27 decembrie 2004 in grila de programe de la electron m bit iasi
size
6th January 2005, 15:59
favorit tv a fost preluat de toate marile retele CATV
mojook
6th January 2005, 21:46
Te inseli, UPC Cluj nu l-a introdus, cum de altfel nu a introdus nici alte posturi, ex N24, AXN, etc. Dupa ce au introdus pachetele de programe codate, dintre care numai pachetul Discovery merita banii, nu au mai introdus nimic in grila de baza, desi intre timp au mai aparut ceva canale. A, sa nu gresesc, de vreo 2 zile au inlocuit TV K Lumea cu Atomic.
Tzeb
13th January 2005, 16:46
Am auzit vorbindu-se de EuoSport 2 pe Eurosport1.
Cica de la inceputul saptamani e dat drumu si in .ro
A mai auzit cineva ceva?
mojook
14th January 2005, 13:40
Daca vreti informatii despre Eurosport 2 mergeti la www.eurosport.com, zic ei acolo ca s-a lansat pe 10 ian, programul este asemanator cu cel al Eurosportului clasic.
mojook
14th January 2005, 13:44
Alte informatii:
Anul 2005 aduce o schimbare importantă la Eurosport. Canalul de știri, Eurosport News, va fi înlocuit de Eurosport 2, al cărui scop principal va fi valorificarea cantității impresionante de drepturi TV pentru transmisiuni în direct pe care o deține canalul-mamă. "De multe ori se întîmplă să avem ciocniri de programe", spune Amanda Evans, director de vînzări pentru regiunea Europei Centrale și de Est. "Cel mai devreme ne vom întîlni cu o astfel de situație în ianuarie, cînd Australian Open, turneul de tenis de Mare șlem, se va suprapune cu transmisiile din sporturile de iarnă. Așa că, de acum încolo, telespectatorul va putea alege". Spre exemplu, Eurosport va transmite, în luna iulie, Turul ciclist al Franței, dar cine va dori să urmărească turneul de tenis de la Gstaad o va putea face pe Eurosport 2.
De asemenea, va exista alternativă chiar în cadrul aceluiași eveniment sportiv. La Roland Garros, de pildă, canalul principal va difuza meciurile de pe arena Centrală, iar pe Eurosport 2 se vor vedea întîlnirile programate pe alte terenuri. "Nu este invenția noastră. Sky Sports face același lucru în Marea Britanie", explică Amanda Evans. Noul canal va avea mai multe ediții ale știrilor Eurosport și 20 la sută programe proaspete.
Cinci programe în loc de Formula 1
Amanda Evans explică de ce anumite evenimente sportive nu sînt difuzate de Eurosport
- Va aduce Eurosport 2 și acele programe pe care lumea așteaptă de mult să le vadă pe Eurosport? Formula 1, Wimbledonul?
- Formula 1, cu siguranță, nu. Bernie Ecclestone a impus, practic, un embargo prin costurile extrem de ridicate ale drepturilor TV. Așa că preferăm să cumpărăm alte cinci evenimente în loc. și la Wimbledon se întîmplă ceva asemănător. Sînt contracte pe termen foarte lung, de care nu ne putem încă atinge. Oferta noastră de tenis este însă foarte generoasă.
- Are un anumit target Eurosport 2?
- Vrem să captăm în special publicul tînăr, de aceea am ales să promovăm aici sporturi noi, dinamice și să difuzăm mai multe programe de tip magazin.
- Se va putea vedea și în România?
- Deocamdată, doar la firmele de cablu care au avut inclus în ofertă Eurosport News, ceea ce înseamnă aproximativ 50.000 de abonați. Oricum, noi sîntem foarte mulțumiți de versiunea românească a Eurosportului, care, alături de cea din Portugalia, a înregistrat cele mai mari ratinguri.
Yorks6
20th January 2005, 23:24
In Brasov am scapat de Tv Oltenia
si de TVRI care a fost schimbat cu Rai Uno... nimic interesant.
luckas
20th January 2005, 23:29
la mbit iasi a disparut de ceva vreme mtv
stie careva care-i baiul?
mixfm00
21st January 2005, 00:02
Stati linistiti ca nu a plecat OLTENIA TV. Are doar unele probleme tehnice. Eu sunt din Craiova si nici aici nu se prinde. Am sunat la ei si au zis ceva de niste probleme. Va spun maine. APROPO! Ce aveti impotriva acestui post TV? Parerea mea este ca sunteti impotriva oltenilor. Este bun !
blackcat
21st January 2005, 01:17
Mixfm, nu am nimic impotriva oltenilor si nici nu ma deranjeaza ca se cred cei mai destepti din lume. Nu am nimic nici impotriva postului respectiv, dar noi in Ardeal nu avem nevoie de acest post, nu suntem interesati de problemele craiovenilor. Va rugam sa va tineti problemele la voi. Ce ar fi daca toate posturile locale ar fi transmise la nivel national? Daca ati avea voi in Craiova trei posturi din Brasov: Nova, Mix si RTT ce v-ati face? iti spun eu, v-ati taia venele, pt ca nu ati mai vazut atita timpenie ca la posturile tv din Brasov. De aceea, ar fi bine sa ne scutiti.
BIGphAntom
21st January 2005, 01:46
sunteti culmea cei 2 cu posturile voastre !
si eu sunt si mai culmea ca bag aici, dar nu mi-e somn 
oricum ideea e CA daca e prost NU TE UITI ... daca te uiti, se schimba ceva ... adica TU ESTI
si eu sunt din BV si prind si posturi unguresti, dar sincer nici nu leam pus in memorie. Am sa incep sa fac scandal cand o sa-mi bage astia pe cablu 100 canale din care 1/2 unguresti, pana atunci, nu "ma frec in C*r ca nessu" !
xndoe
21st January 2005, 07:45
Rai Uno in locul lui TVR International la RCS Bucuresti din 18.01.2005 .
mixfm00
21st January 2005, 15:38
Am sunat intai la terrasat si i-am intrebat de ce nu mai prindem Oltenia TV. Raspunsul: Nu mai emit.
am sunat la Oltenia TV . Raspuns: Noi emitem insa cei de la RCS nu vor sa ne mai prelueze.
Acum ma intreb eu? Oare cum este posibil ca nici macar in craiova sa nu-l mai bage pe cablu?
PS: Pe satelit il mai prinde cineva, pentru ca eu am un ss2 si nu receptionez oltenia tv pt ca are sr mic
rz
21st January 2005, 18:10
Emisia pe satelit nu a fost oprita... confirm ca e se vede.
Problema e la RCS & Oltenia TV... cine stie ce discutii au avut loc intre cei doi
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.