Ronaldo30
21st September 2004, 12:01
QUOTE(Yorks6 @ Sep 21 2004, 12:36)
Macar UPC nu se crede o firma atat de "interesanta" ca Astral sau RCS.
Cand te consideri atat de bun, atunci trebuie sa si dovedesti....
Nu stiu daca RCS e mai bun decat Astral .... dar in Brasov TVS Holding - (RCS) sunt ok. Au si ei lipsuri bineinteles .... cele mai importante cred ca ar fi Telesport si BBC Prime.
Ai vazut reclama la UPC. "Cel mai mare op din Europa", pacat ca in Romania sunt cei mai slabi (nici programe, nici net)
Yorks6
21st September 2004, 13:16
N-am vazut-o.
Oricum ma refeream la UPC Romania. Sau mai bine zis, Ups Romania
dan_versatu
22nd September 2004, 04:02
@ Ronaldo30 In Buc. nu sa auzit de UPC , da faza cu "Cel mai mare op din Europa" ma lesinat de ras.Chiar asa sa fie cel mai bun si io nu stiam??
Yorks6 are foarte mare dreptate. La o firma atat de mare cu aprope filiale in toata tara si retele gigant schimbarile in grila de programe apar ultimile fata de alte firme (vezi RCS) si se lauda inca 6 luni dupa ce au schimbat un post ca vezi Doamne ce au reusit ei sa faca :Au evoluat ,ca daia sunt facutii cica sa evolueze (poate in nr. de contracte noi, in captarea de noi abonati care sa le unfle conturile lunar ) da la un pret de 200.000/luna
zic ca meritam si noi abonatii tot ce e nou si, sa fie introduse programe la cererea noastra (daca 1000 de abonati cer Telesport, ar trebui ca-l bage fara sa stea pe ganduri).Dar in Romania jocurile de culise sunt peste tot acum.
becali
24th September 2004, 12:02
Intrati pe www.telesport.ro
becali
1st October 2004, 10:15
Atomic TV va emite in cca 2 saptamani
Yorks6
3rd October 2004, 08:57
este acelasi Atomic pe care l-am avut acut cativa ani??
Stiu ca la un momentdat erau doua companii care se certau pe brand-ul Atomic .... si acum una din ele este Tv Klumea .
experience
3rd October 2004, 11:21
nu poti fi mai explicit cu...atomicul asta? avind in vedere cit de prost era fostul atomic si actualul tvkalumea e tot nul, asteptam si noi un post adevarat de muzica romanesc...unul cam in genul mtv germania sau viva...
experience
3rd October 2004, 11:28
chestia cu lipsa spatiului pe banda in motivarea neintroducerii de noi posturi in grilele diverselor companii de cablu e o gogorita sfruntata...atita timp cit, pina la ultimul canal din banda pe care transmit ei mai sunt multe frecvente neocupate, nu vor convinge pe nimeni niciodata ca nu au spatiu...exemplu concret? astral in braila transmite in uif de la 21 la 28, 8 canale, iar apoi e pauza vreo 8 spatii, dupa care incepe pachetul astral plus, pay per view....
Yorks6
5th October 2004, 09:32
eu inca nu am auzit de vreun pachet de programe pay per view, in Romania.
pay tv si pay per view sunt doua lucruri diferite.
in fine ...
Tzeb
11th October 2004, 23:37
Nu stiu daca s-a mai spus pe forum dar am fazut char acum pe teletextul de la astral ca se scumpeste abonamentul pe luna urmatoare la 157 000 si "In curand AXN si N24"
Sa fie primit.
Allex
12th October 2004, 00:04
QUOTE(Tzeb @ Oct 12 2004, 00:37)
Nu stiu daca s-a mai spus pe forum dar am fazut char acum pe teletextul de la astral ca se scumpeste abonamentul pe luna urmatoare la 157 000 si "In curand AXN si N24"
Sa fie primit.
In Bucuresti, de la 1 octombrie, abonamentul CATV Astral este de 200.000 de lei/pachet standard.
Tzeb
12th October 2004, 01:02
Eu sunt din Galati si aici este ceva mai ieftin se pare.
zaze
12th October 2004, 21:29
axn si n24. frumos, frumos
xndoe
14th October 2004, 13:20
QUOTE(MrMxyzptlk @ Oct 13 2004, 10:42)
Care e faza cu Ouiz TV? Despre ce e vorba? Va fi pe cablu?
MrMxyzptlk
14th October 2004, 16:35
Habar nu am. Stiu ca acum o luna sau poate mai mult am citit pe Media Expres ca Quiz TV a primit licenta, un program de consursui prin TV ...
becali
15th October 2004, 07:44
Quizz tv se vrea un post de jocuri si concursuri, nu are cum sa fie pe cablu, va fi pe platforma DTH, undeva in primul trimestru al anului 2005, mai sapati .....
xndoe
15th October 2004, 09:24
Poate sa-mi confirme cineva daca N24 este in grila RCS Bucuresti in pachetul de baza sau in cel extra?
Multumesc
rz
15th October 2004, 09:28
QUOTE(becali @ Oct 1 2004, 11:15)
Atomic TV va emite in cca 2 saptamani
Exact... in aceasta dimineata a inceput emisia (FTA)!!!
Amos 4*WEST
11.653H
9260
3/4
Semnalul este cam slab... dar pentru antenele operatorilor CATV este foarte bun.
Oare vor introduce in grile si Atomic TV, tinand cont de faptul ca acum este si TV Kalumea si Atomic TV!
Dupa ultimele evenimente (problemele cu introducerea unor canale noi) putin probabil...
xndoe
15th October 2004, 09:37
QUOTE(rz @ Oct 15 2004, 10:28)
Exact... in aceasta dimineata a inceput emisia (FTA)!!!
Amos 4*WEST
11.653H
9260
3/4
Semnalul este cam slab... dar pentru antenele operatorilor CATV este foarte bun.
Oare vor introduce in grile si Atomic TV, tinand cont de faptul ca acum este si TV Kalumea si Atomic TV!
Dupa ultimele evenimente (problemele cu introducerea unor canale noi) putin probabil...
Sigur nu-l vor introduce. Ar fi ca si cum peste noapte au gasit o frecventa libera si s-ar contrazice.
rz
15th October 2004, 09:47
Exact!
Doar sa scoata din grila alt post de muzica... desi nu prea cred.
Oricum, trebuie urmarit bine, si mult timp, acest nou Atomic TV... pentru a vedea daca e bun de ceva.
amadeus79
15th October 2004, 14:53
Operatorii de cablu se contrazic aproape in fiecare saptamina :
- scot programe de pe o frecventa, le introduc pe alte frecvente care erau libere, apoi le scot din nou, apoi le introduc pe alte frecvente libere
ex: TVS Brasov in ultima vreme face multe schimbari ...
ps: la RCS/TVS in retelele cu fibra pina la ~850 mhz sunt multe frevente libere
rz
15th October 2004, 17:55
Poate sunt rezervate... pentru antenele lui Voiculescu!
zaze
18th October 2004, 11:13
un screenshot de pe atomic? sunt curios cum arata, pachet grafic, emblema...
rz
18th October 2004, 18:54
Grafica cam aiurea... sigla cam mare (dar exact cum a fost inainte)
Scuze pentru calitate... aparatul foto nu e tocmai bun.
Yorks6
19th October 2004, 09:03
ce poti sa ne spui despre vj-ii de la Atomic?
sunt tot aia care erau cand a inceput sa emita postul pentru prima oara , sau altii??
Ah si ce fel de muzica difuzeaza?
cat la % internationala
si romaneasca
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.