Saitnoxis
27th July 2004, 10:58
... si deoarece lucrarile in Brasov merg destul de incet, cei care locuiesc la case vor avea "full option" la "pret redus" inca mult mult timp ... [/B][/QUOTE]
Faina treaba
K:
Deocamdata la Fagaras unde nu este cablu de fibra vedem tot vechea grila,ceea ce inseamna ca mentin in functiune si vechiul cablu,eu ma asteptam ca in cartierele ramase nemodernizate sa fie cuplate cu cablul nou si sa vedem macar pachetul de baza.Sper ca totusi sa se rezolve pana la urma situatia!Daca nu oricum am de gand ca sa-mi reziliez contractul in privinta HBO.
Au perceput ceva taxe pt. noul cablu?
Oferta cu pachetele tv este mai veche in Brasov,sau este tot o chestie de data recenta?
Care este situatia cu internetul&telefonia?
Nu s-au perceput taxe pentru trecerea la noul (acum un an si cateva luni, a fost lansat) sistem de pachete TVS
Cu internetul RDS Link (prin reteaua TVS Holding) inca mai dureaza... dupa promisiunile lor trebuiau sa-i dea drumul inca din iarna, anul trecut!
In Centrul Civic, sunt bagate cablurile de retea (pe langa cele de TV) inca de acum vreo... 2 ani, dar serviciul RDS Link inca nu a fost lansat.
Ne chinuim tot cu clasicul si ''scumpul'' internet prin cablul obisnuit.
Apropo de cei care nu vad bine programele CATV din UIF... folositi un amplificator de antena, de banda larga (neaparat FIF/UIF), si veti avea o imbunatatire considerabila a imaginii.
Stiu ca nu e normal ca, virgula, clientul sa-si cumpere asa ceva, dar e o solutie pentru a scapa de acel slab semnal in UIF.
herske
27th July 2004, 22:25
Originally posted by Andrei Cioaca
Pai nu stiam ce se foloseste si de aia intrebam daca se poate.
Daca e standard ok, numai sa se aplice si la noi ;)
Problema nu e de aplicare, problema e la bani. Providerul va trebui sa investeasca bani masiv in achizitionarea de receivere pt abonati, transcodere dvb-s -> dvb-c, echipament de criptare, cartele. Asta nu se va intampla in viitorul apropiat, te asigur.
Mai mult, eu nu am auzit pe prea multi abonati dorind o calitate mai mare a programelor ci doar preturi mai mici.
Solutia cea mai buna pt Romania ar fi sa se lanseze un pachet GRATIS de posturi nationale prin DVB-T, care sa atraga interesul utilizatorilor. Exact asa s-a procedat in UK si ulterior, pe infrastructura existenta au aparut si canale cu plata.
claghi
28th July 2004, 16:36
AMEROM-FOCUS TV-LICENĂĂ / Societatea Amerom are licență pentru un program de știri prin satelit 07/27/2004 22:45:29
București (MEDIA EXPRES) / 27 iul 2004 / Societatea Amerom Television, care deține programul de televiziune Prima TV, a obținut la 27 iulie 2004 o licență audiovizuală prin satelit pentru un program de știri și documentare care se va numi Focus [...]
mediaexpres - atat doar fara parola
Saitnoxis
28th July 2004, 20:13
Poate pune cineva o lista complecta a programelor romanesti sau traduse romaneste,care sunt transmise prin satelit?
starsoft
28th July 2004, 20:53
Originally posted by Saitnoxis
Poate pune cineva o lista complecta a programelor romanesti sau traduse romaneste,care sunt transmise prin satelit?
Incearca aici
:cya: :cya: :cya: :cya: :cya: :cya: :cya:
claghi
28th July 2004, 21:32
Originally posted by starsoft
Incearca aici
:cya: :cya: :cya: :cya: :cya: :cya: :cya:
excelent acest link
Saitnoxis
29th July 2004, 19:42
Cam cum sunt urmatoarele programe:BBC Prime; F +; Extreme Sports Channel; Club; si sunt transmise in vreo retea de cablu?
xndoe
30th July 2004, 08:02
Programul românesc de emisiuni sportive TeleSport își va cripta semnalul la începutul lunii august 2004, a declarat pentru Media Expres Cristina Stan, Coordonator Rețele Cablu pentru TeleSport.
www.mediaexpres.ro
amadeus79
30th July 2004, 08:46
RCS, TVS Holding, TerraSat au primit aviz CNA pentru introducerea in grila lor a postului Playboy TV.
Au aparut schimbarile in grila ?
xndoe
30th July 2004, 11:59
La RCS nu.
Originally posted by amadeus79
[B]RCS, TVS Holding, TerraSat au primit aviz CNA pentru introducerea in grila lor a postului Playboy TV.
Au aparut schimbarile in grila ? [/B]
La noi (TVS) nu au schmibat nimic... dar am sa urmaresc.
Ar fi culmea sa scoata SpicePlatinum (super... HARDCORE) si sa bage Playboy (ceva mai... soft.)
Slash
2nd August 2004, 12:39
Sunt abonat Astral (in Galati) si am tot vazut vorbindu-se pe-aici e MTV Hits, asa ca m-am inarmat cu multa rabdare si am inceput sa caut postul respectiv, ca poate nu intrase in memorie (la TV-ul meu sunt inregistrate automat toate). La sfarsit, big surprise, nu e...
Rascolesc netul acum si vad ca pe situl lor este trecut, asa ca le trimit astora de la Astral un mail. E bine totusi ca au raspuns (foarte) repede (in doar 2 ore). Mailul spune cam asa:
BUNA ZIUA.
POSTUL MTV HITS FACE PARTE DIN PACHETUL ASTRAL PLUS DIN CARE MAI FAC PARTE: DISCOVERY CIVILIZATIONS, DISCOVERY TRAVEL AND ADVENTURE , DISCOVERY SCIENCE, VIASAT HISTORY EXTREME SPORTS, AB MOTEURS/XXL. ACESTE CANALE LE PUTETI RECEPTIONA IN URMA INCHEIERII UNEI ANEXE IN ORICE DISPECERAT . COSTUL PACHETULUI ESTE DE 2,5 USD/LUNA. PANA PE 28.08 2004 AVEM O CAMPANIE PROMOTIONALA IN CARE LUNA CONECTARII ESTE GRATUITA SI URMATOARELE DOUA LUNI CU REDUCERE DE 50% FIECARE.
VA ASTEPTAM IN CASIEIILE ASTRAL TELECOM SAU DATI UN TELEFON LA 313030 PENTRU A VA TRIMITE UN AGENT DE VANZARI ACASA.
Faptul ca au scris cu majuscule nu m-a deranjat foarte tare, insa raspunsul lor m-a lasat masca.
Acum intreb si eu: in alte orase tot cu taxa sunt respectivele programe?
Ce alt furnizor de cablu mai exista in Galati si ce ofera in plus fata de Astral?Ma bate gandul unui transfer.
PS: Grila de programe de la Astral pentru Galati: aici
burvi2001
2nd August 2004, 13:38
slash,
Sa le transmiti din partea mea ca se spune "...casieriile..." cu "r".
i0nutzb
2nd August 2004, 13:46
in constanta nu avem prea multe optiuni... cam toti, in afara de rcs au fost cumparati de astral... tudor, pellin, etc nu stiu canalS si pacris. altele.. nu mai stiu:)
Yorks6
2nd August 2004, 15:49
pai de ce nu te muti in Brasov?
in afara de BBC Prime si Telesport cred ca avem cele mai importante posturi tv care sunt pe cablu in Romania.
1. HBO
2. AXN
3. HALLMARK
4. PRO CINEMA
5. MTV
6. MTV BASE
7. MTV HITS
8. MTV 2
9. VH-1
10. VH-1 CLASSIC
11. VIVA PLUS / ONYX / KABEL 1 / SUPER RTL
12. TV Klumea
13. MEZZO
14. ETNO
15. MINIMAX / MUSICMAX
16. CARTOON NETWORK / TCM
17. FOX KIDS / ESPN CLASSIC
18. EUROSPORT
19. TV SPORT
20. MOTORS & SPICY
21. DISCOVERY CHANNEL
22. DISCOVERY SCIENCE
23. DISCOVERY CIVILISATION
24. DISCOVERY TRAVEL & ADVENTURE
25. ANIMAL PLANET
26. NATIONAL GEOGRAPHIC
27. VIASAT EXPLORER
28. TRAVEL
29. REALITY TV
30. CNN
31. EURONEWS
32. REALITATEA TV
33. OTV
34. TVR 1
35. TVR 2
36. PRO TV
37. PRIMA
38. ANTENA 1
39. ACASA
40. NATIONAL TV
41. B1TV
42. TELE 7 ABC
43. TVRM
44. CULTURAL
45. ROMANIA INTERNATIONAL
46. PAX
47. PRO 7
48. RTL
49. SAT 1
50. RTL 2
51. VOX
52. MIX 2
53. TVS HOLDING
54. ROMANTICA
55. TVE
56. M6
57. FASHION TV
58. TV5
59. RTL KLUB
60. TV2
61. M2
62. DUNA
andreic
2nd August 2004, 16:17
Da, sa stii ca aveti programele de baza tari... cel putin tot pachetul discovery...
Da cat aveti abonamentul pentru pachetul complet ? Ca dupa calculele mele aproximative ar fi de cel putin 10$/luna ca sa mai plateasca licentele si sa mai aiba si ceva profit... excluzand paytv.
amadeus79
2nd August 2004, 16:26
"11. VIVA PLUS / ONYX / KABEL 1 / SUPER RTL"
???????
rz
2nd August 2004, 16:48
Originally posted by amadeus79
[B]"11. VIVA PLUS / ONYX / KABEL 1 / SUPER RTL"
??????? [/B]
Exista doua explicatii... ori cei de la TVS Holding pastreaza ca rezerva aceasta frecventa, pentru introducerea unui nou program, ori au setat aiurea receiverul si vedem toate cele 4 programe pe un singur ecran...
Iata si ecranul
sau poate au introdus o noua moda in lumea CATV
andreic
2nd August 2004, 16:49
Da, pai probabl sa faca economie de receivere
mai multe programe pe unul singur, rezolutia nu e importanta
rz
2nd August 2004, 16:55
Originally posted by Andrei Cioaca
[B]Da cat aveti abonamentul pentru pachetul complet ? Ca dupa calculele mele aproximative ar fi de cel putin 10$/luna ca sa mai plateasca licentele si sa mai aiba si ceva profit... excluzand paytv. [/B]
toate canalele - 263.000 lei
toate fara HBO - 214.000 lei
baza (parca 49ch) -167.000 lei
Nu stiu pe dinafara structura... parca mai e Baza+ (adica cu HBO)
P.S. Sunt preturile de azi... le schimba destul de rar, la 3-4 luni, in functie de $
Slash
2nd August 2004, 17:09
M-as muta in BV, dar parca nu se merita doar ca sa ma uit la TV.
Yorks6
2nd August 2004, 23:59
da e aiurea sa vezi 4 posturi tv pe un singur canal. Mai ales daca ai un tv de 51cm (sau mai mic) e nashpa ... nu vezi mare lucru
sunetul e de la viva plus in rest te uiti la poze LOL
Yorks6
3rd August 2004, 00:02
Mie imi place in Bv, nu m-as muta in alt oras din Romania.
Aici e Poiana Brasov, Tampa, munti, aer curat si nu in ultimul rand Cerbul de Aur
Yorks6
3rd August 2004, 00:09
imi place sigla MTV
culoareaa e super
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.