zaze
14th May 2004, 13:38
Imaginea, pe CVR pe majoritatea posturilor este intr-adevar, foarte buna insa chestia aia pe care am pomenit-o referitor la imaginea pe acele posturi mi se intampla si pe TV (am un SONY HiBlack Trinitron) si pe tuner (in log de alb, apare albastru) si se intampla la un moment dat si pe antena 1 si pe prima (destul de ciudat). Tin sa mentionez ca pe Cartoon Network este exagerat acest efect de "stegulet" cum i-ai zis tu. In zona Obor si in zona Panduri se intampla aceste lucruri pe exact aceleasi posturi.
Uite, am atasat si un screenshot de pe Cartoon Network.
Nu am incercat sa le spun despre aceasta problema, pentru ca pur si simplu, la ei nu ai cu cine sa vorbesti nici cand e vorba de incheierea de contracte cu posturile, dar cand vine vorba de partea tehnica.... Cand i-am sunat in legatura cu Pro Cinema o tineau sus si tare ca ei s-au ocupat, dar ca nu are PRO TV-ul decodoare. Situatia este evident alta, din moment ce pe Astral se prinde in orice comuna fie ea cat de mica (vezi www.astraltv.ro), deci, decodoare au fost...
In fine, azi am vazut ca au bagat Otv, nu ma gandeam ca o sa prind Otv inainte sa prind Pro Cinema....
zaze
14th May 2004, 13:59
MrMxyzptlk
14th May 2004, 14:42
Bloom daca te-ai uita la Trek ai stii bine ca TVR nu a transmis toate seria Star Trek. Astfel la TNG a fost transmis cu 26 de episoade mai putin, la Deep Space Nine cu 100 iar la Voyager cu 120. B1 a transmis numai prima seria de la Star Trek: Enterprise, deci numai primele 26 din cele 74 existente (76 in curand ca se termina deja seria 3)... Deci pentru un fan Star Trek Romania nu este un "paradis". Dar nu numai la Star Trek am observat tendinta asta cii la multe alte seriale. A da: din surse sigure stiu ca TVR a cumparat toate episoadele din TNG si DS9 numai ca nu a transmis. De ce? Nu a avut audienta? S-ar putea. Dar daca tot au cumparat puteau sa bage macar la o ora tarzie pentru ca fanii s-au fii uitat la serial. In cel mai rau caz faceau inregistrare... Deci eu am o sete mare de Star Trek si Sci-FI in general si adevarul e ca ProCinema, un canal care zice ca e cel mai bun, nu transmite nici un SF. Si sa nu zici ca Smallville este Sci-Fi. Nu e nimic Sci in Smallville numai Fi. Smallville este Fantasy pentru tineret si nu un Sci-Fi adevarat. Daca nu Star Trek: as revdea X-Files(un alt serial neterminat), sau alte serii neterminate, ca Outher Limits, Farscape, Twilight Zone stc. stc.
Bloom
14th May 2004, 15:51
M-am uitat cand a fost atunci demult pana la un punct si banuiam ca nu l-au dat tot. Iar B1 au transmis si ei vreo 3 serii din TNG pe care le-au si reluat dupa aceea in loc sa dea episoade noi. Intr-adevar, daca ar da ultimele serii ar fi ok. Ceea ce vroiam sa subliniez nu era ca nu ar trebui sa le bage pe astea, ci ca si dintre cele actuale sunt unele foarte bune. In locul lui Smallville va (re)incepe Quantum Leap, am vazut un promo.
andreic
14th May 2004, 21:37
Sopranos e chiar vechi si enervant... sunt curios cate seriale care au fost pe ProTv deja vor fi repetate pe cinema...
Farscape si Andromeda ar fi bine sa dea, seriile 1, 2, 3, 4, 5... etc
Se dau mult pe posturile straine gen Sat1 si RTL2... dar parca mai bine ar da la noi...
zaze
14th May 2004, 22:54
Sopranos nu e repetat, e serie noua, pe Pro Cinema.
andreic
15th May 2004, 01:54
O fi serie noua, nu stiu, da nici nu-ti dai seama cat ma crizeaza filmele de genul ala... vorba aia telenovele "de actiune"
Hawkie
17th May 2004, 10:06
Care-i faza cu BBC Prime . Citeam că s-a lansat în ROMĂ‚NIA. Eu nu-l prind pe cablu. Cum e la voi ?
andreic
17th May 2004, 11:59
BBC Prime e de cateva luni in romana la CVR... se uita prietena mea la emisiunile alea cu case...
becali
18th May 2004, 10:38
ce mai stiti despre canalele Magic? (cele de la DTH Romania)
Are cineva user si parola pe meediaexpres?
Mda... bun ar fi user si o parola la ei.
Becali, tu ai incercat varianta de evaluare (gratuit 2 luni)?
Ma obliga sa fac abonament dupa aia, sau ma lasa in pace?
Despre Magic, n-am informatii...
becali
18th May 2004, 13:56
te lasa in pace, am avut cca 7 conturi de evaluare (mail si adrese diferite, cateva chiar adrese de firme etc ), acum nu mai am inspiratie
ok. mersi.
cred ca o sa incerc...
grafit
20th May 2004, 10:55
Sindicatele de la Petrom au cumparat actiunile de control de la Realitatea... Nu tot ei sun patronii retelei Alpha TV? Interesant cat de multi bani au cercurile astea de afaceristi sindicalisti... Am auzit ca vor sa investeasca si in Tele7. Voi stiti ceva in sensul asta?
grafit
20th May 2004, 11:00
Ce este Onix TV?
2Fst4U
20th May 2004, 12:58
Originally posted by Andrei Cioaca
BBC Prime e de cateva luni in romana la CVR... se uita prietena mea la emisiunile alea cu case...
Si cum este? Cu ce-l poti compara?
Grafit,
Alpha TV apartine trustului de presa ''ZIUA'', condus de Sorin Rosca Stanescu.
Nu stiu insa daca si in ce relatii se afla acesta cu Sidicatele Petrom.
Am auzit si eu zvonul... ca Prigoana ar vrea sa preia managerial Tele 7, dar nu stiu cat e de adevarat.
El a negat asta...
Onix TV, este un excelent program de muzica de la nemti.
Originally posted by 2Fst4U
[B]Si cum este? Cu ce-l poti compara? [/B]
Iti poti face o idee daca intri la www.bbcprime.com (click pe steagul Ro
)
asgardxx
21st May 2004, 09:06
In Baia Mare nu exista Pro Cinema la nici un operator de cablu. Nu se poate decoda cu decodorul de Pro TV?
Se poate decoda numai cu receiverul Atlanta Scientific... codat (autorizat) si distribuit de MediaPro.
asgardxx
21st May 2004, 09:20
Vechea televiziune locala din Baia Mare, Cinemar s-a transformat in Alpha TV, oare este vorba de aceeasi televiziune Alpha despre care este scris pe forum mai sus?
Cris7i
23rd May 2004, 10:18
a auzit careva cum ca cinemax ar intra prin casele noastre?
Originally posted by asgardxx
[B]Vechea televiziune locala din Baia Mare, Cinemar s-a transformat in Alpha TV, oare este vorba de aceeasi televiziune Alpha despre care este scris pe forum mai sus? [/B]
Pai nu te-ai uitat sa vezi daca retransmit programele Alpha TV Bucuresti?
Daca are sigla din imagine, e Alpha TV Bucuresti...
Cam peste tot e asa... televiziunile locale sunt in parteneriat cu cele din Bucuresti, si retransmit in mare parte programele acestora.
asgardxx
24th May 2004, 09:19
Partea interesanta e ca sigla e identica cu cea din atachament. Problema e ca astia retransmit Prima TV + program local de 5-6 ore pe zi. Si nu transmit nimit legat de Alpha TV Bucuresti.
Interesanta treaba... eu cred totusi ca in curand vor prelua programele Alpha TV.
La noi a fost alta ciudatenie... s-au ''certat'' pe Prima TV!
Adica doua televiziuni locale au ajuns in situatia de a retransmite terestru aceeasi televiziune, mai exact Prima TV.
Pana la urma una din ele a cedat si a trecut la retransmiterea B1TV.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.