starsoft
5th May 2004, 23:40
Multzam fain rz.
Thx.
grafit
6th May 2004, 11:38
Cei care sunt interesati sa cunoasca detalii de tot felul despre toate cele peste 6000 de programe transmise in Europa prin satelit - chiar siglele acestora - sa intre pe www.kingofsat.net. E tare site-ul!!!
grafit
6th May 2004, 11:42
Vreau sa-mi spuna cineva daca exista vreun site unde sa accesezi programe tv on-line?
Sunt buni si cei de la kingofsat... dar lista ''completa'' (cei mai buni) e asta:
www.flysat.com
www.lyngsat.com
www.satcodx.com/rom/
Pentru TV pe net ai: www.lyngsat.com/nettv/index.html
Incet, incet, OTV este preluat de operatorii prin cablu.
Am inteles ca si Terra Sat PITESTI il difuzeaza.
Cris7i
6th May 2004, 20:12
de pe data de 5 .05 OTV a aparut si in Craiova prin Terra Sat
Monitoxus
6th May 2004, 20:17
OTV is back pe FX (actual ASTRAL)
:D:D
Zvastrici
6th May 2004, 20:35
OTV It's back on RCS too.
In acest moment se clarifica si se detaliaza motivele pentru care a fost inchis.
Din pacate au probleme tehnice, calitate slaba a sunetului si a imaginii.
Anyway, avand in vedere dezvaluirea adevaratului adevar pe care o face OTV, Welcome OTV!
Allex
6th May 2004, 20:43
Pe Astral, in Bucuresti, cautati pe fosta frecventa alocata TVR International (C29, 535 MHz).
andreic
6th May 2004, 21:40
Mama da si astia ce site si-au gasit... la home... precum incepatorii
becali
12th May 2004, 07:32
din 13 mai, pe cablu BBC PRIME
MrMxyzptlk
12th May 2004, 08:48
becali esti sigur? pe ce retea?
Allex
12th May 2004, 09:23
La Astral Telecom, BBC Prime este in grila de vreo doua saptamini, dar este oferit numai abonatilor pachetului suplimentar Astral Plus (2,5 USD/luna).
Reusesc sa-l decodez, pe satelit, dar nu mi s-a parut asa interesant...
La operatorul din orasul nostru, nu este in grila.
zaze
12th May 2004, 21:45
BBC PRIME e pe CVR de multa vreme, nu e cine stie ce, dar e subtitrat in romana cam de o luna.
andreic
13th May 2004, 01:26
BBC Prime e de peste 4 ani in CVR... si astia acuma il baga, si la platit LOOOL
morogan
13th May 2004, 20:29
De azi, Astral Braila, prin Astral +, a bagat VH1 Classic si MTV2
Excelent, cel putin VH1 classic. Si ambele stereo!!!
morogan
13th May 2004, 20:37
Poate nu stiu eu piata CATV, dar acum am vazut pe site Astral, se pare ca au preluat Genius Networks (erau locali, Br si Gl dar cu retea bunuta). De ce zic asta... Apare in afara de Astral Br, Astral Gl si Astral Br Genius....
http://www.astral.ro/catv/info_sucursala.p...id=brailagenius
zaze
13th May 2004, 22:37
Oricum, nu m-as grabi sa laud CVR, ba din contra: PRO CINEMA tot nu e (bataie de joc si management prost (ca la romtelecom), se duc toate seriile din serialele alea, pana il baga ei), oferta noua de internet e cam aiurea (17$ 600 MB 256Kbps DOWN. 64Kbps UP) si, pentru cei ce au CVR, uitati-va atent la unele posturi (cum ar fi TELESPORT, PRO7, CARTOON NETWORK, AB MOTEURS etc...) si veti vedea ca la lumini mari imaginea fuge in dreapta (se intampla in doua zone total opuse din Bucuresti, cu acoperire CVR, deci nu este vorba de vreun bruiaj zonal)
andreic
13th May 2004, 22:51
Pai ProCinema e o chestie care da numai reluari.. ar trebui sa-i zica ProReluari... eu nu stiu cum de au tupeul sa se numeasca Cinema cand nu au sanse sa egaleze nici macar HBO... asta ca sa nu zic sa se ridice la rang de televiziune de cinema cum e TNT la clasice & stuff... ei baga reluari si telenovele, adica seriale... nu filme !
Nu e intradevar, dar deocamdata vazand programul, nu-mi lipseste deloc.
Poate daca mai baga si ceva pe linie de Farscape, Star Trek, Andromeda poate mai creste in ochii mei, dar fara reclame intr-una...
zaze
13th May 2004, 23:03
Bun, hai sa lasam pro cinema (eu vreau sa-l vad, tu nu, eu consider ca cvr au ramas ultimii in tara la faza asta, tu nu) dar macar zi-mi daca, chestia aia cu imaginea este si la tine, ca sunt chiar curios daca se intampla in mai multe zone. Daca e de la ei (si nu e un bruiaj) inseamna ca sunt cam maronii si calitatea CVR nu e chiar asa mare.
andreic
14th May 2004, 00:45
Imaginea e super... zici ca e monitor pc. Exact asta e atuul mare la CVR in baza caruia m-am abonat acum 8 ani... plecand de la fostul kappa care era 30% purici peste tot..., calitatea imaginii ca la restul intradevar nu prea e mare scula de CVR dar imaginea macar e sticla indiferent de frecventa.
Eu sunt in reteaua Bucuresti standard (nu Nord), si am semal bunicel, Tv-ul este Orion hyperband.
Ce nu-mi place e ca se pare ca nu difuzeaza nimic Stereo... sau cel putin asa mi se pare, am si un tv dinala adevarat vechi 73 diag Philips cu difuzoare de 20W bucata... si ala ar fi stiut de stereo standardul nemtesc dar la noi nu da de nimic...
Sa detaliem acuma putin:
---
64Kbps UP) si, pentru cei ce au CVR, uitati-va atent la unele posturi (cum ar fi TELESPORT, PRO7, CARTOON NETWORK, AB MOTEURS etc...) si veti vedea ca la lumini mari imaginea fuge in dreapta (se intampla in doua zone total opuse din Bucuresti, cu acoperire CVR, deci nu este vorba de vreun bruiaj zonal)
---
Efectul mentionat de tine tine de calitatea si reglajul tv-urilor, si anume aceea de se sincroniza la nivel de alb (sincronizare linii), adica semnal minim... ca in Tv negru e semnal maxim iar alb e semnal minim.
Ce am observat eu este ca mi se intampla si mie rar pe Orion sa am un mic efect de stegulet pe AB Moteurs... dar foarte rar, din cauza dinamicii mari a imaginii (diferenta mare intre alb si negru), e posibil ca problema sa tina chiar de la convertorul vhf de la iei, sa supramoduleze sau sa submoduleze, nu stiu exact ca nu am verificat exact. Dar ala e singurul post care poate face asa, celalalte si mai ales Cartoon Network (
) sunt oglinda indiferent ce transmite... daca stai prin zona 1 Mai, te invit pe la mine si vezi exact ce si cum.
Am impresia ca la contraste mari se produce buba, adica la trecerea liniei de la negru la alb si invers... normal, produce distorsiuni daca etajele tv-urlui nu suporta. Si pe video am avut odata efecte dinastea pana am reglat corect codorul rf sa scoata o dinamica mai rezonabila. Dar asta nu tine de forirma, din cate cunosc si pe astral suntr 2 canale care fac asa, pe landa faptul ca astral transmite aiurea, intre canale, nu respecta frecventele de imahgine care trebuie sa aiba terminatia xxx.25 MHz nu .31, 38 sau alte bazaconii...
Deci, probabil este o sensibilitate excesiva la unele tv-uri... in mod normal nu ar trebui sa se intimpel asta.
Mi-am adus aminte, am si sus la etaj un tv Thomson al parintilor care nu face probleme nici la ABMoteurs... si sunt toate cxonectate in acelasi cablu/splitter... unele fac altele nu, deci depinde de tv.
MrMxyzptlk
14th May 2004, 05:57
Ma uit la Pro Cinema numai la Smallville dar in rest chiar seriale de kkt care sunt mai ales pentru cei "sensibili". Dar dupa reclame in curand o sa bage si Birds of Prey ... pacat ca serialul are numai 13 episoade. Si eu as vrea sa vad Star Trek(licenta la TVR seriile vechi, si la B1 pentru Enterprise), Farscape(licenta la TVR), Babylon 5(teoretic licenta e la ProTV) si mai sunt niste seriiale. De ce nu baga si ei un Simpsons, Futurama sau si seriale de desene de mare succes. Sa vedem. Momentan Pro Cinema este la inceput. Grila o sa se schimbe si o sa vedem cum va fii... N-ar fii o idee sa bombardam cu scrisori, sau sa facem o petitie OnLine pentru Star Trek?
Bloom
14th May 2004, 10:50
Pro Cinema nu da reluari, serialele sunt toate serii noi, filmele din weekend sunt ok chiar daca unele sunt ceva mai vechi, sunt cam toate de referinta. E mai greu sa egalezi HBO care e paytv totusi si nici nu e scopul lor de altfel. Uite, nici macar nu imi amintesc sa fi vazut pe HBO filme ca Dancer in the Dark de exemplu.
Cat despre seriale, si mie imi plac sf-urile dar la Star Trek de exemplu TNG e cam singura serie care merita si a mai fost data de vreo 2 ori de TVR si B1 si nu poti sa dai numai Sf-uri toata ziua. Acum pe segmentul asta e Smallville care e destul de bun. Nu stiu insa de ce ziceti ca celelalte sunt de kkt. Telenovele? Lol... Sopranos si OZ sunt absolut OK, iar West Wing este unul dintre cele mai bune si mai inteligent scrise seriale din ultimii ani. Cred ca de la X Files incoace nu am mai vazut ceva atat de bun.
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.